GAVE

Sådan får du mere fra hånden
– uden at arbejde mere

Slip af med følelsen af at være konstant bagud og lær, hvordan du lettere lykkes med det, du sætter dig for. Tilmeld dig inspirationsmailen for selvstændige og få gaven med mine 6 tips til at få mere fra hånden uden at arbejde mere sendt til din indbakke i dag.

Gaven består af 6 tips, der hjælper dig med alt det her: 

  • Hvad du skal gøre, hvis du har mange mål og drømme, som du har svært ved at finde enten motivation eller tid til at gøre noget ved – og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige at handle på først.  

  • Den væsentligste årsag til at mange selvstændige kører død i deres projekter (og i værste fald ikke kommer i mål med deres drøm) – samt hvordan du kan undgå at havne i samme fælde.

  • Hvordan du hjælper dig selv, når selvdisciplinen og viljestyrken vakler. (Og hvordan du kommer væk fra at slå dig selv oven i hovedet over den sejlivede myte, som mange selvstændige er forfulgt af).

  • Den nemme, men vigtige ting, de fleste selvstændige hopper let og elegant over og som desværre resulterer i, at de alt for hurtigt mister energien på deres projekter og går i stå.

  • Hvad du helt konkret gør, når tvivlen på egne evner sniger sig ind på dig – og du mest af alt bare har lyst til at give op eller sætte din plan på pause. (Hint: Løsningen vil nok overraske dig!)

  • Den totalt ukonstruktive ting, som de fleste selvstændige gør, når de kaster sig ud i noget nyt eller anderledes. Du gør det sikkert også! – Men det holder du nok op med, så snart du bliver opmærksom på det her tip.

Og den gode nyhed? Det går lynhurtigt!

Du får de 6 tips serveret i overkommelige bidder med et tip om dagen i 6 dage.

Jeg har gjort det nemt for dig at bruge de tippene direkte i dit arbejdsliv med det samme. For du har ikke brug for avancerede guides eller timelange videoer, der sluger din tid.

Derfor skal du kun bruge 5-15 minutter om dagen til BÅDE at læse og bruge de 6 tips. Det er den hurtigste vej til at nå mere af det, du gerne vil, som selvstændig – uden at skulle arbejde dag og nat.

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og mine bedste, professionelle og personlige fif til, hvordan du lykkes med det, du drømmer om som selvstændig og får et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til hver dag. Læs mere her om privatlivspolitikken.