fbpx

FRA STRESS TIL OVERSKUD OG ARBEJDSGLÆDE


Foredrag med min personlige og hudløst ærlige historie om, hvordan jeg blev ramt af stress-toget – og hvordan jeg undgår at havne der igen.

I foredraget deler jeg min personlige, hudløst ærlige historie om, hvordan jeg fik vendt en langvarig stress-sygemelding og et hektisk arbejdsliv til overskud og arbejdsglæde. 

Jeg blev ramt af stresstoget i 2012, selvom jeg ærligt troede, jeg havde styr på det, og at stress kun var ‘sådan noget andre fik’. Efter den lange sygemelding dedikerede jeg mig til at finde ud af, hvordan man undgår stress og får mere overskud og arbejdsglæde ind i hverdagen.

Det er et af mine specialer i dag og det, jeg professionelt hjælper andre med.

Foredraget kan bookes af virksomheder, netværksgrupper, institutioner, organisationer og andre, der vil have inspiration til at få overskud, forebygge stress, finde arbejdsglæden og skrue op for livsglæden i en travl hverdag. 

Workshop med Anne Pernille

BOOK FOREDRAG


Skriv til annepernille@
caretogrow.dk for at høre nærmere.

Det får du ud af foredraget

Du får blandt andet indblik i, hvad der sker, hvis du giver dig selv tid og mulighed for at vende bøtten og prioritere dit mentale velbefindende – og slippe knoklepedalen (lidt) en gang imellem. Og ikke mindst: hvordan du gør det i praksis med enkle, nemme metoder.

Spørgsmålene som Anne Pernilles foredrag tager udgangspunkt i er:

  • Bliver vi mindre eller mere værdifulde på arbejdspladsen, når vi fokuserer på overskud og arbejdsglæde?
  • Bliver vi mere effektive eller spilder vi bare tiden?
  • Bliver vi bedre eller ringere medarbejdere og ledere?
  • Og hvor lidt skal der egentlig til for, at vi får mere overskud og arbejdsglæde, så arbejdslivet bliver sjovere og mere meningsfyldt?

Det (og meget mere) løfter Anne Pernille sløret for i foredraget, hvor hun også deler nogle af de enkle værktøjer og metoder, som hun selv bruger, der gør det muligt både at levere tilfredsstillende i et krævende arbejdsliv og samtidigt have et godt liv med overskud.

Du får konkrete, brugbare tips og masser af inspiration til, hvordan du kan øge arbejdsglæde, mindske stress og få mere overskud i hverdagen – og være med til at skabe (endnu) mere trivsel på arbejdspladsen.

Bag om Anne Pernille

Jeg var 34 år år, da jeg blev syg af stress. Det ramte mig som et lyn fra en klar himmel.

Den ene dag havde jeg det godt. Det næste dag (og i lang tid derefter) var jeg syg og kunne ingenting. 

Jeg fik hjælp til at komme ovenpå igen efter stress, og en af mine hjertemissioner efter det er at inspirere andre til at forebygge stress og sikre arbejdsglæden.

Mit motto er at det også skal være sjovt og meningsfyldt at arbejde. Vi skal kunne brænde for vores arbejde – uden at brænde ud. Men i et krævende arbejdsliv har mange gavn af mentale og praktiske værktøjer til at håndtere sig selv, arbejdsmængden og -vanerne. Det var det, jeg havde brug for, som jeg nu giver videre til andre med min erfaring. 

Siden 2012 har jeg været selvstændig coach og mentor i Care To Grow, hvor jeg hjælper mennesker med at skabe det gode arbejdsliv og drive egen virksomhed. Jeg er uddannet cand.merc i international business og har tidligere arbejdet i større internationale virksomheder som forretningsudvikler, markedsanalytiker og direktionsassistent.

Har du spørgsmål til foredraget? Så send en besked til mig her:

10 + 9 =

"Fra Fastlåst til arbejdsflow med dine businessdrømme i 6 enkle trin"

 

Lige nu får du mini-onlinekurset for 0,- kr. Du får samtidigt et frit abonnement på nyhedsbrevet med tips og råd til selvstændige.

 

Tak for din tilmelding. Onlinekurset er nu på vej til din indbakke.