Få ideerne ført (helt) ud i livet
med mentorgruppen:

F O K U S

Er det udfordrende at få rykket på det, der skal til for at udvikle din virksomhed? Drømmer du om at blive (endnu) mere struktureret i hverdagen, så du når det, du sætter dig for? Og vil du gerne i mål med de mange ideer, der vil løfte din virksomhed til næste niveau?

F O K U S er for erfarne, selvstændige kvinder, der vil lære de enkle metoder til at holde snuden i sporet, arbejde struktureret og følge planen, så de endelig kommer helt i mål med ideerne til udvikling af virksomheden.

Book en matchsamtale og lad os finde ud af, om du det er det rigtige valg for dig (eller send en mail til hej@annepernille.dk):

Mentorgruppen  F O K U S  er designet til dig, der vil have et liv, hvor du når mere af det, der gør dig glad og tilfreds som selvstændig – uden at skulle presse dig selv hver dag.

Lyder noget af det her som dig?

 • Du har haft din egen virksomhed i (mindst) et par år … men i takt med at kunderne og opgaverne er kommet ind ad døren, er det blevet sværere at finde tid til at rykke på de ideer, der vil løfte din virksomhed, økonomien og give dig mere frihed. 
 • Du har en drøm om at få frigjort mere tid til at arbejde på de ting, som du synes er spændende i din virksomhed, så det hele ikke kun drejer sig om at drifte virksomheden og servicere kunderne. 
 • Du er lidt udfordret på at få dig selv til at følge dine planer, når du endelig har lavet en plan for, hvordan du får ført de næste ideer og drømme ud i livet … og du vil SÅ gerne lære, hvordan du bliver bedre til at holde dig til dine planer.   
 • Du er glad for at være selvstændig og trives med at være din egen chef … men indimellem savner du nogen at tale med om dine udfordringer, fejre dine sejre med og nogen, som hepper på dig – og omvendt, så det ikke føles helt så ensomt at stå bag roret i din virksomhed.
 • savner en arbejdsstruktur, som hjælper dig med at nå dine økonomiske og forretningsmæssige mål indenfor de ugentlige arbejdstimer, du har til rådighed.  
 • Det er (meget) lettere for dig at gøre noget, når du har lovet det til andre end dig selv… fordi det hjælper dig med at holde det, der skal gøres i virksomheden for at tage den til næste niveau.
 • Du er sandsynligvis nysgerrig på, hvordan du kan blive (endnu) bedre til at planlægge, så du kan nå det, du sætter dig for. Og undgår at du udsætter dine planer og ideer igen og igen og igen.

 

 • … og du vil gerne udvikle din virksomhed, så den enten vokser økonomisk, dine produkter udvikler sig, du får flere kunder eller tiltrækker en anden slags kunder, du arbejder mindre – eller hvad der nu motiverer dig. Men markedsføring, kunderne og de administrative opgaver sluger din tid og energi, så du ikke har tid til at arbejde PÅ din virksomhed.

Det er godt, du er landet her.

For du er helt klar til at rykke op på næste niveau som selvstændig

Og heldigvis er der en bedre måde at drive virksomhed på. En der gør det nemmere og sjovere for dig at nå i mål med dine udviklingsideer og hjælper dig med at prioritere tid til at arbejde PÅ udviklingen af din virksomhed. I stedet for kun at arbejde i den og sidde fast på det niveau, du er på nu.

For hvis du bliver ved med at gøre, som du gør nu,
så bliver du ved med at få det, du får nu, ikke?

Der skal noget andet til.

Lad mig præsentere dig for

Mentorgruppen F O K U S

 Et 6-måneders forløb eksklusivt for erfarne, selvstændige kvinder, som ønsker at nå (nemmere) i mål med deres næste drømme, få mere overskud hele vejen rundt og blive bedre til at strukturere deres arbejdstid, så de når det, de sætter sig for.

F O K U S  handler om at lære at lede sig selv og sin virksomhed endnu mere professionelt og omsorgsfuldt, så det bliver ved med at være SJOVT og MENINGSFYLDT at være chefen for det hele (med alle de opgaver og ansvar, der følger med).

Hvis du er klar til at forpligte dig 100% overfor dine drømme og tage virksomheden til næste niveau sammen med en lille, eksklusiv cirkel af ligeværdige, inspirerende, støttende kvinder som dig selv – så er Mentorgruppen F O K U S  et godt valg for dig.

“Jeg har nået mere de her måneder på mastermind-forløbet end resten af året, vil jeg påstå, og det går bedre end nogensinde før i min business.”

Tabitha Lindholm Jørgensen
www.kliniklindholm.dkwww.sansefamilie.dk

“Jeg har oplevet mig selv meget mere  handlekraftig og kommen i mål med opgaver i mit firma, end jeg plejer at være.”

Mirjam Madsen
www.rydheltop.dk

Tabitha og Mirjam ville ikke gå på kompromis med, hvordan livet som selvstændig så ud.

Det kender du sikkert.

Du mener (ligesom os), at det også burde være sjovt at arbejde. Især når du står med ansvaret for din egen virksomhed.

Der skal være plads til både succeser og fremdrift i din virksomhed OG overskud til dem, du holder af, og alt det andet, du gerne vil her i livet udover arbejde.

Mentorgruppen hjælper dig igennem 6 måneder med at få tid til og fokusere på det vigtigste i din virksomhed. Så du lykkes med at komme helt i mål med dine ideer – uden at føle dig overvældet eller blive stresset.

Et mål ad gangen skridt for skridt sammen med det mest fantastiske hold af nære ‘kolleger’ på holdet.

Du kommer nemlig til at følges med et lille (men nøje udvalgt) hold af op til 4 andre dygtige, inspirerende og modige selvstændige – ligesom dig.

På forløbet får du adgang til hjælp, sparring, støtte, feedback og rådgivning hver måned sammen med de andre i gruppen, så du bliver (endnu) mere målrettet og motiveret.

Det er et udviklingsrum, der hjælper dig med at realiserer dine ideer og udvikle din virksomhed på en nemmere måde, end hvis du valgte at fortsætte med at gå vejen alene og klare alt selv.

Der er ingen, der har bygget en GOD virksomhed helt alene.

Dem, vi ser op til, har også haft underleverandører, deltids- eller fuldtidsansatte, studentermedhjælpere og måske endda hele teams til at hjælpe dem undervejs. 

Måske ikke hele tiden. Men de har vidst, hvornår det gavnede virksomheden og dem selv at række ud efter professionel hjælp. Og de har været modige nok til at tage det store skridt og investeret i den forandring, de drømte om. Fordi det går hurtigere og bliver nemmere at drive egen virksomhed, når man ikke skal stå med alt selv.  

Mit navn er Anne Pernille Fischer

og det er mig, der har fornøjelsen af at lede dig og det lille, fortrolige hold på  F O K U S  igennem et halvt år.

guide selvstændige

Efter at jeg gik ned med stress som ansat i 2012, forfulgte jeg min drøm om at coache selvstændige og bruge min baggrund som cand.merc. til at skabe forandring – menneske for menneske. For jeg var træt af at høre på, at det altid handlede om ‘effektivisere og løbe stærkere’ for at nå det hele på jobbet.

Derfor besluttede jeg, at arbejdet aldrig mere skulle gå ud over mit helbred og mit humør. Jeg gad ikke længere drømme om, at det en skønne dag (måske) ville blive sjovere, mere frit eller motiverende at arbejde.

For livet er simpelthen for kort til et arbejdsliv, hvor man ikke trives. 

Derfor har jeg siden Kvindernes Kampdag i 2013 hjulpet dag selvstændige med at lykkes med det, DE gerne vil, og få et arbejdsliv, de glæder sig til at stå op til hver dag.

Mentorgruppen  F O K U S  er stedet, hvor vi følges ad på rejsen til det GODE arbejdsliv som virksomhedsejer.

Det er her, du (endelig) får krydset tingene af din to do-liste og ser dem skabe forandring og værdi i din virksomhed, for dine kunder – og for dig selv.

Meget mere end bare en netværksgruppe for selvstændige kvinder

Vi er bliver bedre sammen som selvstændige. Men netværk er ikke nok. Vi tager bedre beslutninger for vores virksomhed, når vi følges ad, har nogle tæt på at sparre med. Når vi kan dele vores mål og udfordringer med nogle, der forstår os til fulde.

For når du er selvstændig kan det føles lidt ensomt ind i mellem at stå alene med alle beslutningerne og overvejelserne. Her får du din egen fortrolige og professionelle sparringsgruppe, der hjælper dig med at sætte fart på dine drømme. På en stressfri måde, selvfølgelig. Så du lykkes med det, du sætter dig for uden at arbejde hele tiden. 

Mentorgruppen  F O K U S er skabt til kvinder som dig, der har flere års erfaring med at drive egen virksomhed og som..

 

 • vil øremærke tid hver måned til at udvikle virksomheden og lykkes med flere af drømme som selvstændig.
 • ønsker mere struktur, målrettethed og overblik i hverdagen, så de knokler mindre og når mere. Ja, det handler om at sætte konkrete mål og lægge planer, du kan overskue.
 • har brug for at have adgang til løbende, her-og-nu-sparring fra din professionelle sparringspartner og resten af mentorgruppen, når du har brug for det i din virksomhed, så du kommer hurtigere videre med dine opgaver.
 • har lyst til at følges sammen med en håndfuld seje ‘kolleger’ (aka. andre selvstændige kvinder med egen virksomhedsejere), der er lige så seriøse, motiverede og inspirerende som dig selv.

Når du er med på forløbet slipper du for at føle dig alene om alle spørgsmålene og overvejelserne, som ofte følger med livet som selvstændig. Måned efter måned mødes vi med gruppen på vores fælles fokussession, sætter mål og lægger overskuelige og implementérbare planer for måneden.

Du får adgang til sparring på dine udfordringer inde i facebookgruppen. Her får du også adgang til at spørge mig hver måned om dine mest presserende spørgsmål mellem vores månedlige møder (i forhold til de mål, du har sat dig for måneden).

Jeg ved, du kan nå så meget længere med udviklingen af din virksomhed og dine mål, når du gør det sammen med andre selvstændige og har en professionel sparringspartner i dit ringhjørne hele tiden.

Vi mødes sammen online på Zoom hver måned, så du slipper for at bruge tid på transport og kan være med uanset, hvor du bor i landet (eller verden). Og så vi kan optage de gode guldkorn til dig på video.

 

netværksgruppe for selvstændige kvinder

De 6 elementer som øger sandsynligheden (markant) for, at du lykkes med dine planer og drømme som selvstændig.

Forløbet her er bygget op omkring de 6 elementer, og det er det, der gør, at det er så værdifuldt og givende at være med i en gruppe som denne.

De 6 elementer handler om, at du lærer mest og rykker dig mest, når du…

1.

… forpligter dig overfor andre end dig selv. For de fleste af os har en tendens til nemt at komme til at bryde de løfter og aftaler, vi laver med os selv. Mens det, vi har lovet andre, ofte kommer i forreste række – og det går ud over din virksomhed. Men ikke når du er med på mentorforløbet  F O K U S.

2.

… har adgang til svar på spørgsmål der opstår ‘undervejs’ i livet som selvstændig, så du ikke går rundt i uger eller måneder i venteposition og blokerer for din fremdrift og beslutninger.

3. 

… får målrettet sparring på dine udfordringer og drømme fra én, der er uddannet og har mange års erfaring med at drive og vækste en virksomhed (i al beskedenhed mig).

4.

… kan spejle dig i andre selvstændige og lære af deres erfaringer, perspektiver og feedback (det er en væsentlig del af magien i mentorgruppen).

5.

… lærer at holde fokus på dine mål, lægge planer, der er til at overholde og overskue, og oplever tilfredsheden af at lykkes hurtigere og nemmere med dine ideer som selvstændig.

6.

… får støtte og opbakning fra nogle, der forstår dig og dine udfordringer, så du har et eget heppekor og ikke står alene med det hele mere (selvom det er dig, der driver virksomheden på egen hånd).

 

Det er som sagt alt sammen indbygget i forløbet og er grundene til, at jeg lancerede det første hold i starten af 2020.

Det her er din invitation til at komme med ombord på næste hold som en værdifuld, aktiv del af den lukkede cirkel for selvstændige kvinder, der vil ha’ et arbejdsliv og en virksomhed, de glæder sig til at stå op til hver dag.

Du får styr på planlægningen og har adgang til personlig, målrettet sparring omkring din virksomhed sammen med det lille, tætsluttede hold af selvstændige, dygtige kvinder (der matcher dig og dit niveau). 

Du kan bruge mentorgruppen til at arbejde på…

 • hvordan du bliver mere fokuseret og får planerne til at fungere i din travle hverdag, så du når det, du sætter dig for.
 • hvordan du tiltrækker kunder bedre med kundetiltrækkende salgstekster.
 • udvikling af nye produkter eller videreudvikling af dem, du allerede har, så du kommer til at arbejde endnu mere med det, du brænder mest for.
 • forbedring af din kommunikation og markedsføring, så dine potentielle kunder lytter til og køber hos dig.
 • retning for eller forandring af din virksomhed, så den matcher dine drømme om det gode arbejdsliv.
 • hvordan du bliver mindre stresset og får bedre balance i livet som selvstændig og bliver mere fokuseret på det, der giver værdi for din virksomhed, så du kan vokse og udvikle den – samtidigt med at du har tid til at holde fri.
 • sparring på de mere personlige dilemmaer og udfordringer som selvstændig.
 • … eller noget helt andet, der står højt på din ønskeliste.

Klar retning. Struktur. Overblik. Målrettet handling.

Og et  fællesskab der støtter dig på din rejse.

Når du er med på forløbet bliver du måned for måned guidet til at blive mere struktureret og holde fokus på dine vigtigste mål, så du (endelig) kommer til at rykke på dine udviklingsplaner.

Du lærer, hvordan du får tid til at arbejde med det, der gør dig mest glad i din virksomhed, og at opnå ro indeni, fordi du ved, hvor du er på vej hen med din virksomhed, og hvad du skal gøre for at lykkes med det.

Du lærer både at langtidsplanlægge, så du ved, hvor du er på vej hen og kan sige ja og nej til tilbud og egne ideer. Og du bliver klædt på til at strukturere din arbejdsuge, så du når det, du sætter dig for og bruger tiden på det vigtigste.

Og sidst men ikke mindst arbejder vi med mindsettet, så du styrker din selvsikkerhed (også selvom din selvtillid ikke fejler noget), dit mod til at tage både store og svære virksomhedsbeslutninger og din evne til at finde balance i det til tider kaotiske liv som selvstændig. Det er et værktøj alle selvstændige har brug for.

 

F O K U S  består af 4 grundpiller:

 1. Du får et månedligt overblik: hver måned bliver du guidet gennem månedsplanlægningen med visualisering og mit ugeplanlægningsværktøj. Vi mødes online på zoom og gennemgår planerne og sparrer om, hvad der skal til for at nå i mål med det i den kommende måned. Det optages hver gang og sendes til dig, så du kan genhøre det hele, hvis du får brug for det (eller hvis du ikke kan være med en enkelt gang).

   

 2. Du får konkret her-og-nu-hjælp og brugbare svar og løsninger: For at sikre, at du aldrig går i stå (og at du kan spare tid) kan du hver måned stille spørgsmål i vores lukkede facebookgruppe angående det, du har sat dig som månedens mål. Jeg svarer dig personligt skriftligt eller i en lyd- eller videooptagelse og deler i gruppen, så alle får mulighed for at høre feedbacken og lære af den til brug i deres virksomhed. Alt vi deler er 100% fortroligt.

   

 3. Du bliver fokuseret og holder dig på sporet med dine planer: for du får min ugeplanlægningsguide, som jeg vil invitere dig til at bruge til at planlægge hver uge gennem forløbet.

   

 4. Du får uvurderlig opbakning: At være selvstændig kan være mentalt og fagligt udfordrende, fordi du skal kunne så mange ting, som du ikke har lært på en uddannelse – og du skal ofte ud af din komfortzone og gøre noget, du enten ikke har prøvet før, kender den præcise formel for eller føler dig sikker i. Mentorgruppen bliver dit bedste heppekor og giver dig opbakning hver måned.

Få et kig indenfor:

Sådan ser en typisk måned ud for dig, når du er med i mentorgruppen.

 • Inden månedens fælles møde evaluerer du måneden, der er gået, og overvejer, hvad du gerne vil nå i den kommende måned for at være klar til fokusprocessen på mødet.
 • I starten af måneden har vi vores fælles møde, hvor vi får styr på den kommende måned. Du, jeg og resten af gruppen mødes online på Zoom.

  Her guider jeg dig igennem en visualisering af månedens mål og gennem planlægningen af dine vigtigste fokusområder for måneden, så du kommer til at prioritere tid til og rykke på det, der er allervigtigst for dig, dit arbejdsliv og din virksomhed.

  Vi slutter mødet med at drøfte jeres udfordringer for at sikre os, at du ikke bliver forhindret i at skabe de store og små succeser, du drømmer om.

netværksgruppe for selvstændige kvinder

Imellem møderne kan du (men er ikke forpligtet til) at:

 • bruge ugeplanlægningsguiden hver uge til at holde fokus på dine månedsmål, men der er ikke noget krav om at bruge den. Du får en fuld e-guide med gennemgang og skabelon, som du bare kan printe.
 • få svar på dine spørgsmål i forhold til dine valgte mål for måneden inde i facebookgruppen. Jeg svarer på dine spørgsmål med en video eller skriftlig feedback. Der er mulighed for sparring med de andre deltagere, når de har tid og overskud til det.

Når du har tilmeldt dig, får du alt det her:

 • En overskuelig eguide (PDF) til, hvordan du sætter effektive månedsmål og laver en brugbar og overkommelig månedsplan, som du kan følge uge for uge til at realisere dine vigtigste mål.
 • 2½ timers fælles månedligt møde med mentorgruppen. Vi mødes online på zoom hver måned i 6 måneder.

  Vores møde bliver også videooptaget, og videoen ligger på en adgangskodebeskyttet hjemmeside, som kun du og de andre deltagere har adgang til. På den måde kan du vende tilbage og se den feedback og sparring, du (og de andre) har fået på hvert møde. Videoerne er tilgængelige indtil forløbet slutter.

 • “Ven med tiden”, som er en e-guide med min enkle (men effektive!) ugeplanlægningsmetode GJORT. Her lærer du, hvordan du enkelt og overskueligt får struktur på din arbejdsuge og planlægger, hvordan du bruger din tid bedst muligt. Det er den, jeg også lærer deltagerne på SKAB DIT BEDSTE ÅR-workshoppen.
 • Et halvt års medlemskab af den hermetisk lukkede facebookgruppe KUN for din gruppe. Det er her, du får adgang til at stille spørgsmål og få feedback og rådgivning fra mig og de andre deltagere hver måned hele forløbet igennem.

 

Og som noget helt specielt får du også adgang til særlige rabatter på personlig 1:1-sparring:

Hvis du får brug for mere personlig 1:1-sparring med mig undervejs i forløbet på udfordringer i dit arbejdsliv, din forretning eller udviklingen af den, får du også adgang til sparring til de ekstra gode priser. 

Særprisen er kun tilgængelig for dig, mens du er på forløbet og indtil  30 dage efter slutdatoen af forløbet. Priserne oplyser jeg ved opstart af forløbet.

“En professionel livline. Et skub til de svære beslutninger. Har nået mere på forløbet end resten af året. Det går bedre end nogensinde før for min business.”

 

Det er bare noget af det de tidligere deltagere fortæller, de har fået ud af at være med på mentorforløbet: 

“Det har været guld værd for mig personligt og for min virksomhed at have en professionel “livline”.

Det er virkelig virkelig værdifuldt at have et netværk og en gruppe, som har et fokuseret forløb, fordi der er en “mødeleder”.

Denne type netværk betyder, at man som selvstændig har mulighed for at få skabt den udvikling, man drømmer om, fordi man har en gruppe og en gruppeleder, der har ens ryg og som hjælper en fremad.

En gruppe af denne her type, kan ikke sammenlignes med andre typer netværk. Der er så meget mere værdi i denne type, på grund af den måde gruppen ledes på.

Gruppeforløbet har været som at have min egen personlige business coach ved hånden, lige når jeg har brug for det til de løbende små ting, der dukker op når man er selvstændig erhvervsdrivende og ikke har et team at spille bold op ad. Det skaber mere fokus på både at drive og udvikle virksomheden, fordi der er faste løbende møder, som har formål og fokus. Den løbende opfølgning fra Anne Pernille gør, at jeg hele tiden bliver holdt på sporet og holdt fast i at følge læringen og nå de mål, jeg har sat mig.

Jeg har fået værdifulde indsigter, god sparring i et godt format, der passer lige til mig. Det bedste har været, at det var en lille gruppe, som gjorde det nemt at spørge om hjælp og interessant at give hjælp tilbage – det bliver mere nærværende.

Den løbende opfølgning og sparring i facebookgruppen har været guld værd.

Jette Schrum

Branding- og portrætfotograf, www.jetteschrum.dk

“Jeg har nået mere på de her måneder på forløbet end resten af året, vil jeg påstå, og det går bedre end nogensinde før med min business.

Det har været nogle fede måneder med på forløbet med Anne Pernille, der har det kølige overblik og kan stille de helt rigtige spørgsmål, når man er gået fast i et eller andet. Det er så lækkert at have kolleger lige at vende tingene med – at få andres øjne på det, man sidder og laver. Kærlige puf og ærlige meninger – det syntes jeg var super godt.

Mit online-kursus er blevet testet igennem, og er kommet i luften og er begyndt at sælge så småt… Det er en fed følelse. Min hjemmeside er blevet mere ensrettet, og jeg har fået planlagt, hvordan jeg følger op på kunderne og guider dem igennem. FEDT!!

Jeg føler, jeg har meget mere kontrol over min tid. Jeg har fået værktøjer til at planlægge min uge – både privat og i min lille business… Det har givet mig et meget større overblik og et meget synligt overblik over HVAD jeg egentlig når uge for uge… Det har virkelig været en øjenåbner for mig hvor langt man egentlig kan nå bare med ugeplanlægningsværktøjet. Det er overkommeligt, og jeg når SÅ meget mere.

Tabitha Lindholm Jørgensen

Kranio sakral-terapeut og børnesundhedsvejleder i www.klinik-lindholm.dk og, www.sansefamilie.dk

“Det har haft en kæmpe betydning for mig, at jeg har kunne få sparring, hep og skub til nogle af de svære beslutninger.

Jeg troede mit største problem var, at få mine projekter ud over rampen, men det viste sig ret hurtigt, at det var min egen planlægning der spænder ben for mig. Så fokus flyttede sig til planlægning ret hurtigt.

Min urealistiske hjerne har så mange ting den gerne vil nå, men det ender altid med at intet bliver nået og jeg får dårlig samvittighed.

Uden planlægning får jeg ingen af mine projekter lavet færdige og så kommer de ikke ud over rampen.

Gruppeforløbet har givet mig virkeligt meget. Nu planlægger jeg småt og får en sejr, når det lykkes. Det giver en meget bedre følelse inden i mig.”

Pernille Amby Nielsen

Livsstilskonsulent, www.dinkrop.nu

Kom med på næste hold af  F O K U S, der starter den 1. april 2024.

Det er det 8. hold af mentorgruppen. Det strækker sig over 7 måneder fra april til og med oktober 2024 – og ikke ‘kun’ 6 måneder, fordi vi holder en måneds sommerferie i juli denne gang. 

Vores månedskickstart er altid om tirsdagen fra kl. 9-11.30 online på zoom. Se datoerne her:

APRIL
Den 2. april: Kickstart og velkomst på Zoom, hvor I bliver guidet igennem planlægning af den første måned i forløbet.

MAJ
Den 30. april: Vi kickstarter maj og lægger planer sammen.

JUNI
Den 4. juni: Vi kickstarter juni og lægger planer sammen.

JULI (sommerferie)

AUGUST
Den 6. august: Vi kickstarter august og lægger planer sammen.

SEPTEMBER
Den 3. september: Vi kickstarter september og lægger planer sammen.

OKTOBER
Den 1. oktober: Vi kickstarter oktober og lægger planer sammen.

Den 31. oktober kl. 9-9.45: Vi mødes online med en kop kaffe og afrunder forløbet sammen.

 

Inden vores første månedsmøde sætter du på egen hånd mål for hele forløbet. Du får guiden til det tilsendt den 26. marts 2024.

Imellem møderne har du adgang til sparring i facebookgruppen og laver ugeplanlægning på egen hånd for at styrke din evne til at fokusere på det vigtigste i din forretning og udvikle de ting, du har på tegnebrættet.

Har du spørgsmål? Her er svarene:

Klik på plus-ikonet (+) til højre i boksene nedenfor for at få svarene.

Er der fortrolighed på holdene?

Her skal være plads til, at I kan være hudløst ærlige om, hvad der sker i jeres virksomhed, og jeres forretningsideer fremad.  Så ja, alt  vi taler om på mentorgruppe-møderne og deler i facebookgruppen er fortroligt. 

Kan jeg risikere at komme på hold med konkurrenter (konkolleger)?

Jeg sørger for, at der som udgangspunkt ikke er direkte konkurrenter på holdene.

Nogle virksomhedsejere går ikke op i, om der er konkurrenter, mens andre ikke ønsker at dele deres fortrolige tanker om forretningen med andre indenfor samme fag. Det har jeg fuld respekt for.

Derfor er svaret som udgangspunkt nej. Og du bliver spurgt, hvis jeg skulle blive i tvivl.

Det samme gælder, hvis det er dig, der tilmelder dig, og der allerede ER en på forløbet indenfor dit fagområde. Så er det vedkommende, der får veto-ret, hvis jeg ikke selv umiddelbart kan vurdere, om det er ok eller ej at sætte jer på hold sammen.

Jeg har brug for hjælp til opstarten af min virksomhed. Er det også for mig?

Nej, gruppeforløbet er for selvstændige med nogle eller mange års erfaring i at drive egen virksomhed. 

Er det muligt at betale i rater - eller kan jeg betale det hele på en gang?

Ja, selvfølgelig.

Investeringen betales månedsvist for den kommende måned. Således at det er 6 rater fordelt over 6 måneder.

Ønsker du at betale hele forløbet på én gang, før vi starter, og slippe for flere fakturaer, så er det også en mulighed. Det aftaler vi, når vi har talt sammen om muligheden for en plads på mentorgruppeforløbet.

Hvad hvis jeg ikke kan være med på et af vores månedlige møder?

Alle møder bliver optaget og lagt op på jeres hemmelige hjørne på min hjemmeside. Optagelserne er password-beskyttede, så ingen andre kan se videoerne end jer.

Videoen er tilgængelig senest 48 timer efter vores månedsmøde. På den måde kan du stadig få fuldt udbytte af månedsplanlægningen og dele dine mål med os inde i vores lille, lukkede, fortrolige facebookgruppe.

Kan jeg fortryde tilmeldingen?

Tilmeldingen kan ikke fortrydes eller blive refunderet. Når du har tilmeldt dig, har du sagt ja til alle 6 måneder på forløbet.

Årsagen er, at jeg ikke optager medlemmer til forløbet undervejs. I får mest ud af at starte sammen, så I er på samme niveau og lærer hinanden og jeres forretninger at kende uden forstyrrelser fra nye.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

6 fantastiske måneder. Fremgang, flow og succeser. Inspirerende og støttende fællesskab.

Der bliver kun åbnet for optagelse på  F O K U S  2 gange om året. Der er 5 pladser på hvert hold af forløbet. 

Din månedlige investering er:

2.000,- kr + moms.

(Den samlede investering er 12.000 kr + moms.)

Din investering kommer hurtigt til at betale sig hjem både for dig selv og for din virksomhed, når du bliver (endnu) mere fokuseret og får direkte adgang til forretningssparring og -rådgivning.

Betalingen foregår på månedsbasis: 1 rate á 2.000 kr pr måned i 6 måneder. Det er også muligt at betale hele beløbet på en gang, hvis du vil have det hele på én faktura.

For at du og de andre deltagere får mest muligt ud af gruppen, bliver der ikke lukket nye deltagere ind i løbet af forløbet – og vi forpligter os til at følges ad i 6 måneder. Det vil sige, du ikke kan udmelde dig af forløbet undervejs.

Det giver jer tid til at lære hinandens virksomheder grundigt at kende, så du kan få den bedste sparring og blive fortrolig planlægningen. På den måde bliver du fokuseret og skaber hurtigere fremgang i din virksomhed – og bliver samtidig en værdifuld del af fællesskabet.

Der er kun 5 pladser i mentorgruppen.

Og da planlægning og udvikling er en del af dit arbejde og din arbejdstid, skal det ikke gå ud over din fritid, din familie eller din frihed, ligger vores 2½ timers månedlige planlægningsmøde i arbejdstiden kl. 9-11.30 en tirsdag lige omkring månedsstart.

 

Næste hold starter i april 2024.

Overvejer du at tilmelde dig? Eller har du spørgsmål, du har brug for at drøfte med mig for at kunne tage en beslutning? Så lad os tage en snak på telefonen for at finde ud af, om gruppen passer til dig og omvendt. 

Send mig en mail på hej@annepernille.dk med emnelinjen ‘Spørgsmål til mentorgruppen’ eller book en matchsamtale direkte i min kalender her:

Der kan være længere ventetid, når du vil booke en matchsamtale direkte i mit bookingsystem. Derfor anbefaler jeg dig at sende mig en mail i stedet, så jeg kan finde en af de ledige tider, jeg har reserveret netop til dig, der overvejer mentorgruppen. Min mail er: hej@annepernille.dk. Skriv venligst “Spørgsmål til Mentorgruppen” i emnelinjen. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.