Book din afklaringssamtale her

Afklaringssamtalen er til dig, der overvejer et forløb med mig for at få hjælp til at løse dine udfordringer og lykkes med dine mål og planer som selvstændig.

I afklaringssamtalen får du mulighed for, at:

  • svar på dine spørgsmål omkring forløbene og vores mulige samarbejde.
  • få uddybet, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt, hvad jeg kan hjælpe dig med og hvordan et forløb kunne se ud.
  • finde ud af, om vi er det rigtige match til det, du har brug for.

Sådan foregår det:

Trin 1: Book en uforpligtende, gratis afklaringssamtale i kalenderen HER.

Trin 2: Hold øje med din indbakke. Jeg sender en mail med spørgsmål til dig – for jeg vil gerne vide mere om dig, din virksomhed, og hvad du søger sparring eller hjælp til, før vi taler sammen.

Trin 3: Du svarer på mailen med spørgsmålene.

Trin 4: På det aftalte tidspunkt for afklaringssamtalen, ringer du til mig på tlf. 26 36 10 22, og så drøfter vi det, du har brug for.

Trin 5: Hvis vi er begge kommer frem til, at vi er et godt match, aftaler vi, hvordan forløbet ser ud for dig. Har du brug for at sove på det, er du altid velkommen til det. Der er ikke noget pres fra min side til at beslutte dig, inden vi afslutter samtalen.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

De bedste hilsner
Anne Pernille

Anne Pernille Fischer
Anne Pernille Fischer

Lige nu forærer jeg dig Dit Bedste År-visualiseringen. Den hjælper dig med at finde ud af, hvad du virkeligt gerne vil og hvad dine mål er som selvstændig.

Du bliver samtidigt tilmeldt Inspirationsmailen for selvstændige, hvor du får inspiration og guides til at skabe det gode liv som selvstændig.

Du er nu tilmeldt! Tjek din indbakke (og eventuelt spammappen) for at finde gaven.