Jeg gætter på, at du er landet her, fordi du godt ved…

… at det er vigtigt for dig, din virksomhed og din fremtid som selvstændig, at du ved, hvor du er på vej hen med din virksomhed – og har en konkrete plan til at føre det ud i livet. 

For så bliver det meget lettere for dig at overskue, hvad du vil fokusere på hvornår, og hvad du præcist skal gøre for at realisere planerne. Skridt for skridt. 

Jeg forestiller mig, at du er ligesom rigtigt mange andre, jeg arbejder med, som …

1. … har masser af ideer og drømme om, hvad du gerne vil som selvstændig, som bare ligger og venter på dig

Og at du er træt af at vente på, hvornår du får tid eller modet til at handle på det. Du ved sikkert også, at det eneste, der sker ved at vente og udskyde, er, at ideerne ikke bliver til noget.

Det mønster vil du lave om på. Nu.

2. … har for travlt i hverdagen til at finde ud af, hvordan du skal gribe det an

Eller måske har du tid nok, men synes det er svært at finde ud af, hvor du skal starte og hvordan du kommer i mål.

3. … har lagt masser af planer, som bare ikke er ført (helt) til dørs

Eller også har du aldrig rigtigt brugt planlægning og har indset, at det sandsynligvis er det, der skal til, for at du fokuserer på det vigtigste, og prioriterer det vigtigste i dine travle arbejdsdage. 

Uanset hvad dit problem er, så er du ikke alene.

Jeg møder rigtigt mange selvstændige, som kæmper med de samme udfordringer. De spørger sig selv (og mig) om:

 • Hvad er jeg på vej hen med min virksomhed – hvad er min fremtidsplan?
 • Hvilke af mine ideer og drømme skal jeg gå i gang med først?
 • Hvordan skal jeg gribe det an – og hvor skal jeg starte?
 • Hvordan når jeg alt det, jeg gerne vil?
 • Hvorfor bliver mine planer ikke (rigtigt) til noget?
 • Og hvad skal der til for, at jeg stopper med at udskyde mine drømme?

Det hjælper heldagsworkshoppen med at finde ud af. Derfor tager de med og bliver guidet igennem processen og får personlig sparring. Det er en rigtig skøn dag sammen med mig og en lille, sluttet kreds af ligesindede selvstændige. 

Det kan du forvente af workshoppen

Workshoppen hjælper dig med at sortere og omdanne dine mange ideer og ønsker til motiverende, meningsfulde mål og overskuelige handlingsplaner.

Vi starter med at finde ud af, hvad du virkeligt gerne vil som selvstændig, hvad der skal til for at du skaber den virksomhed og det arbejdsliv, du drømmer om fremover. 

Jeg guider dig igennem hele dagen og de 4 trin, så du bare kan følge flowet. 

På kun 1 dag får du skabt det store overblik og lagt planerne for, hvordan du opnår dit bedste år nogensinde som selvstændig. 

Når du går hjem herfra, er det slut med at være i tvivl om, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.

Efter workshoppen ved du præcist, hvad du skal fokusere på for at lykkes med dine drømme som selvstændig – og har en detaljeret og overskuelig plan for, hvordan du fører det ud i livet skridt for skridt. 

Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!”

“Jeg tilmeldte mig workshoppen, fordi jeg var frustreret over mit arbejde, både ensomheden, ansvaret, økonomien og forvirringen i det. Den anden grund var, at jeg har brugt Anne Pernille som coach før med godt udbytte, og at det var mange timer for relativt få penge.

Jeg fik så meget ud af workshoppen, fordi den er godt planlagt med masser af små skridt, så man ikke når at stoppe sine egne tanker. Jeg er sikker på, at mange kan komme ind og mærke efter og finde en ny vej. Jeg selv fandt en helt ny idé/løsning, som jeg ikke tror, jeg kunne have fundet midt i den travle dagligdag. Jeg fandt ind til, hvad der virkelig generede mig, og hvad mine drømme og behov virkelig var – og kunne derefter finde en løsning, hvor alt gik op i en højere enhed.

Noget af det bedste ved workshoppen var, de gode spørgsmål, som man ikke selv kan overskue at stille sig selv, fordi man bliver skræmt bare ved tanken om dem, men som Anne Pernille får stillet så uskyldigt, at man godt tør kigge på det.

Jeg så frygten i øjnene og tog mig sammen og valgte en løsning.

Det med at arbejde med resultatmål og handlingsmål har desuden givet mig ekstremt meget. Det gav en kæmpe klarhed at skelne mellem dem. Hver morgen bruger jeg nu et kvarter på at planlægge min dag med handlingsmål, som jeg udfører resten af dagen. Det vil sige, at jeg nu kun er “chef” i et kvarter hver dag – det er lykken!

Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!  

Anette Corydon Oest

Korrekturlæser, Den Røde Pen

“Jeg fik skabt overblik over mine ønsker og ambitioner for det kommende år samt lagt en køreplan.”

“Jeg synes workshoppen var super planlagt og eksekveret!

Jeg manglede overblik og fik på workshoppen skabt overblik over mine ønsker og ambitioner for det kommende år samt lagt en køreplan. 

Derudover gav det mig et selvtillidsboost at kigge tilbage på året der gik, som (uden jeg havde tænkt over det før) havde været et kanon år for min virksomhed.”

Maria Ellermann

Kunstner & Illustrator, Creative Walls

Du får alt det her på heldagsworkshoppen:

 • Du får uforstyrret tid til at arbejde med udviklingen af din forretning (og du bliver guidet til det trin for trin).
 • Du flytter fokus fra, hvad du føler, du skal og bør, til hvad du vil, brænder for og har lyst til i dit arbejdsliv som selvstændig.
 • Du bliver guidet igennem en inspirerende visualisering af dit liv som selvstændig. Her får du adgang til at mærke efter, hvordan dit år skal være – og hvad du virkeligt vil. Vi slipper for et øjeblik de rationelle tanker og giver dig selv lov til at søge svarene et dybere sted fra.
 • Du får personlig sparring med mig og hjælp til at skabe fundamentet og en holdbar plan for, hvordan du får dit bedste år nogensinde.
 • Du møder nye spændende og inspirerende selvstændige, som du kan dele dine succeser, udfordringer og visioner med
 • Du slipper for at være alene om at udvikle din virksomhed – selvom kun du kan gøre arbejdet. Her er vi sammen om processen med fokus på hver vores virksomhed.

Og så bliver du selvfølgelig også forkælet med alt det her:

 • dine egen, personlige arbejdsbog, som bliver din trofaste følgesvend resten af året 
 • et uvurderligt netværk af ligesindede, inspirerende selvstændige, som du kan dele tanker, udfordringer og oplevelsen med
 • lækker forplejning (både morgenmad og frokost)
 • kaffe, te, vand, frugt og noget til den søde tand hele dagen
 • en hyggelig afslutning med bobler og fejring i fællesskab med de andre selvstændige.

“Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.”

Workshoppen er en slags wellness for selvstændige.

Jeg fik lige præcis det ud af workshoppen som jeg havde håbet – og som jeg ved, jeg ikke kan gøre selv: Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

Det gav mig virkelig meget, at hæve mig op over al driften og registrere, hvad det egentlig er jeg har været igennem, og er på vej ud i. Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Og efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Og når der er nogen, der gør det som Anne Pernille, giver det mig bare virkelig meget, og gør resten af min tid markant mere effektiv.

Maria Hauskov Leerbeck

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

Her er min 4-trins-model, som du bliver guidet igennem til at skabe dit bedste år nogen sinde:

TRIN 2: DIT BEDSTE ÅR 

I trin 2 bliver du ført igennem den guidede visualisering, hvor du får dyb kontakt med både de kendte og glemte drømme for dit liv som selvstændig. Den giver dig tid og ro til rigtigt at finde ud af de rigtige prioriteringer for dig og din virksomhed for næste år, så det bliver i tråd med dine ønsker.  

Visualiseringsprocessen hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle og hvad andre synes, du skal gøre. Og den hjælper dig med at skrue op for det, du virkeligt vil i dit liv som selvstændig på alle plan.

Til sidst i trin 2 omdanner vi visualiseringen til konkrete mål, som vi arbejder videre med i trin 3 og 4 for at gøre det let for dig at føre det ud i livet. 

TRIN 3: DIT INDRE KOMPAS

I trin 3 bliver du afklaret omkring din indre motivation, og hvordan du gør dine tanker til dit stærkeste redskab i forhold til at realisere dine drømme.

For det er tankerne, der giver dig både medvind og modvind i dit arbejde. Når først du ved, hvordan du vender dem til din fordel, bliver arbejdet med dine mål lettere at gå til.

Det er især gavnligt for dig, der

 • har tendens til at udskyde planerne
 • tvivler på ideen eller dig selv
 • har svært ved at prioritere det, du inderst inde gerne vil i dit arbejdsliv.
 • ved, at du kan være din egen største forhindring i forhold til at lykkes med dine mål.

TRIN 4:  SUCCESFULD PLANLÆGNING

I trin 4 guider jeg dig til at transformere det, du har fået øje på i visualiseringen, til motiverende mål og lægge detaljerede, succesfulde planer. Her bliver du hjulpet til at gøre dine drømme og visioner til konkrete mål og planer, som du har lyst til at at gå hjem og sætte i søen.

Du lærer også den enkle ugeplanlægningsmodel, som jeg har brugt de sidste mange år til at skabe mine drømmeresultater som selvstændig. Den vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til planen, så du når det, du sætter dig for.

Nu skal du ikke længere vente på at opnå det gode liv med overskud som selvstændig. Her laver du hele grundlaget for at realisere det de næste måneder. Og det kommer til at føles rigtigt godt.

FEJRING

Vi afslutter workshoppen med at fejre første dag i dit bedste år nogensinde, som du lige har kickstartet.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv og har valgt at bruge tid på at skabe dit personlige, motiverende fundament for dit arbejdsliv og din virksomhed for det kommende år.

Sådan sikrer du, at du får skabt dit bedste år nogensinde som selvstændig.

“Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation.”

“Det var en perfekt dag! Det har været så godt for mig at se på det, jeg drømmer om i min virksomhed og mit liv som selvstændig. Og allerede her 3 dage efter workshoppen kan jeg mærke glæde ved at følge min nye plan.

Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation. Jeg fik ro til at mærke efter og finde ud af, hvorfor mine drømme er så vigtige at forfølge og arbejde med i år. Og jeg fandt ud af, hvad der har holdt mig tilbage: hvert skridt føles lige nu som en maraton. 

Det er så vigtigt for alle selvstændige at få synliggjort, hvilken vej man skal løbe. Og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Dagen var så godt struktureret og indholdet var præcist det, jeg havde brug for. Og så var rammen og stemningen helt i top – maden, drikkelsen og forplejningen var fantastisk.”

Hanne Østergård

Webshopmentor, hanneoestergaard.dk

Svarene på de mest stillede spørgsmål:

Hvad får jeg helt konkret med hjem fra workshoppen?

Når du går hjem fra workshoppen, har du:

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkeligt motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år)
 • sat fokus på, hvilke ting du vil gøre mere af, fordi det fungerer rigtigt godt for dig (baseret på din evaluering af året, der er gået)
 • dine succesfulde planer for, hvordan du lykkes med dine vigtigste mål
 • fundet , hvad der er dine største udfordringer, og hvad du har brug for eller hvem der kan hjælpe dig med at komme igennem dem i resten af året
 • Lært hvordan du planlægger din vej til succes med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.
 • Og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste halvår, og har givet dig selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver dig, der bestemmer udviklingen af dit liv som selvstændig.
Jeg er helt nystartet selvstændig - kan jeg også være med?

Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor de seneste 6-12 måneder, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig, så vi kan afklare, om workshoppen er den rigtige investering for dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed, og det bliver ikke muligt at give så dybdegående, længerevarende sparring på workshoppen.

Kriterierne for at deltage er, at du:

 • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe)
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser
 • har været igang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om, at søge et job
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre)

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Jeg er været selvstændig i mange år. Er workshoppen overhovedet noget for mig?

Ja, den er også velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har mange kunder og/eller ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at holde foredrag, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad dit næste mål er. 

Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlingskunderne, vi har flest af. Derfor guider jeg dig på workshoppen til at identificere det, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds som selvstændig.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen, og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Får jeg personlig sparring med dig, Anne Pernille, i løbet af dagen?

Ja, for jeg guider workshopdeltagerne ind i hvert af de 4 trin, og så arbejder i individuelt med at besvare jeres egne spørgsmål. I de perioder af dagen, hvor du er igang med dine egne refleksioner og planlægning, er jeg til rådighed til at hjælpe og sparre med dig.

Hvis det kræver lidt mere end en kort snak, går vi for os selv – måske en tur udenfor i den friske luft, mens vi snakker, så vi ikke forstyrrer de andres proces og tanker. Og så vi kan tale fortroligt om dine overvejelser og udfordringer.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

Hvem står bag workshoppen?

Mit navn er Anne Pernille Fischer og jeg har været coach og virksomhedsvejleder for selvstændige siden 2012. Det er mig, der står for workshoppen og er din personlige sparringspartner hele dagen.

Jeg har arbejdet med virksomhedsudvikling siden 2006 og er specialiseret i at hjælpe selvstændige med at føre deres store og små drømme og ideer ud i livet. 

Den process, du kommer igennem på workshoppen, er den samme, som jeg selv bruger hvert år til at skabe retning med min virksomhed og gøre mere af det, der er rigtigt for mig som selvsætndig.

Det handler om at prioritere det, der er vigtigst, og gøre nogle kloge til- og fravalg. For ellers tager automatpiloten og travlheden i hverdagen let styringen, og de fantastiske forretningsideer ender med at samle støv i skrivebordsskuffen, når efterår bliver til vinter og et nyt år pludseligt banker på døren.

Det har jeg nemlig også prøvet. Hvor er det bare frustrerende og irriterende at se tiden være smuldret mellem fingrene på en. Sådan skal det ikke gå for dig i år. Det skal vi nok sørge for – sammen.

“Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik og noget virkeligt brugbart.”

“Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

Det var også perfekt med den lille gruppe deltagere – jeg fik meget ud af at høre de andres input.

Og så har Anne Pernille bare en rigtig fin måde at gribe det hele an på, så man både føler sig velkommen, hørt og set… Der var go’ stemning, hyggelige omgivelser og den måde, forløbet var bygget op på, var super.

Så topkarakterer herfra 🙂

ER SÅ KLAR TIL DET HER ÅR. Tak for dig, Anne Pernille – og tak for en rigtig go’ dag! :)))))”

Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

“Jeg vil især anbefale workshoppen til soloselvstændige, som kan lide at reflektere og omsætte indsigter til praksis.”

“Jeg har selv gennemført masser af tilsvarende, men det har været alene – og derfor er jeg tidligere ikke blevet fastholdt i at forholde mig til konkrete målsætninger.

Workshoppen gav mig arbejdsmæssigt en god og konkret rettesnor for det næste halvår. Jeg gik hjem med konkrete målsætninger på et projekt, som indbefatter mange delmål og processer. Det gav mig også en ro i forhold til at få sagt ordentligt farvel til sidste år, som var et år med mange bølgegange.

Alt var meget fint tilrettelagt og gennemført, og jeg vil især anbefale det til soloselvstændige, som kan lide at reflektere og omsætte indsigter til praksis.”

Ellen Elsnab

Kommunikations- & Brandingrådgiver, Brand New Day

Hvor og hvornår foregår workshoppen?

Tidspunkt: (starten af september – dato kommer snart)
Sted: (Aarhus og København – sted kommer snart)

Der er kun 8 pladser på hver 1-dagsworkshop for at sikre, at du får tid til personlig 1:1-sparring omkring dit arbejdsliv, dine ideer, planer og din virksomhed i løbet af hele workshoppen.

Prisen for din plads på workshoppen

… som guider dig gennem hele processen og giver dig en plan og et overblik over, hvordan du skaber dit bedste år nogensinde – inklusive lækker forplejning, fejring, netværk med de andre inspirerende selvstændige og din egen fine, personlige arbejdsbog, er: 2.795,- + moms.

Vil du ha' rabat på næste workshop?

Klik og tilmeld dig ventelisten. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Så får du besked som en af de første, så snart næste workshop er i kalenderen – og du får adgang til den særlige ‘først-til-mølle’-rabat.

Vil du ha' besked, når jeg åbner for tilmeldingen?

 

Skriv dig på den hemmelige venteliste. Det giver dig forspring til early-bird-rabatten og de få pladser på næste workshop, når jeg åbner for tilmeldingen til næste workshop.

En sidste ting > husk at bekræfte din tilmelding i den mail, jeg lige har sendt til dig.