Om Anne Pernille Fischer

Anne Pernille Fischer

Jeg hedder Anne Pernille, og jeg hjælper dig med at skabe et arbejdsliv og en virksomhed, du glæder dig til at stå op til hver dag.

Jeg hjælper især selvstændige med at realisere deres næste drømmemål og klæder dig på til at blive struktureret, målrettet og effektiv i det daglige. Sig farvel til endeløse to do-lister og at arbejde, når du føler, du burde holde fri – og byd velkommen til et arbejdsliv og en virksomhed, der føles meningsfyldt og motiverende hele vejen rundt. 

Vi skal have dig derhen, hvor du glæder dig til de opgaver, der ligger på dit skrivebord hver dag. Og hvor du lettere lykkes med det, du sætter dig for, og får tid til alt det andet, du gerne vil i dit liv. 

Jeg er din professionelle sparringspartner, der hjælper dig med at realisere dine store og små drømmemål og skabe det GODE arbejdsliv som selvstændig. For det skal være sjovt at gå på arbejde, ik?

Jeg hjælper dig både med udviklingen af virksomheden, din arbejdsstruktur og fokus i det daglige, så du når det, du sætter dig for og får styrket arbejdsglæden.

Det er vejen til at få succes med det, du brænder for – uden at du skal føle dig stresset eller behøver at arbejde 80 timer om ugen.

Rigtigt mange selvstændige savner en dedikeret professionel sparringspartner til at vende ideerne og overvejelserne med. De vil gerne have en klokkeklar køreplan, så de ved, præcist hvad de skal fokusere på for at lykkes med deres mål.

Der er ingen grund til at prøve at regne det hele ud selv. Sammen kan vi finde retningen, svarene og løsningerne til din virksomhed – og speede din proces op, så du når hurtigere og nemmere i mål. Det behøver ikke være så kompliceret at lykkes med dine drømme som selvstændig.

Jeg gætter på, at du er rigtig dygtig til dit fag, men er træt af at skulle regne alt ud selv.

Du er jo specialiseret indenfor dit fag. Måske er du en dygtig psykolog, grafiker, konsulent, rådgiver, havearkitekt, coach eller noget helt andet. Kernen i dit arbejde er, at du bringer dig selv i spil, når du løser opgaver med eller for dine kunder.

Jeg gætter på, at du er rigtig god til det, du laver og hjælper andre med.

Har jeg ret? (Hvis du sidder du og tøver, så lad mig sige: jo, du er! Det er kun janteloven, der forhindre dig i at råbe ”ja, for pokker!”).

Men du er sandsynligvis ikke ekspert i planlægning, forretningsudvikling, produktudvikling, kundetiltrækning eller hvordan du sælger bedre online. Eller det er i hvert fald nogle af de elementer, du har svært ved at finde den rigtige løsning til. Og du gider ikke skulle regne det hele ud selv længere.

Det er heldigvis præcist det, jeg er specialiseret i.

Jeg har arbejdet i rigtigt mange år med det, der skal til for, at du som selvstændig kan finde vejen til at knokle mindre og nyde mere, så du bliverden bedste chef for dig selv. Altså alt det, du har brug for at mestre udover dit fagområde

Det er de puslespilsbrikker, der hjælper dig med at realiserer de mål og ideer, du har på tegnebrættet. Det giver dig adgang til frihed og fleksibilitet, og det er vejen til at opnå den work-life balance, som mange længes efter når først virksomheden er oppe og køre. Det er din vej til at leve livet ved siden af alt det arbejde, der følger med din titel som ejer, indehaver, grundlægger og direktør i din virksomhed.

Men … jeg er ikke som de fleste andre business mentorer:

Min tilgang er, at du kan have nok så god en plan og strategi – men hvis dit mindset (bevidst eller ubevidst) spænder ben for din fremdrift og dine mål, så kommer du ingen vegne.

Eller din fremdrift bliver i hvert fald væsentligt langsommere og mere udfordrende, end den behøver at være. Derfor kigger vi sjældent KUN på virksomheden, din struktur og løsninger til dine arbejdsprocesser, når vi samarbejder om at skabe en bedre virksomhed og et bedre arbejdsliv for dig.

Ofte vil vi også komme til at tale om dig, dine overbevisninger, frygt, tvivl og handlemønstre, for at sikre, at det ikke er DIG, der står i vejen for, at du lykkes med dine drømme. For det kommer de fleste af os til på et eller andet tidspunkt i livet som selvstændig.

Især når vi vækster virksomheden og udvikler os til næste niveau. 

DU er den vigtigste bestanddel i din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du trives i arbejdslivet og ofte oplever arbejdsflow.  

Hvis du er lige som de fleste andre selvstændige, jeg møder, kommer du først til at trives, når du er glad for dit arbejdsliv og endelig opnår de resultater, du drømmer om – fordi du ikke længere skal kæmpe med dig selv, din struktur, tvivlen på dine ideer eller evner, knokleri døgnet rundt eller de irriterende overspringshandlinger.

Min erfaring med de hundredevis af andre selvstændige, jeg har arbejdet med siden 2013, viser, at det først bliver rigtigt sjovt og meningsfuldt at være ‘din egen chef’, når du ved:

 • hvad du vil med din virksomhed fremad.
 • hvad der er bedst at bruge din sparsomme tid på.
 • hvad der skal til for at komme i mål med dine næste drømme og ideer skridt for skridt.
 • hvordan du lykkes med det, du sætter dig for – uden at spænde ben for dig selv på vejen.

Det er årsagen til, at jeg kombinere min viden om at drive og udvikle virksomheder med coaching omkring mindset, skyggesiderne i arbejdsliv og de personlige udfordringer i livet som selvstændig.

Og så krydrer jeg det hele med min passion for enkel planlægning, fordi det er nøglen til at få overblik og struktur i hverdagen, så det bliver let at komme i mål. Uge for uge og skridt for skridt. 

Sig velkommen til det gode liv som selvstændig.

Du får min specialiserede hjælp til:

 • Struktur og planlægning: jeg lærer dig, hvordan du bliver struktureret i dit arbejde og får overblik og overskud i det daglige med enkle planlægningsmetoder. Det gør det lettere at drive forretning og lykkes med dine mål.

 • Forenkling af din virksomhed: det handler både om at fokusere på de vigtigste dele af din virksomhed, at turde niche ned samt at finde ud af, hvad der kan automatiseres eller uddelegeres, så du ikke skal gøre alt selv og i stedet bruger din tid på det, der giver værdi og føles meningsfuldt for dig selv. 

 • Øge salget og forbedre din hjemmeside – du får konkret salgsfremmende feedback på din hjemmeside, dine eksisterende kampagner og produkter/løsninger, så du kan sælge mere og hjælpe flere med det, du brænder for.
 • Mindset og balance: At vækste din virksomhed til næste niveau handler grundlæggende om at udvikle dig selv.  Og dit forretningsmindset kan både stoppe dig og støtte dig. Hvis dit arbejdsliv er hårdt, og du savner balance, eller du ikke opnår den forandring eller de resultater, du ønsker, så ligger en del af løsningen gemt i, hvordan dit mindset er indstillet lige nu. 

Kort sagt:

Sammen kan vi gøre det meget enklere og sjovere at for dig at drive virksomhed. Du fortjener at lykkes med det, du drømmer om som selvstændig, og med mig som din business mentor og professionelle sparringspartner slipper du for at skulle regne det hele ud selv. 

Jeg har arbejdet med udvikling af virksomheder siden 2007

I 2013 sprang jeg ud som selvstændig igen. Inden da havde jeg arbejdet i 7 år et par internationale virksomheder indenfor strategi og kundebaseret forretningsudvikling. Her er de vigtigste ting fra mit CV, som du får gavn af, når vi samarbejder: 

Min faglige viden:

 • 2006: Cand.merc i international business fra Copenhagen Business School.
 • 2012: Uddannet kognitiv coach ved Mindjuice (ICF-certificeret uddannelse).
 • 2017: Certificeret rådgiver i Emotionelle Kundetyper.
 • Flere kurser i skyggearbejde, selvudvikling, præsentationsteknik, planlægning og markedsføring.

Min erhvervserfaring:

 • Direktionsassistent og markedsanalytiker hos NCC Construction, 2006-2010.
 • Selvstændig med min første virksomhed i 2010-2011.
 • Forretningsudvikler og markedsresearcher hos eBay 2011-2013.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg vil gerne have...

Personlig sparring på, hvordan jeg bedst muligt udvikler og løfter min virksomhed og (endelig) får gjort de ting, jeg gerne vil:

En holdbar køreplan til mit bedste år nogensinde som selvstændig, så jeg har overblik over, hvad jeg skal gøre og hvornår:

Vedvarende accountability, så jeg bliver god til at holde mig til mine planer og når (helt) i mål med dem på under ½ år: