MASTERMIND

Føle du dig ofte 5 skridt bagud med de endeløse to do-lister? Drømmer du om, at det var lettere at nå alt det, du gerne vil i din virksomhed? Og mangler du tid til at fordybe dig i det, der virkelig vil rykke din virksomhed?

Så kom med på næste MASTERMIND sammen med 4 andre selvstændige kvinder, der vil lykkes med mere og ha’ en virksomhed, de glæder sig til stå op til hver dag.

» Næste hold starter i april 2022 « 

Det her er til dig, der vil have et liv, hvor du når mere af det, der gør dig glad og tilfreds som selvstændig – uden at skulle presse dig selv hver dag.

MASTERMIND er til dig, der…

 

 • ønsker at bruge din energi og tid på det rigtige og få mere tid i hverdagen til at gøre de ting, som du synes er spændende i din virksomhed. 
 • gerne vil være bedre til at holde overblikket, stoppe med at hoppe fra opgave til opgave og have prioriterede lister over de vigtigste ting, du vil have styr på hver måned.  
 • savner at finde en arbejdsstruktur, der hjælper dig med at nå dine økonomiske og forretningsmæssige mål med de ugentlige arbejdstimer, du har til rådighed.  
 • er træt af at være palle alene i det her ‘game’ som selvstændig og savner nye øjne på din virksomhed og nogle (som ikke er dine venner og familie) at spille bold med omkring dine ideer og overvejelser. 
 • har brug for et kommitment over for andre, fordi du ved, det hjælper dig med at holde aftalerne med dig selv.

“Jeg har nået mere de her måneder på mastermind-forløbet end resten af året, vil jeg påstå, og det går bedre end nogensinde før i min business.”

Tabitha Lindholm Jørgensen
Ejer af www.klinik-lindholm.dk og www.sansefamilie.dk. 

“Jeg har oplevet mig selv, meget mere handlekraftig og kommen i mål med opgaver i mit firma, end jeg plejer at være.”

Mirjam Madsen
Ejer af
www.rydheltop.dk.

Jeg gætter på, at du heller ikke vil gå på kompromis med, hvordan det føles at være selvstændig, og hvordan du har det i dit liv generelt.

Vel?

Du mener ligesom jeg, at det også burde være sjovt at arbejde. Især som selvstændig.

Der skal være plads til både succeser og fremdrift i din virksomhed OG overskud til dem, du holder af, og alt det andet, du gerne vil her i livet udover arbejde.

Det 6 måneder lange mastermindforløb hjælper dig med at få tid til og fokusere på det vigtigste i din virksomhed, så du lykkes med dine mål uden at føle dig overvældet eller blive stresset.

Et mål ad gangen skridt for skridt sammen med det mest fantastiske hold af nære ‘kolleger’.

På MASTERMIND kommer du nemlig til at følges med et lille (men nøje udvalgt) hold af op til 4 andre dygtige, inspirerende og modige selvstændige – ligesom dig. Her får du adgang til hjælp, sparring, støtte, feedback og rådgivning hver måned sammen med de andre i gruppen, så du bliver (endnu) mere målrettet.

Det er et udviklingsrum, der hjælper dig med at realiserer dine ideer og udvikle din virksomhed på en nemmere måde, end hvis du valgte at fortsætte med at gå vejen alene og klare alt selv.

Mit navn er Anne Pernille Fischer

…og det er mig, der har fornøjelsen af at være ‘mødeleder’ og din professionelle sparringspartner på mastermindforløbet.

business mentor selvstændige

Efter at jeg gik ned med stress som ansat i 2012, valgte jeg at tage skeen i den anden hånd og starte min egen virksomhed. For jeg var træt af at høre på, at det altid handlede om effektivisere og løbe stærkere for at nå det hele på jobbet.

Så i 2013 tog jeg en stor beslutning om, at arbejdet aldrig mere skulle gå ud over mit helbred og mit humør. Jeg gad ikke længere drømme om, at det en skønne dag (måske) ville blive anderledes.

Livet er simpelthen for kort til et arbejdsliv, hvor man ikke trives. Det var tid til at sætte mine drømme om det gode arbejdsliv øverst på listen, og det var startskuddet til at jeg startede min virksomhed som sparringspartner for selvstændige.

I dag hjælper jeg selvstændige med at lykkes med det, DE gerne vil, så de får et arbejdsliv, de glæder sig til at stå op til hver dag.

MASTERMIND er stedet, hvor vi følges ad på rejsen til det GODE arbejdsliv som virksomhedsejer. Det er her, det bliver sjovt og lettere at drive egen virksomhed.

Som at have din egen private, professionelle sparringsgruppe, der hjælper dig med at sætte stressfri turbo på vejen til dine næste drømmemål med virksomheden og det gode arbejdsliv som selvstændig. 

Mastermind-forløbet er til dig, der er kvinde og har flere års erfaring med at drive egen virksomhed og som..

 • vil udvikle din virksomhed og lykkes med flere af dine drømme som selvstændig.

 • ønsker mere struktur, fokus og overblik i hverdagen, så du knokler mindre og når mere. Ja, det handler om at sætte konkrete mål og lægge planer, du kan overskue.

 • har brug for at have adgang til her-og-nu-sparring fra din professionelle sparringspartner (ja, mig) og resten af mastermindholdet, når du har brug for det i din virksomhed, så du kommer hurtigere videre med dine opgaver.

 • har lyst til at følges sammen med en håndfuld seje ‘kolleger’ (aka. andre selvstændige kvinder med egen virksomhedsejere), der er lige så seriøse, motiverede og inspirerende som dig selv.

Når du er med på MASTERMIND slipper du for at føle dig alene om alle spørgsmålene og overvejelserne, som ofte følger med livet som selvstændig. Måned efter måned kommitter du dig over for gruppen på vores fælles fokussession, sætter mål og lægger overskuelige og implementérbare planer for måneden.

Du får adgang til sparring på dine udfordringer inde i facebookgruppen. Her får du også adgang til at spørge mig hver måned om dine mest presserende spørgsmål mellem vores fokussessioner (i forhold til de mål, du har sat dig for måneden).

Jeg ved, du kan nå så meget længere med udviklingen af din virksomhed og dine mål, når du gør det sammen med andre selvstændige og har en professionel sparringspartner i dit ringhjørne hele tiden.

Vi mødes sammen online på Zoom hver måned, så du slipper for at bruge tid på transport og kan være med uanset, hvor du bor i landet (eller verden). Og så vi kan optage de gode guldkorn til dig på video.

 

Der er 6 elementer, der øger sandsynligheden (markant) for, at du lykkes med dine planer og drømme som selvstændig.

MASTERMIND er bygget op omkring de 6 elementer, og det er det, der gør, at det er så værdifuldt og givende at være med i en mastermindgruppe som denne.

De 6 elementer handler om, at du lærer mest og rykker dig mest, når du…

1.

kommitter dig overfor andre end dig selv. For de fleste af os har en tendens til nemt at komme til at bryde de løfter og aftaler, vi laver med os selv. Andre kommer ofte i forreste række – og det går ud over din virksomhed. Men det behøver det ikke gøre mere.

2.

har adgang til svar på spørgsmål der opstår ‘undervejs’ i livet som selvstændig, så du ikke går rundt i uger eller måneder i venteposition og blokerer for din fremdrift og beslutninger.

3.

får målrettet sparring på dine udfordringer og drømme fra én, der er uddannet og har mange års erfaring med at drive og vækste en virksomhed (i al beskedenhed mig).

4.

kan spejle dig i andre selvstændige og lære af deres erfaringer, perspektiver og feedback (det er en væsentlig del af magien i mastermindforløbet her).

5.

lærer at holde fokus på dine mål, lægge planer, der er til at overholde og overskue, og oplever tilfredsheden af at lykkes hurtigere og nemmere med dine ideer som selvstændig.

6.

får støtte og opbakning fra nogle, der forstår dig og dine udfordringer, så du har et eget heppekor og ikke står alene med det hele mere (selvom det er dig, der driver virksomheden på egen hånd).

Det er som sagt alt sammen indbygget i MASTERMIND og er grundene til, at jeg lancerede det første mastermindhold i starten af 2020.

Det her er din invitation til at komme med ombord på næste hold som en værdifuld, aktiv del af den lukkede indercirkel for selvstændige kvinder, der vil ha’ et arbejdsliv og en virksomhed, de glæder sig til at stå op til hver dag.

Du får styr på planlægningen og har adgang til personlig, målrettet sparring omkring din virksomhed sammen med det lille, tætsluttede hold af selvstændige, dygtige kvinder (der matcher dig). 

Du kan bruge MASTERMIND til at arbejde på…

 • hvordan du bliver mere fokuseret og får planerne til at fungere i din travle hverdag, så du når det, du sætter dig for.
 • hvordan du tiltrækker kunder bedre med kundetiltrækkende salgstekster.
 • udvikling af nye produkter eller videreudvikling af dem, du allerede har, så du kommer til at arbejde endnu mere med det, du brænder mest for.
 • Forbedring af din kommunikation og markedsføring, så dine potentielle kunder lytter til og køber hos dig.
 • retning for eller forandring af din virksomhed, så den matcher dine drømme om det gode arbejdsliv.
 • hvordan du bliver mindre stresset og får bedre balance i livet som selvstændig og bliver mere fokuseret på det, der giver værdi for din virksomhed, så du kan vokse og udvikle den – samtidigt med at du har tid til at holde fri.
 • sparring på de mere personlige dilemmaer og udfordringer som selvstændig.
 • Eller noget helt andet, der står højt på din ønskeliste.

Retning, struktur, fokus, overblik – og et fællesskab, der hepper på dig.

Når du er med på Mastermindforløbet bliver du måned for måned guidet til at blive mere struktureret og holde fokus på dine vigtigste mål, så du (endelig) kommer til at rykke på dine udviklingsplaner.

Du lærer, hvordan du får tid til at arbejde med det, der gør dig mest glad i din virksomhed, og at opnå ro indeni, fordi du ved, hvor du er på vej hen med din virksomhed, og hvad du skal gøre for at lykkes med det.

Du lærer både at langtidsplanlægge, så du ved, hvor du er på vej hen og kan sige ja og nej til tilbud og egne ideer. Og du bliver klædt på til at strukturere din arbejdsuge, så du når det, du sætter dig for og bruger tiden på det vigtigste.

Og sidst men ikke mindst arbejder vi med mindsettet, så du styrker din selvsikkerhed (også selvom din selvtillid ikke fejler noget), dit mod til at tage både store og svære virksomhedsbeslutninger og din evne til at finde balance i det til tider kaotiske liv som selvstændig. Det er et værktøj alle selvstændige har brug for.

MASTERMIND består af 4 kerneelementer:

 • Du får et månedligt overblik: hver måned bliver du guidet gennem månedsplanlægningen med visualisering og mit ugeplanlægningsværktøj. Vi mødes online på zoom og gennemgår planerne og sparrer om, hvad der skal til for at nå i mål med det i den kommende måned. Det optages hver gang og sendes til dig, så du kan genhøre det hele, hvis du får brug for det (eller hvis du ikke kan være med en enkelt gang).

   

 • Du får konkret her-og-nu-hjælp og brugbare svar og løsninger: For at sikre, at du aldrig går i stå (og at du kan spare tid) kan du hver måned stille spørgsmål i vores lukkede facebookgruppe angående det, du har sat dig som månedens mål. Jeg svarer dig personligt skriftligt eller i en lyd- eller videooptagelse og deler i gruppen, så alle får mulighed for at høre feedbacken og lære af den til brug i deres virksomhed. Alt vi deler er 100% fortroligt.

   

 • Du bliver fokuseret og holder dig på sporet med dine planer: for du får min ugeplanlægningsguide, som jeg vil invitere dig til at bruge til at planlægge hver uge gennem forløbet.

   

 • Du får uvurderlig opbakning: At være selvstændig kan være mentalt og fagligt udfordrende, fordi du skal kunne så mange ting, som du ikke har lært på en uddannelse – og du skal ofte ud af din komfortzone og gøre noget, du enten ikke har prøvet før, kender den præcise formel for eller føler dig sikker i. Mastermindholdet bliver dit bedste heppekor og giver dig opbakning hver måned.

Nysgerrig? Her får du et kig indenfor:

Sådan ser en typisk måned ud for dig, når du deltager på MASTERMIND.

 • Inden månedens fælles fokussmøde evaluerer du måneden, der er gået, og overvejer, hvad du gerne vil nå i den kommende måned i overordnede overskrifter.
 • Første tirsdag i måneden har vi fælles fokus- og kommitmentmøde for den kommende måned, hvor vi mødes online på Zoom.

  I fokussessionen guider jeg dig igennem en visualisering af månedens mål og gennem planlægningen af dine vigtigste fokusområder for måneden, så du kommer til at prioritere tid til og rykke på det, der er allervigtigst for dig, dit arbejdsliv og din virksomhed.

  Vi slutter mødet med at vende dine udfordringer og spørgsmål med mig og holdet, så du også får sparring på det, du står med lige nu i din virksomhed.

mastermind ved Anne Pernille Fischer

Imellem live-møderne kan du:

 • bruge ugeplanlægningsguiden hver uge til at holde fokus på dine månedsmål, men der er ikke noget krav om at bruge den. Du får en fuld e-guide med gennemgang og skabelon, som du bare kan printe.
 • stille specifikke spørgsmål i forhold til dine vigtigste mål for måneden inde i facebookgruppen, hvor jeg svarer med en video eller skriftlig feedback. Der er mulighed for sparring med de andre deltagere, når de har tid og overskud til det.

Når du har tilmeldt dig, får du alt det her:

 • En overskuelig eguide (PDF) til, hvordan du sætter effektive månedsmål og laver en brugbar og overkommelig månedsplan, som du kan følge uge for uge til at realisere dine vigtigste mål.
 • En månedlig Fokussession med gruppen – 3 timer på zoom hver måned i 6 måneder.

  Vores møde optages og videoen ligger på en adgangskodebeskyttet hjemmeside, som kun du og de andre deltagere har adgang til. På den måde kan du vende tilbage og se den feedback og sparring, du (og de andre) har fået på hvert møde. Videoerne er tilgængelige indtil forløbet slutter.

 • “Sådan når du dine mål uden at smadre dit liv som selvstændig”,som er en eguide med min enkle (men effektive!) metode til at strukturere din arbejdsuge og planlægge, hvordan du bruger din tid bedst muligt. Det er den, jeg også lærer deltagerne på Skab Dit Bedste År-workshoppen.
 • Et halvt års medlemskab af den hermetisk lukkede facebookgruppe KUN for mastermind-deltagerne. Det er her, du får adgang til at stille spørgsmål og få feedback og rådgivning fra mig og de andre deltagere hver måned hele forløbet igennem.

 

Og som noget helt specielt får du også adgang til særlige rabatter:

 

 • …på ekstra personlig 1:1-sparring:
  Hvis du får brug for mere eller mere intensiv personlig 1:1-sparring med mig undervejs i forløbet, får du også adgang til sparring til en helt særlig kun-for-mastermindere-pris. Særprisen er tilgængelig for dig, mens du er på Mastermindforløbet og indtil præcist 30 dage efter slutdatoen af forløbet. (Klippekortet kan du bruge, når du vil. Der er ingen udløbsdato).
 • på Skab Dit Bedste År-workshoppen (LIVE-versionen): Uanset om der også er en offentlig tilgængelig rabat på live-workshoppen, får du også en EKSTRA rabat på 1.000 kr. på én plads på Skab Dit bedste År-live-workshoppen – altså oveni andre eventuelle rabatter. Rabatten gælder 1 helt år fra startdatoen på forløbet. (Jeg ved godt det er vildt. Men jeg vil gerne forkæle dig, så det bliver endnu nemmere og sjovere for dig at være selvstændig!)

Det fortæller tidligere deltagere om, hvor meget de har fået ud af forløbet:

“Jeg har fået sparring på forskellige løbende udfordringer, og det har været guld værd for mig personligt og for min virksomhed at have en professionel “livline”.

Det er virkelig virkelig værdifuldt at have et netværk og en mastermindgruppe, som har et fokuseret forløb, fordi der er en “mødeleder”.

Denne type netværk betyder, at man som selvstændig har mulighed for at få skabt den udvikling, man drømmer om, fordi man har en gruppe og en gruppeleder, der har ens ryg og som hjælper en fremad.

En mastermindgruppe af denne her type, kan ikke sammenlignes med andre typer netværk. Der er så meget mere værdi i denne type, på grund af den måde gruppen ledes på.

Mastermindforløbet har været som at have min egen personlige business coach ved hånden, lige når jeg har brug for det til de løbende små ting, der dukker op når man er selvstændig erhvervsdrivende og ikke har et team at spille bold op ad. Det skaber mere fokus på både at drive og udvikle virksomheden, fordi der er faste løbende møder, som har formål og fokus. Den løbende opfølgning fra Anne Pernille gør, at jeg hele tiden bliver holdt på sporet og holdt fast i at følge læringen og nå de mål, jeg har sat mig.

Jeg har fået værdifulde indsigter, god sparring i et godt format, der passer lige til mig. Det bedste har været, at det var en lille gruppe, som gjorde det nemt at spørge om hjælp og interessant at give hjælp tilbage – det bliver mere nærværende.

Den løbende opfølgning og sparring i facebookgruppen har været guld værd.

Jette Schrum

Branding- og portrætfotograf, www.jetteschrum.dk

“Jeg har nået mere på de her måneder i mastermindforløbet end resten af året, vil jeg påstå, og det går bedre end nogensinde før med min business.

Det har været nogle fede måneder med fokus og målrettethed med Anne Pernille, der har det kølige overblik og kan stille de helt rigtige spørgsmål, når man er gået fast i et eller andet. Det er så lækkert at have kolleger lige at vende tingene med – at få andres øjne på det, man sidder og laver. Kærlige puf og ærlige meninger – det syntes jeg var super godt.

Mit online-kursus er blevet testet igennem, og er kommet i luften og er begyndt at sælge så småt… Det er en fed følelse. Min hjemmeside er blevet mere ensrettet, og jeg har fået planlagt, hvordan jeg følger op på kunderne og guider dem igennem. FEDT!!

Jeg føler, jeg har meget mere kontrol over min tid. Jeg har fået værktøjer til at planlægge min uge – både privat og i min lille business… Det har givet mig et meget større overblik og et meget synligt overblik over HVAD jeg egentlig når uge for uge… Det har virkelig været en øjenåbner for mig hvor langt man egentlig kan nå bare med ugeplanlægningsværktøjet. Det er overkommeligt, og jeg når SÅ meget mere.

Tabitha Lindholm Jørgensen

Kranio sakral-terapeut og børnesundhedsvejleder i www.klinik-lindholm.dk og, www.sansefamilie.dk

“Mastermindforløbet har givet mig virkeligt meget. Det har haft en kæmpe betydning for mig, at jeg har kunne få sparring, hep og skub til nogle af de svære beslutninger.

