Hej, jeg hedder Anne Pernille

Jeg er businesscoach for selvstændige og ledere. Jeg hjælper dig med at få dit arbejdsliv og/eller din virksomhed til at køre på skinner, gøre dit arbejdsliv og din virksomhed mere enkel og overskuelig – og at lykkes med det, du brænder for. Også selvom du er i tvivl om, du har det, der skal til, eller hvordan du skal gribe det an.

Jeg hjælper dig med at blive bedre til at lede dig selv, tage de rigtige beslutninger og undgå at spænde ben for dig selv. Det er vejen til at få succes med det, du brænder for – uden at blive stresset eller spilde tiden.

Jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe selvstændige og ledere, fordi jeg ser alt for mange, der knokler med lange to-do-lister og bruger alt for meget tid på at teste, hvad der virker og ikke virker. De mangler ofte en dedikeret professionel sparringspartner til at vende ideerne og målene med, så de får en klar handleplan og ved, hvordan de nemt kommer videre. 

Der er ingen grund til at prøve at regne det hele ud selv. Når vi samarbejder, hjælper jeg dig med at finde retningen, svarene og værktøjerne, og vi speeder din proces op, så du når hurtigere og lettere i mål.

Anne Pernille Fischer

Jeg arbejder ikke kun med det faglige eller din virksomhed

– men også med dig som menneske

Det siger jeg, fordi jeg ved, at du jo også sandsynligvis er specialiseret indenfor dit fag.

Og du er garanteret god til det, du laver og hjælper andre med (jo, du er – det er kun janteloven eller tvivlen, der forhindrer dig i at råbe ”ja, for pokker!”).

Dog gætter jeg også på, at du ikke er ekspert i selvledelse, planlægning, struktur, forretningsudvikling, produktudvikling, freebies, kundetiltrækkende kommunikation og så videre. Eller der er i hvert fald nogle af elementerne, du har svært ved at finde den rigtige løsning til.

Det er til gengæld det, som jeg er specialiseret i.

Jeg har arbejdet i rigtigt mange år med det, der skal til for at du kan knokle mindre og nyde mere som selvstændig og/eller leder. Altså det, du har brug for udover dit speciale. 

Det er de puslespilsbrikker, du har brug for, for at du kan realisere de mål og ideer, du har på tegnebrættet, og får adgang til den frihed og fleksibilitet, du drømmer om.

Men jeg er som sagt ikke helt som andre, der hjælper dig med dit arbejdsliv.

Jeg adskiller mig fra de fleste ved også at have fokus på dig, som et helt menneske, der skal trives med rigtigt mange forskellige opgaver og have overskud til at leve livet ved siden af arbejdet. For det kræver noget af dig på det personlige plan at være selvstændig eller leder.

Du kommer først til at trives, når du er glad og ikke skal kæmpe med og mod dig selv, med tvivlen, alt for meget arbejde eller overspringshandlinger.

Min erfaring siger mig, at det opnår du bedst ved også at arbejde med det, som stikker en kæp i hjulet hos dig på det personlige plan. Det bliver nemlig meget sjovere og mere meningsfuldt at være ‘din egen chef’, når du ved, hvad du skal gøre, og lykkes med det, du sætter dig for, uden at snuble over eller spænde ben for dig selv på vejen.

Det er årsagen til, at jeg kombinere min viden om at drive og udvikle virksomheder med coaching omkring de personlige udfordringer i livet som selvstændig. Og så krydrer jeg det hele med min passion for planlægning, fordi det er nøglen til at få struktur i arbejdslivet og overblik i hverdagen, så det bliver meget nemmere at overskue vejen til dit næste mål. 

 

Når du og jeg samarbejder får du eksperthjælp til:

 • Målsætning og handlingsplaner – det handler om at få defineret dine konkret mål og afklare, hvad der skal til for at lykkes med det. Det er her coachingen virkeligt kommer til at hjælpe dig.
 • Vækst og udvikling af din virksomhed – jeg viser dig vejen og lærer dig værktøjerne og metoderne til at drive virksomhed, så du kan opnå de resultater, du drømmer om med alt fra feedback på produkttekster, hjemmeside, kundetyper, salgstekster, kundesprog og til din freebie.
 • Planlægning og struktur – jeg lærer dig, hvordan du med en enkel planlægningsmetode får overblik og lettere når de mål, du sætter dig for.
 • Personlig udvikling – så du finder din indre ro, mere selvtillid til at rykke på dine drømme og får styrke til at tage de store beslutninger i dit arbejdsliv. Med overblik og handlekraft bliver de store forandringer mulige.

Kort sagt: 

Sammen kan vi gøre det meget lettere og sjovere at være dig i dit arbejdsliv. For du fortjener at lykkes med det, du drømmer om som selvstændig eller som leder. Og med mig som din støtte slipper du for at skulle regne det hele ud selv. 

Derfor kan jeg hjælpe dig

Jeg har ligesom dig en masse uddannelser med i bagagen samt 7 års erhvervserfaring indenfor forretningsudvikling, kundeundersøgelser og markedsanalyser, fra før jeg blev selvstændig. Her er de vigtigste ting fra mit resumé, som du får gavn af: 

Min vidensbase:

 • Cand.merc i international business ved Copenhagen Business School i 2006.
 • Uddannet kognitiv coach ved Mindjuice i 2012 (ICF-certificeret uddannelse).
 • Certificeret rådgiver i Emotionelle Kundetyper i 2017.
 • Kurser og workshops skyggearbejde, selvudvikling, præsentationsteknik, planlægning og markedsføring.

Her har jeg foldet mig ud: 

 • Direktionsassistent og markedsanalytiker hos NCC Construction, 2006-2010
 • Selvstændig smykkedesigner, 2010-2011
 • Forretningsudvikler og markedsresearcher hos eBay 2011-2012
 • Siden 2012 har jeg lavet det, jeg laver i dag, som selvstændig businesscoach og planlægningsrådgiver.
Anne Pernille Fischer

Siden jeg startede som coach i 2012, har jeg haft hundredevis af kunder i forløb, og har givet dem den skræddersyede hjælp, de savnede, indefor coaching, planlægning, produktudvikling, hjemmesideopsætning, salgstekster, kommunikation, personlig ledelse og de personlige udfordringer – så de kom i mål med deres ambitioner og drømme i arbejdslivet.

Skal vi to også finde ud af, om vi er et godt match?

De fleste starter med en gratis afklaringsamtale

Jeg tilbyder dig en 20 minutters afklarende snak på telefonen, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende, og finder ud af, hvad der skal til for at du lykkes med det, du gerne vil i arbejdslivet. Det er den bedste måde at finde ud af, om vi er et godt match.