MENTORHOLDET

ForretningsFlow & Fokus

For erfarne, selvstændige kvinder, der er klar til at komme (helt) i mål med udviklingsdrømmene til gavn for kunderne, virksomheden og økonomien.

Lær, hvordan du får planlægningen til at holde i en travl hverdag, og få vinget ideerne af på to do-listen ved hjælp af professionel sparring og opbakning fra mentorholdet. Uden at udskyde, stresse eller arbejde mere.

VI STARTER 30. APRIL 2024.

Skal vi få dig i mål med de vigtigste ting på listen? Det starter med en uforpligtende snak:

Lyder noget af det her som dig?

 • Du har haft din egen virksomhed i flere år … men i takt med at kunderne og opgaverne er kommet ind ad døren, er det blevet sværere at finde tid til at arbejde på de næste små og store ideer. 
 • Du elsker at være selvstændig – men du drømmer om at få frigjort mere tid til at arbejde på de ting, som du synes er spændende, så det hele ikke kun drejer sig om at drifte virksomheden, servicere kunderne og nå igennem to do-listen hver dag. 
 • Du får mange ideer til, hvordan du kan forbedre din virksomhed – men det er svært at holde dig til dine planer om, hvordan du får ført dem ud i livet. Og du ved, det ville hjælpe dig, hvis du havde nogle andre at forpligte dig overfor. 
 • Du elsker, at du er ‘the boss lady’ og kan bestemme det hele selv … men indimellem savner du nogen at tale med om dine udfordringer, få brugbare råd af, fejre dine sejre med og nogen, som hepper på dig – og omvendt. 
 • Du er muligvis allerede god til at planlægge – men ved, at du kunne have gavn af mere struktur og effektivitet i dine arbejdsdag og -uger, så du kan nå det, du sætter dig for, indenfor de ugentlige arbejdstimer, du har til rådighed. Og holde fokus på det, der er vigtigst for din virksomheds udvikling (og din arbejdsglæde i længden).
 • Det går godt med din virksomhed – men du længes alligevel efter mere. Enten fordi du gerne vil tjene mere, sætte nye produkter i verden, tiltrække flere kunder, automatisere ting, arbejde mindre – eller hvad der nu kalder på dig. Problemet er bare at markedsføring, kunderne og de administrative opgaver sluger al din tid og energi, så du ikke får gjort noget ved det.

Heldigvis findes der en bedre måde …

Du er klar til at udvikle din virksomhed til en endnu bedre version og få vinget de mange ideer af på to do-listen. Der er heldigvis en bedre måde at gøre det på. En måde, der gør det nemmere og sjovere for dig også at nå i mål med dine udviklingsideer for virksomheden og lykkes med de drømme, der kalder på dig.

En måde der hjælper dig med at prioritere tid til at arbejde PÅ udviklingen af din virksomhed. I stedet for kun at arbejde i den (og sidde fast på det niveau, du er på nu).

Hvis du bliver ved med at gøre, som du gør nu,
så bliver du ved med at få det, du har nu, ikke?

Så der skal noget andet til.

Lad mig præsentere dig for

Mentorholdet
ForretningsFlow & Fokus

 Et 6-måneders forløb for en lille kreds af 5 erfarne, selvstændige kvinder, der ønsker at nå (nemmere) i mål med deres næste drømme, få mere overskud hele vejen rundt og blive bedre til at planlægge og strukturere deres arbejdstid, så de når det, de sætter sig for.

Sammen gør vi det motiverende og sjovere at vækste, udvikle den og realisere de drømme, du har stående på to do-listen.

Hvis du er klar til at forpligte dig 100% overfor dine drømme og skabe endnu bedre resultater i din virksomhed sammen med en lille, inspirerende kreds af ligeværdige, inspirerende, støttende kvinder som dig selv …

… så er mentorholdet skabt til dig.

“Jeg er helt klart MEGET mere effektiv, når jeg har en deadline sammen med andre. Og Anne Pernille er en super god mentor!”

Katrine Brandborg
WordPress-specialist og webdesigner

“Jeg har nået mere de her måneder på forløbet end resten af året, vil jeg påstå, og det går bedre end nogensinde før i min business.”

TABITHA LINDHOLM JØRGENSEN
Kranio sakral-terapeut og børnesundheds-vejleder.

Der er ingen, der har bygget en GOD virksomhed helt alene.

Det har heller aldrig været meningen, at nogen af os skulle gøre det helt selv. Heller ikke dig, selvom du ofte nyder den frihed, der følger med.

Tænk på, at de andre dygtige virksomhedsejere, du ser rundt omkring, også har haft underleverandører, deltids- eller fuldtidsansatte, studentermedhjælpere og måske endda hele teams til at hjælpe dem undervejs. 

