Nytårskur: Skab dit bedste år nogensinde som selvstændig 

Skal 2018 være det år, hvor du sætter handling på dine inderste ønsker for dit liv som selvstændig, så du får endnu mere overskud, fokus og tilfredshed?

Vil du have hjælp til at prioritere det, der betyder mest for dig som selvstændig? så dine ønsker for 2018 ikke drukner i mængden af hverdagens travle to-do-lister og ender med at samle støv i en skuffe, hvor de ikke gør nogen gavn.

Har du lyst til at gå i dybden med de mål, både personlige og forretningsmæssige, som du længe har ønsket at gøre noget ved?
Det er det, vi gør sammen, på nytårskuren som er en 1-dags workshop for selvstændige.

Nytårskuren er skræddersyet til selvstændige, der..

 • savner tid og ro til at videreudvikling af din virksomhed 
 • er frustreret over, at dine gode ideer nogle gange løber ud i sandet, fordi du har så meget på to-do-listen
 • vil finde ud af, hvad der er mest motiverende og meningsfyldt at fokusere på i 2018
 • føler at du arbejder og arbejder, men ikke kommer i mål med det, du virkeligt gerne vil lykkes med
 • vil have et motiverende, holdbart overblik over, hvordan du lettere lykkes med meget mere af det, du gerne vil. (Uden at skulle arbejde mere.)
 • vil skabe dit bedste år nogensinde i 2018 – både som virksomhedsejer og i dit privatliv, så du får overskud. Og endelig kan nyde livet på alle plan.

Det går nytårskuren ud på …

Det er en 1-dags workshop, som hjælper dig med at sortere og omdanne dine mange ideer og ønsker til motiverende, meningsfulde mål og overskuelige handlingsplaner.

Workshoppen tager udgangspunkt i dig, som et helt menneske – ikke kun som virksomhedsejer. Så du kommer både til at arbejde med mål for dit privatliv og for din virksomhed. For det er ikke kun din virksomhed, der skal fungere. Du skal også trives og være i balance, for at det bliver meningsfuldt i længden at være selvstændig.

Når du går hjem fra workshoppen, er det slut med at være i tvivl. Du ved nu, hvad du vil, hvad du skal fokusere på – og hvordan du når i mål med det. 

NYTÅRSKURENS FOREGÅR I 4 TRIN:

TRIN 1: EVALUERING AF ÅRET DER GIK

Før vi kigger fremad på 2018, skal vi starte med at lære af, hvad der virkede og ikke virkede i 2017. For så er der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til bare at gøre, som du plejer, og gentager fejltrinnene (hvis der har været nogen). Det betyder, at du i del 1 kommer til at fejre det, du har gjort i år. Og du finder ud af, hvad der skal gøres anderledes i 2018 for at året bliver (endnu) bedre end 2017.

TRIN 2: DIT BEDSTE ÅR – 2018

I trin 2 bliver du ført igennem en guidet visualisering. Det giver dig tid og ro til rigtigt at finde ud af de rigtige prioriteringer for dig og din virksomhed.  

Den hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle og hvad andre synes, du skal gøre. Og du får adgang til at skrue op for det, du virkeligt vil i dit liv som selvstændig på alle plan fremover. 

TRIN 3: SÆT MOTIVERENDE MÅL

I del 3 tager finder du ud af, hvordan du transformererer visualiseringen til dit personlige fundament. Vi skal sikre os, at dine motiverende mål og ønsker ikke samler støv i en skrivebordsskuffe, fordi hverdagen overtager dit liv og dine planer. Her kommer du til at sætte ord på det, du virkeligt gerne vil nå i året, der kommer. Så du ikke skal vente længere på det gode liv med overskud som selvstændig.

TRIN 4: FEJRING & GODT NYTÅR

Vi afslutter workshoppen med at fejre det gode år, vi er startet på.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv og har valgt at bruge tid på at skabe dit personlige, motiverende fundament for dit arbejdsliv og din virksomhed for 2018.

Det er startskuddet til dit bedste år nogensinde som selvstændig.

Det kan du forvente…

 • Du får uforstyrret tid til at arbejde med udviklingen af din forretning
 • Du flytter fokus fra, hvad du føler, du skal og bør, til hvad du vil, savner og har lyst til i dit arbejdsliv
 • Du bliver guidet igennem en inspirerende visualisering af dit liv som selvstændig. Her får du adgang til at mærke efter, hvordan dit år skal være – og hvad du virkeligt vil.
 • Du får eksperthjælp til at skabe fundamentet for dit bedste år nogensinde.
 • Du møder nye spændende og inspirerende selvstændige, som du kan dele dine succeser, udfordringer og visioner med
 • Du slipper for at være alene om at udvikle din virksomhed – selvom kun du kan gøre det. Her er vi sammen om processen – med fokus på hver vores virksomhed.

Og du får alt det her…

 • 1-dags workshop
 • Mulighed for personlig sparring i løbet af dagen
 • Dine egne arbejdsark, som du kan bruge resten af året 
 • Dybdegående, guidet visualisering med temaet “dit bedste år”
 • Gennemtestet metode til at skabe fundamentet til dit bedste år nogensinde
 • Fejring af de inspirerende planer for 2018 i fællesskab med de andre selvstændige
 • Uvurderligt netværk af ligesindede selvstændige, som du kan dele rejsen med
 • Lækker frokost
 • kaffe, te, vand, frugt, sødt og lette snacks under hele workshoppen.

“Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv og min virksomhed”

Jeg hedder Anne Pernille Fischer. og er mentor, coach og forretningsudvikler for selvstændige.  Det er mig, der leder workshoppen på nytårskuren og er din personlige sparringspartner hele dagen.

