fbpx

Det gode arbejdsliv

– fordi livet er for kort til et arbejde, du ikke er trives helt i eller brænder for.

Du er enten leder eller ansat, og dit arbejdsliv ser sandsynligvis ret fint ud på overfladen. Men enten …

1) arbejder du rigtigt meget og har næsten altid supertravlt. Dit arbejde er begyndt at dræne dig for energi, og det ser nærmest ud til det aldrig at får en ende, for to-do-listerne og bunkerne vokser. Du vil bare have overblikket og glæden tilbage og slippe for at stresse rundt.

2) eller du er træt af den voksende utilfredshed og tvivl omkring meningen med dit arbejdsliv, og om det er dig, den er gal med, når du ikke bare kan være tilfreds med det, du har

Du spørger måske også dig selv, om du laver det rigtige, eller om du skal skifte job for at blive tilfreds og glad igen. 

Måske kan du endda nikke genkendende til begge dele.

Du har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der skal til for at få løst udfordringerne, få overblik og finde ud af, hvad du skal fokusere på og ikke mindst, hvordan du gør det, så dit arbejde igen bliver spændende og meningsfuldt. 

Jeg ved, hvordan du har det, for jeg har selv været der. 

Derfor kan jeg også love dig, at der ER muligt at skabe den forandring, du længes efter i dit arbejdsliv. Også selv om du ikke ved, hvad der skal til, eller hvordan det lader sig gøre.

Det er her, jeg kommer ind i billedet og hjælper dig, der er leder eller travl ansat og vil have et spændende og meningsfyldt arbejdsliv i balance, hvor du er glad for dit arbejde og lettere lykkes med det, du gerne vil.

Jeg gætter på...

… at du er ambitiøs som menneske. Og med det mener jeg, at du sikker er sådan en, der ikke er villig til bare at lade stå til, når du mærker den lunkne mellemtilfredshed gnave i arbejdslivet. Du er klar til at handle og finde din rette vej – og gider ikke spilde livet på at nøjes. Har jeg ret?

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg er businesscoach og professionel sparringspartner for ledere, travle ansatte og selvstændige virksomhedsejere.  Jeg kombinerer min viden og værktøjer indenfor coaching og personlig udvikling til at hjælpe dig med at realisere den forandring, du drømmer om i arbejdslivet.

Og det virker. Det har jeg mine kunders ord på. 

Jeg har en baggrund som Cand. Merc. i International Business (2006) og har en ICF-certificeret coachuddannelse. Jeg har selv arbejdet et par internationale virksomheder, inden jeg blev selvstændig i 2013, og har +7 års erhvervserfaring indenfor forretningsudviking, optimering og ledersparring.

Det er blandt andet det, du får glæde af, når vi samarbejder om at skabe det gode arbejdsliv for dig.

Her er et udpluk af de ting, du kan få ud af Det Gode Arbejdsliv-forløbet.

Jeg hjælper dig blandt med at…

  • finde ind til den virkelige arbejdsglæde og finde ud af, hvad der gør dig glad, så du kan skrue op for det i dine karrierevalg.
  • finde ud af, hvad der præcist skal til for, at du får ændret de ting, der dræner dig for energi.
  • blive bedre til at prioritere de vigtigste opgaver, så de bliver færdige – og få struktur og overblik, så du ved, hvad du skal prioritere og fokusere på generelt.
  • blive bedre til at vurdere, hvilke opgaver du skal sige nej til eller uddelegere.
  • kortlægge de ting, der stresser dig, så du ved, hvordan du undgår dem.
  • sætte ting i system, så arbejdet og opgaver glider lettere.
  • finde løsninger på ledelses- og udviklingsmæssige udfordringer 
  • ændre de adfærdsmønstre, overbevisninger og/eller vaner, som spænder ben for dig i forhold til at opnå det gode arbejdsliv med overskud på alle plan
  • finde ud af, hvad der skal til for, at du bliver rigtigt glad for at gå på job igen.

Det og meget andet, er det, vi får styr på i det personlige, fortrolige coachingforløb.

DET SIGER ANDRE OM FORLØBET:

“Det har gjort mig til en bedre leder i forhold til mine medarbejdere – en leder med mere overskud både på arbejde og privat.”

Mit sparringsforløb hos Anne Pernille Fischer har givet mig virkelig meget værdi. Det har gjort mig til en bedre leder i forhold til mine medarbejdere – en leder med mere overskud både på arbejde og privat. Det var små, men virkningsfulde områder, jeg ændrede på i min hverdag – men uden Anne Pernilles hjælp havde jeg bare ikke fået øje på de områder.

Formålet med mit forløb var b.la, at få skabt bedre struktur og mere overskud i min arbejdsmæssige hverdag. Efter en snak omkring hvem jeg er, og hvad jeg gerne ville have ud af mine sessioner, startede den egentlige sparring.

Jeg følte mig hurtigt tryg i Anne Pernilles selskab. Hun er utrolig imødekommende og professionel og har en helt unik evne til at skabe et miljø, hvor fortrolighed er i højsædet. Anne Pernille er meget lyttende og reelt interesseret i hendes kunders udvikling og ønsker. Hun er god til at samle op jævnligt, og det gjorde, at jeg hele tiden blev opmærksom på, om jeg var på vej i den rigtige retning.

Anne Pernille stillede nogle, for mig, utrolig tankevækkende og gode spørgsmål. Hun fik mig i den grad til at tænke over min situation og fik mig til at indse, at jeg med små midler kunne ændre min hverdag markant. Hun fik med sine spørgsmål åbnet mine øjne for, at jeg i virkeligheden var min egen “værste fjende” hvilket i min situation var helt på sin plads.

En session hos Anne Pernille består ikke “bare” af den tid, man tilbringer og taler med hende. Efter hver session havde jeg en hjemmeopgave, som jeg selv valgte at løse/tænke over til næste gang. Jeg arbejdede altså mellem sessionerne i praksis med de ting, jeg var kommet frem til, jeg ville ændre. Det synes jeg var utrolig givtigt, da jeg så havde mulighed for at prøve tingene af.

Har du brug for hjælp, kan jeg kun give mine bedste anbefalinger til Anne Pernille Fischer. Du vil møde en ægte varme og interesse for mennesker hos hende. Jeg selv følte mig altid yderst tilpas sammen med Anne Pernille – også omkring emner, jeg ikke nødvendigvis var stolt af at skulle tale om.

Laila Haucke

Head of Client Service, Willis

“Jeg er meget tilfreds med det, jeg har fået struktur på i forløbet”

”Jeg er meget tilfreds med det, jeg har fået struktur på i forløbet hos Anne Pernille. Forløbet har resulteret i, at strukturen i vores processer er kommet væsentligt bedre på plads, så der i højere grad er klarhed for alle omkring, hvad de skal hvornår.

Jeg har fået bevidsthed om nødvendigheden af løbende sparring og tager det i høj grad inhouse i organisationen, så det ikke kun er resultater, men også processer og løsninger, der vendes og eksekveres.

Den opfølgning Anne Pernille sender efter hver session, er et godt overblik og reminderliste over, hvad der er kommet frem under coachingen.”

Rune M. Andersen

CEO & Founder, Digital Advisor

“Jeg er blevet bedre til at finde frem til hvad der motiverer mig, og hvordan mine kompetencer kan skabe værdi.”

Inden jeg startede på forløbet, følte jeg, at jeg var groet fast i mit nuværende job og arbejdsopgaver, og var på vej mod den specialistrolle, jeg så nødigt ville havne i. 

Jeg var meget i tvivl om Anne Pernille kunne hjælpe mig med at finde svar på de tusinde tanker og overvejelser, jeg gjorde mig om min karriere og balance mellem arbejde og familie.

Forløbet har givet mig nye indsigter om mig selv, hvad jeg motiveres af, hvad jeg drømmer om inderst inde, og ikke mindst hjælp til at finde frem til, hvilke veje jeg kan gå for at komme videre.

Jeg er blevet bedre til at mærke efter og finde frem til hvad der motiverer mig, hvad jeg har lyst til og hvordan mine kompetencer kan skabe værdi.

Det er som om jeg er mere afklaret og mere fokuseret i de arbejdsopgaver, jeg kaster mig ud i.

Vigtigst af alt er, at hun også havde fokus på det hele menneske, så selvom jeg havde brug for hjælp til at se muligheder for mit arbejdsliv, huskede hun hele vejen igennem forløbet, at det samtidigt var vigtigt for mig at familielivet ved siden af også var i  balance. Det er super stærkt!

Forløbet har været en fantastisk øjenåbner for mig. Jeg kunne ikke have startet denne rejse uden Anne Pernilles hjælp.

Kirsten Baum Blaakær

Senior Analyst

Er du klar til at få et godt arbejdsliv?

Jeg anbefaler, at du starter med at booke en afklaringssamtale. Du finder bookinglinket længere nede.

Det bedste arbejdsliv

(10 fortrolige, personlige sessioner)

Til dig der vil holdes på sporet og kommitte dig til din egen udvikling over en længere periode, så du i højere grad sikrer dig, at du skaber den forandring, du ønsker dig.

I forløbet mødes vi en gang om måneden 10 gange i løbet af året. Sessionerne kan også fordeles anderledes med kortere eller længere mellemrum. 

Den første session er 1½ time. De efterfølgende 9 sessioner er 1 time hver.  Vi mødes i enten med videoopkald via Zoom, på telefon, i mit mødelokale i Aarhus eller i din virksomhed (mod kørselstillæg). Efter hver session får du en opsummering af det, vi har aftalt, på mail. 

Inklusive: ugeplanlægningsguiden (e-guide), som er den nemme metode til at holde dig på sporet, så du fokuserer på det, der er vigtigt for dig, uge for uge. (Værdi 249,-)

Pris: 12.000,- inkl. moms
(Spar 1.374,- kr)

(Ratebetaling: 6 måneder á 2.000,- kr. Send en mail til hej@annepernille.dk for at aftale nærmere.)

Et bedre arbejdsliv

(5 fortrolige, personlige sessioner)

Det personlige coaching- og sparringsforløb strækker sig over 3-6 måneder. Den første session er 1½ time. De efterfølgende 4 sessioner er 1 time hver.  Vi mødes i enten med videoopkald via Zoom, på telefon eller i Aarhus. Efter hver session får du en opsummering af det, vi har aftalt, på mail.

Pris: 6.300,- inkl. moms
(spar 575 kr.) 

(Ratebetaling: 3 måneder á 2.100,- kr. Send en mail til hej@annepernille.dk for at aftale nærmere.)

Et godt arbejdsliv (Enkeltsession)

(1,5 time)

Til dig, der har brug for en kickstart og/eller hjælp til afklaring omkring din karrierevej. Vi mødes i enten med videoopkald via Zoom, på telefon eller på mit kontor i Aarhus. Efter sessionen får du en opsummering af dine kommitments på mail, så du har et overblik over, hvad du er kommet frem til. Det kan du bruge som tjekliste i ugerne efter. 

Pris: 1.875,- inkl. moms

15-30 minutters gratis afklaringsamtale

Har du brug for at vide, hvordan jeg arbejder, og om jeg kan hjælpe dig med lige præcis dine udfordringer og mål? Eller har du spørgsmål til mig eller om forløbet? 

Så book en gratis afklaringsamtale, hvor vi bruger 15-30 min. på telefonen på at skabe klarhed over, hvad du har brug for, og om det her er det rigtige valg for dig. Du er også meget velkommen til at sende mig en mail med spørgsmål på hej@annepernille.dk.