Få fri adgang til guiden:

Få de 10 oversete genveje til at lykkes med det gode liv som selvstændig

Lige nu forærer jeg dig guiden med 10 oversete genveje, som alle etablerede selvstændige bør kende, hvis de både vil have en rigtig god forretning, høj arbejdsglæde og trivsel i hverdagen – og lykkes med føre deres næste drømme ud i livet (uden at få stress!).

*Når du skriver dig op, bliver du både tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige og får gaven med de 10 oversete genveje sendt til din indbakke i dag.

Du er allerede godt i gang med din virksomhed.

Men du savner sikkert enten tid eller hjælp til at få enderne til at mødes, så du når det, du gerne vil, og får skabt de resultater, du ønsker med din virksomhed, og et arbejdsliv, der er sjovt og motiverende at være i.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Derfor forærer jeg dig guiden her med med 10 genveje til, hvordan du får succes med at realisere dine (næste) drømme og mål og skabe et arbejdsliv med tid og plads til det, der gør dig glad – uden at brænde ud undervejs.

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og siden 2013 har jeg været business mentor og mindsetcoach for selvstændige, der både vil have succes med at drive deres egen virksomhed (uden nødvendigvis at være uddannet til at drive virksomhed) OG have et godt liv med  overskud, fleksibilitet og frihed til at leve livet på en måde, der passer til dem.

Jeg har samlet nogle af de bedste guldkorn fra de hundredevis af klienter, jeg har arbejdet med igennem årene, til dig lige her.

Guiden består af 10 genveje, der hjælper dig med alt det her:

1 ➤ Lær den væsentligste årsag til at mange selvstændige kører død i deres projekter (og i værste fald ikke kommer i mål med deres drøm) – samt hvordan du kan undgå at havne i samme fælde.

2 ➤ Hvad du skal gøre, hvis du har mange mål og drømme, som du har svært ved at finde enten motivation eller tid til at gøre noget ved – og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige at handle på først.

3 ➤ Den nemme, men vigtige ting, de fleste selvstændige hopper let og elegant over og som desværre resulterer i, at de alt for hurtigt mister energien på deres projekter og går i stå.

4 ➤ Modellen der forenkler din virksomhed i 4 lette trin. Når du har kørt din ‘to do’-liste gennem denne model, vil din hverdag føles 10x lettere og mere overskuelig.

5 ➤ Hemmeligheden til (nemt) at få krydset 221 vigtige opgaver af ‘to do’-listen, uden at presse din kalender eller overarbejde. Tværtimod.

6 ➤ Hvad du helt konkret bør gøre, når tvivlen på egne evner sniger sig ind på dig – og du mest af alt bare har lyst til at give op eller sætte din plan på pause. (Hint: Løsningen vil nok overraske dig!)

7 ➤ Hvad din bedste veninde kan lære dig om at drive virksomhed. Her kommer vi til at tale om idealkunder – et begreb som selv etablerede selvstændige bør arbejde med jævnligt.

8 ➤ Genvejen til at få et arbejdsliv fyldt med overskud, frihed og passion. (Det her er aller-aller-aller-vigtigste i din virksomhed, som alt for mange glemmer.)

9 ➤ Den totalt ukonstruktive ting, som de fleste selvstændige gør, som spænder ben for deres drømme. (Du gør det sikkert også det her, men det vil du nok holde op med, når du bliver opmærksom. hvilke konsekvenserne det har.)

10 ➤ Mit yndlingsværktøj til dig der lægger de fineste strategier, men alligevel går i stå og rammer en mur igen og igen. (Pssst…! Det her er en af de mest effektive metoder, hvis du er træt af tvivl, frygt for hvad andre vil tænke, overtænkning, udskydelser og meget andet.)

    Og den gode nyhed? Det går nærmest lynhurtigt!

    Du får de 10 genveje serveret i overkommelige bidder med ét tip om dagen på mail fordelt over de næste 10 dage.

    Det er gjort nemt for dig at komme til at bruge tippene i dit arbejdsliv med det samme. Vi kan hurtigt blive enige om, at du ikke har brug for flere avancerede, hjernekrøllende guides eller timelange videoer, der sluger din tid.

    Derfor skal du bare finde mellem 5 og 15 minutter om dagen til at læse og bruge de 10 genveje. Og ja, det kalder jeg den hurtigste vej til at nå mere af det, du gerne vil, som selvstændig og skabe den næste drømmeversion af din virksomhed – uden at skulle arbejde dag og nat.

    Nul spam af din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og mine bedste, professionelle og personlige fif til, hvordan du lykkes med det, du drømmer om som selvstændig og får et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til hver dag. Læs mere her om privatlivspolitikken.