Jeg har brugt nytårskuren hvert år i januar, siden jeg startede min virksomhed, Care To Grow, for 5 år siden.

Det er uden tvivl en af de bedste dage på året for mig. For her er der tid til at reflektere over mit liv som selvstændig og mærke efter, hvad jeg virkeligt gerne vil.

Workshoppen består af 4 trin med målrettede reflektionsområder, som guider dig ind til de drømme og ønsker, du har for dit liv som selvstændig. Spørgsmålene handler både om udviklingen af virksomheden og hele dig som menneske for at sikre, at du trives på alle plan som selvstændig.

Det er en struktureret måde at komme omkring både året, der gik (og få al den nødvendige læring med) – og at få afdækket alle facetter af ønskerne til året, der kommer. Det hjælper mig hvert år med at prioritere det, der er vigtigt, og vælge noget af ‘alt det andet’ fra. 

For ellers tager automatpiloten og travlheden i hverdagen let kontrollen over hverdagen, mens drømmene blegner på papiret, når sommer bliver til efterår, og året suser forbi.

Nytårskuren fungerer hele året som en rettesnor og en brugbar plan. Jeg vender tilbage til igen og igen, så jeg sikrer mig at jeg og virksomheden er på rette spor. Og nu er det din tur til at få glæde af den.

Her er svarene på de mest stillede spørgsmål:

Hvad får jeg helt konkret med hjem?

Når du går hjem fra workshoppen, har du:

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for 2018, der baserer sig på, hvad DU virkeligt motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år)
 • fundet ud af, hvad du især skal undgå at gøre i 2018 (baseret på din evaluering af 2017)
 • lavet en plan for, hvordan du lykkes med de 5 mål og gør 2018 til dit bedste år nogen sinde – på alle plan
 • undersøgt, hvad der er dine største udfordringer, og hvad du har brug for eller hvem der kan hjælpe dig med at komme igennem dem i 2018
 • Fundet dine 3 livsværdier for 2018, som hjælper dig med at holde fokus på dine ønsker og mål for året
 • Lært hvordan du skaber en struktur, så du uge for uge sikrer dig, at du kommer tættere på dine mål, og de ikke bare bliver nogle tanker på et stykke papir eller et flygtigt vision board.
 • Og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på året, og har givet dig selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver dig, der bestemmer udviklingen af dit liv som selvstændig.

Er du i tvivl om andet, du gerne vil have ud af nytårskuren, så skriv en mail til mig: annepernille@caretogrow.dk. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Jeg er veletableret selvstændig. Er nytårskuren også til mig?

Ja, den er velegnet til dig, der driver virksomhed og både har godt med kunder og ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er det virkeligt vigtige for dig som selvstændig. Det kan være, du gemmer på en drøm om at udvikle et nyt produkt, foredrag, service eller pakke, men ikke er kommet  igang. Eller at du grundlæggende savner mere tid til familien, fritid eller at passe på din krop ved at prioritere yoga, kost eller afslapning. 

Vi kan alle risikere, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlingskunderne, vi har flest af, “men nu er det nu engang sådan, det er blevet”. På nytårskuren hjælper dig med at få øje på det, der ikke er, som du inderst inde gerne vil have, at det skal være – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at forandre det i året, der kommer.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan livet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen, og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til mig til annepernille@caretogrow.dk. Ganske uforpligtende.

Får jeg personlig sparring med dig, Anne Pernille, i løbet af dagen?

Ja, for jeg guider jer ind i hvert af de 4 trin, og så arbejder i individuelt med at besvare jeres egne spørgsmål. Så i de perioder af dagen, hvor du er igang med dine egne reflektioner og planlægning, er jeg til rådighed til at hjælpe og sparre med dig om dine konkrete spørgsmål.

Hvis det kræver lidt mere end et par sætning, vil vi gå ud i køkkenet eller udenfor i frisk luft, mens vi snakker, for ikke at forstyrre de andres proces og tanker – og så vi kan tale fortroligt om dine overvejelser og udfordringer.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til mig på email: annepernille@caretogrow.dk. 

Jeg er ret nystartet selvstændig - er det også for mig?

Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor de seneste 6-12 måneder, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig, så vi kan afklare, om nytårskuren er den rigtige investering for dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed, og det bliver ikke muligt at give så dybdegående, længerevarende sparring på workshoppen.

Kriterierne for at deltage er, at du:

 • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe)
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser
 • har været igang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om, at søge et job
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre)

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til annepernille@caretogrow.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt – enten på mail eller tlf.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så spørg mig endelig om det, du har brug for at vide, på email: annepernille@caretogrow.dk.

Prisen

Din investering i nytårskuren (som du vil få glæde af hele 2018 – inklusive forplejning, fejring, netværk og materialer) er kr. 2.500 + moms. 

Det praktiske

Tidspunkt: Fredag den 19. januar 2018 kl. 9.30-16

Sted: Balsalens Rum, Frederiksgade 12-14 i baggården, 8000 Aarhus C

Pladser: Der er kun 10 pladser (UDSOLGT!) 

Det behøver slet ikke være så svært at lykkes med det, du drømmer om som selvstændig

Derfor forærer jeg dig lige nu guiden "Fra drøm til ... Yes, det lykkedes!".

Her afslører jeg de 6 enkle trin til, hvordan du som selvstændig gør det lettere at føre dine drømme ud i livet. Og nej, det er ikke for godt til at være sandt. Hent guiden idag. 

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet.

Tillykke! Du er nu tilmeldt og guiden er sendt til din indbakke :)