fbpx

Vil du også ha' dit bedste år... nogensinde?

Slut med at udskyde og være i tvivl om, hvad der er det rigtige at bruge din sparsomme tid på.

Du får en trin-for-trin køreplan til at få dine allervigtigste drømme ud af hovedet og (endelig) ført ud i livet til gavn for dig, dine kunder og din virksomhed.

Næste 2-dages retreat for selvstændige kvinder er den 20. og 21. januar 2022.

“Hvis nu bare jeg havde en plan og holdt mig til den… så ville alt blive meget bedre. Jeg ville få mere overblik og bedre kunne nå det, jeg gerne vil.”

Ja, sådan kan man jo godt komme til at tænke. Ikke sandt, kære selvstændige kvinde?

Hvis jeg ikke tager meget fejl, så…

 • får du enten så mange spændende ideer, at du ofte kommer til at hoppe fra opgave til opgave,
 • eller du har alt for lidt tid til at nå alt det, du gerne vil,
 • eller du synes, det er svært at regne ud, hvad der vil være bedst det bedste, næste skridt for dig og din virksomhed.

Du ved sikkert allerede, at du mest af alt har brug for en realistisk, overkommelig plan og at arbejde struktureret og fokuseret på dine ideer for at få dem ført ud i livet.

Så jeg vil spare dig for foredraget om, hvor stor en forskel en detaljeret, gennemtænkt plan og det store forkromede overblik vil gøre for din forretning og din arbejdsglæde. 

Du vil sikkert bare gerne have ro indeni og vide, at du uge for uge får krydset opgaverne af, så du endelig lykkes med det, der engang bare var en god idé, der druknede i travlheden.

Men når det så er sagt, så kan vi nok begge to blive enige om, at …

Selvom det er så indlysende at lave en plan for, hvordan du lykkes med dine drømme og ideer i din virksomhed…

…så er det ALT ANDET END nemt at lave en plan, der er nem at holde dig til i en travl hverdag.

Har jeg ret? Så lad mig sige, at det faktisk ikke er så mærkeligt endda. Det er ikke dig, den er gal med, hvis hverdagen nogle gange føles mest som ildebrandsslukning og alt drukner i almindelig drift og at hjælpe dine skønne kunder.

For de fleste selvstændige har ikke lært, hvordan de arbejder struktureret og fokuseret. De har ikke fået et kursus i planlægning, hvordan de sætter mål (så de lykkes med dem), eller hvordan de udvikler virksomheden.

Men det er noget, du har så meget brug for, når du driver virksomhed som selvstændig.

Og det vil jeg elske at lære dig på Skab dit bedste år-retreatet.

Skab dit bedst år-retreatet er dit frirum til at fordybe dig i udviklingen af din virksomhed og får lagt en overskuelig køreplan for, hvad du vil nå det næste halve år.

I løbet af de 2 dage guider jeg dig igennem trinnene i ForretningsFlow-metoden. Du lærer, hvordan du får et lettere arbejdsliv og samtidigt lykkes med dine ideer, planer og drømme. 

Du bliver fri for at være i tvivl om, hvad der er bedst at investere tid i og fokusere på de næste 6 måneder.

Men ikke nok med det … for hvad hjælper det, at komme hjem med en inspirerende, klokkeklar plan, hvis den ender med at samle støv på skrivebordet?

Det vil jeg ikke have, sker for dig!

Derfor lærer du også den enkle, men effektive (!) ugeplanlægningsmetode fra guiden: Sådan når du dine mål uden at smadre dit liv. Den vil hjælpe dig med at holde fokus på dine næste skridt, så du selvsikkert og fokuseret kan realisere dine ideer uge for uge.

Det er min bedste måde at hjælpe dig med at undgå udskydelser og overvældelse, når du kommer hjem fra retreatet.

Glæd dig til, at du endelig lykkes med alt det, du sætter dig for – og knokler mindre, mens du når mere i din virksomhed.

“Jeg tog med på retreatet fordi, jeg manglede retning og motivation.

