Om Anne Pernille Fischer

Jeg hjælper dig ikke kun med at få din virksomhed til at vokse og realisere dine næste drømmemål, men også med at klæde dig på til at blive struktureret, målrettet og effektiv i det daglige. Sig farvel til endeløse to do-lister, lange aftener med arbejde – og byd velkommen til et arbejdsliv og en virksomhed, du elsker at stå op til hver dag.

Anne Pernille Fischer

Hej og velkommen!

Mit navn er Anne Pernille og jeg hjælper selvstændige med at drive virksomhed, lykkes med deres drømme og skabe et arbejdsliv, de elsker at stå op til hver dag.

Vi skal have dig derhen, hvor du glæder dig til de opgaver, der ligger på dit skrivebord hver dag, fordi du har overblik over, hvad du vil med din virksomhed og hvilke mål du går efter. Og fordi du når det, du sætter dig for – uden at skulle arbejde, når du har fri. 

Jeg hjælper dig med at lykkes med dine drømme som selvstændig og samtidigt få et liv med god balance mellem arbejde og fritid og en følelse af ro indeni dig.

De selvstændige, jeg arbejder med, har en vis erfaring med at drive virksomhed  og ønsker en professionel sparringspartner, der kan hjælpe dem med at realisere deres næste mål og skabe det gode liv som selvstændig.

Jeg hjælper dig både med udviklingen af virksomheden, din arbejdsstruktur og fokus i det daglige, så du når det, du sætter dig for og får styrket arbejdsglæden.

Det er vejen til at få succes med det, du brænder for – uden at du skal føle dig stresset eller behøver at arbejde 80 timer om ugen.

Rigtigt mange selvstændige savner en dedikeret professionel sparringspartner til at vende ideerne og overvejelserne med. De vil gerne have en klokkeklar køreplan, så de ved, præcist hvad de skal fokusere på for at lykkes med deres mål.

Der er ingen grund til at prøve at regne det hele ud selv. Sammen kan vi finde retningen, svarene og løsningerne til din virksomhed – og speede din proces op, så du når hurtigere og nemmere i mål. Det behøver ikke være så kompliceret at lykkes med dine drømme som selvstændig.

Jeg gætter på, at du er rigtig dygtig til dit fag, men er træt af at skulle regne alt ud selv.

Du er jo specialiseret indenfor dit fag. Måske er du en dygtig psykolog, grafiker, konsulent, rådgiver, havearkitekt, coach eller noget helt andet. Kernen i dit arbejde er, at du bringer dig selv i spil, når du løser opgaver med eller for dine kunder.

Jeg gætter på, at du er rigtig god til det, du laver og hjælper andre med.

Har jeg ret? (Hvis du sidder du og tøver, så lad mig sige: jo, du er! Det er kun janteloven, der forhindre dig i at råbe ”ja, for pokker!”).

Men du er sandsynligvis ikke ekspert i planlægning, forretningsudvikling, produktudvikling, kundetiltrækning eller hvordan du sælger bedre online. Eller det er i hvert fald nogle af de elementer, du har svært ved at finde den rigtige løsning til. Og du gider ikke skulle regne det hele ud selv længere.

Det er heldigvis præcist det, jeg er specialiseret i.

Jeg har arbejdet i rigtigt mange år med det, der skal til for, at du som selvstændig kan finde vejen til at knokle mindre og nyde mere, så du bliverden bedste chef for dig selv. Altså alt det, du har brug for at mestre udover dit fagområde

Det er de puslespilsbrikker, der hjælper dig med at realiserer de mål og ideer, du har på tegnebrættet. Det giver dig adgang til frihed og fleksibilitet, og det er vejen til at opnå den work-life balance, som mange længes efter når først virksomheden er oppe og køre. Det er din vej til at leve livet ved siden af alt det arbejde, der følger med din titel som ejer, indehaver, grundlægger og direktør i din virksomhed.

Jeg er ikke som de andre forretningsudviklere:
En god strategi virker ikke, hvis dit mindset (bevidst eller ubevidst) spænder ben for din fremdrift og dine mål. 

Jeg kigger sjældent kun på din virksomhed.

Ofte vil vi også komme til at tale om dig, dine overbevisninger, frygt, tvivl og handlemønstre, for at sikre, at du ikke står i vejen for, at du lykkes med dine drømme. For det kommer de fleste af os til på et eller andet tidspunkt i livet som selvstændig. Især når vi vækster virksomheden og udvikler os til næste niveau. 

DU er den vigtigste bestanddel i din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du trives i arbejdslivet og oplever arbejdsflow. Det kræver meget af dig på det personlige plan at være selvstændig og løse de udfordringer, du møder undervejs, sådan at hverken tvivl, mod eller selvtillid spænder ben for dig. 

Hvis du er lige som jeg og mange andre selvstændige, jeg møder, kommer du først til at trives, når du er glad for dit arbejdsliv og endelig opnår de resultater, du drømmer om – og når du ikke længere skal kæmpe med dig selv, din struktur, tvivl, knokle døgnet rundt eller de irriterende overspringshandlinger.

Min erfaring med de hundredevis af andre selvstændige, jeg har arbejdet med siden 2013, viser, at det først bliver rigtigt sjovt og meningsfuldt at være ‘din egen chef’, når du ved:

 • hvad du vil med din virksomhed fremad.
 • hvad du skal bruge din sparsomme tid på.
 • hvad der skal til for at komme i mål med dine næste drømme og ideer.
 • og endelig lykkes med det, du sætter dig for – uden at spænde ben for dig selv på vejen.

Det er årsagen til, at jeg kombinere min viden om at drive og udvikle virksomheder med coaching omkring mindsettet og de personlige udfordringer i livet som selvstændig.

Og så krydrer jeg det hele med min passion for enkel planlægning, fordi det er nøglen til at få struktur i arbejdslivet og overblik i hverdagen, så det bliver let at komme i mål. Uge for uge og skridt for skridt. 

Velkommen til det gode liv som selvstændig.

 

Du får min specialiserede hjælp til:

 • Struktur og planlægning: jeg lærer dig, hvordan du bliver struktureret i dit arbejde og får overblik og overskud i det daglige med enkle planlægningsmetoder. Det gør det lettere at drive forretning og lykkes med dine mål.

 • Forenkle din virksomhed: det handler både om at fokusere på de vigtigste dele af din virksomhed og finde ud af, hvad der kan automatiseres eller uddelegeres. e planlægning af content og markedsførings- og salgsplaner.

 • Øge salget og forbedre dine salgskampagner – du får konkret feedback og sparring på dine eksisterende kampagner og produkter, så du kan sælge mere og hjælpe flere med det, du brænder for.
 • Mindset og balance: at tro på dig selv og at du kan realisere dine næste mål som selvstændig, identificere mentale benspænd og finde ud af, hvad der skaber ubalance i dit arbejdsliv.

Kort sagt:

Sammen kan vi gøre det meget lettere og sjovere at være dig i dit arbejdsliv. For du fortjener at lykkes med det, du drømmer om som selvstændig, og med mig som din sparringspartner slipper du for at skulle regne det hele ud selv. 

Jeg har arbejdet med udvikling af virksomheder siden 2007

I 2013 blev jeg selvstændig for anden gang, og inden da havde jeg arbejdet i 7 år et par internationale virksomheder. Mit arbejde havde fokus på strategi og kundebaseret forretningsudvikling. Her er de vigtigste ting fra mit resumé, som du får gavn af, når vi samarbejder: 

Min faglige viden:

 • 2006: Cand.merc i international business fra Copenhagen Business School.
 • 2012: Uddannet kognitiv coach ved Mindjuice (ICF-certificeret uddannelse).
 • 2017: Certificeret rådgiver i Emotionelle Kundetyper.
 • Flere kurser i skyggearbejde, selvudvikling, præsentationsteknik, planlægning og markedsføring.

Min erhvervserfaring:

 • Direktionsassistent og markedsanalytiker hos NCC Construction, 2006-2010.
 • Selvstændig med min første virksomhed i 2010-2011.
 • Forretningsudvikler og markedsresearcher hos eBay 2011-2013.

Personlig sparring for selvstændige

Workshop-retreatet: Skab dit bedste år

Mastermind-forløbet for kvinder

Lige nu forærer jeg dig mini-onlinekurset Fra Drøm Til 'Done'

Det hjælper selvstændige som dig med at lykkes lettere med deres ideer og planer for virksomheden ved hjælp af Forretningsflow-metoden. Du bliver samtidigt tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige.

Få fri adgang til onlinekurset her:

Minikurset er nu på vej til din indbakke. Glæd dig!