Book en Matchsamtale

Du er altid velkommen til at booke tid til en snak med mig om dine overvejelser i forhold til de udfordringer eller mål, du står med lige nu – og hvad du og din virksomhed har brug for, så du kommer helt i mål med det. Så finder vi ud af, hvilken af mine løsninger, der passer bedst til dig.

I matchsamtalen kan du:

  • svar på dine spørgsmål omkring forløbene og workshoppen og hvad, der vil være det bedste, næste skridt for dig.
  • få uddybet, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt, hvad jeg kan hjælpe dig med og hvordan et forløb kunne se ud – eller om Skab dit bedste år-workshoppen er det rigtige til dig.
  • finde ud af, om vi er det rigtige match til at løse de udfordringer og opnå de mål, du ønsker.

Sådan gør du:

Trin 1: Book en uforpligtende, gratis matchsamtale i kalenderen HER.

Trin 2: Jeg sender en mail med spørgsmål til dig indenfor et par dage. Det er min (og din) bedste forberedelse til vores samtale.

Trin 3: Du sender svarene på mailen med spørgsmålene retur til mig.

Trin 4: Du ringer til mig på det aftalte tidspunkt for vores samtale, og så har vi en god halv time til at tale om mulighederne og hvordan vi i fællesskab kan løse udfordringer og få dig i mål.

Trin 5: Hvis vi er begge kommer frem til, at vi er et godt match både personligt og kompetencemæssigt, aftaler vi nærmere omkring næste skridt.

Har du brug for at sove på beslutningen? Det anbefaler jeg. Så der er ikke noget pres fra min side om, at du skal beslutte dig for noget, inden vi afslutter samtalen.

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

Kærlig hilsen
Anne Pernille

Business mentor Anne Pernille
udfordringer som selvstændig_Anne Pernilel Fischer