fbpx

Kender du følelsen af at knokle derudaf dag efter dag, have kalenderen fyldt med aftaler, at kæmpe med at få alle ender til at mødes og sørge for, at alle er tilfredse og glade? Eller har du det stik modsat, og keder dig i det daglige? Måske er kalenderen for tom, livet føles måske lidt indholdsløst eller tilfældigt. Måske ved du ikke rigtigt, hvad du skal gøre ved det?

Måske har du aldrig rigtigt konstruktivt tænkt og mærket efter, hvad der er det vigtigste for, at DU er glad for og i dit liv. Måske er det bare længe siden, du har overvejet det sidst. Måske har du faktisk gjort dig de tanker, men er aldrig nået i mål.

Uanset hvad kender du måske følelsen af at du endnu ikke har skabt DET LIV, DU DRØMMER OM.
Jeg vil udfordre dig (og fremsætte den påstand), at du ikke læser det her, hvis du ikke inderst inde ville ønske, at det var muligt.

Og det er muligt. Det er her coaching kan hjælpe dig med at  afdække, hvad du vil med dit liv.

Som coach hjælper jeg dig til at finde ud af, hvad du konkret ønsker at opnå, hvad der skal til for at motivere dig, og hvordan du kommer igang med (og når) dine vigtigste mål.

Jeg anvender forskellige coaching-modeller til at få dig til selv at skabe forandring og nye vaner i dit liv. Således vil du opdage, at du endelig begynder at nærme dig dit mål sikkert og målrettet.

Jeg er din personlige støtte og motivator hele vejen.

Alle fortjener at få det liv de drømmer om – ik?

Onlinekursus til dig:

"De 6 typiske fælder, der forhindrer selvstændige i at realisere deres ideer og skabe det arbejdsliv, de drømmer om (og hvordan du undgår dem)".

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet for selvstændige og kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

YAY! Du er nu ombord og onlinekurset er på vej til din indbakke.

%d bloggers like this: