Gratis meditation

Lyt til den, download den og lær at meditere.

Lær at meditere gratis og find indre ro

Vil du gerne lære at meditere? Så tag en velfortjent pause og klik på play herunder. Meditation hjælper dig med at genfinde din indre ro, komme i balance og styrker dig i at handle fra dit stærkeste selv.

Meditationen hjælper dig med at slippe stress, bekymringer og bringer dig i en afbalanceret tilstand, hvor du tager de bedste beslutninger og er den bedste version af dig selv.

Du kan også downloade meditationen og lære at meditere gratis her, så du kan bruge den når og hvor, du vil – eller dele den med andre.

Det er nemmere at meditere, når du bliver guidet

Det kan være svært at meditere på egen hånd uden en træner, hvis du ikke har erfaring med det. Derfor er den her slags guidede meditationer perfekt til dig, der gerne vil føres skridt for skridt igennem processen og opnå indre ro og balance.

Når du træner meditation, styrker du din evne til at fokusere, din opmærksomhed, dit nærvær og lærer at håndtere stress og kontrollere dine impulsive handlinger.

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg er business coach for selvstændige virksomhedsejere. Jeg bruger selv både meditation og visualiseringer dagligt og anbefaler alle, at bruge meditation til at træne deres hjerne, fokus og indre balance. For det er når vi er i dyb ro, at vi finder de svar, vi har brug for, og tager de bedste beslutninger.

Gratis Meditation

Myte: “meditation handler om at stoppe tankerne i hovedet”. Sandt eller falsk?

Mange har fået den opfattelse, at meditation handler om ikke at tænke en tanke eller om at være opfyldt af fred. Men det er en myte. For vi kan ikke lade være med at tænke.

Vi kan have pauser mellem tankerne, men tankerne vil altid vende tilbage. Det handler i stedet om at øge bevidstheden omkring de tanker, følelser og impulser, der opstår i meditationen og at opøve evnen til at vende tilbage til nærværet og flytte fokus tilbage til meditationen og give slip på tankerne, der opstår. Igen og igen med blidhed. 

“Den eneste dårlige meditation er den, du ikke gav dig tid til.”

Du lykkes med at meditere ved at meditere og ved at øve dig i at flytte dit fokus tilbage på dit åndedræt, når tankerne vandrer. Mærk hvordan du trækker vejret ind ad næsen og ud af munden. Mærk hvordan din brystkasse og mave bevæger sig indad på udåndingen og udad på indånding. Det er vejen til at få ro i kroppen og styrke dig selv med meditation.

Vil du vide mere om mig og hvordan jeg hjælper selvstændige med at skabe det gode liv? Så klik her

Og hvis du føler, du ikke har tid til at meditere i dag – så har du endnu mere brug for det. 12 minutter i stilhed vil give dig meget mere, end 12 minutters ekstra tid med børnene, foran computeren, skrivning, rengøring eller oprydning… Just saying. Et kærligt (og ærligt!) puf fra mig til dig.

Rigtig god fornøjelse med din meditation. 

Kærlig hilsen

Lige nu forærer jeg dig Dit Bedste År-visualiseringen. Den hjælper dig med at finde ud af, hvad du virkeligt gerne vil og hvad dine mål er som selvstændig.

Du bliver samtidigt tilmeldt Inspirationsmailen for selvstændige, hvor du får inspiration og guides til at skabe det gode liv som selvstændig.

Du er nu tilmeldt! Tjek din indbakke (og eventuelt spammappen) for at finde gaven.

Værsgo! Her er den populære guide til selvstændige kvinder som dig:

Sådan får du mere fra hånden – uden at arbejde mere!

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet, som du altid kan afmelde med ét enkelt klik.

FÅ ADGANG TIL GUIDEN HER:

Nu mangler du bare lige én lille ting. Klik på "bekræft tilmelding' i den email, jeg lige har sendt dig. Så er guiden på vej til dig.