fbpx

Om Anne Pernille Fischer

Jeg arbejder ikke kun på at få din virksomhed til at vokse og dine drømme til at lykkes, men også med din planlægning, dit fokus og mindset. Sig farvel til kilometerlange to do-lister, opslidende knokleri og lange aftener ved skærmen.

Anne Pernille Fischer

Hej og velkommen!

Mit navn er Anne Pernille Fischer. Jeg er business mentor og mindsetcoach for selvstændige. Og det er jeg fordi, det skal være meningsfyldt og sjovt at gå på arbejde – især som selvstændig. Vi skal have dig derhen, hvor du føler dig begejstret over og kan glæde dig til de opgaver, der ligger på dit skrivebord hver dag. Fordi du har overblik over din business og dine mål og arbejder med det, du interesserer dig mest for. 

Jeg hjælper dig med at lykkes med at nå i mål med dine drømme som selvstændig og samtidigt få et liv med overskud, balance og ro indeni.

De mennesker, jeg arbejder med, er alle erfarne selvstændige (og mest kvinder), som ønsker en professionel sparringspartner og vil investere i sig selv og virksomheden for at kunne realisere de næste drømmemål. Store som små. De ønsker at opnå det gode arbejdsliv som selvstændig, som de elsker at stå op til hver dag. Et arbejdsliv fyldt med frihed og fleksibilitet til at gøre, hvad de gerne vil.

Jeg hjælper dig både med udviklingen af virksomheden, din struktur og fokus i det daglige – og med at tage de vigtige (og ofte svære) beslutninger som selvstændig.

Det er vejen til at få succes med det, du brænder for – uden at du skal føle dig stresset eller behøver at arbejde 80 timer om ugen.

Rigtigt mange selvstændige savner en dedikeret professionel sparringspartner til at vende ideerne og målene med, så de får en klar handleplan og ved, hvordan de lykkes med deres mål.

Der er ingen grund til at prøve at regne det hele ud selv. Sammen kan vi finde retningen, svarene og værktøjerne – og speeder din proces op, så du når hurtigere og lettere i mål. Det behøver ikke være så kompliceret at lykkes med dine mål som selvstændig.

Jeg gætter på, at du er rigtig dygtig til dit fag, men er træt af at skulle regne alt det omkring business-delen ud alene.

Jeg ved, at du er specialiseret indenfor dit fag. Du er sikkert en dygtig psykolog, grafiker, SEO-konsulent, havearkitekt, yogainstruktør, instagram-rådgiver, coach eller noget helt andet, hvor du bringer dig selv i spil, når du løser opgaver med eller for dine kunder.

Du er garanteret rigtig god til det, du laver og hjælper andre med.

Har jeg ret? (Sidder du og tøver, så lad mig sige: jo, du er! Det er kun janteloven, der forhindre dig i at råbe ”ja, for pokker!”).

Men du er sandsynligvis ikke ekspert i planlægning, forretningsudvikling, produktudvikling, kundetiltrækning eller hvordan du sælger bedre online. Eller det er i hvert fald nogle af de elementer, du har svært ved at finde den rigtige løsning til. Og du gider ikke skulle regne det hele ud selv længere.

Det er præcist det, jeg er specialiseret i.

Jeg har arbejdet i rigtigt mange år med det, der skal til for, at du som selvstændig kan finde vejen til at knokle mindre og nyde mere og være den bedste chef for dig selv. Altså alt det, du har brug for at mestre som selvstændig udover dit fagområde

Det er de puslespilsbrikker, der hjælper dig med at realiserer de mål og ideer, du har på tegnebrættet. Det giver dig adgang til den frihed og fleksibilitet, du drømmer om. Og det er vejen til at opnå den work-life balance, som mange længes efter når først virksomheden er oppe og køre. Det er din vej til at blive fri til at leve livet ved siden af alt det arbejde, der hører med din titel som ejer, indehaver, grundlægger eller CEO.

Ikke som de andre businessmentorer:
En god strategi virker ikke, hvis dit mindset (bevidst eller ubevidst) spænder ben for din fremdrift og dine mål. 

Jeg kigger sjældent kun på din virksomhed.

For det meste skal vi også kigge på dig som et helt menneske, så du kan spotte, hvor du (ubevidst) kommer til at bremse dig selv.  For det gør vi alle sammen et eller andet sted i vores virksomhed. Du er den vigtigste bestanddel i din virksomhed, så for at hjulene kører rundt, er det vigtigt, at du trives i arbejdslivet og oplever arbejdsflow meget af tiden. Det kræver noget af dig på det personlige plan at være selvstændig og komme hurtigt igennem udfordringerne, så hverken tvivl, modet eller selvtilliden spænder ben for dig. 

Hvis du er lige som mig selv og mange andre selvstændige, jeg kender, kommer du først til at trives, når du er glad for dit arbejdsliv og endelig opnår de resultater, du drømmer om – og når du ikke længere skal kæmpe med dig selv, din struktur, tvivl, det tidsslugende knokleri eller de irriterende overspringshandlinger.

Min erfaring med de hundredevis af andre selvstændige, jeg har arbejdet med siden 2013, har lært mig, at det først bliver rigtigt sjovt og meningsfuldt at være ‘din egen chef’, når du ved:

 • hvad du vil med din virksomhed fremad
 • hvad du skal bruge din sparsomme tid på
 • og endelig lykkes med det, du sætter dig for – uden at spænde ben for dig selv på vejen.

Det er årsagen til, at jeg kombinere min viden om at drive og udvikle virksomheder med coaching omkring mindsettet og de personlige udfordringer i livet som selvstændig.

Og så krydrer jeg det hele med min passion for enkel planlægning, fordi det er nøglen til at få struktur i arbejdslivet og overblik i hverdagen, så det bliver let at komme i mål. Uge for uge og skridt for skridt. 

Hello easy life!

 

Du får min specialiserede hjælp til:

 • Målsætning og handlingsplaner – det handler om at få defineret dine konkret mål og afklare, hvad der skal til for at lykkes med det. Det er her coachingen virkeligt kommer til at hjælpe dig.
 • Vækst og udvikling af din virksomhed – jeg viser dig vejen og lærer dig værktøjerne og metoderne til at drive virksomhed, så du kan opnå de resultater, du drømmer om med alt fra feedback på produkttekster, hjemmeside, kundetyper, salgstekster, kundesprog og til din freebie.
 • Planlægning og struktur – jeg lærer dig, hvordan du med en enkel planlægningsmetode får overblik og lettere når de mål, du sætter dig for.
 • Personlig udvikling – så du finder din indre ro, mere selvtillid til at rykke på dine drømme og får styrke til at tage de store beslutninger i dit arbejdsliv. Med overblik og handlekraft bliver de store forandringer mulige.

Kort sagt: 

Sammen kan vi gøre det meget lettere og sjovere at være dig i dit arbejdsliv. For du fortjener at lykkes med det, du drømmer om som selvstændig eller ansat. Og med mig som din støtte slipper du for at skulle regne det hele ud selv. 

Jeg har arbejdet med udvikling af virksomheder siden 2007

I 2013 blev jeg selvstændig for anden gang, og inden da havde jeg arbejdet i 7 år i nogle et par internationale virksomheder med fokus på strategi og kundebaseret forretningsudvikling. Her er de vigtigste ting fra mit resumé, som du får gavn af, når vi samarbejder: 

Min vidensbase:

 • 2006: Cand.merc i international business fra Copenhagen Business School i.
 • 2012: Uddannet kognitiv coach ved Mindjuice (ICF-certificeret uddannelse).
 • 2017: Certificeret rådgiver i Emotionelle Kundetyper.
 • Flere kurser i skyggearbejde, selvudvikling, præsentationsteknik, planlægning og markedsføring.

Inden jeg sprang ud som selvstændig, var jeg: 

 • Direktionsassistent og markedsanalytiker hos NCC Construction, 2006-2010.
 • Selvstændig med min første virksomhed i 2010-2011.
 • Forretningsudvikler og markedsresearcher hos eBay 2011-2013.

Start med en gratis afklaringsamtale

Du er altid velkommen til at booke en afklarende samtale, når du overvejer et personligt forløb. Her får vi mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende og afdækker, hvad der skal til for, at du lykkes med det, du gerne vil. Det er den bedste måde at finde ud af, om vi er et godt match og at få overblik over, hvad der egentlig skal til for at få dig i mål.

GAVE TIL DIG
Kickstart dit bedste år i dag!

Snup pakken med både Dit Bedste År-visualiseringen (audio) og de 9 spørgsmål, enhver selvstændig bør stille sig selv for at skabe deres bedste år nogensinde. Du bliver samtidig tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige, som du altid kan afmelde med et enkelt klik. 

(Det koster dig ikke en krone.)

Gaverne er på vej til dig. Vi ses i din indbakke.