NYTÅRSKUR 2019

Få dit bedste år nogensinde som selvstændig 

1-dagsworkshop holdes både i København og Aarhus 

Jeg gætter på, at du er landet her,

fordi du godt ved…

… hvor vigtigt det er for dig og din fremtid som selvstændig, at du bruger tid på at fordybe dig i dine drømme og ideer, så du kan realisere det, du gerne vil, som selvstændig. Og du har brug for en overskuelig plan med konkrete delmål for at føre det ud i livet. 

På denne heldagsworkshop bliver du afklaret omkring, hvad du drømmer om og helst vil fokusere på og prioritere i 2019. Du får en holdbar handlingsplan over, hvordan du lykkes med det skridt for skridt. På bare én dag kan du få hele fundamentet på plads til at opnå dit bedste år nogensinde. 

Du har sandsynligvis masser af ideer og drømme om, hvad du gerne vil som selvstændig, som bare ligger og venter på dig

Men du er træt af at vente på, at du en skønne dag får tid til det – for du har fundet ud af, at det eneste, der sker ved at vente og udskyde, er, at alt for mange ideer ikke bliver til noget. Det mønster vil du lave om på. Nu. De drømme skal i kalenderen næste år.

Og…. du har for travlt i hverdagen til at finde ud af, hvordan du skal gribe det an

Eller måske har du tid nok, men synes det er svært at finde ud af, hvor du skal starte og hvordan du kommer i mål.

Du har måske lagt masser af planer, som bare ikke er ført ud i livet

Eller også har du aldrig rigtigt brugt planlægning og ved, at det vil give dig rigtigt meget at sætte fokus på det vigtigste, så du kan prioritere det. 

Men bare rolig. Uanset hvad dit problem er, så er du ikke alene.

Rigtigt mange selvstændige kæmper med de samme udfordringer:

 • Hvad er jeg på vej hen med min virksomhed – hvad er min fremtidsplan?
 • Hvilke af mine ideer og drømme skal jeg gå i gang med først?
 • Hvordan skal jeg gribe det an – og hvor skal jeg starte?
 • Hvordan når jeg alt det, jeg gerne vil?
 • Hvorfor bliver mine planer ikke (rigtigt) til noget?
 • Og hvad skal der til for, at jeg stopper med at udskyde mine drømme?

Og netop derfor tager de med på heldagsworkshoppen her og bliver guidet igennem processen sammen med mig og den hyggelige, lille kreds af deltagere.

“Jeg synes workshoppen var super planlagt og eksekveret!

Jeg manglede overblik og fik på workshoppen skabt overblik over mine ønsker og ambitioner for det kommende år samt lagt en køreplan. Derudover gav det mig et selvtillidsboost at kigge tilbage på året der gik, som (uden jeg havde tænkt over det før) havde været et kanon år for min virksomhed.”

Maria Ellermann

Kunstner & Illustrator, Creative Walls

1-DAGSWORKSHOP:
Her får du tid og hjælp til at udvikle din virksomhed og lægge (holdbare) planer for dine drømme

Workshoppen hjælper dig med at sortere og omdanne dine mange ideer og ønsker til motiverende, meningsfulde mål og overskuelige handlingsplaner.

Vi tager udgangspunkt i, hvordan du finder ud af, hvad du virkeligt gerne vil som selvstændig og skaber den virksomhed og det arbejdsliv, du drømmer om. Mit motto er, at det også skal være sjovt at være selvstændig, ellers giver det ikke mening. Derfor får du her tid til at fordybe dig i alt det, der ikke er tid til i en travl hverdag.

Jeg guider dig igennem hele processen, så du kan nyde dagen.

Når du går hjem herfra, er det slut med at være i tvivl om, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.

Efter workshoppen ved du præcist, hvad du skal fokusere på for at lykkes med dine drømme som selvstændig – og har en detaljeret og overskuelig plan for, hvordan du fører det ud i livet skridt for skridt. 

Det får du på heldagsworkshoppen:

 • Du får uforstyrret tid til at arbejde med udviklingen af din forretning (og du bliver guidet til det trin for trin).
 • Du flytter fokus fra, hvad du føler, du skal og bør, til hvad du vil, brænder for og har lyst til i dit arbejdsliv som selvstændig.
 • Du bliver guidet igennem en inspirerende visualisering af dit liv som selvstændig. Her får du adgang til at mærke efter, hvordan dit år skal være – og hvad du virkeligt vil.
 • Du får personlig sparring med mig og hjælp til at skabe fundamentet og en holdbar plan for, hvordan du får dit bedste år nogensinde.
 • Du møder nye spændende og inspirerende selvstændige, som du kan dele dine succeser, udfordringer og visioner med
 • Du slipper for at være alene om at udvikle din virksomhed – selvom kun du kan gøre det. Her er vi sammen om processen – med fokus på hver vores virksomhed.

Og workshoppen er inklusive alt det her:

 • En hel dags guidet workshop 
 • personlig mentorsparring med mig i løbet af dagen
 • dine personlige arbejdsark, som du kan bruge resten af året 
 • en inspirerende guidet visualisering, der åbner op for de vigtigste af dine drømme som selvstændig
 • en gennemtestet metode til at få fundamentet på plads, så du ved, hvordan du fører drømmene ud i livet
 • uvurderligt netværk af ligesindede, inspirerende selvstændige, som du kan dele tanker, udfordringer og oplevelsen med
 • lækker forplejning (både morgenmad og frokost)
 • kaffe, te, vand, frugt og noget til den søde tand hele dagen
 • den hyggeligste afslutning med bobler og fejring i fællesskab med de andre selvstændige til sidst.
Workshoppen er en slags wellness for selvstændige.

Jeg fik lige præcis det ud af workshoppen som jeg havde håbet – og som jeg ved, jeg ikke kan gøre selv: Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

Det gav mig virkelig meget, at hæve mig op over al driften og registrere, hvad det egentlig er jeg har været igennem, og er på vej ud i. Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Og efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Og når der er nogen, der gør det som Anne Pernille, giver det mig bare virkelig meget, og gør resten af min tid markant mere effektiv. Maria Hauskov Leerbeck

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

På workshoppen bliver du guidet igennem 4 trin:

TRIN 1: EVALUERING AF ÅRET DER GIK

Før vi kigger fremad på det kommende år, starter vi med at lære af, hvad der virkede og ikke virkede i året, der er gået. For så er der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til bare at gøre, som du plejer, og gentager fejltrinnene (hvis der har været nogen). Det betyder, at du i del 1 kommer til at fejre det, du har gjort i år indtil nu. Og du finder ud af, hvad der skal gøres anderledes næste år for at året bliver dit bedste – nogensinde.

Den her læring er et af de vigtigste trin, som de fleste foretagsomme selvstændige glemmer. Det giver så meget glæde og læring, som du vil nyde godt af fremover. Du kommer til at elske det.

TRIN 2: DIT BEDSTE ÅR 

I trin 2 bliver du ført igennem den populære, guidede visualisering. Den giver dig tid og ro til rigtigt at finde ud af de rigtige prioriteringer for dig og din virksomhed for resten af 2018 og starten af 2019.  

Visualiseringsprocessen hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle og hvad andre synes, du skal gøre.

Og du får hjælp til at skrue op for det, du virkeligt vil i dit liv som selvstændig på alle plan fremover. 

TRIN 3: SÆT MOTIVERENDE MÅL

I trin 3 guider jeg dig til at transformere det, du har fået øje på i visualiseringen, til motiverende mål og en plan for året, der kommer. Denne måde at arbejde planer og mål, sikrer dig, at de ikke ender med at samle støv i en skrivebordsskuffe, fordi hverdagen overtager dit liv, når du kommer hjem fra workshoppen. Her bliver du hjulpet til at gøre dine drømme og visioner til konkrete mål og planer, som du har lyst til at at gå hjem og sætte i søen.

