Udtalelser og succeshistorier

Det fortæller andre selvstændige om deres personlige sparringsforløb:

“Efter kort tid har vi øget vores omsætning markant i butikken.

Og de besøgende kommer nu primært til butikken, fordi vi har målrettet vores budskaber og design på vores hjemmeside i samarbejde med Anne Pernille.

Jeg kan varmt anbefale Anne Pernille til alle selvstændige, der mangler en at læne sig op af for at komme i mål med deres drømme i virksomheden.

Jeg startede selv med sparringsforløb og fandt ud af, at mange af de opgaver jeg skulle have konsulenter til, kunne Anne Pernille hjælpe med og udføre. Jeg er meget taknemlig for, at hun har været så stor en del af processen og at jeg er nået i mål med et resultat, som er blevet bedre, end jeg havde drømt om.

Anne Pernille sætter sig 100% ind i, hvor du gerne vil hen og sørger for, at du kommer i mål med dine ønsker og drømme.

Den største årsag til, at jeg valgte Anne Pernille er, at hun er meget struktureret og særlig god til at kommunikere klart og tydeligt. Det sikrer, at man får alt med, der skal tages højde for i processen. 

For mig har det haft stor betydning, at der ikke er kommet en masse uforudset i processen med at få redesignet vores hjemmeside og kommunikation til kunder, og samtidig har gjort det til en positiv, lærerig og spændende proces at samarbejde med Anne Pernille. 

Da vi i starten af samarbejdet gennemgår, hvad jeg skal have grafikeren til at sætte op, kommer Anne Pernille med rigtig mange gode forslag og forklarer mig samtidig, hvorfor hun vil placere de forskellige ting hvor på hjemmesiden.

Jeg vidste ikke at Anne Pernille også var så god grafisk, og har fagligt indsigt i, hvordan man får hjemmesiden sat op, så det er optimalt for kunden at finde rundt. Derfor fik jeg Anne Pernille til at designe hele layoutet til Copenhagen Comfort Beds nye hjemmeside. Og med de resultater, vi har fået i butikken, er jeg ikke i tvivl om, at hun var den helt rette til opgaven.

Det bedste ved at samarbejde med Anne Pernille er, at jeg ved, at jeg kommer i mål med det, jeg har sat mig for, og at det altid bliver et professionelt resultat. Uanset om det er noget, jeg har fået sparring til at få udført, eller Anne Pernille har lavet det for mig. Hun sørger for, at jeg får detaljerne med og kommer hele vejen rundt. Det giver altid det hele en ekstra finish.

Lotte Høi

Ejer af Copenhagen Comfort Beds, www.comfortbeds.dk

“Min omsætning er allerede steget med omkring 50%.

Jeg har både fået det bedre med at sælge, og min omsætning er allerede steget med omkring 50%. Og den kommer til at tage endnu et hop opad i år.

Det skyldes både, at jeg fik sat mig et konkret mål på Skab dit bedste år-workshoppen, og at jeg har haft Anne Pernille på sidelinjen det sidste 3/4 år til at hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside og hele salgsprocessen omkring mine onlinekurser.”

Birgitte Sølvstein

Aut. Psykolog, www.soelvstein.dk

“Du kommer så meget hurtigere ud af røret ved at få målrettet hjælp fra en, der KUN arbejder med andre ligesom dig.

Min største udfordring var, at realisere de sindsygt mange ideer, jeg havde. Jeg arbejdede på dem lidt hist og pist, men fik aldrig gjort dem helt færdige.

Jeg valgte Anne Pernille, fordi jeg søgte efter en coach, der arbejdede specifikt med selvstændige og de udfordringer, man står med, når man vil få en idé til at blive til virkelighed.

Anne Pernille er skarp og kender til de udfordringer, man står med som selvstændig. Hun har hjulpet mig med at få klarhed over, hvad jeg skulle fokuserer på og i hvilken rækkefølge.

I fremtiden vil jeg nok være hurtigere til at få personlig coaching for at spare mig selv en masse frustration og tid.

