fbpx

Skab dit bedste år nogensinde

1-dagsworkshop i Aarhus for selvstændige.

Tilmeld dig ventelisten for at få besked om datoer i januar 2020, så snart jeg åbner for tilmeldingen:

Er du klar til at realisere mere af det, du drømmer om som selvstændig det næste år?

Jeg gætter på, du vil have mere frihed og lykkes med mange flere af dine ideer og ønskemål. Men hverdagen har det med at sluge din tid, så du har svært ved at nå alt det, du gerne vil. Du savner tid til udvikling og forbedring af din virksomhed og dit liv som selvstændig.

Du er også klar til at få dit bedste år nogensinde som selvstændig og savner en overskuelig, brugbar plan for, hvad du vil fokusere på og hvornår. Det er det, jeg guider dig igennem på workshoppen. Du finder ud af, hvad du præcist skal gøre for nemmere at realisere de næste, vigtige drømme og planer som selvstændig.

Kan du genkende en eller flere af de her udfordringer?

1. Du har masser af ideer og drømme om, hvad du gerne vil som selvstændig, som bare ligger og venter på dig

Og at du er træt af at vente på, hvornår du får tid eller modet til at handle på det. Du ved sikkert også, at det eneste, der sker ved at vente og udskyde, er, at ideerne ikke bliver til noget.

Det mønster vil du lave om på. Nu.

2. Du har for travlt i hverdagen til at finde ud af, hvordan du skal gribe din idé an og få realiseret dem helt

Du savner sikkert ro og tid til at gå i dybden med udviklingen af din virksomhed og dit arbejdsliv, så det kommer til at blive sådan, som du drømte om. Eller måske har du tid nok, men synes det er svært at finde ud af, hvor du skal starte og hvordan du kommer i mål.

3. Du har lagt masser af planer, men ved ikke helt, hvor du skal starte eller hvordan du får dem ført ud i livet

Det er ret frustrerende at se på de spændende ideer og planer, som stadig kun er noter på et stykke papir. Du er klar til at finde ud af, hvordan du får handlet på dem og omsat dem fra tanker til resultater.

Måske har du aldrig rigtigt brugt planlægning, men du har indset, at planlægning sandsynligvis er dét, der skal til, for at du kommer til at fokusere på det vigtigste og prioriterer det vigtigste i dit liv som selvstændig. 

4. Du mangler noget afklaring, retning og/eller sparring omkring, hvad du vil og hvordan du kommer videre med dine ideer og planer 

Du har sandsynligvis tænkt længe over dine ideer, men finder det er svært at regne det hele ud selv. Du har brug for en, der kan hjælpe dig med at se på dine ideer og din virksomhed med nye øjne, så du finder de svar og løsninger, som du har brug for lige nu for at komme videre. 

Det er du ikke alene om

Rigtigt mange selvstændige kan nikke genkendende til det, men de fleste tror, at det kun er dem, der har problemet. Det er det ikke.  

Det er derfor, jeg har lavet workshoppen til dig. Her får du tid og rum til at fordybe dig i udviklingen af din virksomhed. Og du får adgang til korte sparringer i løbet af dagen omkring, hvad der skal til for at lykkes med dine ønskemål og planer.

Workshoppen er især til dig, der er kommet til det sted i dit liv som selvstændig, hvor du er færdig med at spilde tiden på at overveje og udskyde. Nu skal der handles og fokuseres, så tiden bliver brugt på det rigtige, og du opnår de resultater, du drømmer om. Både i og udenfor virksomheden.

Det får du ud af workshoppen

Workshoppen er en guidet dag, hvor jeg hjælper dig med at sortere og omdanne dine mange ideer og ønsker for dit liv som selvstændig til motiverende, meningsfulde mål og overskuelige handlingsplaner. Det handler om at gøre det så enkelt, at du nemt kan føre det ud i livet skridt for skridt, når du kommer hjem. 

Du får også mulighed for personlig sparring med mig omkring dine udfordringer i løbet af dagen, uanset om det er personlige eller professionelle udfordringer i livet som selvstændig.

Når du går hjem fra workshoppen …

 • er du fri for at tvivle mere på, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål
 • er du blevet afklaret omkring, hvad du vil fokusere på, og hvad der er det rigtige for dig at arbejde med, for at du bliver glad og tilfreds som selvstændig
 • har du et konkret overblik over dine drømme for det næste år som selvstændig
 • har du prioriteret dine 5 vigtigste drømmemål og lavet en trin-for-trin-køreplan for, hvordan du lykkes med hver enkelt af dem 
 • ved du præcist, hvad der skal til for at du lykkes med dine drømme og planer
 • har du lært min nemme ugeplanlægningsmetode, så du kan strukturere din tid og få tid til at handle på det, du brænder for eller længes efter.

Det kan du forvente af dagen, når du deltager på workshoppen:

 • Du får uforstyrret tid til at arbejde med udviklingen af din forretning (og du bliver guidet til det trin for trin).

   

 • Du flytter fokus fra, hvad du føler, du skal og bør, til hvad du vil, brænder for og har lyst til i dit arbejdsliv som selvstændig.

   

 • Du bliver guidet igennem en inspirerende visualisering af dit liv som selvstændig. Her får du adgang til at mærke efter, hvordan dit år skal være – og hvad du virkeligt vil. Vi slipper for et øjeblik de rationelle tanker og giver dig selv lov til at søge svarene et dybere sted fra.

   

 • Du får personlig sparring med mig og hjælp til at skabe fundamentet og en holdbar plan for, hvordan du får dit bedste år nogensinde.

   

 • Du møder nye spændende og inspirerende selvstændige, som du kan dele dine succeser, udfordringer og visioner med.

Prisen er inklusive alt det her:

 • 8 timers workshop
 • din egen, personlige Skab Dit Bedste År-arbejdsbog, som bliver din trofaste følgesvend resten af året 
 • en fin notesbog og kuglepen til dine inspirerende tanker
 • lækker forplejning hele dagen
 • kaffe, te, vand og lækre snacks hele dagen
 • en hyggelig afslutning med bobler og fejring i fællesskab
 • et uvurderligt netværk af ligesindede, inspirerende selvstændige, som du kan dele tanker, udfordringer og oplevelsen med. Også efter workshoppen.
 • fri adgang til den hermetisk lukkede facebookgruppe, hvor I kan sparre med og heppe på hinanden.

Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!”

“Jeg tilmeldte mig workshoppen, fordi jeg var frustreret over mit arbejde, både ensomheden, ansvaret, økonomien og forvirringen i det. Den anden grund var, at jeg har brugt Anne Pernille som coach før med godt udbytte, og at det var mange timer for relativt få penge.

Jeg fik så meget ud af workshoppen, fordi den er godt planlagt med masser af små skridt, så man ikke når at stoppe sine egne tanker. Jeg er sikker på, at mange kan komme ind og mærke efter og finde en ny vej. Jeg selv fandt en helt ny idé/løsning, som jeg ikke tror, jeg kunne have fundet midt i den travle dagligdag. Jeg fandt ind til, hvad der virkelig generede mig, og hvad mine drømme og behov virkelig var – og kunne derefter finde en løsning, hvor alt gik op i en højere enhed.

Noget af det bedste ved workshoppen var, de gode spørgsmål, som man ikke selv kan overskue at stille sig selv, fordi man bliver skræmt bare ved tanken om dem, men som Anne Pernille får stillet så uskyldigt, at man godt tør kigge på det.

Jeg så frygten i øjnene og tog mig sammen og valgte en løsning.

Det med at arbejde med resultatmål og handlingsmål har desuden givet mig ekstremt meget. Det gav en kæmpe klarhed at skelne mellem dem. Hver morgen bruger jeg nu et kvarter på at planlægge min dag med handlingsmål, som jeg udfører resten af dagen. Det vil sige, at jeg nu kun er “chef” i et kvarter hver dag – det er lykken!

Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!  

Anette Corydon Oest

Korrekturlæser, Den Røde Pen

“Jeg fik skabt overblik over mine ønsker og ambitioner for det kommende år samt lagt en køreplan.”

“Jeg synes workshoppen var super planlagt og eksekveret!

Jeg manglede overblik og fik på workshoppen skabt overblik over mine ønsker og ambitioner for det kommende år samt lagt en køreplan. 

Derudover gav det mig et selvtillidsboost at kigge tilbage på året der gik, som (uden jeg havde tænkt over det før) havde været et kanon år for min virksomhed.”

Maria Ellermann

Kunstner & Illustrator

“Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.”

Workshoppen er en slags wellness for selvstændige.

Jeg fik lige præcis det ud af workshoppen som jeg havde håbet – og som jeg ved, jeg ikke kan gøre selv: Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

Det gav mig virkelig meget, at hæve mig op over al driften og registrere, hvad det egentlig er jeg har været igennem, og er på vej ud i. Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Og efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Og når der er nogen, der gør det som Anne Pernille, giver det mig bare virkelig meget, og gør resten af min tid markant mere effektiv.

Maria Hauskov Leerbeck

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

Workshoppen bygger på min 4-trins-model, som du bliver guidet igennem trin for trin:

TRIN 1: EVALUERING AF ÅRET DER GIK

Refleksionen over året, der er gået, er et af de vigtigste trin, som de fleste foretagsomme selvstændige glemmer. Det giver så meget glæde og læring, som du vil nyde godt af fremover. 

Det handler om at lære af, hvad der virkede og ikke virkede i året, der er gået. Når du gør det, så bliver der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til at gøre, som du plejer, eller gentage fejltrinnene (hvis der har været nogen). 

TRIN 2: FUNDAMENTET FOR DIT BEDSTE ÅR 

I trin 2 bliver du ført igennem den guidede visualisering, hvor du får adgang til de kendte og glemte drømme, som kalder på dig for, at du får dit bedste år nogensinde. Du får tid og ro til at finde ud af de rigtige prioriteringer er for dig og din virksomhed det næste år, så året bliver i tråd med det, du inderst inde drømmer om.

Visualiseringsprocessen hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle og hvad andre synes, du skal gøre. Og den hjælper dig med at skrue op for det, du virkeligt vil i dit liv som selvstændig på alle plan.

Visualiseringen ender med brugbare, konkrete mål, så du har et komplet overblik over, hvad der skal til og hvad, du egentlig allerhelst vil bruge tid på, for at få dit bedste år nogensinde.

TRIN 3:  PLANLÆGNING OG OVERBLIK

Her guider jeg dig til at transformere dine drømme og visioner fra visualiseringen til motiverende, konkrete mål og planer, som du har lyst til og kan overskue at gå igang med.  

Du lærer også den enkle ugeplanlægningsmetode, som jeg har brugt siden jeg startede som selvstændige i 2012 og som har været hele grundlaget for, at jeg har kunne realisere mine drømme som selvstændig. Den vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til planen, så du når det, du sætter dig for.

Nu skal du ikke længere vente på, at du en skønne dag kan opnå det gode liv med overskud som selvstændig. Her laver du hele grundlaget for at kunne realisere det de næste måneder.

TRIN 4: FEJRING

Vi slutter selvfølgelig af med at fejre dagen med bobler og skåle på de skønne planer og det lækre overblik, du har fået.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv og har valgt at bruge tid på at skabe dit personlige, motiverende fundament for dit arbejdsliv og din virksomhed for det kommende år.

“Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation.”

“Det var en perfekt dag! Det har været så godt for mig at se på det, jeg drømmer om i min virksomhed og mit liv som selvstændig. Og allerede her 3 dage efter workshoppen kan jeg mærke glæde ved at følge min nye plan.

Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation. Jeg fik ro til at mærke efter og finde ud af, hvorfor mine drømme er så vigtige at forfølge og arbejde med i år. Og jeg fandt ud af, hvad der har holdt mig tilbage: hvert skridt føles lige nu som en maraton. 

