fbpx
Anne Pernille Fischer

Hej og velkommen! Mit navn er Anne Pernille Fischer

Jeg er businesscoach og sparringspartner med speciale i at hjælpe selvstændige med at skabe de resultater, de drømmer om med deres virksomhed, og opnå et godt arbejdsliv, som de elsker at stå op til hver dag, med frihed og overskud til at gøre, hvad de vil.

Jeg hjælper dig både med udviklingen af virksomheden og med planlægning og at tage de vigtige beslutninger for dig og dit arbejdsliv. Det handler om prioritering og målsætning, og det er vejen til at få succes med det, du brænder for – uden at blive stresset eller behøve at arbejde 80 timer om ugen.

Jeg møder rigtigt mange, der lever efter lange to-do-lister og bruger alt for meget tid på at teste, hvad der virker og ikke virker. De mangler ofte en dedikeret professionel sparringspartner til at vende ideerne og målene med, så de får en klar handleplan og ved, hvordan de nemt kommer videre. 

Der er ingen grund til at prøve at regne det hele ud selv. Jeg hjælper dig med at finde retningen, svarene og værktøjerne, og sammen speeder vi din proces op, så du når hurtigere og lettere i mål.

Jeg arbejder ikke kun med det faglige eller din virksomhed

– men også med dig som menneske

Det siger jeg, fordi jeg ved, at du er specialiseret indenfor dit fag.

Og du er garanteret god til det, du laver og hjælper andre med (jo, du er – det er kun janteloven eller tvivlen, der forhindrer dig i at råbe ”ja, for pokker!”).

Dog gætter jeg også på, at du ikke er ekspert i selvledelse, planlægning, struktur, forretningsudvikling, produktudvikling, freebies, kundetiltrækkende kommunikation og så videre. Eller der er i hvert fald nogle af elementerne, du har svært ved at finde den rigtige løsning til.

Det er til gengæld det, som jeg er specialiseret i.

Jeg har arbejdet i rigtigt mange år med det, der skal til for at du kan knokle mindre og nyde mere som selvstændig og/eller leder. Altså det, du har brug for udover dit speciale. 

Det er de puslespilbrikker, du har brug for, så du kan realisere de mål og ideer, du har på tegnebrættet, og får adgang til den frihed og fleksibilitet, du drømmer om. Og det er vejen til at opnå work-life balance, som mange længes efter, så du også har fri til at leve livet ved siden af arbejde.

Men jeg er som sagt ikke helt som andre, du kan søge hjælp hos.

Jeg adskiller ved også at have fokus på dig som et helt menneske, fordi du er den vigtigste bestanddel i din virksomhed. For at hjulene kører rundt er det vigtigt, at du trives i arbejdslivet og har overskud til andet i livet end din virksomhed. For det kræver noget af dig på det personlige plan at være selvstændig og komme hurtigt igennem udfordringerne, når tvivl, modet eller selvtilliden en sjælden gang spænder ben for dig.

Du kommer først til at trives, når du er glad og ikke skal kæmpe med og mod dig selv på grund af tvivl, alt for meget arbejde eller overspringshandlinger.

Min erfaring siger mig, at det opnår du bedst ved også at arbejde med det, som stikker en kæp i hjulet hos dig på det personlige plan. Det bliver nemlig meget sjovere og mere meningsfuldt at være ‘din egen chef’, når du ved, hvad du skal gøre, og lykkes med det, du sætter dig for, uden at snuble over eller spænde ben for dig selv på vejen.

Det er årsagen til, at jeg kombinere min viden om at drive og udvikle virksomheder med coaching omkring de personlige udfordringer i livet som selvstændig. Og så krydrer jeg det hele med min passion for planlægning, fordi det er nøglen til at få struktur i arbejdslivet og overblik i hverdagen, så det bliver meget nemmere at overskue vejen til dit næste mål. 

 

Her får du specialisthjælp til:

 • Målsætning og handlingsplaner – det handler om at få defineret dine konkret mål og afklare, hvad der skal til for at lykkes med det. Det er her coachingen virkeligt kommer til at hjælpe dig.
 • Vækst og udvikling af din virksomhed – jeg viser dig vejen og lærer dig værktøjerne og metoderne til at drive virksomhed, så du kan opnå de resultater, du drømmer om med alt fra feedback på produkttekster, hjemmeside, kundetyper, salgstekster, kundesprog og til din freebie.
 • Planlægning og struktur – jeg lærer dig, hvordan du med en enkel planlægningsmetode får overblik og lettere når de mål, du sætter dig for.
 • Personlig udvikling – så du finder din indre ro, mere selvtillid til at rykke på dine drømme og får styrke til at tage de store beslutninger i dit arbejdsliv. Med overblik og handlekraft bliver de store forandringer mulige.

Kort sagt: 

Sammen kan vi gøre det meget lettere og sjovere at være dig i dit arbejdsliv. For du fortjener at lykkes med det, du drømmer om som selvstændig eller ansat. Og med mig som din støtte slipper du for at skulle regne det hele ud selv. 

Derfor kan jeg hjælpe dig

Jeg har ligesom dig en masse uddannelser med i bagagen. Inden jeg blev selvstændig i 2013 arbejdede jeg 7 år med strategi og forretningsudvikling. Her er de vigtigste ting fra mit resumé, som du får gavn af, når vi samarbejder: 

Min vidensbase:

 • Cand.merc i international business ved Copenhagen Business School i 2006.
 • Uddannet kognitiv coach ved Mindjuice i 2012 (ICF-certificeret uddannelse).
 • Certificeret rådgiver i Emotionelle Kundetyper i 2017.
 • Kurser og workshops skyggearbejde, selvudvikling, præsentationsteknik, planlægning og markedsføring.

Her har jeg foldet mig ud: 

 • Direktionsassistent og markedsanalytiker hos NCC Construction, 2006-2010
 • Selvstændig smykkedesigner, 2010-2011
 • Forretningsudvikler og markedsresearcher hos eBay 2011-2012
 • Siden marts 2013 har jeg lavet det, jeg laver i dag, som selvstændig businesscoach og planlægningsrådgiver.
Anne Pernille Fischer

Start med en gratis afklaringsamtale

Jeg tilbyder dig 15-30 minutters afklarende samtale på telefonen, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende, og finder ud af, hvad der skal til for, at du lykkes med det, du gerne vil. Det er den bedste måde at finde ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig – og til at få overblik over, hvad du egentlig har brug for.

Tilmeld dig minionlinekurset for 0,- kr:

"De 6 typiske fælder, der forhindrer selvstændige i at realisere deres ideer og skabe det arbejdsliv, de drømmer om (og hvordan du undgår dem)".

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet for selvstændige og kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

YAY! Du er nu ombord og onlinekurset er på vej til din indbakke.