Jeg troede mit største problem var, at få mine projekter ud over rampen, men det viste sig ret hurtigt, at det var min egen planlægning der spænder ben for mig. Så fokus flyttede sig til planlægning ret hurtigt.

Min urealistiske hjerne har så mange ting den gerne vil nå, men det ender altid med at intet bliver nået og jeg får dårlig samvittighed.

Uden planlægning får jeg ingen af mine projekter lavet færdige og så kommer de ikke ud over rampen..

Nu planlægger jeg småt og får en sejr, når det lykkes. Det giver en meget bedre følelse inden i mig.”

Pernille Amby Nielsen

Livsstilskonsulent, www.dinkrop.nu

Sådan ser planen ud for vores 6 måneder sammen på Mastermindforløbet

Næste mastermindforløb starter tirsdag den 1. april 2022 med vores første online planlægningsmøde på Zoom, og så følges vi ad til 30. september 2022.

Vi mødes online den første tirsdag hver måned.

Planen ser sådan ud:

APRIL
1. april: du får adgang til materialet.

5. april: Kickstart og velkomst på Zoom, hvor I lægger mål for måneden.
+ Sparring i facebookgruppen og ugeplanlægning på egen hånd.

MAJ
3. maj: måneds- og fokussession for måneden.
+ Sparring i facebookgruppen og ugeplanlægning på egen hånd.

JUNI
7. juni: måneds- og fokussession for måneden.
+ Sparring i facebookgruppen og ugeplanlægning på egen hånd.

JULI
5. juli: måneds- og fokussession for måneden.
+ Sparring i facebookgruppen og ugeplanlægning på egen hånd.

AUGUST
9. august: måneds- og fokussession for måneden.
+ Sparring i facebookgruppen og ugeplanlægning på egen hånd.

SEPTEMBER
6. september: måneds- og fokussession for måneden.
+ Sparring i facebookgruppen og ugeplanlægning på egen hånd.

 

6 fantastiske måneder. Fremdrift og succeser. Lærerigt fællesskab.

Der er kun åbent for optagelse på det 6 måneder lange Mastermindforløb to gange om året. Der er 5 pladser på hvert hold og næste hold starter 1. april 2022.

Din månedlige investering for at blive en del af mastermindholdet er:

                     2.000,- kr + moms.

Den samlede investering er 12.000 kr + moms. 
Betalingen foregår selvfølgelig på månedsbasis.

Din investering kommer hurtigt til at betale sig hjem både for dig selv og for din virksomhed, når du bliver (endnu) mere fokuseret og får direkte adgang til sparring og hjælp.

For at du og de andre deltagere får mest muligt ud af gruppen, bliver der ikke lukket nye deltagere ind i løbet af forløbet – og vi forpligter os til at følges ad i 6 måneder. Det vil sige, du ikke kan udmelde dig af mastermindholdet undervejs.

Det giver jer tid til at lære hinandens virksomheder grundigt at kende, så du kan få den bedste sparring og blive fortrolig planlægningen. På den måde bliver du fokuseret og skaber hurtigere fremgang i din virksomhed – og bliver samtidig en værdifuld del af fællesskabet.

Der er kun 5 pladser på næste MASTERMIND.

Da planlægning og udvikling er en del af dit arbejde og din arbejdstid, skal det ikke gå ud over din fritid, din familie eller din frihed. Derfor ligger vores 3-timers månedlige planlægningsmøde den første tirsdag i hver måned kl. 9-12 fra april ’22 til september ’22.

Har du spørgsmål til MASTERMIND eller overvejelser omkring det, som du har brug for at vende med mig? Så skriv til hej@annepernille.dk.

Lige nu forærer jeg dig mini-onlinekurset Fra Drøm Til 'Done'

Det hjælper selvstændige som dig med at lykkes lettere med deres ideer og planer for virksomheden ved hjælp af Forretningsflow-metoden. Du bliver samtidigt tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige.

Få fri adgang til onlinekurset her:

Minikurset er nu på vej til din indbakke. Glæd dig!