fbpx

Om Anne Pernille Fischer

Jeg arbejder ikke kun med at få din virksomhed til at vokse, men også med dig personligt og dit mindset, så din rejse mod målet ikke bliver fyldt med kilometerlange to do-lister, opslidende knokleri og lange aftener ved skærmen.

Anne Pernille Fischer

 Hej og velkommen!

Mit navn er Anne Pernille. Jeg er business mentor og mindsetcoach. Jeg holder på, at det også skal være sjovt at arbejde – især som selvstændig. Hver dag skal være meningsfyldt og give bobler i maven af begejstring over de opgaver, der ligger på dit skrivebord, fordi du arbejder med det, du brænder for, og ved præcist, hvad der skal til for at nå dine mål som selvstændig. Det kan jeg hjælpe dig med.

Mine kunder er selvstændige, som savner en professionel at sparre med og er klar til at investere i sig selv og virksomheden for at kunne realisere de næste drømmemål (store som små). De ønsker at opnå det gode arbejdsliv som selvstændig, som de elsker at stå op til hver dag. Et arbejdsliv fyldt med frihed og fleksibilitet til at gøre, hvad de gerne vil.

 

Jeg hjælper dig både med udviklingen af virksomheden, planlægning af hvordan du får dit bedste år og med at tage de vigtige (og ofte svære) beslutninger som selvstændig.

Det er vejen til at få succes med det, du brænder for – uden at du skal føle dig stresset eller behøver at arbejde 80 timer om ugen.

Rigtigt mange selvstændige savner en dedikeret professionel sparringspartner til at vende ideerne og målene med, så de får en klar handleplan og ved, hvordan de lykkes med deres mål.

Der er ingen grund til at prøve at regne det hele ud selv. Sammen kan vi finde retningen, svarene og værktøjerne – og speeder din proces op, så du når hurtigere og lettere i mål. Det behøver ikke være så kompliceret at lykkes med dine mål som selvstændig.

Det her ved jeg allerede om dig…

Du er specialiseret indenfor dit fag. Du er sikkert en dygtig psykolog, grafiker, SEO-konsulent, yogainstruktør, instagram-rådgiver, coach eller noget helt andet. Så du er garanteret rigtig god til det, du laver og hjælper andre med.

Har jeg ret? (Hvis du sidder og tøver, så lad mig sig: jo, du er! Det er kun janteloven eller tvivlen, der kan forhindre dig i at råbe ”ja, for pokker!”).

Men …

Jeg gætter på, at du til gengæld ikke er ekspert i planlægning, forretningsudvikling, produktudvikling, freebies, kundetiltrækning eller onlinesalg. Eller det er i hvert fald nogle af de elementer, du har svært ved at finde den rigtige løsning til.

Det er til gengæld det, som jeg er specialiseret i.

Jeg har arbejdet i rigtigt mange år med det, der skal til for, at du som selvstændig kan finde vejen til at knokle mindre og nyde mere og blive den bedste chef for dig selv. Altså alt det, du har brug for udover dit speciale. 

Det er de puslespilsbrikker, du der skal til for, at du realiserer de mål og ideer, du har på tegnebrættet, og samtidigt får adgang til den frihed og fleksibilitet, du drømmer om. Og det er vejen til at opnå work-life balance, som mange længes efter, så du også har fri til at leve livet ved siden af arbejde.

Ikke som de andre businesscoaches og -mentorer derude:
En god strategi virker ikke, hvis dit mindset (bevidst eller ubevidst) halter bagefter og bremser dig på din rejse. 

Derfor kigger jeg ikke kun på din virksomhed. Jeg har fokus på dig som et helt menneske, og hjælper dig med at spotte, hvor du (ubevidst) kommer til at bremse dig selv.  For det gør vi allesammen et eller andet sted i vores virksomhed og på vejen til det gode liv som selvstændig. Og du er den vigtigste bestanddel i din virksomhed, så for at hjulene kører rundt, er det vigtigt, at du trives i arbejdslivet og oplever flow i dine indsatser og dit arbejde. Det kræver noget af os på det personlige plan at være selvstændige og komme hurtigt igennem udfordringerne, for både tvivl, modet eller selvtilliden kan af og til spænde ben for dig. Det behøver du ikke finde dig i.