Du lærer også den enkle planlægningsmodel, som jeg har brugt de sidste mange år til at skabe mine drømmeresultater som selvstændig. Den vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til planen, så du når det, du sætter dig for.

Nu skal du ikke længere vente på at opnå det gode liv med overskud som selvstændig. Her laver du hele grundlaget for at realisere det de næste måneder. Og det kommer til at føles rigtigt godt.

TRIN 4: FEJRING 

Vi afslutter workshoppen med at fejre det bedste år nogensinde, som du lige har kickstartet med workshoppen.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv og har valgt at bruge tid på at skabe dit personlige, motiverende fundament for dit arbejdsliv og din virksomhed for det kommende år.

Det er sådan du sikrer, at du får skabt dit bedste år nogensinde som selvstændig.

“Det var en perfekt dag! Det har været så godt for mig at se på det, jeg drømmer om i min virksomhed og mit liv som selvstændig. Og allerede her 3 dage efter workshoppen kan jeg mærke glæde ved at følge min nye plan.

Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation. Jeg fik ro til at mærke efter og finde ud af, hvorfor mine drømme er så vigtige at forfølge og arbejde med i år. Og jeg fandt ud af, hvad der har holdt mig tilbage: hvert skridt føles lige nu som en maraton. 

Det er så vigtigt for alle selvstændige at få synliggjort, hvilken vej man skal løbe. Og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Dagen var så godt struktureret og indholdet var præcist det, jeg havde brug for. Og så var rammen og stemningen helt i top – maden, drikkelsen og forplejningen var fantastisk.” Hanne Østergård

Strategisk Online Mentor, hanneoestergaard.dk

Her er svarene på de mest stillede spørgsmål:

Hvad får jeg helt konkret med hjem?

Når du går hjem fra workshoppen, har du:

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkeligt motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år)
 • fundet ud af, hvad du især skal undgå at gøre fremadrettet (baseret på din evaluering af året, der er gået)
 • lavet en plan for, hvordan du lykkes med de 5 mål og gør det næste år til dit bedste år nogen sinde – på alle plan
 • undersøgt, hvad der er dine største udfordringer, og hvad du har brug for eller hvem der kan hjælpe dig med at komme igennem dem i resten af året
 • Lært hvordan du skaber en struktur, så du uge for uge sikrer dig, at du kommer tættere på dine mål, og de ikke bare bliver nogle tanker på et stykke papir eller et flygtigt vision board.
 • Og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste halvår, og har givet dig selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver dig, der bestemmer udviklingen af dit liv som selvstændig.
Jeg er ret nystartet selvstændig - er det også for mig?

Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor de seneste 6-12 måneder, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig, så vi kan afklare, om workshoppen er den rigtige investering for dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed, og det bliver ikke muligt at give så dybdegående, længerevarende sparring på workshoppen.

Kriterierne for at deltage er, at du:

 • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe)
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser
 • har været igang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om, at søge et job
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre)

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Jeg er veletableret selvstændig. Er Nytårskuren også til mig?

Ja, den er også velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har mange kunder og/eller ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at holde foredrag, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad dit næste mål er. 

Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlingskunderne, vi har flest af. Derfor guider jeg dig på workshoppen til at identificere det, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds som selvstændig.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen, og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Får jeg personlig sparring med dig, Anne Pernille, i løbet af dagen?

Ja, for jeg guider workshopdeltagerne ind i hvert af de 4 trin, og så arbejder i individuelt med at besvare jeres egne spørgsmål. Så i de perioder af dagen, hvor du er igang med dine egne refleksioner og planlægning, er jeg til rådighed til at hjælpe og sparre med dig om dine konkrete spørgsmål.

Hvis det kræver lidt mere end et par sætning, går vi for os selv – måske en tur udenfor i den friske luft, mens vi snakker, for ikke at forstyrre de andres proces og tanker. Og så vi kan tale fortroligt om dine overvejelser og udfordringer.

Har du andre spørgsmål? Så er du meget velkommen til at skrive til mig på email: hej@annepernille.dk.

Hvem står bag workshoppen?

Jeg hedder Anne Pernille Fischer og har været businessmentor og livscoach for selvstændige siden 2012. Det er mig, der står for workshoppen og er din sparringspartner hele dagen.

Jeg har mange års erfaring som forretningsudvikler og er specialiseret i at hjælpe selvstændige med at føre deres ideer fra drøm til handling og skabe overskud på alle plan.

Det, jeg guider dig igennem på workshoppen, er den proces, som jeg selv bruger hvert år til at sikre mig, at mine drømme og ideer bliver til andet end bare noter på et stykke papir. Jeg elsker de dage, hvor jeg reflekterer over mit liv som selvstændig og mærker efter, hvad jeg virkeligt gerne vil

Workshoppen er delt op i 4 trin. Det giver dig en struktureret måde til både at komme omkring året, der er gået (og få al den nødvendige læring med) – og få afdækket alle dine ønsker til året, der kommer.

Workshoppen hjælper dig med at prioritere det, der er vigtigt, og vælge noget af ‘alt det andet’, som fylder unødigt på to-do-listen, fra. Ellers tager automatpiloten og travlheden i hverdagen let styringen, mens drømmene blegner på papiret, når sommer bliver til efterår, og et nyt år pludseligt banker på døren.

Svarene på øvelserne igennem workshoppen bliver til sidst omdannet til en overskuelig, motiverende plan, så du ved, hvad du skal gøre skridt for skridt for at komme i mål. 

Det er det bedste, jeg har gjort for min succes og mit liv som selvstændig.

Nu er det din tur til at få glæde af det.

“Jeg har selv gennemført masser af tilsvarende, men det har været alene – og derfor er jeg tidligere ikke blevet fastholdt i at forholde mig til konkrete målsætninger.

Workshoppen gav mig arbejdsmæssigt en god og konkret rettesnor for det næste halvår. Jeg gik hjem med konkrete målsætninger på et projekt, som indbefatter mange delmål og processer. Det gav mig også en ro i forhold til at få sagt ordentligt farvel til sidste år, som var et år med mange bølgegange.

Alt var meget fint tilrettelagt og gennemført, og jeg vil især anbefale det til soloselvstændige, som kan lide at reflektere og omsætte indsigter til praksis.” Ellen Elsnab

Kommunikations- & Brandingrådgiver, Brand New Day

“Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik og noget virkeligt brugbart.

Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

Det var også perfekt med den lille gruppe deltagere – jeg fik meget ud af at høre de andres input.

Og så har Anne Pernille bare en rigtig fin måde at gribe det hele an på, så man både føler sig velkommen, hørt og set… Der var go’ stemning, hyggelige omgivelser og den måde, forløbet var bygget op på, var super.

Så topkarakterer herfra 🙂

ER SÅ KLAR TIL DET HER ÅR. Tak for dig, Anne Pernille – og tak for en rigtig go’ dag! :)))))” Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

Det praktiske:

PLADSER: 

Der er kun 8 pladser pr workshop (for der skal også være tid til personlig mentorsparring i løbet af dagen)

Tidspunkt:
Se datoerne nedenfor.
Workshoppen afholdes fra kl. 9-16.30.

Din investering i at få alt det …

Prisen for Heldags-workshoppen, som giver dig de vigtigste værktøjer til at få dit bedste år nogensinde – inklusive forplejning, fejring, netværk med op til 7 andre skønne selvstændige plus din fine, personlige arbejdsbog, er 
2.795,- + moms

OBS: EKSTRA workshop 10. januar i AARHUS:

Der er netop åbnet for en ekstra workshop i Aarhus.

Er du hurtig og booker din plads inden 14. dec. kl. 18, giver jeg dig 1.000 kr. rabat, så du kan komme med for KUN 1.795,- + moms.

Få din plads med early bird-rabat her: