FÅ BUSINESSMENTORENS 6 BEDSTE TIPS:

Sådan får du mere fra hånden
– uden at arbejde mere

Slip af med følelsen af at være konstant bagud og lær, hvordan du lettere lykkes med det, du sætter dig for. Indtast din mailadresse og få de 6 tips leveret direkte til din indbakke – i små overkommelige bidder.

Ved tilmelding til de 6 tips kommer du samtidig med på mit nyhedsbrev, hvor jeg deler tips og guides, der hjælper dig med at få et lettere, sjovere og mere overskueligt arbejdsliv som virksomhedsejer. (Kan altid afmeldes med et enkelt klik.)

🡇

Du kommer til at lære… 

  • Hvad du skal gøre, hvis du har mange mål og drømme, som konkurrerer om din energi og tid – og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige at handle på først.  

  • Den væsentligste årsag til at mange selvstændige kører død i deres projekter (og i værste fald ikke kommer i mål med deres drøm) – samt hvordan du kan undgå at havne i samme fælde.

  • Hvad du skal gøre, når selvdisciplinen og viljestyrken vakler. (Og hvordan du kommer væk fra at slå dig selv oven i hovedet over den sejlivede myte, som ikke engang har hold i virkeligheden).

  • Den nemme, men vigtige ting, de fleste selvstændige hopper let og elegant over – men som uheldigvis resulterer i, at de mister energien  på deres projekter og hurtigt går i stå.

  • Hvad du kan gøre, når tvivlen på egne evner sniger sig ind på dig – og du mest af alt bare har lyst til at give op eller sætte din plan på pause. (Hint: Løsningen vil måske overraske dig!)

  • Den totalt ukonstruktive ting, som de fleste selvstændige gør, når de kaster sig ud i noget nyt eller anderledes. (Du gør det sikkert også! – Men det holder du nok op med, så snart du bliver opmærksom på det her tip.)

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og mine bedste, professionelle og personlige fif til, hvordan du lykkes med det, du drømmer om som selvstændig og får et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til hver dag. Læs mere her om privatlivspolitikken.

Lige nu forærer jeg dig Dit Bedste År-visualiseringen. Den hjælper dig med at finde ud af, hvad du virkeligt gerne vil og hvad dine mål er som selvstændig.

Du bliver samtidigt tilmeldt Inspirationsmailen for selvstændige, hvor du får inspiration og guides til at skabe det gode liv som selvstændig.

Du er nu tilmeldt! Tjek din indbakke (og eventuelt spammappen) for at finde gaven.