Hvis du er lige som mig selv og mange andre selvstændige, jeg kender, kommer du først til at trives, når du er glad for dit arbejdsliv og endelig opnår de resultater, du drømmer om – og når du ikke længere skal kæmpe med (eller mod) dig selv og den indre tvivl, det tidsslugende knokleri eller de irriterende overspringshandlinger.

Min erfaring med de hundredevis af andre selvstændige, jeg har arbejdet med siden 2013, har lært mig, at det først bliver rigtigt sjovt og meningsfuldt at være ‘din egen chef’, når du ved

 • hvad du vil med din virksomhed fremad
 • hvad du skal bruge din sparsomme tid på
 • og endelig lykkes med det, du sætter dig for – uden at spænde ben for dig selv på vejen.

Det er årsagen til, at jeg kombinere min viden om at drive og udvikle virksomheder med coaching omkring mindsettet og de personlige udfordringer i livet som selvstændig.

Og så krydrer jeg det hele med min passion for enkel planlægning, fordi det er nøglen til at få struktur i arbejdslivet og overblik i hverdagen, så det bliver let at komme i mål. Uge for uge og skridt for skridt. 

 

Du får min specialiserede hjælp til:

 • Målsætning og handlingsplaner – det handler om at få defineret dine konkret mål og afklare, hvad der skal til for at lykkes med det. Det er her coachingen virkeligt kommer til at hjælpe dig.
 • Vækst og udvikling af din virksomhed – jeg viser dig vejen og lærer dig værktøjerne og metoderne til at drive virksomhed, så du kan opnå de resultater, du drømmer om med alt fra feedback på produkttekster, hjemmeside, kundetyper, salgstekster, kundesprog og til din freebie.
 • Planlægning og struktur – jeg lærer dig, hvordan du med en enkel planlægningsmetode får overblik og lettere når de mål, du sætter dig for.
 • Personlig udvikling – så du finder din indre ro, mere selvtillid til at rykke på dine drømme og får styrke til at tage de store beslutninger i dit arbejdsliv. Med overblik og handlekraft bliver de store forandringer mulige.

Kort sagt: 

Sammen kan vi gøre det meget lettere og sjovere at være dig i dit arbejdsliv. For du fortjener at lykkes med det, du drømmer om som selvstændig eller ansat. Og med mig som din støtte slipper du for at skulle regne det hele ud selv. 

Derfor kan jeg hjælpe dig

Jeg har ligesom dig en masse uddannelser med i bagagen. Jeg blev selvstændig (for anden gang) i 2013 og inden da var jeg ansat i nogle større virksomheder og arbejdede i 7 år med strategi og kundebaseret forretningsudvikling. Her er de vigtigste ting fra mit resumé, som du får gavn af, når vi samarbejder: 

Min vidensbase:

 • Cand.merc i international business ved Copenhagen Business School i 2006.
 • Uddannet kognitiv coach ved Mindjuice i 2012 (ICF-certificeret uddannelse).
 • Certificeret rådgiver i Emotionelle Kundetyper i 2017.
 • Kurser og workshops skyggearbejde, selvudvikling, præsentationsteknik, planlægning og markedsføring.

Det har jeg lavet, før jeg startede min nuværende virksomhed: 

 • Direktionsassistent og markedsanalytiker hos NCC Construction, 2006-2010.
 • Selvstændig smykkedesigner, 2010-2011.
 • Forretningsudvikler og markedsresearcher hos eBay 2011-2013.
Anne Pernille Fischer

Start med en gratis afklaringsamtale

Du er altid velkommen til at booke en afklarende samtale. Så tager vi en snak på telefonen, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende og finder ud af, hvad der skal til for, at du lykkes med det, du gerne vil. Det er den bedste måde at finde ud af, om vi er et godt match – og til at få overblik over, hvad der egentlig skal til for at få dig i mål.

6-trinsguide til dig, der er selvstændig:

Sådan undgår du de 6 værste fælder, der forhindrer alt for mange selvstændige i at realisere deres (næste) businessdrømmemål.

Du bliver samtidigt tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige og kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

YAY! Du er nu ombord og guiden er på vej til din indbakke.