Jeg kender det selv: Fornemmelsen af at man er følelsesløs indeni og ikke kan blive klar i mælet omkring, hvad man VIRKELIGT gerne vil – med livet, arbejdslivet, parforholdet, drømmen, vægttabet, rygestoppet, ønsket om at være noget andet og så videre.

Jeg har selv gået rundt om mig selv i mange timer, uger og måneder, stirret ud i luften fra sofaen i timevis og haft lyst til at ruske mig selv bare for at komme i kontakt med svaret på: “Hvad jeg VIRKELIGT gerne vil?”.

I en lang periode havde jeg mange forskellige ting, jeg gerne ville, men jeg kunne bare ikke finde ud af, hvilken af vejene jeg skulle gå, som var RIGTIG for mig.

Jeg har endelig fundet min rette hylde. Her brænder jeg for at HJÆLPE ANDRE igennem coaching til at finde og udleve deres drømme – store som små!

Hvis du vil et skridt nærmere hvad DU virkeligt vil, så spørg dig selv:

  • Hvornår taber jeg fornemmelsen for tid af sted?
  • Hvad laver jeg helt præcist, når det sker?
  • Hvad er det helt præcist ved det, jeg laver, som fanger min interesse?

Så har du allerede nogle gode pejlemærker for, hvilke aktiviteter og handlinger, der giver DIG værdi, og som er essensen af den, du er, og det du brænder for.

For mig er det at hjælpe andre, facilitere processen til at andre kan finde glæde og se alle deres (nye) muligheder. Jeg hjælper andre til at finde modet og viljen til at gå efter det, de drømmer om. Det er at være den, der har evnen til at facilitere processen.

Hvis du er i tvivl om hvad du vil, inviterer jeg dig til at overveje:

  • Hvad er det DU elsker, brænder for og trives med at lave?
  • I hvilken type jobfunktion eller igennem hvilken uddannelse kan du få netop det i spil?

Og det er det coaching også kan hjælpe dig med at blive klar på – og ikke mindst med at nå i mål med DIN drøm.

Hav en skøn dag!

Få fingrene i Dit Bedste År-visualiseringen og bliv guidet til at finde ud af, hvad du vil med din virksomhed fremover.

Du bliver samtidigt tilmeldt Inspirationsmailen for selvstændige for alle os, der vil have det RIGTIGT gode liv som selvstændig - uden stress, tvivl og overarbejde.

Visualiseringen er nu på vej til din indbakke. Tjek din spammappen, hvis du ikke har modtaget den indenfor 15 minutter.