Jeg har glædet mig til at dele Mirjams opløftende og lærerige succeshistorie med dig.

Mirjam Madsen var pædagog i mange år og fik øjnene op for, hvordan oprydning på arbejdspladsen og i institutionerne hjalp både kollegaerne og beboerne på det bosted, hvor hun også arbejdede. Det blev startskuddet til en omskoling og starten af hendes selvstændige virksomhed RydHeltOp i 2016.

Indenfor det seneste år har hun både opbygget sin første venteliste og skabt sit første onlinekursus, som hun lancerede med succes i januar 2020.

Utroligt, ikke?

Jeg deler det med dig, fordi vi alle har noget værdifuldt at give videre til andre. Og vi kan helt sikker lære noget af det, Mirjams har gjort som selvstændig, og med hendes arbejdsområde som oprydningskonsulent.

Før i tiden var Mirjam typen, der aldrig planlagde. Hun kastede sig bare over opgaverne i virksomhederne fra morgenstunden, så det blev lidt tilfældigt, hvad hun fik arbejde på den dag. (Ikke et ondt ord herfra, for det har jeg også prøvet.)

Det mønster har hun ændret, fordi hun kunne mærke, det ikke bragte hende de resultater, hun drømte om i virksomheden. I interviewet fortæller hun, hvad hun har gjort for at blive meget bedre til at planlægge og holde sig til sin plan for at realisere sine drømmemål. Glæd dig til at høre det!

Her er et overblik over, hvad du kommer til at høre i interviewet: 

 • [00:04:22] Hvad der fik Mirjam til at specialisere sig i oprydning og skifte pædagog-titlen ud med titlen som selvstændig KonMari-konsulent.

   

 • [00:07:25] Hvordan Mirjam skiftede fra sit daværende job og omskolede sig til at blive selvstændig.

   

 • [00:09:22] Om en af de største udfordringer som selvstændige møder i de første år – nemlig at turde tage en ordentlig pris for sit arbejde. Her deler Mirjam, hvordan hun tog springet til at blive ordentligt betalt, selvom alle andre sagde, det var for dyrt i forhold til hendes tidligere løn som pædagog.

   

 • [00:15:00] Det her kender mange selvstændige. Mirjam var før i tiden en, der nærmest ikke planlagde noget som helst. Her fortæller hun åbenhjertigt om, hvad der har hjulpet hende til at blive bedre til at planlægge og realisere sine mål – og om endelig at kunne slippe for frygten for at have glemt noget og altid føle sig bagud med sit arbejde.

   

 • [00:19:05] Det handler om at kende sine egne begrænsninger. Sådan siger Mirjam og deler, hvor svært det også kan være for hende at sætte sig og lave en årsplan – og hvad hun har gjort det sidste 1½ år for at kunne realisere målene om blandt andet venteliste til oprydningskunder og lanceringen af sit første onlineprodukt.

   

 • [00:20:18] Det her har givet Mirjam både et meget større netværk af selvstændige og nye samarbejdspartnere og kunder. Uden at sælge.

   

 • [00:22:23] Mirjam deler ud af sin ekspertise og giver os 3 tips til, hvordan vi som selvstændige kan komme i gang med at rydde op i alle vores ideer, i notesbøgerne og rod på kontoret, så vi får mere overskud og glæde ind i arbejdsdagen.

   

 • [00:29:16] Det her var det vigtigste første skridt Mirjam tog for at lave et onlineprodukt, som hendes følgere havde brug for, og tips til, hvordan du indsamler viden om potentielle kunder, så du skriver dig ind i dine kunders hjerte.

   

 • [00:36:03] Er du ved at lave dit første onlineprodukt? Eller har planer om det? Her får du det råd, Mirjam ville give sig selv, hvis hun kunne gå tilbage i tiden til før, hun havde lavet sit onlineprodukt.

   

 • [00:36:21] Vi slutter af med en snak om at få læsere på nyhedsbrevet, freebies og hvorfor du ikke skal vente med at skrive til din nyhedsbrevsliste. 

Der er guldkorn at hente. Både for dig, der er ny som selvstændig, og dig, der har været igang i en del år.

 

Lyt til podcasten for selvstændige her:

Podcastepisode #2: Fra pædagog til selvstændig KonMari-konsulent med venteliste og onlineprodukt

med Anne Pernille Fischer | med Mirjam Madsen - RydHeltOp

Download episode#2 af podcasten for selvstændige ved at højreklikke på linket: Download podcast (Mp3) >>)