Jeg vil anbefale forløbet til alle selvstændige, der har en masse ideer til fede ting, de gerne vil lave. Uanset om du er på dit første projekt, eller på projekt nummer 10. Så kommer du så meget hurtigere ud af røret ved at få målrettet hjælp fra en, der KUN arbejder med andre ligesom dig.”

Jesper Bram

Selvstændig onlineunderviser, Low Brow Art Academy

“Inden forløbet vidste jeg ikke, om jeg havde råd. Men nu kan jeg se, at jeg ikke havde råd til at lade være.

Jeg havde svært ved at strukturere arbejdsugen i min virksomhed. Jeg havde især brug for hjælp til at “komme ud over rampen” og få nogle flere kunder, og dette krævede mere struktur.

Anne Pernille er en indlevende, konstruktiv og bare super kompetent business coach. Min virksomhed ville slet ikke være kommet så langt uden hende. Hun har især hjulpet mig med bedre struktur (jeg bruger en ugeplan nu! Det havde jeg aldrig troet) og fokus.

Jeg har fået meget mere struktur på min arbejdsuge og -dag, og jeg er blevet mere sikker på mig selv. Nu laver jeg ugeplanen hver uge (med meget få undtagelser) og har derfor et meget bedre overblik over mine projekter, mål og opgaver, og jeg er blevet bedre til at sætte mål og arbejde målrettet for at nå dem.”

Elle Kari Christensen

Grafisk Facilitator, www.visuelle.dk

“Jeg har fået glæden tilbage i min hverdag som virksomhedsejer”

Anne Pernille har fra starten set på mig og mit firma med stor omsorg og professionalisme. Hun har været indlevende, lyttende, og vi har sammen lagt planer, der er blevet ført ud i livet – de var realistiske i forhold til hvor, jeg var og hvor meget tid, jeg havde, etc.

Jeg har fået glæden tilbage i min hverdag som virksomhedsejer – jeg har fået belyst min process, mine udfordringer og min hverdag samt fundet ud af, hvordan jeg i hverdagen får tanket mig selv og min kreativitet op.”

Tine Mouritsen

Arkitekt & Designer, Tine Mouritsen ApS

“Det har givet mig troen på, at mit koncept har gang på jorden, og det har gjort mig vedholdende.

Jeg havde behov for at få et business-mindset og et markedsførings-mindset, fordi markedsføringsdelen, kundetyperne og salgsvinklerne ikke ligger naturligt for mig at tænke i. Specielt mine snakke med Anne Pernille om konkretisering af mine målgrupper har givet værdi.

Forløbet med Anne Pernille som sparringspartner har givet mig troen på, at mit koncept har gang på jorden, og det har gjort mig vedholdende.

Nu har jeg fået lavet en ny hjemmeside, og Anne Pernille har givet god sparring på salgstekster og produktsiderne. Og jeg er blevet opmærksom på mine skyggesider som selvstændig.

Der har været en god kemi imellem os. Jeg føler, jeg er blevet mødt på mine udfordringer, og Anne Pernille har altid været lyttende og spørgende til min til tider noget ustrukturerede tankegang. Det har især været godt med hendes åbenhed overfor mine skæve vinkler, og det, at hun gør mine abstrakte tanker konkrete for mig. Jeg har altid får konkret støtte, og hun er god til både at sætte ord og billeder på, hvad det er, der er i spil. 

Jeg vil anbefale Anne Pernille til dem, der har brug for at blive mødt blødt og forstående, og som samtidig har brug for en der har styr på tingene og er god til at følge op.”

Marianne Snabe

Coach, Marianne Snabe - et liv i balance

“Jeg har fået mere tro på mig selv, og hvad jeg kan.

Jeg opsøgte Anne Pernille, fordi jeg havde brug for hjælp til at skabe struktur, overblik og få selvtillid.

Jeg har fået et kæmpe boost både kreativt og professionelt efter mit forløb med Anne Pernille. Der er både mere ro på og mere fokus.

I forløbet har jeg fået værktøjer til at strukturere min tid, overblik over hvad der skal prioriteres hvornår og mere rum for eksperimentering. Og jeg har fået mere tro på mig selv, og hvad jeg kan.

Anne Pernille er professionel og hjælpsom, og giver håndgribelige råd til hvordan man kan løse de udfordringer man står foran.

Hege Karoliussen

Fotograf og illustrator, The Happiness Detective

“Vores samtaler har udmøntet sig i handling og succes.

Jeg har fået et skarpt billede på, hvor jeg vil hen, motivation og redskaber til at nå derhen, en aktiv proces og ikke mindst troen på, at jeg kan nå derhen.

Flere forhindringer på vejen har været personlige, mere eller mindre bevidste opfattelser af mig selv; opfattelser der er blevet bearbejdet og erstattet af nye og mere styrkende forståelser. Derfor har forløbet også medført en helt personlig udvikling for mig.

Jeg har lært nogle teknikker og metoder, der er så enkle at omsætte i min hverdag, at jeg faktisk bruger dem med forbavsende stort udbytte.

Jeg har gået hos mange forskellige terapeuter og vejledere og arbejdet med alt mellem himmel og jord. Det er dog først hos Anne, at jeg virkelig har oplevet ting rykke sig.

Annes akademiske og forretningsmæssige uddannelsesbaggrund er med til at gøre hendes coaching så professionel. 

Hun har en vifte af øvelser, som er stærke og virkningsfulde. Hun er systematisk, jordnær og holder fokus, således at vi når i mål med problemstillingen.

Det adskiller hende fra mange andre professionelle samtalepartnere, hvor samtalen godt kan stikke af og der aldrig bliver bundet ordenligt sløjfe. For mig har denne vedholdenhed været det afgørende element for, at vores samtaler har udmøntet sig i handling og succes. 

Maj Dørup

Universitetsunderviser og Billedkunstner, MAJ D

“Det bedste, jeg fik ud af forløbet, var at turde tage de rette beslutninger.

At turde springe ud i mine valg. At turde stå ved, at jeg er god nok, og at det arbejde, jeg gør, er godt.

Anne Pernille er utrolig dygtig til sit arbejde. Man føler sig tryg, så snart man træder ind i hendes hus, man får en lyttende og meget nærværende person med hende som coach. Hun har en utrolig evne til at huske, hvad der er sket under forløbet fra gang til gang.

Hendes coaching og fremgangsmåde åbner virkeligt ens øjne op for mange ting, og de redskaber, hun videregiver, kan man bruge. De har været meget effektive for mig. Er meget tilfreds med resultatet. Kan kun varmt anbefale Anne Pernille :).”

Dominique Beck Gudbjôrnsson

Ryst - performance og events

“Jeg føler, at jeg på kort tid har fået løst op for nogle problemer, jeg har bokset med i min virksomhed i en del år.

Udfordringer, der har virket uoverskuelige, er blevet forenklet så meget, at jeg har mod på at kaste mig over dem. Ting, der har virket uoverskuelige i dagligdagen, er på meget kort tid blevet meget nemmere at arbejde med.

Anne Pernille har været en kæmpe hjælp i forhold til at skaffe mig værktøjer som jeg fremadrettet kan bruge.

Jeg har allerede fået nogle værktøjer så langt ind under huden, at jeg pr. automatik bruger dem i hverdagen.

Anne Pernille har også været supergod til at stille spørgsmål på den helt rigtige måde, så jeg endda nogle gange er kommet frem til nogle svar, jeg ikke vidste jeg lå inde med. Jeg har følt mig helt tryg i Anne Pernilles hænder.

Jeg følte faktisk, at dette forløb nærmest var skræddersyet til migUmiddelbart virker effekten kæmpestor i forhold til indsatsen.”

Kristina A. Colston

Grafisk Designer, SKYFRI

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg vil gerne have...

Personlig sparring på, hvordan jeg bedst muligt udvikler og løfter min virksomhed og (endelig) får gjort de ting, jeg gerne vil:

En holdbar køreplan til mit bedste år nogensinde som selvstændig, så jeg har overblik over, hvad jeg skal gøre og hvornår:

Vedvarende accountability, så jeg bliver god til at holde mig til mine planer og når (helt) i mål med dem på under ½ år: