Hej, jeg hedder Anne Pernille

Jeg er businesscoach for selvstændige. Jeg hjælper dig med at få din virksomhed til at køre på skinner, gøre dit arbejdsliv og din virksomhed mere enkel og overskuelig – og med at lykkes med det, du brænder for. 

Også selvom du er i tvivl om, du har det, der skal til.

For så får du endelig overskud på alle plan og kommer til at trives i dit arbejdsliv (igen).

Jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe selvstændige, fordi jeg ser alt for mange, der knokler med lange to-do-lister og bruger alt for meget tid på at teste, hvad der virker og ikke virker. De prøver i øst og vest for at finde de rigtige brikker til puslespillet, som skal til for, at de får flow i virksomheden og overblik i hverdagen. 

Men der er ingen grund til at prøve at regne det hele ud selv. Når vi samarbejder, hjælper jeg dig med at finde retningen, svarene og værktøjerne, og vi speeder din proces op, så du når hurtigere og lettere i mål.

Anne Pernille Fischer

Jeg arbejder ikke kun med din virksomhed

– men også med dig som et helt menneske

Du er sandsynligvis specialiseret indenfor dit fag.

Og du er garanteret god til det, du laver og hjælper andre med (jo, du er – det er kun janteloven eller tvivlen, der forhindrer dig i at råbe ”ja, for pokker!”).

Dog gætter jeg også på, at du ikke er ekspert i planlægning, struktur, forretningsudvikling, hjemmesideopbygning, produktudvikling, prissætning, freebies, kundetiltrækkende kommunikation og så videre. Eller i hvert fald er der nogle af elementerne, du har svært ved at finde den rigtige løsning til.

Det er til gengæld det, som jeg er specialiseret i.

Uden at det skal lyde højtravende ved jeg en masse om alt det, der skal til for, at du kan leve af det, du brænder for, som selvstændig og få balance i arbejdslivet, så du kan knokle mindre og nyde mere. Altså det, du har brug for for at drive virksomhed udover dit speciale. 

Det er dén brik i puslespillet, du har brug for, for at få dit arbejdsliv til at harmonere med din drøm om frihed og fleksibilitet, som du længes efter at få adgang til – og for at du lykkes med dine store og små drømmemål som selvstændig.

Men jeg er (som sagt) ikke helt som andre, der hjælper dig med din virksomhed

Jeg adskiller mig fra de fleste ved også at have fokus på dig, som et helt menneske der skal trives med rigtigt mange forskellige opgaver og have overskud til at leve livet ved siden af arbejdet. For det kræver noget af dig på det personlige plan at være selvstændig.

Du kommer først til at trives som selvstændig, når du er glad og ikke skal kæmpe med og mod dig selv, med tvivlen og overspringshandlingerne i dagligdagen. 

Og min erfaring siger mig, at det gør du kun ved også at arbejde med det, der stikker en kæp i hjulet på det personlige plan. Det bliver nemlig meget sjovere og mere meningsfuldt at være din egen chef, når du ved, hvad du skal gøre, og lykkes med det, du sætter dig for, uden at snuble over eller spænde ben for dig selv på vejen.

Det er årsagen til, at jeg kombinere min viden om at drive og udvikle virksomheder med coaching omkring de personlige udfordringer i livet som selvstændig. Og så krydrer jeg det hele med min passion for planlægning, fordi det er nøglen til at få struktur i arbejdslivet og overblik i hverdagen. 

 

Når du og jeg samarbejder får du eksperthjælp til:

 • Vækst og udvikling af din virksomhed – jeg viser dig vejen og lærer dig værktøjerne og metoderne til at drive virksomhed, så du kan opnå de resultater, du drømmer om med alt fra feedback på produkttekster, hjemmeside, kundetyper, salgstekster, kundesprog og til din freebie.
 • Planlægning og struktur – jeg lærer dig, hvordan du med en enkel planlægningsmodel får overblik og lettere når de mål, du sætter dig for.
 • Personlig udvikling – så du finder din indre ro, pudser selvtilliden af og får styrken til at tage de store beslutninger som selvstændig. Du skal kunne stå stærkt og trække vejret roligt, uanset hvilken storm du bliver ramt af. 

Kort sagt: 

Sammen kan vi gøre det meget lettere at være dig.

For du fortjener at lykkes med det, du drømmer om som selvstændig. Og med mig som din støtte slipper du for at skulle regne det hele ud selv. Velkommen ombord, siger jeg bare.

Derfor kan jeg hjælpe dig

Jeg har ligesom dig en masse uddannelser med i bagagen samt 7 års erhvervserfaring indenfor forretningsudvikling, kundeundersøgelser og markedsanalyser, før jeg blev selvstændig. Her er de vigtigste ting fra mit resumé, som du får gavn af: 

Min vidensbase:

 • Cand.merc i international business ved Copenhagen Business School, 2006
 • Uddannet kognitiv coach ved Mindjuice 2012 (ICF-certificeret uddannelse)
 • Certificeret rådgiver i emotionelle kundetyper v/ Kundemagneterne, 2017
 • Kurser og workshops skyggearbejde, præsentationsteknik, spørgeskemaer, planlægning og markedsføring.

Her har jeg foldet mig ud: 

 • Direktionsassistent og markedsanalytiker hos NCC, 2006-2010
 • Selvstændig smykkedesigner, 2010-2011
 • Forretningsudvikler og markedsresearcher hos eBay 2011-2012
 • Startede min virksomhed, som jeg nu har drevet siden 2012. Her er jeg i dag businessmentor og workshopfacilitator for selvstændige.
Anne Pernille Fischer

Siden jeg startede som coach i 2012, har jeg haft hundredvis af selvstændige i forløb, og har givet dem den skræddersyede hjælp, de savnede, indefor coaching, planlægning, produktudvikling, hjemmesideopsætning, salgstekster, kommunikation, personlig ledelse og de personlige udfordringer – så de endelig kunne flyve (helt) selv.

Skal vi finde ud af, om vi to er et godt match?

De fleste starter med en gratis afklaringsamtale

Det betyder, at du kan få en 20 minutters afklarende snak med mig på telefonen. Her lærer vi hinanden at kende, og du kan stille de spørgsmål, du har brug for svar på for at beslutte dig. Det er den bedste måde at finde ud af, om vi er et godt match.

Og jeg bider ikke. Virkeligt. Det gør jeg ikke.

Gør ligesom +300 andre og snup det populære minikursus for 0 kr.

Minikurset handler om: "De 6 typiske fælder, der forhindrer 9 ud af 10 selvstændige i at lykkes med deres drømme (- og hvordan du undgår dem fremover)".

Du bliver tilmeldt nyhedsbrevet og får også et lækkert gavekort på 1.000,-.

Tillykke! Du er nu tilmeldt. Vi ses i din indbakke :)