Det er så vigtigt for alle selvstændige at få synliggjort, hvilken vej man skal løbe. Og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Dagen var så godt struktureret og indholdet var præcist det, jeg havde brug for. Og så var rammen og stemningen helt i top – maden, drikkelsen og forplejningen var fantastisk.”

Hanne Østergård

Webshopmentor, hanneoestergaard.dk

Her får du svarene på de mest stillede spørgsmål:

Hvad får jeg helt konkret med hjem fra workshoppen?

Når du går hjem fra workshoppen, har du:

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkeligt motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år)
 • sat fokus på, hvilke ting du vil gøre mere af, fordi det fungerer rigtigt godt for dig (baseret på din evaluering af året, der er gået)
 • dine succesfulde planer for, hvordan du lykkes med dine vigtigste mål
 • fundet , hvad der er dine største udfordringer, og hvad du har brug for eller hvem der kan hjælpe dig med at komme igennem dem i resten af året
 • Lært hvordan du planlægger din vej til succes med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.
 • Og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste halvår, og har givet dig selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver dig, der bestemmer udviklingen af dit liv som selvstændig.

Kan jeg betale i rater?

Ja, selvfølgelig. Det eneste krav fra mig er, at du har betalt det hele før workshoppen.

Hvor mange rater kan jeg betale i?

Hvis du snupper en plads i den korte rabat-periode, når jeg åbner for tilmeldingen til næste workshop, kan du få opdelt betalingen i 2-3 rater over 2-3 måneder eller med 14 dages mellemrum. Det er op til dig. Jo tættere vi kommer på workshoppen, des færre rater.

Hvis der ikke er en ratebetalingsfunktion på købslinket, så sender du mig bare en mail på hej@annepernille.dk og skriver, hvilken dato du gerne vil med på workshoppen. Så finder vi ud af resten.

Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg vil med min virksomhed og har ikke et helt klart billede af en eller flere drømme, jeg vil realisere. Er det også til mig?

Ja, det er netop derfor, du bliver guidet igennem visualiseringen i trin 1, og at der er adgang til personlig sparring på dagen.

En af de store udfordringer kan være at mærke eller finde ud af, hvad der er den rigtige retning for netop dig. Og alle de input, vi får fra andre, kan forvirre og sløre billedet af, hvad vi vil med vores virksomhed og arbejdsliv.

Jeg har gennem mange år guidet selvstændige (og mig selv) gennem visualiseringen af “Dit bedste år nogensinde som selvstændig”, hvor folk kommer i kontakt med de store og små drømme og længsler. Det er her, du kan slå hjernen fra, og stoppe med at prøve at tænke dig frem til et svar.

I stedet slår vi hjertet og mavefornemmelsen til og åbner op til de elementer, som du dybest set længes efter og som føles mest rigtige for dig.

Det er i min optik den bedste måde at drive og udvikle en virksomhed på, så du bliver den bedste chef for dig selv og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

Jeg har lige startet min egen virksomhed. Er det også for mig?

Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor de seneste 6-12 måneder, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig på mail, så jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, om workshoppen er det rigtige match til dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed, og det bliver ikke muligt at give så dybdegående, længerevarende sparring på workshoppen.

Kriterierne for at deltage er, at du:

 • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe)
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser
 • har været igang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om, at søge et job
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre)

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Jeg er været selvstændig i mange år. Er workshoppen også noget for mig?

Ja, den er også velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har mange kunder og/eller ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at holde foredrag, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad dit næste mål er. 

Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlingskunderne, vi har flest af. Derfor guider jeg dig på workshoppen til at identificere det, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds som selvstændig.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen, og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Hvad hvis jeg går i stå eller har udfordringer med beslutningerne?

Der er kun få pladser på workshoppen for, at jeg kan give dig og de andre deltagere personlig sparring i løbet af dagen.

Jeg guider jer til, hvordan I arbejder med hvert af de 4 trin, og så arbejder i individuelt med at besvare jeres egne spørgsmål. I de perioder af dagen, hvor du er igang med dine egne refleksioner og planlægning, er jeg til rådighed til at hjælpe og sparre med dig.

Hvis det kræver lidt mere end en kort snak, går vi for os selv – måske en tur udenfor i den friske luft, mens vi snakker, så vi ikke forstyrrer de andres proces og tanker. Og så vi kan tale fortroligt om dine overvejelser og udfordringer.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

Hvem står bag workshoppen?

Mit navn er Anne Pernille Fischer og har været businessmentor, coach, flowekspert og sparringspartner for selvstændige siden 2013. Det er mig, der leder workshoppen og er din personlige sparringspartner hele dagen.

Jeg har arbejdet med forretningsudvikling siden 2006 og er specialiseret i at hjælpe selvstændige med at føre deres store og små drømme og ideer ud i livet. 

Den process, du kommer igennem på workshoppen, er den samme, som jeg selv bruger hvert år til at skabe retning for min virksomhed og sikre mig, at jeg gør det, der er rigtigt for mig som selvstændig.

Det handler om at prioritere det, der er vigtigst, og gøre nogle kloge til- og fravalg. For ellers tager automatpiloten og travlheden i hverdagen let styringen, og de fantastiske forretningsideer ender med at samle støv i skrivebordsskuffen, når efterår bliver til vinter og et nyt år pludseligt banker på døren.

Det har jeg nemlig også prøvet. Hvor er det bare frustrerende og irriterende at se tiden smuldre væk mellem fingrene på en. Sådan skal det ikke gå for dig i år. Det skal vi nok sørge for – sammen.

“Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik og noget virkeligt brugbart.”

“Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

Det var også perfekt med den lille gruppe deltagere – jeg fik meget ud af at høre de andres input.

Og så har Anne Pernille bare en rigtig fin måde at gribe det hele an på, så man både føler sig velkommen, hørt og set… Der var go’ stemning, hyggelige omgivelser og den måde, forløbet var bygget op på, var super.

Så topkarakterer herfra 🙂

ER SÅ KLAR TIL DET HER ÅR. Tak for dig, Anne Pernille – og tak for en rigtig go’ dag! :)))))”

Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

Hvor og hvornår foregår workshoppen?

Ellen Elsnab

Kommunikations- & Brandingrådgiver, Brand New Day

Her foregår workshoppen

Dato: Datoer på vej for 2020.
Sted: Aarhus
Tidspunkt: kl. 9-16.15

Der er op til 8 pladser på hver workshop.

Pris og indhold

En heldagsworkshop, hvor jeg guider dig til at finde dine vigtigste mål for dig og din virksomhed og til at skabe en klokkeklar, overskuelig plan for, hvordan du skaber dit bedste år nogensinde – inklusive lækker forplejning, fejring, netværk med de andre inspirerende selvstændige, notesbog, din egen fine, personlige skab-dit-bedste-år-arbejdsbog og bonusser: 2.797,- + moms.

Kan jeg få opdelt betalingen over flere måneder?

Ja da. Det eneste krav fra mig er, at du har betalt for din plads inden workshoppen. Du kan betale i 2-3 månedsrater eller med 14 dages mellemrum. Det er op til dig. Jo tættere vi kommer på workshoppen, des færre rater er der selvfølgelig.

Hvis der ikke er en ratebetalingsfunktion på købslinket, så send en mail til mig på hej@annepernille.dk og fortæl, hvilken dato du gerne vil med på workshoppen. Så finder vi ud af resten.

Fortrydelsesret og refundering

Tilmeldingen kan ikke fortrydes eller blive refunderet, men du er altid velkommen til at forære din plads til en anden selvstændig, hvis du selv skulle blive forhindret i at deltage. Alt, du skal gøre, er at give mig besked om, hvem den heldige er.

Tilmeld dig ventelisten til næste workshop

Bliv en af de første, der får besked, når jeg åbner op for de få pladser (og early-bird-rabatten) på “Skab dit bedste år nogensinde som selvstændig”-workshoppen i januar 2020:

Gør som hundredevis af andre selvstændige.

Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og råd til selvstændige og få dit første onlinekursus i 6 trin for 0 kr.

Tillykke! Du er nu tilmeldt. Vi ses i din indbakke :)