fbpx

DET SIGER KUNDERNE

Udtalelser

Jeg er så taknemmelig for de mennesker, jeg får fornøjelsen af at arbejde med, og for, at de går målrettet efter deres drømme som selvstændige. Her kan du læse, hvad de selv fortæller om deres forløb og sessioner med mig:

“Min omsætning er allerede steget med omkring 50%.

Jeg har både fået det bedre med at sælge, og min omsætning er allerede steget med omkring 50%. Og den kommer til at tage endnu et hop opad i år.

Det skyldes både, at jeg fik sat mig et konkret mål på Skab dit bedste år-workshoppen, og at jeg har haft Anne Pernille på sidelinjen det sidste 3/4 år til at hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside og hele salgsprocessen omkring mine onlinekurser.”

Birgitte Sølvstein

Aut. Psykolog, www.soelvstein.dk

“Du kommer så meget hurtigere ud af røret ved at få målrettet hjælp fra en, der KUN arbejder med andre ligesom dig.”

Min største udfordring var, at realisere de sindsygt mange ideer, jeg havde. Jeg arbejdede på dem lidt hist og pist, men fik aldrig gjort dem helt færdige.

Jeg valgte Anne Pernille, fordi jeg søgte efter en coach, der arbejdede specifikt med selvstændige og de udfordringer, man står med, når man vil få en idé til at blive til virkelighed.

Anne Pernille er skarp og kender til de udfordringer, man står med som selvstændig. Hun har hjulpet mig med at få klarhed over, hvad jeg skulle fokuserer på og i hvilken rækkefølge.

I fremtiden vil jeg nok være hurtigere til at få personlig coaching for at spare mig selv en masse frustration og tid.

Jeg vil anbefale forløbet til alle selvstændige, der har en masse ideer til fede ting, de gerne vil lave. Uanset om du er på dit første projekt, eller på projekt nummer 10. Så kommer du så meget hurtigere ud af røret ved at få målrettet hjælp fra en, der KUN arbejder med andre ligesom dig.”

Jesper Bram

Selvstændig onlineunderviser, Low Brow Art Academy

“Jeg har fået overblik over min planlægning og produktion af nye produkter.”

“Jeg har fået overblik over min planlægning af både daglige rutiner, men også et godt overblik over produktion af nye produkter samt lancering af disse.

Anne Pernille går helhjertet ind til en coaching. Hun er 100% på og husker klart hvad vi snakker om fra gang til gang.

Efter hver session fik jeg en mail, der opsummerede vores samtale og hvilke ting, jeg commitede mig til indtil næste samtale. Dét har været guld værd.

Anne Louise Knudsen

Indehaver og Klinisk Diætist, Diætpiloten

“Jeg har revolutioneret min virksomhed sammen med Anne Pernille og gjort den meget mere skarp, målrettet og smukkere udadtil”

Inden jeg startede på forløbet, vidste jeg for lidt og havde for svært ved at komme ud over stepperne. Det hjalp meget, da Anne Pernille gav mig ressourcer og en klar plan.

Mit forbehold for at vælge coachingforløbet var prisen, naturligvis, men det var billigt i forhold til, hvad jeg fik ud af det.

Nu har jeg fået lavet en ny hjemmeside, nye pakker til mine klienter og markedsføring. Det har givet mig handlekraft med de redskaber, jeg har fået, og motivation igennem en klar plan for min virksomhed.”

Annemaia Nadine Møller

Doula og ammespecialist, www.annemaia.dk

“Jeg har fået glæden tilbage i min hverdag som virksomhedsejer”

“Anne Pernille har fra starten set på mig og mit firma med stor omsorg og professionalisme. Hun har været indlevende, lyttende, og vi har sammen lagt planer, der er blevet ført ud i livet – de var realistiske i forhold til hvor, jeg var og hvor meget tid, jeg havde, etc.

Jeg har fået glæden tilbage i min hverdag som virksomhedsejer – jeg har fået belyst min process, mine udfordringer og min hverdag samt fundet ud af, hvordan jeg i hverdagen får tanket mig selv og min kreativitet op.”

Tine Mouritsen

Arkitekt & Designer, Tine Mouritsen ApS

“Jeg føler, at jeg på kort tid har fået løst op for nogle problemer, jeg har bokset med i min virksomhed i en del år”

“Udfordringer, der har virket uoverskuelige, er blevet forenklet så meget, at jeg har mod på at kaste mig over dem. Ting, der har virket uoverskuelige i dagligdagen, er på meget kort tid blevet meget nemmere at arbejde med.

Anne Pernille har været en kæmpe hjælp i forhold til at skaffe mig værktøjer som jeg fremadrettet kan bruge.

Jeg har allerede fået nogle værktøjer så langt ind under huden, at jeg pr. automatik bruger dem i hverdagen.

Anne Pernille har også været supergod til at stille spørgsmål på den helt rigtige måde, så jeg endda nogle gange er kommet frem til nogle svar, jeg ikke vidste jeg lå inde med. Jeg har følt mig helt tryg i Anne Pernilles hænder.

Jeg følte faktisk, at dette forløb nærmest var skræddersyet til migUmiddelbart virker effekten kæmpestor i forhold til indsatsen.”

Kristina A. Colston

Grafisk Designer, SKYFRI

ANNETTE LOLCK fik hjælp til markedsføring og sparring på udviklingen af sin virksomhed.

Sådan siger Annette:

“Vil du ud over stepperne med forandring, der rykker en gang for alle, så vælg Anne ved din side.

Jeg tror personligt, du skal lede meget længe efter en person, der kan noget, der minder om Anne’ s metode og personlighed.

Jeg er stolt over at min virksomhed har Anne som samarbejdspartner!

Annette Lolck

Indehaver, dansekoreograf og fitnessinstruktør, Recommendation v/Annette Lolck

“Det bedste, jeg fik ud af forløbet, var at turde tage de rette beslutninger”

“At turde springe ud i mine valg. At turde stå ved, at jeg er god nok, og at det arbejde, jeg gør, er godt.

Anne Pernille er utrolig dygtig til sit arbejde. Man føler sig tryg, så snart man træder ind i hendes hus, man får en lyttende og meget nærværende person med hende som coach. Hun har en utrolig evne til at huske, hvad der er sket under forløbet fra gang til gang.

Hendes coaching og fremgangsmåde åbner virkeligt ens øjne op for mange ting, og de redskaber, hun videregiver, kan man bruge. De har været meget effektive for mig. Er meget tilfreds med resultatet. Kan kun varmt anbefale Anne Pernille :).”

Dominique Beck Gudbjôrnsson

“Anne har hjulpet mig med at holde fast i en beslutning, som har været afgørende for mig!”

“Hun har guidet mig, udfordret mig, grinet med mig på vejen mod at lære at sige “nej tak” til de ting, som ikke føltes rigtige i maven.

Med andre ord lærte hun mig også at sige “ja tak” til at følge passionen, og det er guld værd!

Ellen Elsnab

HeartCore Humanist & Værdiskaber, Brand New Day

“Vores samtaler har udmøntet sig i handling og succes.”

“Jeg har fået et skarpt billede på, hvor jeg vil hen, motivation og redskaber til at nå derhen, en aktiv proces og ikke mindst troen på, at jeg kan nå derhen.

Flere forhindringer på vejen har været personlige, mere eller mindre bevidste opfattelser af mig selv; opfattelser der er blevet bearbejdet og erstattet af nye og mere styrkende forståelser. Derfor har forløbet også medført en helt personlig udvikling for mig.

Jeg har lært nogle teknikker og metoder, der er så enkle at omsætte i min hverdag, at jeg faktisk bruger dem med forbavsende stort udbytte.

Jeg har gået hos mange forskellige terapeuter og vejledere og arbejdet med alt mellem himmel og jord. Det er dog først hos Anne, at jeg virkelig har oplevet ting rykke sig.

Annes akademiske og forretningsmæssige uddannelsesbaggrund er med til at gøre hendes coaching så professionel. 

Hun har en vifte af øvelser, som er stærke og virkningsfulde. Hun er systematisk, jordnær og holder fokus, således at vi når i mål med problemstillingen.

Det adskiller hende fra mange andre professionelle samtalepartnere, hvor samtalen godt kan stikke af og der aldrig bliver bundet ordenligt sløjfe. For mig har denne vedholdenhed været det afgørende element for, at vores samtaler har udmøntet sig i handling og succes. 

Maj Dørup

Universitetsunderviser og Billedkunstner, MAJ D

Er du nysgerrig på, hvordan du kan opnå de resultater, du drømmer om, i dit liv som selvstændig?

6-trinsguide til dig, der er selvstændig:

Sådan undgår du de 6 værste planlægnings- og mindsetfælder, der får planerne til at skride og forhindrer dig i at realisere drømmemålene i din business (små og store).

Du bliver samtidigt tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige og kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

YAY! Du er nu ombord og guiden er på vej til din indbakke.