fbpx

Gratis indre ro-meditation

Meditationen løfter din energi og giver dig indre ro. Slip for stress og bekymringer og få overblikket tilbage på mindre end 12 minutter.

Lær at meditere gratis og få indre ro

Klik på play og tag en velfortjent pause, hvor du tanker dig selv op med indre ro, balance og styrker dig selv i at handle fra dit stærkeste selv.

Meditationen hjælper dig med at slippe stress, bekymringer og bringer dig i en afbalanceret tilstand, hvor du tager de bedste beslutninger og er den bedste version af dig selv.

Du kan også downloade meditationen og lære at meditere gratis her, så du kan bruge den når og hvor, du vil – eller dele den med andre.

Det er lettere at meditere, når du bliver guidet.

Det kan være svært at meditere på egen hånd uden en træner, hvis du ikke har erfaring med det. Derfor er den her slags guidede meditationer perfekt til dig, der gerne vil føres skridt for skridt igennem processen og opnå indre ro og balance.

Når du træner meditation, styrker du din evne til at fokusere, din opmærksomhed, dit nærvær og lærer at håndtere stress og kontrollere dine impulsive handlinger. Derfor bruger jeg det selv flere gange om ugen og anbefaler alle, at bruge meditationer dagligt eller et par gange om ugen får at træne deres hjerne.

Myte: “meditation handler om at stoppe tankerne i hovedet”. Sandt eller falsk?

Mange har fået den opfattelse, at meditation handler om ikke at tænke en tanke eller om at være opfyldt af fred. Men det er en myte. For vi kan ikke lade være med at tænke.

Vi kan have pauser mellem tankerne, men tankerne vil altid vende tilbage. Det handler i stedet om at øge bevidstheden omkring de tanker, følelser og impulser, der opstår i meditationen og at opøve evnen til at vende tilbage til nærværet og flytte fokus tilbage til meditationen og give slip på tankerne, der opstår. Igen og igen med blidhed. 

Så du lykkes med at meditere ved at meditere og ved at øve dig i at flytte dit fokus tilbage til meditationen, når tankerne vandrer.

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen

Vil du lykkes med flere af dine drømme og planer som selvstændig?

Lige nu forærer jeg dig 3-i-1-pakken, som er designet til selvstændige, der ønsker at lykkes med flere af deres drømme og undgå de 6 typiske fælder, der forhindrer mange i at komme i mål. Du bliver også tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige, og kan altid afmelde det med et enkelt klik.

Få adgang til hele pakken her:

Gaverne er på vej til din indbakke. Glæd dig!