Måske ikke hele tiden.

Men de har vidst, hvornår det gavnede virksomheden og dem selv at række ud efter professionel hjælp.

Og de har været modige nok til at tage det store skridt og investeret i den forandring, de drømte om.

Fordi det går hurtigere og bliver nemmere at drive egen virksomhed, når man ikke skal stå med alt selv. 

Nu er det DIN tur.

Du behøver ikke gå på kompromis:

Du kan godt BÅDE realisere dine drømme om udviklingen af virksomheden OG passe dine kunder og opgaver.

Alle de selvstændige kvinder, der har været med på de tidligere mentorhold, ville ikke gå på kompromis med, hvordan livet som selvstændig føltes.

Det kender du sikkert.

Du mener (ligesom os), at det også burde være sjovt at arbejde. Og gerne lidt lettere at få tid til at udvikle din virksomhed. Især fordi du er selvstændig og kan bestemme alt selv.

Mentorholdet hjælper dig igennem 6 måneder med at få tid til og fokusere på at realisere de vigtigste drømme i din virksomhed og  endelig rykke på det, der giver mening og tilfredshed for dig.

Vi skal have dig (helt) i mål med dine passionerede ideer – uden at du føler dig overvældet eller bliver stresset.

Du kommer til at lykkes med det ét mål ad gangen – måned for måned  – sammen med et fantastisk hold af selvstændige kvinder på samme niveau som dig.

 

Tag et smugkig her:
Det får du på mentorholdet

ADGANG TIL HER-OG-NU-SPARRING 
I Facebookgruppen kan du hver uge stille spørgsmål og få (skriftlig) business coaching, rådgivning og sparring fra mig og input fra de andre i gruppen. Det vil sige svar, der hjælper dig videre, når du har brug for det. 

2½ TIMES FOKUSSESSIONER HVER MÅNED
Vi mødes online på Zoom og kickstarter måneden sammen. Her bliver du guidet til at lave en effektiv, holdbar månedsplan med overblik over, hvad du gerne vil lykkes med de næste 30 dage – og hvordan du får skabt rum til både at arbejde for dine kunder og din virksomhed.

NØGLEN TIL UGEPLANLÆGNING, DER VIRKER
At slippe af med tidsoptimismen, tøjle udsættertrangen og arbejde fokuseret uge for uge er nøglen i at lykkes med det, du gerne vil. Det handler selvfølgelig om planlægning for at undgå, at ideerne og planerne bliver udskudt igen og igen. Lær at mestre den effektive og enkle ugeplanlægningsmetode ‘Ven med tiden’.

EFFEKTIVITET: FÅ VINGET OPGAVERNE AF PÅ TO DO-LISTEN
Skab en perlerække af effektive arbejdsdage, hvor du når det, du sætter dig for med blandt andet 3X-metoden og audioguiden Morgenfokus.

MINDSET TEMAER
Vores største udfordring som selvstændig er i 99% af tilfældene os selv. Derfor tager jeg hver måned hul på et af store temaer, der (ubevidst) holder selvstændige tilbage fra at lykkes med deres visioner, mål og drømme. Jeg dykker ned i skyggearbejde for selvstændige, hvordan du vender begrænsende overbevisninger til handlekraft og mod – og hvad der skal til for at ændre på mindset, så du ikke ubevidst blokerer for din vækst og fremdrift i hverdagen. Det her er det indre arbejde, som er hele kernen i din fremtidige succes, indre ro og balance på én gang.

OPBAKNING, STØTTE OG NYE ‘KOLLEGAER’
Du bliver en del af en tætsluttet kreds af 5 selvstændige kvinder og mig som jeres business coach og -mentor, som støtter, hepper og hjælper hinanden inde i vores lukkede Facebook-gruppe. Andre har kaldt det for “de bedste nye kollegaer”, man kunne ønske sig.

“Det har været guld værd for mig personligt og for min virksomhed at have en professionel “livline”.

Det er virkelig virkelig værdifuldt at have et netværk og en gruppe, som har et fokuseret forløb, fordi der er en “mødeleder”.

Denne type netværk betyder, at man som selvstændig har mulighed for at få skabt den udvikling, man drømmer om, fordi man har en gruppe og en gruppeleder, der har ens ryg og som hjælper en fremad.

En gruppe af denne her type, kan ikke sammenlignes med andre typer netværk. Der er så meget mere værdi i denne type, på grund af den måde gruppen ledes på.

Gruppeforløbet har været som at have min egen personlige business coach ved hånden lige, når jeg har brug for det til de løbende små ting, der dukker op, når man er selvstændig erhvervsdrivende og ikke har et team at spille bold op ad på kontoret.

Det skaber mere fokus på både at drive og udvikle virksomheden, fordi der er faste løbende møder, som har formål og fokus. Den løbende opfølgning fra Anne Pernille gør, at jeg hele tiden bliver holdt på sporet og holdt fast i at følge læringen og nå de mål, jeg har sat mig.

Jeg har fået værdifulde indsigter, god sparring i et godt format, der passer lige til mig. Det bedste har været, at det var en lille gruppe, som gjorde det nemt at spørge om hjælp og interessant at give hjælp tilbage – det bliver mere nærværende.

Den løbende opfølgning og sparring i facebookgruppen har været guld værd.

JETTE SCHRUM
Branding- og portrætfotograf.

Meget mere end ‘bare’ en netværksgruppe for selvstændige kvinder

Vi bliver helt sikkert bedre sammen som selvstændige, men at netværke er ikke altid helt nok. Vi kan tage bedre beslutninger for vores virksomhed, når vi følges ad og har nogle tæt på at sparre med. Når vi kan dele vores mål og udfordringer med nogle, der forstår os til fulde.

Det er netop kernen i ForretningsFlow & Fokus.

Selvom det som selvstændig godt kan føles lidt ensomt ind i mellem altid at stå alene med alle beslutningerne og overvejelserne. Så behøver det ikke være sådan. Her får du din egen fortrolige og professionelle sparringsgruppe, der hjælper dig med at sætte fart på dine drømme. På en stressfri måde, selvfølgelig

Slut med ikke at have tid til at rykke på dine drømme og ideer 

Forestil dig, at du har et fortroligt netværk af dygtige selvstændige kvinder, som kan hjælpe dig med at nå dine mål, som eksempelvis at:

Automatisere email-kampagner og sælge mere på automatpilot.

Optimere tekster og budskaber på din hjemmeside, så den afspejler det, du laver og den, du er i dag.

Arbejde mindre og nå mere

Få et arbejdsliv, hvor der er mere plads til det, du har lyst til at arbejde med og bruge din energi på.

Vækste dit nyhedsbrev.

Markedsføre dig kontinuerligt, så de rigtige kunder finder dig.

Få bedre struktur på dine dage og måneder, så du når det, du sætter dig for.

Udvikle og lancere et nyt kursus, forløb eller produkt. 

Og hvem er så jeg?

Mit navn er Anne Pernille Fischer

Du kender mig måske allerede som business coach, workshopleder på SKAB DIT BEDSTE ÅR-workshoppen eller kvinden bag podcasten ‘Det GODE liv som selvstændig’.

Måske er du eller har du været i et personligt sparringsforløb hos mig, eller vi er stødt ind i hinanden derude i virkeligheden et sted. Eller måske har vi aldrig mødt hinanden – før nu. 

Hvad du nok ikke ved om mig er, at jeg har drevet den her virksomhed siden 2013, fordi jeg besluttede mig for at skabe et arbejdsliv, der passede til mig og mine drømme, efter en langvarig stress-sygemelding i min sidste ansættelse.

Arbejdet skulle aldrig mere gå ud over mit helbred og mit humør. For livet er simpelthen for kort til et arbejdsliv, vi ikke trives i. Og jeg gad ikke længere udskyde mine drømme om et godt liv, hvor jeg fik lov at arbejde med det, jeg brænder mest for.

Nemlig at hjælpe selvstændige som dig med at lykkes med det, du gerne vil, og guide dig til at opnå dine drømmemål med din virksomhed.

ForretningsFlow & Fokus er stedet, hvor vi følges ad på rejsen til arbejde målrettet og fokuseret på at få ført ideerne ud i livet. Og jeg vil elske at invitere dig ind i den lille, eksklusive inderkreds med 4 andre selvstændige kvinder.

udfordringer som selvstændig_Anne Pernilel Fischer

Hvad øger sandsynligheden (markant) for, at du lykkes med dine planer og drømme som selvstændig?

ForretningsFlow & Fokus er designet med udgangspunkt i 6 nøje udvalgte elementer. Og det er sammensætningen af de 6 elementer, der gør så værdifuldt og givende at være med på holdet.

 

De 6 elementer handler om, at du lærer mest og rykker dig mest, når du…

1.

… forpligter dig overfor andre end dig selv. Fordi de fleste af os har en tendens til nemt at komme til at bryde de løfter og aftaler, vi laver med os selv. Mens det, vi har lovet andre, ofte kommer i forreste række – og det går ud over din virksomhed. Men ikke når du er med på mentorforløbet.

2.

… har adgang til svar på spørgsmål der opstår ‘undervejs’ i livet som selvstændig, så du ikke går rundt i uger eller måneder i venteposition og blokerer for din fremdrift og beslutninger.

3. 

… får målrettet sparring på dine udfordringer og drømme fra én, der er uddannet og har mange års erfaring med at drive og vækste en virksomhed (i al beskedenhed mig).

4.

… kan spejle dig i andre selvstændige og lære af deres erfaringer, perspektiver og feedback (det er en væsentlig del af magien af ForretningsFlow & Fokus).

5.

… lærer at holde fokus på dine mål, lægge planer, der er til at overholde og overskue, og oplever tilfredsheden af at lykkes hurtigere og nemmere med dine ideer som selvstændig.

 

6.

… arbejder med dit mindset, så det ikke er DIG, der blokerer for din fremgang, vækst eller balance i arbejdslivet. For som selvstændige er vi oftest vores egen største udfordring. Jeg hjælper gruppen med at styrke og opbygge et succesfuldt mindset, der giver ro indeni og fremdrift med deres mål – uden at skulle kæmpe med sig selv, udskydelser, tvivl og tidsspilde.

 

Det er som sagt alt sammen indbygget i ForretningsFlow & Fokus, som jeg lancerede i starten af 2020 og har kørt 1-3 fulde hold med hvert år lige siden.

Lige nu kan du komme med ombord på næste hold og opleve værdien af at være med i den lukkede inderkreds af selvstændige kvinder, der vil lykkes med (meget) mere. I fællesskab.

Du bliver (markant mere) målrettet og har adgang til personlig, målrettet sparring omkring din virksomhed sammen med det lille, tætsluttede hold af selvstændige, dygtige kvinder. Som selvfølgelig matcher dig og dit niveau.

Hvilken slags selvstændige kvinder er med på holdet?

Det er kvinder, der har flere års erfaring med at drive egen virksomhed og er på udkig efter den support, sparring og opbakning, der får dem til at skabe gennembrud og komme i mål med deres næste små og store visioner for virksomheden.

Kvinder der er indstillet på at gøre det lettere, sjovere og mere overskueligt at drive egen virksomhed. 

Og den grundlæggende indstilling? Vi gider ikke knokle, men ønsker at bruge vores (sparsomme) arbejdstid mest effektivt på det, der rimer på succes for hver af os.

For at sikre, at holddeltagerne passer godt sammen, har jeg en opstartssamtale med de interesserede. Her vurderer vi i fællesskab, om holdet er det rigtige match til dem og omvendt.

Og du kommer selvfølgelig ikke på hold med konkurrenter.

mentorgruppen selvstændige
onlinekursus

Det her er IKKE det rigtige match til dig, hvis du…

næsten lige har startet din egen virksomhed. Jeg hepper på dig, men der findes langt bedre løsninger derude, der hjælper dig med at få fundamentet på plads og finde svarene på de store spørgsmål.

ønsker at køre 100% sololøb. Holdet er for kvinder, der vil vækste og udvikle deres forretning med støtte, sparring og opbakning fra mig og hinanden.

du ikke kan sætte en formiddag af hver måned til vores Fokussession og være en aktiv, bidragende del af fællesskabet. 

Andre selvstændige har brugt forløbet til at arbejde på:

 • at blive mere fokuseret og blive gode til at overholde planerne i deres travle hverdag, så de når det, de sætter sig for.
 • optimering af hjemmesiden, så den afspejler den, de er i dag, og udfærdigelse af kundetiltrækkende salgstekster til hjemmesiden.
 • udvikling af nye produkter eller videreudvikling af dem, de allerede har, for at komme til at arbejde endnu mere med det, de brænder mest for.
 • forbedring af kommunikation og markedsføring på sociale medier og i nyhedsbreve, så de potentielle kunder lytter til og i højere grad vælger dem som leverandør.
 • at tage de store beslutninger om at omstrukturere virksomheden, så de fik genskabt ro og balance i hverdagen.
 • sparring på de mere personlige dilemmaer og udfordringer som selvstændig.
 • … og meget, meget mere.

Struktureret. Målrettet. Fokuseret.  Med et  fællesskab og en business mentor, der støtter og hepper på dig hele vejen.

Når du er med på forløbet bliver du måned for måned guidet af mig til at blive mere struktureret og holde fokus på dine vigtigste mål, så du (endelig) kommer til at rykke på dine udviklingsplaner.

Du lærer, hvordan du får tid til at arbejde med det, der gør dig mest glad i din virksomhed, og at opnå ro indeni, fordi du ved, hvor du er på vej hen med din virksomhed, og hvad du skal gøre for at lykkes med det.

Du lærer både at langtidsplanlægge, så du ved, hvor du er på vej hen og kan sige ja og nej til tilbud og egne ideer. Og du bliver klædt på til at strukturere din arbejdsuge, så du når det, du sætter dig for og bruger tiden på det vigtigste.

Og sidst men ikke mindst arbejder vi med mindsettet, så du styrker din selvsikkerhed (også selvom din selvtillid ikke fejler noget), dit mod til at tage både store og svære virksomhedsbeslutninger og din evne til at finde balance i det til tider kaotiske liv som selvstændig. Det er et værktøj alle selvstændige har brug for.

 

De 6 måneder bygger på 4 grundpiller:

 1. Du får et månedligt overblik: hver måned bliver du guidet gennem månedsplanlægningen med visualisering og mit ugeplanlægningsværktøj. Vi mødes online på Zoom og gennemgår planerne og sparrer om, hvad der skal til for at nå i mål med det i den kommende måned. Det optages hver gang og sendes til dig, så du kan genhøre det hele, hvis du får brug for det (eller hvis du ikke kan være med en enkelt gang).

   

 2. Du får konkret her-og-nu-hjælp og brugbare svar og løsninger: For at sikre, at du aldrig går i stå (og at du kan spare tid) kan du hver måned stille mig spørgsmål i vores lukkede facebookgruppe angående det, du har sat dig som månedens mål. Jeg svarer dig personligt skriftligt eller i en lyd- eller videooptagelse og deler i gruppen, så alle får mulighed for at høre feedbacken og lære af den til brug i deres virksomhed. Alt vi deler er 100% fortroligt.

   

 3. Du bliver fokuseret og holder dig på sporet med dine planer: For du får min ugeplanlægningsguide, som vi træner uge for uge hele vejen igennem forløbet kombineret med månedsplanlægningen, der giver dig overblik og hjælper dig med at prioritere de vigtigste opgaver i hverdagen.

   

 4. Du får uvurderlig opbakning: At være selvstændig kan være mentalt og fagligt udfordrende, fordi du skal kunne så mange ting, som du ikke har lært på en uddannelse – og du skal ofte ud af din komfortzone og gøre noget, du enten ikke har prøvet før, kender den præcise formel for eller føler dig sikker i. Holdet bliver dit bedste heppekor og giver dig opbakning hver måned.

Sådan ser en typisk måned ud for dig, når du er med på ForretningsFlow & Fokus.

 • Inden vi mødes online i starten af måneden, evaluerer du måneden, der er gået, samt gør dig de første tanker om, hvad der er vigtigt for dig at komme i mål med i den kommende måned.
 • I starten af måneden guider jeg dig og holdet igennem vores månedlige Fokussession. Her får du styr på den kommende måned sammen med gruppen, som mødes online på Zoom.

  Jeg guider jer igennem en visualisering af månedens mål og gennem metoden til planlægningen af dine vigtigste fokusområder for måneden. Du kommer til at prioritere tid til at rykke på det, der er allervigtigst for dig, dit arbejdsliv og din virksomhed.

  Vi afslutter Fokussessionen med at drøfte de mindsetudfordringer, der kan forhindre jer i at gå efter de næste mål og føre planen ud i livet den kommende måned. 

Imellem møderne kan du (men er ikke forpligtet til) at:

 • bruge ugeplanlægningsguiden hver uge til at holde fokus på dine månedsmål, men der er ikke noget krav om at bruge den. Du får en fuld e-guide med gennemgang og skabelon, som du bare kan printe.
 • få gode, effektive arbejdsdage, hvor du arbejder fokuseret på dine vigtigste opgaver ved at starte hver dag med audioguiden MORGENFOKUS (12 minutter).
 • spørge mig om det, der opstår i forhold til dine vigtigste mål for måneden, inde i facebookgruppen. Jeg svarer på dine spørgsmål med en video eller skriftlig feedback. Der er mulighed for sparring fra de andre deltagere, når de har tid og overskud til det.

PLUS: Du får også adgang til forkælelsesrabatter på …

SKAB DIT BEDSTE ÅR-workshoppen: Du får 1.000 kr rabat på normalprisen af workshoppen. Rabatten kan indløses til live-workshoppene i 12 måneder fra holdets startdato. Se næste datoer her.

1:1-sparringsessioner for selvstændige: Du kan booke personlige sparringer med mig og få mindst 30% rabat på normalprisen. Så hvis du har brug for mere intensiv, fokuseret rådgivning, coaching og feedback for at rykke din virksomhed, bliver det også væsentligt billigere for dig. Du får som noget helt særligt mulighed for at booke både 1, 1½ og 2 timers sparring, hvilket normalt ikke er noget, jeg tilbyder. De aktuelle rabatpriser for jer oplyses ved holdstart.

mastermind selvstændige

Hvor tæt et forløb får jeg med Anne Pernille?

Jeg (Anne Pernille) er med dig hele vejen igennem de 6 måneder, vi har sammen med holdet.

Jeg leder og faciliterer personligt vores månedlige Fokussessioner, hvor jeg guider dig igennem de effektfulde visualiseringer, underviser dig i mestring af planlægning som selvstændig og coacher dig og holdet i at overkomme de benspænd, vi alle naturligt møder på vejen, når vi træder nye veje som virksomhedsejere.

Jeg tjekker facebookgruppen flere gange ugentligt og besvarer jeres aktuelle, konkrete spørgsmål i forhold til de mål, I har sat jer for måneden. 

Det er en helt særlig mulighed for at have en professionel business coach med mere end 15 års erfaring med forretningsudvikling og over 10 års erfaring med personlig udvikling på sidelinjen.

Forestil dig, hvad det vil gøre for din effektivitet og fremdrift, når du ved præcist, hvad du skal fokusere på og prioritere tid til – og du altid har adgang til svar på de overvejelser, tvivl og spørgsmål, der opstår hos dig undervejs i processen, indenfor få dage. 

(OBS: Vi holder helt sommerferie i gruppen i uge 28-31 i 2024. ). 

udfordringer som selvstændig_Anne Pernilel Fischer

Når du har tilmeldt dig, får du alt det her:

 • 2½ timers fælles, månedlig Fokussession med mig og holdet online på Zoom i starten af hver måned i 6 måneder.

  Kan du ikke være med en enkelt gang? Så har jeg sørget for at Fokussessionerne bliver videooptaget. Videoerne ligger på en adgangskodebeskyttet hjemmeside, som kun du og de andre deltagere har adgang til. På den måde kan du vende tilbage og se den feedback og sparring, du (og de andre) har fået på hvert møde. Videoerne er tilgængelige indtil forløbet slutter.

 • “Ven med tiden”, som er e-guiden med min enkle (men effektive!) ugeplanlægningsmetode GJORT. Her lærer du, hvordan du enkelt og overskueligt får struktur på din arbejdsuge og planlægger, hvordan du bruger din tid bedst muligt. Det er den, jeg også lærer deltagerne på SKAB DIT BEDSTE ÅR-workshoppen.
 • Audioguiden “Morgenfokus” som hjælper dig med at skabe en perlerække af effektive, fokuserede arbejdsdage, hvor du når det allervigtigste. Giv dig selv 12 minutters rolig start på dagen med lukkede øjne og føl dig mere fokuseret og målrettet end nogensinde før.
 • Mindset-mestring: Den største udfordring vi som selvstændige møder er ofte os selv. Kampen om hvem vi er, hvad vi må og hvad vi kan lykkes med foregår inde i vores tanker. Så hver måned tager jeg hul på de store temaer, der (ubevidst) holder selvstændige tilbage fra at lykkes med deres visioner, mål og drømme. Det her er det indre arbejde, som er hele kernen i din fremtidige succes, indre ro og balance på én gang..
 • Månedsoverblik: En overskuelig kickstart på forløbet med e-guiden om, hvordan du sætter månedsmål og laver en brugbar og overkommelig månedsplan, som gør ugeplanlægningen og dit fokus igennem måneden meget nemmere. Resten lærer du i Fokussessionerne, hvor vi både udarbejder og øver månedsplanlægningen, så du får fremdrift, overskud og resultater.
 • Et halvt års medlemskab af den (hermetisk) lukkede facebookgruppe KUN for dig og dit hold. Det er her, du får adgang til at stille spørgsmål og få feedback og rådgivning fra mig og de andre deltagere hver måned hele forløbet igennem.

 

Og som noget helt specielt får du også adgang til særlige rabatter på både SKAB DIT BEDSTE ÅR-workshoppen og 1:1-sparring:

Hvis du får brug for mere personlig sparring med mig undervejs i forløbet på udfordringer i dit arbejdsliv, din forretning eller udviklingen af den, får du også adgang til sparring til ekstra gode priser. 

Særpriserne gælder, mens du er på forløbet og indtil  30 dage efter slutdatoen af forløbet. Priserne oplyser jeg i matchsamtalen, eller når vi starter holdet.

“Det har haft en kæmpe betydning for mig, at jeg har kunne få sparring, hep og skub til nogle af de svære beslutninger.

Jeg troede mit største problem var, at få mine projekter ud over rampen, men det viste sig ret hurtigt, at det var min egen planlægning der spænder ben for mig. Så fokus flyttede sig til planlægning ret hurtigt.

Min urealistiske hjerne har så mange ting den gerne vil nå, men det ender altid med at intet bliver nået og jeg får dårlig samvittighed.

Uden planlægning får jeg ingen af mine projekter lavet færdige og så kommer de ikke ud over rampen.

Forløbet har givet mig virkeligt meget. Nu planlægger jeg småt og får en sejr, når det lykkes. Det giver en meget bedre følelse inden i mig.”

PERNILLE AMBY NIELSEN 
Livsstilskonsulent og yogalærer

“Jeg har nået mere på de her måneder på forløbet end resten af året, vil jeg påstå, og det går bedre end nogensinde før med min business.

Det har været nogle fede måneder med på forløbet med Anne Pernille, der har det kølige overblik og kan stille de helt rigtige spørgsmål, når man er gået fast i et eller andet. Det er så lækkert at have kolleger lige at vende tingene med – at få andres øjne på det, man sidder og laver. Kærlige puf og ærlige meninger – det syntes jeg var super godt.

Mit online-kursus er blevet testet igennem, og er kommet i luften og er begyndt at sælge. Det er en fed følelse. Min hjemmeside er blevet mere ensrettet, og jeg har fået planlagt, hvordan jeg følger op på kunderne og guider dem igennem. FEDT!!

Jeg føler, jeg har meget mere kontrol over min tid. Jeg har fået værktøjer til at planlægge min uge – både privat og i min lille business… Det har givet mig et meget større overblik og et meget synligt overblik over HVAD jeg egentlig når uge for uge… Det har virkelig været en øjenåbner for mig hvor langt man egentlig kan nå bare med ugeplanlægningsværktøjet.

Det er overkommeligt, og jeg når SÅ meget mere.

TABITHA LINDHOLM JØRGENSEN
Kranio sakral-terapeut og børnesundhedsvejleder.

Kom med på næste hold, der starter den 30. april 2024.

Næste hold strækker sig over 7 måneder fra 30. april til og med november 2024. Vi holder en måneds sommerferie i uge 28-31. 

Vores fælles Fokussession, som er månedskickstarten, ligger altid på tirsdage fra kl. 9-11.30 og foregår online på Zoom.

Datoerne finder du her:

MAJ
Den 30. april
: Kickstart og velkomst på Zoom, hvor I bliver guidet igennem planlægning af maj  – vores første måned sammen i forløbet.

JUNI
Den 4. juni: Vi kickstarter juni og lægger planer sammen.

JULI (sommerferie uge 28-31)

AUGUST
Den 6. august: Vi kickstarter august og lægger planer sammen.

SEPTEMBER
Den 3. september: Vi kickstarter september og lægger planer sammen.

OKTOBER
Den 1. oktober: Vi kickstarter oktober og lægger planer sammen.

NOVEMBER
Den 5. november: Vi kickstarter vores sidste måned i dette forløb og lægger planer sammen.

Forløbet slutter officielt den 30. november.

Vi mødes den 2. december kl. 14.30-15.15 online på Zoom over en kop kaffe og siger tak for denne gang og afrunder forløbet sammen.

 

Er du i tvivl om noget? Her er svarene:

Klik på plus-ikonet (+) til højre i boksene nedenfor for at få svarene.

Er der fortrolighed på holdene?

Her skal være plads til, at I kan være hudløst ærlige om, hvad der sker i jeres virksomhed, og jeres forretningsideer fremad. Så ja, alt vi taler om på mentorgruppe-møderne og deler i facebookgruppen er fortroligt. 

Kan jeg risikere at komme på hold med konkurrenter (konkolleger)?

Jeg sørger for, at der som udgangspunkt ikke er direkte konkurrenter på holdene.

Nogle virksomhedsejere går ikke op i, om der er konkurrenter, mens andre ikke ønsker at dele deres fortrolige tanker om forretningen med andre indenfor samme fag. Det har jeg fuld respekt for.

Derfor er svaret som udgangspunkt nej. Og du bliver spurgt, hvis jeg skulle blive i tvivl.

Det samme gælder, hvis det er dig, der tilmelder dig, og der allerede ER en på forløbet indenfor dit fagområde. Så er det vedkommende, der får veto-ret, hvis jeg ikke selv umiddelbart kan vurdere, om det er ok eller ej at sætte jer på hold sammen.

Jeg har brug for hjælp til opstarten af min virksomhed. Er det også for mig?

Nej, gruppeforløbet er for selvstændige med nogle eller mange års erfaring i at drive egen virksomhed. 

Er det muligt at betale i rater - eller kan jeg betale det hele på en gang?

Ja, selvfølgelig.

Investeringen betales månedsvist for den kommende måned. Således at det er 6 rater fordelt over 6 måneder.

Ønsker du at betale hele forløbet på én gang, før vi starter, og slippe for flere fakturaer, så er det også en mulighed. Det aftaler vi, når vi har talt sammen om muligheden for en plads på mentorgruppeforløbet.

Hvad hvis jeg ikke kan være med på et af vores månedlige møder?

Alle møder bliver optaget og lagt op på jeres hemmelige hjørne på min hjemmeside. Optagelserne er password-beskyttede, så ingen andre end jer kan se videoerne.

Videoen er tilgængelig senest 48 timer efter vores månedsmøde. På den måde kan du stadig få fuldt udbytte af månedsplanlægningen og dele dine mål med os inde i vores lille, lukkede, fortrolige facebookgruppe.

Kan jeg fortryde tilmeldingen?

Tilmeldingen kan ikke fortrydes eller blive refunderet. Når du har tilmeldt dig, har du sagt ja til alle 6 måneder på forløbet.

Årsagen er, at jeg ikke optager medlemmer til forløbet undervejs. I får mest ud af at starte sammen, så I er på samme niveau og lærer hinanden og jeres forretninger at kende uden forstyrrelser fra nye.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

6 fantastiske måneder. Fremgang, flow og succeser. Inspirerende og støttende fællesskab.

Der er 5 pladser på hvert hold af forløbet. Og der er kun åbent for optagelse på ForretningsFlow & Fokus 2 gange om året.

Investeringen er …

BETAL PÅ ÈN GANG

12.000 kr + moms

6 RATER Á

2.000 kr + moms

“Jeg stod overfor at skulle lave nogle store forandringer i min virksomhed. Til det havde jeg brug for nogen på sidelinjen, som kunne være med til at guide mig fremad i processen, så det faktisk kom til at ske.

Jeg har tidligere haft mange gode ideer og ting, jeg gerne ville ændre, men jeg fik det aldrig gjort, fordi jeg ikke havde tid og overskud til det. Jeg fik aldrig lavet de ændringer, der skulle til.

Samtidig med det, havde jeg brug for at få mere struktur på min arbejdsdag, så jeg bedre kunne overskue opgaver, og få sat tid af til udviklingsopgaver, som var noget af det, jeg ellers aldrig fik gjort. Hvis jeg arbejdede med det, var det typisk om aftenen eller i weekenden. Men aldrig indenfor almindeligt arbejdstid.

Forløbet har for det første givet mig mere overblik over min tid og mine opgaver, så jeg kan få prioriteret tid til at udvikle min virksomhed og mig selv.

Jeg har lært, hvordan jeg kan strukturere min tid og opgaver, så jeg kan få planlagt tid, til nogle af de opgaver, jeg ellers aldrig når. Såsom udvikling af nye opgaver, markedsføring og lignende.

Det har blandt andet betydet, at jeg har gennemført min allerførste workshop med betalende deltagere. 🤩 Og det har givet mig en masse blod på tanden til at gøre mere af den slags.

Derudover har jeg fået tid i hverdagen til at tage på kurser, så jeg kan dygtiggøre og udvikle mig selv, uden jeg får stress over, alt det jeg ikke når, når jeg ikke er på kontoret.

Dorte Rønne
Freelance bogholder, økonomisk sparringspartner og podcaster. www.dorteronne.dk

Vil du også nå (helt) i mål med de næste store ideer for udviklingen af din virksomhed?

Din investering kommer hurtigt til at betale sig hjem både for dig selv og for din virksomhed, når du bliver (endnu) mere fokuseret og får direkte adgang til forretningssparring og -rådgivning.

For at du og de andre deltagere får mest muligt ud af gruppen, bliver der ikke lukket nye deltagere ind i løbet af forløbet – og vi forpligter os til at følges ad i 6 måneder. Det vil sige, at tilmeldingen er bindende, og du derfor ikke kan melde dig ud af forløbet undervejs.

Det giver jer tid til at lære hinandens virksomheder grundigt at kende, så du kan få den bedste sparring og blive fortrolig med planlægningen. På den måde bliver du fokuseret og skaber hurtigere fremgang i din virksomhed – og bliver samtidig en værdifuld del af fællesskabet.

 

Kom med på 8. hold, der starter den 30. april 2024 

Optagelse på holdet starter altid med en personlig og uforpligtende matchsamtale på telefonen med Anne Pernille for at finde ud af, om gruppens niveau og sammensætning passer til dig – og omvendt. 

Det er vigtigt for os alle, at I er et godt match til hinanden niveau- og erfaringsmæssigt, og at der ikke er nogle direkte konkurrenter på holdet.

Overvejer du at komme med ForretningsFlow & Fokus? Har du spørgsmål, du savner svar på? Eller vil du gerne vide mere om holdet? Så spørg mig på hej@annepernille.dk.