Få fri adgang til guiden:

Sådan får du succes med dine drømme som selvstændig – uden at brænde ud.

10 oversete genveje alle selvstændige bør kende til, hvis de vil drive en (rigtig) god forretning, have balance i arbejdslivet OG lykkes med at realisere deres drømme.

* Når du skriver dig op, bliver du både tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige og får gaven med de 10 oversete genveje sendt til din indbakke i dag.

Guiden består af 10 genveje, der hjælper dig med alt det her:

1 ➤ Lær den væsentligste årsag til at mange selvstændige kører død i deres projekter (og i værste fald ikke kommer i mål med deres drøm) – samt hvordan du kan undgå at havne i samme fælde.

2 ➤ Hvad du skal gøre, hvis du har mange mål og drømme, som du har svært ved at finde enten motivation eller tid til at gøre noget ved – og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige at handle på først.

3 ➤ Den nemme, men vigtige ting, de fleste selvstændige hopper let og elegant over og som desværre resulterer i, at de alt for hurtigt mister energien på deres projekter og går i stå.

4 ➤ Modellen der forenkler din virksomhed i 4 lette trin. Når du har kørt din ‘to do’-liste gennem denne model, vil din hverdag føles 10x lettere og mere overskuelig.

5 ➤ Hemmeligheden til at krydse 230 vigtige opgaver af ‘to do’-listen, uden at presse din kalender eller overarbejde. Tværtimod.

6 ➤ Hvad du helt konkret bør gøre, når tvivlen på egne evner sniger sig ind på dig – og du mest af alt bare har lyst til at give op eller sætte din plan på pause. (Hint: Løsningen vil nok overraske dig!)

7 ➤ 9 personlige spørgsmål, der vil gøre din markedsføring mere effektiv – og spare dig for en masse tid hen ad vejen.

8 ➤ Genvejen til at få et arbejdsliv fyldt med overskud, frihed og passion. (Det her er aller-aller-aller-vigtigste i din virksomhed, som alt for mange glemmer.)

9 ➤ Den totalt ukonstruktive ting, som de fleste selvstændige gør, som spænder ben for deres drømme. (Du gør det sikkert også det her, men det vil du nok holde op med, når du bliver opmærksom. hvilke konsekvenserne det har.)

10 ➤ Mit yndlingsværktøj til dig der lægger de fineste strategier, men alligevel går i stå og rammer muren igen og igen. (Pssst…! Det her er en af de mest effektive metoder, hvis du er træt med tvivl, frygt for hvad andre vil tænke, overtænkning, udskydelser og meget andet.)

    Og den gode nyhed? Det går lynhurtigt!

    Du får de 10 genveje serveret i overkommelige bidder med ét tip om dagen over de næste 10 dage på mail.

    Jeg har gjort det nemt for dig at bruge tippene direkte i dit arbejdsliv med det samme. For du har ikke brug for avancerede guides eller timelange videoer, der sluger din tid.

    Derfor skal du kun finde mellem 5 og 15 minutter om dagen til at læse og lære de 10 tip. Og ja, det er den hurtigste vej til at nå mere af det, du gerne vil, som selvstændig – uden at skulle arbejde dag og nat.

    Nul spam af din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og mine bedste, professionelle og personlige fif til, hvordan du lykkes med det, du drømmer om som selvstændig og får et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til hver dag. Læs mere her om privatlivspolitikken.