Jeg fik ro til at mærke efter, hvorfor mine drømme er så vigtige. Det er så vigtigt at få synliggjort hvilken vej, man skal løbe og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Allerede her 3 dage at jeg er kommet hjem, kan jeg mærke glæden ved at følge min nye plan.”

Hanne Østergård
SEO-mentor

Hej, jeg hedder Anne Pernille Fischer

Anne Pernille Fischer

Det er mig, der har fornøjelsen af at guide dig igennem retreatet, så du kan skabe dit bedste år nogensinde som selvstændig. Siden 2013 har jeg fungeret som sparringspartner for selvstændige og har efterhånden hjulpet hundredevis af selvstændige med at udvikle virksomhed, skabe balance og overblik i arbejdslivet og føre både store og små drømme ud i livet. 

Min mission er at hjælpe så mange selvstændige kvinder som muligt med at gøre det meningsfyldt og sjovt at drive forretning. 

Jeg kombinerer min cand.merc-uddannelse og mange års erfaring med forretningsudvikling med kognitiv coaching, planlægning og personlig udvikling for at hjælpe selvstændige med at skabe den forandring, de søger i deres forretning og arbejdsliv. Jeg har selv været nede med stress og engang kæmpet den udmattende kamp med at nå alt det, der stod på min to do-liste. Men det er fortid nu, hvor livs- og arbejdsglæden står højest på prioriteringslisten. 

Mit motto er, at det skal være både meningsfuldt, energigivende og sjovt at arbejde. Især når man er sin egen chef som selvstændig.

Du kan stort set selv bestemme, hvor godt det skal føles at være dig i din virksomhed, hvordan dit arbejdsliv skal være, og hvad du vil bruge din tid på, mens du arbejder.

På retreatet baner du vejen til at skabe den forandring, netop DU drømmer om, og et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til hver dag. 

“Retreatet har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid.

Jeg tilmeldte mig, fordi jeg var frustreret over mit arbejde, både ensomheden, ansvaret, økonomien og forvirringen i det. Jeg fik så meget ud af de to dage, fordi den er godt planlagt med masser af små skridt, så man ikke når at stoppe sine egne tanker. 

Jeg fandt ind til, hvad der virkelig generede mig, og hvad mine drømme og behov virkelig var – og kunne derefter finde en løsning, hvor alt gik op i en højere enhed.”

Anette Corydon Oest
Indehaver af både Den Røde Pen og Korrektur Til Tiden.

Det her er både for dig, der har tusinde ideer, men ikke kommer i gang med at handle på dem, fordi det er svært at finde ud af, hvor du skal starte men også til dig, der ved, præcist hvad du vil, men har svært ved at finde tid til at handle på det i din tætpakkede hverdag.

Test dig selv:

Hvordan ved du, om Skab dit bedste år-retreatet er det rigtige for dig og din virksomhed?

Det er det, hvis du kan sige JA til et eller flere af kendetegn:

 • Du vil have klarhed over, hvilken retning du vil gå med din virksomhed det næste halve år, og hvilke udviklingsideer du vil fokusere på, så du lykkes med det, der er allervigtigst for dig som selvstændig (også selvom du er i tvivl, mangler tid  eller har svært ved at vælge imellem dine mange ideer).
 • Du har brug for et overskueligt, realistisk overblik over dine vigtigste fokusområder og en holdbar køreplan for det næste halve år. For så ved du, at du lykkes med det, du gerne vil.

 • Du har svært ved at finde tid til at fordybe dig i udviklingen af din forretning, fordi det (ærligt talt) er svært at nå noget som helst andet end dine kunder og almindelig drift af virksomheden.

 • Du vil gerne have en trin-for-trin køreplan for, hvordan du kommer i mål med dine vigtigste drømme det næste halve år. På den måde undgår du at hoppe fra idé til idé og ende med halvfærdige projekter.
 • Du ønsker at finde ud af, hvordan du kan arbejde mere struktureret og fokuseret i hverdagen, så du og nemmere når de ting, du sætter dig for.
 • Du vil gerne ud og møde et netværk af ligesindede selvstændige, der kan inspirere dig, bakke dig op og give dig konstruktiv feedback på dine ideer og overvejelser.
 • Du leder efter en enkel metode til at planlægge og udnytte din tid bedst muligt, så holder fokus på det, der giver mest værdi for dig og din virksomhed på alle plan.

Blev det til et enkelt ja? Og måske endda to – eller flere?

Det er du (heldigvis) ikke alene om.

Tag med på retreatet og få tid til at lægge planen for dit bedste år nogensinde.

Når du kommer hjem fra Skab dit bedste år-retreatet …

 • har du fået afklaring på retningen for din virksomhed det næste år, og hvad der giver mest værdi for dig at fokusere på. Du ved, hvad der er det rigtige for dig at arbejde med de kommende 6 måneder for, at du bliver glad og tilfreds som selvstændig.
 • er du fri for at bruge tid på gentagne gange at overveje, hvad du vil, og hvordan du skal gøre for at lykkes med det.

   

 • har du et konkret overblik over dine 5 vigtigste mål for det næste år. Det vil sige dem, der er mest rigtige for dig at bruge din tid og energi på.
 • har du en overskuelig trin for trin-handleplan over, hvordan du lykkes med hver enkelt af dine mål det næste halve år, og du ved helt præcis, hvad der skal til for at komme i mål med det.
 • har du lært min enkle (men effektive!) ugeplanlægningsmetode, som giver dig struktur og hjælper dig med at få krydset dine vigtige to do’s af på listen uge efter uge.

Dit 2-dages retreat er bygget op i 6 trin og forløber sådan her:

TRIN 1 
Tag værdifuld læring med fra året, der gik

Du starter med suge den værdifulde læring til dig fra året, der er gået i din forretning. Det her er et vigtigt trin, som mange idérige selvstændige ikke får taget sig tid til. Men her kan der gemme sig indsigter og læring, som kan være til stor hjælp fremadrettet. 

TRIN 2
Bliv klar på hvad du vil, sådan rigtigt inderst inde i dig (og ikke hvad du tror, du skal, fordi “sådan gør andre”.)

I de næste to trin åbner vi op for visionerne og drømmene.  Her bliver der plads til at arbejde med alt fra små ideer til vilde drømme for dit arbejdsliv og din virksomhed.

Du bliver blandt andet guidet igennem en dybdegående visualisering, og processen bagefter hjælper dig med at omdanne visualiseringen til konkrete, overskuelige mål, så du har et komplet overblik over, hvad du vil lykkes med for at få dit bedste år nogensinde.

Trin 3

Få overblik over dine allervigtigste mål – og lav en køreplan, der virker.

Jeg guider dig til at prioritere dine mål, så du undgår at blive overvældet af køreplanen, når du kommer hjem.  

Efter trin 3 har du et overblik over alle dine mål for året samt en specifik og overskuelig køreplan for de 5 vigtigste mål, du vil fokusere på det næste halve år.

En plan du både har lyst til at handle på, når du kommer hjem, men vigtigste af alt er det en plan, du kan overskue. For nu  ved du præcist, hvordan du skal gøre, for at nå (helt) i mål med de ting, du gerne vil med din virksomhed. 

TRIN 4
Få hjælp fra netværket i mastermindrunden

Mange selvstændige føler sig isolerede og alene i deres arbejdsliv. Især alene om at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre – eller bare finde løsningen på udfordringerne i hverdagen med alt fra markedsføring, planlægning, synlighed, salg, produktudvikling til de store beslutninger om retning for virksomheden.

Derfor har vi også en mastermind-runde, hvor I får adgang til hinandens (og min) viden, indsigt og råd, som hurtigt kan hjælpe jer og løfte virksomheden – i stedet for at skulle regne det hele ud selv.

En ‘mastermind‘ er et mentorkoncept, hvor ligesindede hjælper hinanden med at løse den enkeltes problemer ved hjælp af input og råd fra de andre i gruppen.

Så i mastermind-runden får du en fortrolig gruppe med selvstændige, som forstår dig og dine udfordringer. Her kan du teste ideer af, før du spilder tid på at kaste dig ud i det, eller få de andres input til løsning af en beslutning eller udfordring.

Det er din støtte til at skabe dit bedste år og en genvej til at finde løsninger, der virker.

TRIN 5

Få arbejdsdagen til at flyde lettere med struktur og fokus

Her lærer du den enkle (men effektive) ugeplanlægningsmetode, som rigtigt mange selvstændige allerede har lært og bruger med stor succes.

Den gør det meget lettere for dig at holde dig til halvårsplanen. Når du kombinerer den med din halvårskøreplan, så kommer du til at lykkes med dine drømme skridt for skridt og undgår, at du hopper fra idé til idé eller at planerne skrider det næste år.

TRIN 6
Bobler & fejring – fordi du fortjener det

Vi slutter selvfølgelig retreatet af med at fejre de inspirerende, skønne planer med bobler. Vi skåler på det lækre overblik, du har fået. Nu ved du, præcist hvad du skal gøre for at skabe bedste år nogensinde som selvstændig.

Der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv. For du er en af dem, der ved, hvor værdifuldt det er at investere tid i at arbejde PÅ din virksomhed og ikke kun I din virksomhed. Det er vejen til at skabe den forandring og de succeser, du drømmer om. 

Du får alt det her, når du er med på Skab dit bedste år-retreatet:

 • 2 fulde retreat-dage fra 9-15.30 begge dage. Fyldt med forkælelse og tid til fordybelse i udviklingen af din forretning.
 • Din egen, personlige Skab Dit Bedste År-arbejdsbog.
 • En lærerig og inspirerende mastermindrunde, hvor du må spørge om hvad som helst.
 • En smuk notesbog og kuglepen, til alle dine kloge noter.
 • Guiden med mit enkle (men effektive!) ugeplanlægningsværktøj.
 • Lækker forplejning begge dage inklusive morgenmad, frokost, kaffe, te, vand og lækre snacks, der holder energien og humøret højt.
 • Vi-kom-i-mål-bobler og fejring i fællesskab som afslutning på hele retreatet.
 • Adgang til uvurderlig sparring og netværk med ligesindede, inspirerende selvstændige.
 • Frit medlemskab af den hermetisk lukkede Facebookgruppe, hvor du kan netværke og sparre med de andre deltagere både før og efter retreatet.

Retreatet foregår kun 2 gange om året

Her er næste retreat:

Dato: 20. + 21. januar 2022
Tidspunkt: Begge dage fra kl. 9-15.30.
Sted: (I østjylland et sted)
Pladser: 12

Pris: 8.996 kr. + moms.

Overnatning er ikke inkluderet, men du kunne jo forkæle dig selv med et par nætter eller 3 på hotellet og gøre det til et rigtigt getaway.

Der er mulighed for at betale i 3 månedlige rater. Første rate betales ved tilmelding. De næste to rater betales med 30 dages mellemrum

Investeringen i at få dit bedste år nogensinde svarer cirka til …

… det sidste større onlinekursus, du købte. Måske kom du aldrig igennem det, fordi du manglede nogle af forpligte dig overfor – eller savnede nogle at følges med.

Det kommer ikke til at ske på retreatet her.

Her gennemgår vi processen sammen. In person. Trin for trin. Du bliver guidet hele vejen igennem, så du bare skal læne dig tilbage og følge med. Resten har jeg sørget for. Med et godt drys af selvforkælelse så det ikke føles som endnu en stor opgave på to do-listen.

 

“Jeg vil tro, at jeg har omsat for 50% mere det seneste år, hvor jeg har haft Anne Pernille på sidelinjen.

Det skyldes både, at jeg fik sat mig et konkret mål på workshoppen, hvor jeg planlagde mit år – men også at Anne Pernille har hjulpet mig med at forbedre min hjemmeside og hele salgsprocessen.“

Birgitte Sølvstein
Psykolog med speciale i angst, depression og stress.

Er det tid til at forkæle dig selv med tid og ro til at dykke ned i udviklingen af din virksomhed og få lagt halvårsplanen for dit bedste år nogensinde?

Du fortjener at blive forkælet!

Næste retreat kalder jeg for nytårsretreatet, fordi vi kickstarter 2022 sammen i januar på et (endnu hemmeligt) sted i østjylland.

Der er som altid lagt ekstra kærlighed i at finde det helt rigtige sted, så både omgivelserne, maden og selskabet bliver inspirerende og giver energi til udviklingen af din virksomhed.

Jeg kan love dig, det kommer til at føles som ren selvforkælelse.

Det fortæller tidligere deltagere om Skab dit bedste år-retreatet

“Jeg fik endelig lavet det onlinekursus, jeg havde drømt om så længe. 

Skab dit bedste år-retreatet hjalp mig med at prioritere tid til at lave onlinekurset og investere tid i den del af min forretning, så jeg ikke kun fokuserede på kundeopgaver. Der er kommet en ro i mig som mor, hundemor, selvstændig virksomhedsejer og veninde

Katrine Brandborg

Webdesigner og WordPress-specialist, www.katrinebrandborg.dk

“Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit arbejdsliv og min tid.

Retreatet er en slags wellness for selvstændige. Efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

Maria Hauskov Leerbeck

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

“Inden retreatet var jeg næsten ved at miste troen på, at jeg kan leve af min virksomhed, men nu har jeg fundet den igen.”

Elle Kari Christensen

Grafisk facilitator og illustrator, Visuelle

“Det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det er super!

Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik. Topkarakterer herfra!”

Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

Her er svarene på de spørgsmål, som andre retreatdeltagere har stillet, før de tilmeldte sig:

Klik på plus-ikonet (+) til højre i boksene nedenfor for at få svarene.

Jeg har haft min egen virksomhed i en del år og er ikke nybegynder som selvstændig. Er retreatet også noget for mig?

Ja, den er især velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har rigtig god erfaring med at drive virksomhed, har mange kunder eller savner at have tid til at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig, og hvordan du lykkes med dine næste ambitiøse mål. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at hæve timepriserne, arbejde mindre, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad du helt præcist vil med din virksomhed og dit arbejdsliv i fremtiden. 

Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlings-kunderne, vi har flest af.

Derfor guider jeg dig på retreatet til at identificere dét, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds og glad for dit arbejdsliv som selvstændig.

Det er bl.a. den guidede visualisering, der hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og derefter bliver du guidet til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg drømmer om at gøre i min virksomhed. Kan retreatet hjælpe mig?

Ja, det er netop derfor, du bliver guidet igennem visualiseringen og har brug for at trække tid ud af kalenderen til at arbejde PÅ din virksomhed – og ikke kun I den.

En af de store udfordringer kan være at mærke eller finde ud af, hvad der er den rigtige retning for netop dig. Især når man har travlt i hverdagen. Og alle de input, vi får fra andre, kan forvirre og sløre billedet af, hvad vi egentligt gerne selv vil med vores virksomhed og arbejdsliv.

Jeg har gennem mange år guidet selvstændige gennem retreatet, hvor de kommer i kontakt med de store og små drømme og længsler. Det er her, du kan slå hjernen fra, og stoppe med at prøve at tænke dig frem til et svar.

I stedet slår vi visionerne, hjertet og mavefornemmelsen til og åbner op til de elementer, som du dybest set længes efter, og som føles mest rigtige for dig.

Det er i min optik den bedste måde at drive og udvikle en virksomhed på, så du bliver den bedste chef for dig selv og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

Jeg har lige startet min egen virksomhed. Er det også for mig?

Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor det seneste år, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig på mail, så jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, om du er der, hvor retreatet vil give værdi nok for dig. For langt de fleste på retreatet har været selvstændige i alt fra 2 til over 15 år.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring opbygningen af din virksomhed.

Kriterierne for at deltage er som udgangspunkt, at du…

 • er bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe).
 • har erfaring med at sælge dine produkter/services/ydelser.
 • har været i gang i minimum 12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået.
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om at søge et job.
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det nu ikke kommer til at gå bedre rigtigt, rigtigt hurtigt).

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl, om retreatet er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Er det muligt at betale i rater?

Ja, selvfølgelig. Du skal bare sende mig en mail til hej@annepernille.dk med emnelinjen “ratebetaling til retreatet”, dit CVR.nr. og datoerne for det retreat, du ønsker at komme med på.  Se gældende ratebetingelser nederst på siden her.

Vær dog opmærksom på, at pladserne kan nå at blive snuppet for næsen af mig og dig, før jeg når at reagere på din mail. Det betyder at det kun er dig, der booker plads gennem bookingsystemet og betaler med det samme, der kan være helt sikre på at få en plads. 

Men jeg gør selvfølgelig, hvad jeg kan, for at få reserveret en plads til dig med det samme, jeg ser din mail.

Hvis der er pladser tilbage, så er din booking gældende fra det tidspunkt, du har sendt en mail til mig angående ønske om ratebetaling. Det betyder, at bestillingen ikke kan fortrydes efterfølgende og betaling er bindende.

Hvad hvis jeg går i stå eller bliver i tvivl om mine planer undervejs på retreatet?

Det gør du ikke. Processen er så nøje planlangt og gennemtestet, at du bliver holdt i hånden hele vejen igennem. Og hvis du har ting, du har brug for hjælp til, har vi netop mastermindrunden, hvor du kan få svar på det, der hjælper dig videre. Her kan du stille spørgsmål om din forretning og søge råd fra mig og de andre selvstændige. Du er i trygge hænder.

Hvad får jeg helt konkret med hjem fra retreatet?

Når du går hjem fra retreatet, har du…

 

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkelig motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år).

 • en halvårskøreplan med målrettede, overskuelige planer for, hvordan du lykkes med dine allervigtigste mål.

 • lært, hvordan du planlægger din vej til succes med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.

 • og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste år, og har givet jer selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver jer, der bestemmer udviklingen af jeres liv som selvstændige.

Kan jeg fortryde købet?

Tilmeldingen kan ikke fortrydes eller blive refunderet, men du er altid velkommen til at forære (eller videresælge) din plads til en anden selvstændig, hvis du selv skulle blive forhindret i at deltage. I så fald skal du bare give mig besked om, hvem den heldige er.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

Det går du hjem med fra retreatet:

– Konkret køreplan, der giver overblik

– Struktur til din hverdag, som er nem at følge

– Inspirerende netværk med ligesindede kvinder.

Din investering i at få dit bedste år nogensinde som selvstændig er…

8.996,- kr. + moms

Du får 2 fulde dage, hvor du bliver guidet i gennem processen, og du får masser af tid til fordybelse. Du bliver forkælet med energigivende morgenmad, nærende, velsmagende frokost og lækre eftermiddagssnacks, te/kaffe/vand hele dagen, netværk med ligesindede selvstændige, fælles fejring og bobler som ‘the grand finale’ på retreatet – samt din personlige Skab dit bedste år-arbejdsbog, der bliver dit vigtigste styringsredskab i din virksomhed det næste år. 

Retreatet den 7. og 8. oktober 2021 blev udsolgt på rekordtid.

Men du kan få et forspring til pladserne på næste retreat den 20. + 21. januar 2022 lige her:

Vil du lykkes med flere af dine drømme og planer som selvstændig?

Lige nu forærer jeg dig mini-onlinekurset Fra Drøm Til 'Done', som indeholder de 6 trin fra Forretningsflowmetoden. Det hjælper selvstændige som dig med at lykkes lettere med deres ideer og planer for virksomheden. Du bliver samtidigt tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige.

Få adgang til onlinekurset her:

Minikurset er nu på vej til din indbakke. Glæd dig!