Jeg gætter på, at du er landet her, fordi du godt ved…

… at det er vigtigt for dig og din fremtid som selvstændig, at du bruger tid på at fordybe dig i dine drømme og ideer. Og du har brug for en overskuelig plan med konkrete delmål for at føre det ud i livet. 

For så bliver det meget lettere for dig at overskue, hvad du vil fokusere på hvornår, og hvad du præcist skal gøre for at føre dine drømme og ideer ud i livet.

På den her heldagsworkshop bliver du afklaret omkring, hvad du virkeligt gerne vil med din virksomhed og dit liv som selvstændig.  Du bliver afklaret omkring, hvad du vil fokusere på og prioritere i løbet af det kommende år. Du får en holdbar handlingsplan over, hvordan du lykkes med det skridt for skridt. Så på bare én dag kan du skabe visionen og planerne for, hvordan du opnår dit bedste år nogensinde som selvstændig. 

Du har sandsynligvis masser af ideer og drømme om, hvad du gerne vil som selvstændig, som bare ligger og venter på dig

Men du er træt af at vente på, at du en skønne dag får tid til det – for du har fundet ud af, at det eneste, der sker ved at vente og udskyde, er, at alt for mange ideer ikke bliver til noget. Det mønster vil du lave om på. Nu. De drømme skal i kalenderen næste år.

Og…. du har for travlt i hverdagen til at finde ud af, hvordan du skal gribe det an

Eller måske har du tid nok, men synes det er svært at finde ud af, hvor du skal starte og hvordan du kommer i mål.

Du har måske lagt masser af planer, som bare ikke er ført ud i livet

Eller også har du aldrig rigtigt brugt planlægning og ved, at det vil give dig rigtigt meget at sætte fokus på det vigtigste, så du kan prioritere det. 

Men bare rolig. Uanset hvad dit problem er, så er du ikke alene.

Rigtigt mange selvstændige kæmper med de samme udfordringer:

 • Hvad er jeg på vej hen med min virksomhed – hvad er min fremtidsplan?
 • Hvilke af mine ideer og drømme skal jeg gå i gang med først?
 • Hvordan skal jeg gribe det an – og hvor skal jeg starte?
 • Hvordan når jeg alt det, jeg gerne vil?
 • Hvorfor bliver mine planer ikke (rigtigt) til noget?
 • Og hvad skal der til for, at jeg stopper med at udskyde mine drømme?

Og netop derfor tager de med på heldagsworkshoppen her og bliver guidet igennem processen sammen med mig og den hyggelige, lille kreds af selvstændige.

1-DAGSWORKSHOP:
Her får du tid og hjælp til at udvikle din virksomhed og lægge (holdbare) planer for dine drømme, så du lykkes med dem det næste år.

Workshoppen hjælper dig med at sortere og omdanne dine mange ideer og ønsker til motiverende, meningsfulde mål og overskuelige handlingsplaner.

Vi tager udgangspunkt i, hvordan du finder ud af, hvad du virkeligt gerne vil som selvstændig og skaber den virksomhed og det arbejdsliv, du drømmer om. Mit motto er, at det også skal være sjovt at være selvstændig, ellers giver det ikke mening. Derfor får du her tid til at fordybe dig i alt det, der ikke er tid til i en travl hverdag.

Jeg guider dig igennem hele processen, så du kan nyde dagen.

Når du går hjem herfra, er det slut med at være i tvivl om, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.

Efter workshoppen ved du præcist, hvad du skal fokusere på for at lykkes med dine drømme som selvstændig – og har en detaljeret og overskuelig plan for, hvordan du fører det ud i livet skridt for skridt. 

“Jeg tilmeldte mig workshoppen, fordi jeg var frustreret over mit arbejde, både ensomheden, ansvaret, økonomien og forvirringen i det. Den anden grund var, at jeg har brugt Anne Pernille som coach før med godt udbytte, og at det var mange timer for relativt få penge.

Jeg fik så meget ud af workshoppen, fordi den er godt planlagt med masser af små skridt, så man ikke når at stoppe sine egne tanker. Jeg er sikker på, at mange kan komme ind og mærke efter og finde en ny vej. Jeg selv fandt en helt ny idé/løsning, som jeg ikke tror, jeg kunne have fundet midt i den travle dagligdag. Jeg fandt ind til, hvad der virkelig generede mig, og hvad mine drømme og behov virkelig var – og kunne derefter finde en løsning, hvor alt gik op i en højere enhed.

Noget af det bedste ved workshoppen var, de gode spørgsmål, som man ikke selv kan overskue at stille sig selv, fordi man bliver skræmt bare ved tanken om dem, men som Anne Pernille får stillet så uskyldigt, at man godt tør kigge på det.

Jeg så frygten i øjnene og tog mig sammen og valgte en løsning. Det med at arbejde med resultatmål og handlingsmål har desuden givet mig ekstremt meget. Det gav en kæmpe klarhed at skelne mellem dem. Hver morgen bruger jeg nu et kvarter på at planlægge min dag med handlingsmål, som jeg udfører resten af dagen. Det vil sige, at jeg nu kun er “chef” i et kvarter hver dag – det er lykken!

Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!  

Anette Corydon Oest

Korrekturlæser, Den Røde Pen

“Jeg synes workshoppen var super planlagt og eksekveret!

Jeg manglede overblik og fik på workshoppen skabt overblik over mine ønsker og ambitioner for det kommende år samt lagt en køreplan. Derudover gav det mig et selvtillidsboost at kigge tilbage på året der gik, som (uden jeg havde tænkt over det før) havde været et kanon år for min virksomhed.”

Maria Ellermann

Kunstner & Illustrator, Creative Walls

Det får du på heldagsworkshoppen:

 • Du får uforstyrret tid til at arbejde med udviklingen af din forretning (og du bliver guidet til det trin for trin).
 • Du flytter fokus fra, hvad du føler, du skal og bør, til hvad du vil, brænder for og har lyst til i dit arbejdsliv som selvstændig.
 • Du bliver guidet igennem en inspirerende visualisering af dit liv som selvstændig. Her får du adgang til at mærke efter, hvordan dit år skal være – og hvad du virkeligt vil.
 • Du får personlig sparring med mig og hjælp til at skabe fundamentet og en holdbar plan for, hvordan du får dit bedste år nogensinde.
 • Du møder nye spændende og inspirerende selvstændige, som du kan dele dine succeser, udfordringer og visioner med
 • Du slipper for at være alene om at udvikle din virksomhed – selvom kun du kan gøre det. Her er vi sammen om processen – med fokus på hver vores virksomhed.

Og workshoppen er inklusive alt det her:

 • En hel dags guidet workshop 
 • personlig mentorsparring med mig i løbet af dagen
 • dine personlige arbejdsark, som du kan bruge resten af året 
 • en inspirerende guidet visualisering, der åbner op for de vigtigste af dine drømme som selvstændig
 • en gennemtestet metode til at få fundamentet på plads, så du ved, hvordan du fører drømmene ud i livet
 • uvurderligt netværk af ligesindede, inspirerende selvstændige, som du kan dele tanker, udfordringer og oplevelsen med
 • lækker forplejning (både morgenmad og frokost)
 • kaffe, te, vand, frugt og noget til den søde tand hele dagen
 • den hyggeligste afslutning med bobler og fejring i fællesskab med de andre selvstændige til sidst.

Workshoppen er en slags wellness for selvstændige.

Jeg fik lige præcis det ud af workshoppen som jeg havde håbet – og som jeg ved, jeg ikke kan gøre selv: Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

Det gav mig virkelig meget, at hæve mig op over al driften og registrere, hvad det egentlig er jeg har været igennem, og er på vej ud i. Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Og efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Og når der er nogen, der gør det som Anne Pernille, giver det mig bare virkelig meget, og gør resten af min tid markant mere effektiv.

Maria Hauskov Leerbeck

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

På workshoppen bliver du guidet igennem 4 trin:

TRIN 1: EVALUERING AF ÅRET DER GIK

Før vi kigger fremad på det kommende år, starter vi med at lære af, hvad der virkede og ikke virkede i året, der er gået. For så er der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til at gøre, som du plejer, eller gentager fejltrinnene (hvis der har været nogen). Her dykker vi også ned i, hvordan du løser de udfordringer, som gentager sig for dig i dit liv, og finder ud af, hvad der skal gøres anderledes næste år for at året bliver dit bedste – nogensinde.

Refleksionen over året, der er gået, er et af de vigtigste trin, som de fleste foretagsomme selvstændige glemmer. Det giver så meget glæde og læring, som du vil nyde godt af fremover. 

TRIN 2: DIT BEDSTE ÅR 

I trin 2 bliver du ført igennem den guidede visualisering, hvor du får dyb kontakt med både de kendte og glemte drømme for dit liv som selvstændig. Den giver dig tid og ro til rigtigt at finde ud af de rigtige prioriteringer for dig og din virksomhed for næste år, så det bliver i tråd med dine ønsker.  

Visualiseringsprocessen hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle og hvad andre synes, du skal gøre. Og den hjælper dig med at skrue op for det, du virkeligt vil i dit liv som selvstændig på alle plan.

Til sidst i trin 2 omdanner vi visualiseringen til konkrete mål, som vi arbejder videre med i trin 3 og 4 for at gøre det let for dig at føre det ud i livet. 

TRIN 3: DIT INDRE KOMPAS

I trin 3 bliver du afklaret omkring din indre motivation, og hvordan du gør dine tanker til dit stærkeste redskab i forhold til at realisere dine drømme.

For det er tankerne, der giver dig både medvind og modvind i dit arbejde. Når først du ved, hvordan du vender dem til din fordel, bliver arbejdet med dine mål lettere at gå til.

Det er især gavnligt for dig, der

 • har tendens til at udskyde planerne
 • tvivler på ideen eller dig selv
 • har svært ved at prioritere det, du inderst inde gerne vil i dit arbejdsliv.
 • ved, at du kan være din egen største forhindring i forhold til at lykkes med dine mål.

TRIN 4:  SUCCESFULD PLANLÆGNING

I trin 4 guider jeg dig til at transformere det, du har fået øje på i visualiseringen, til motiverende mål og lægge detaljerede, succesfulde planer. Her bliver du hjulpet til at gøre dine drømme og visioner til konkrete mål og planer, som du har lyst til at at gå hjem og sætte i søen.

Du lærer også den enkle ugeplanlægningsmodel, som jeg har brugt de sidste mange år til at skabe mine drømmeresultater som selvstændig. Den vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til planen, så du når det, du sætter dig for.

Nu skal du ikke længere vente på at opnå det gode liv med overskud som selvstændig. Her laver du hele grundlaget for at realisere det de næste måneder. Og det kommer til at føles rigtigt godt.

FEJRING

Vi afslutter workshoppen med at fejre første dag i dit bedste år nogensinde, som du lige har kickstartet.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv og har valgt at bruge tid på at skabe dit personlige, motiverende fundament for dit arbejdsliv og din virksomhed for det kommende år.

Det er sådan du sikrer, at du får skabt dit bedste år nogensinde som selvstændig.

“Det var en perfekt dag! Det har været så godt for mig at se på det, jeg drømmer om i min virksomhed og mit liv som selvstændig. Og allerede her 3 dage efter workshoppen kan jeg mærke glæde ved at følge min nye plan.

Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation. Jeg fik ro til at mærke efter og finde ud af, hvorfor mine drømme er så vigtige at forfølge og arbejde med i år. Og jeg fandt ud af, hvad der har holdt mig tilbage: hvert skridt føles lige nu som en maraton. 

Det er så vigtigt for alle selvstændige at få synliggjort, hvilken vej man skal løbe. Og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Dagen var så godt struktureret og indholdet var præcist det, jeg havde brug for. Og så var rammen og stemningen helt i top – maden, drikkelsen og forplejningen var fantastisk.”

Hanne Østergård

Strategisk Online Mentor, hanneoestergaard.dk

Svarene på de mest stillede spørgsmål:

Hvad får jeg helt konkret med hjem?

Når du går hjem fra workshoppen, har du:

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkeligt motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år)
 • sat fokus på, hvilke ting du med fordel kan gøre mere af, fordi det fungerer rigtigt godt for dig (baseret på din evaluering af året, der er gået)
 • dine succesfulde planer for, hvordan du lykkes med dine vigtigste mål
 • fundet , hvad der er dine største udfordringer, og hvad du har brug for eller hvem der kan hjælpe dig med at komme igennem dem i resten af året
 • Lært hvordan du planlægger din vej til succes med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.
 • Og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste halvår, og har givet dig selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver dig, der bestemmer udviklingen af dit liv som selvstændig.
Jeg er ret nystartet selvstændig - er det også for mig?

Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor de seneste 6-12 måneder, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig, så vi kan afklare, om workshoppen er den rigtige investering for dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed, og det bliver ikke muligt at give så dybdegående, længerevarende sparring på workshoppen.

Kriterierne for at deltage er, at du:

 • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe)
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser
 • har været igang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om, at søge et job
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre)

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Jeg er veletableret selvstændig. Er workshoppen også for mig?

Ja, den er også velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har mange kunder og/eller ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at holde foredrag, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad dit næste mål er. 

Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlingskunderne, vi har flest af. Derfor guider jeg dig på workshoppen til at identificere det, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds som selvstændig.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen, og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Får jeg personlig sparring med dig, Anne Pernille, i løbet af dagen?

Ja, for jeg guider workshopdeltagerne ind i hvert af de 4 trin, og så arbejder i individuelt med at besvare jeres egne spørgsmål. Så i de perioder af dagen, hvor du er igang med dine egne refleksioner og planlægning, er jeg til rådighed til at hjælpe og sparre med dig om dine konkrete spørgsmål.

Hvis det kræver lidt mere end et par sætning, går vi for os selv – måske en tur udenfor i den friske luft, mens vi snakker, for ikke at forstyrre de andres proces og tanker. Og så vi kan tale fortroligt om dine overvejelser og udfordringer.

Har du andre spørgsmål? Så er du meget velkommen til at skrive til mig på email: hej@annepernille.dk.

Hvem står bag workshoppen?

Jeg hedder Anne Pernille Fischer og har været businesscoach for selvstændige siden 2012. Det er mig, der står for workshoppen og er din personlige sparringspartner hele dagen.

Jeg har mange års erfaring som forretningsudvikler og er specialiseret i at hjælpe selvstændige med at føre deres ideer fra drøm til handling – og skabe overskud på alle plan.

På workshoppen guider jeg dig igennem den proces, som jeg selv bruger hvert år til at skabe retning med min virksomhed og sikre mig, at mine drømme og ideer bliver til andet end bare noter på et stykke papir. 

Workshoppen hjælper dig med at prioritere det, der er vigtigt, og vælge noget af ‘alt det andet’, som fylder unødigt på to-do-listen, fra. Ellers tager automatpiloten og travlheden i hverdagen let styringen, mens drømmene blegner på papiret, når sommer bliver til efterår, og et nyt år pludseligt banker på døren.

Det er det bedste, jeg har gjort for min succes og mit liv som selvstændig.

Nu er det din tur til at få glæde af det.

“Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik og noget virkeligt brugbart.

Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

Det var også perfekt med den lille gruppe deltagere – jeg fik meget ud af at høre de andres input.

Og så har Anne Pernille bare en rigtig fin måde at gribe det hele an på, så man både føler sig velkommen, hørt og set… Der var go’ stemning, hyggelige omgivelser og den måde, forløbet var bygget op på, var super.

Så topkarakterer herfra 🙂

ER SÅ KLAR TIL DET HER ÅR. Tak for dig, Anne Pernille – og tak for en rigtig go’ dag! :)))))”

Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

“Jeg har selv gennemført masser af tilsvarende, men det har været alene – og derfor er jeg tidligere ikke blevet fastholdt i at forholde mig til konkrete målsætninger.

Workshoppen gav mig arbejdsmæssigt en god og konkret rettesnor for det næste halvår. Jeg gik hjem med konkrete målsætninger på et projekt, som indbefatter mange delmål og processer. Det gav mig også en ro i forhold til at få sagt ordentligt farvel til sidste år, som var et år med mange bølgegange.

Alt var meget fint tilrettelagt og gennemført, og jeg vil især anbefale det til soloselvstændige, som kan lide at reflektere og omsætte indsigter til praksis.”

Ellen Elsnab

Kommunikations- & Brandingrådgiver, Brand New Day

Næste workshop

Tidspunkt: (Er på trapperne)
Sted: (Er på trapperne)

Der er kun 8 pladser på hver 1-dagsworkshop for at sikre, at du får tid til personlig 1:1-sparring omkring dit arbejdsliv, dine ideer, planer og din virksomhed i løbet af hele workshoppen.

Prisen

Prisen for din plads på heldagsworkshoppen, som giver dig de vigtigste værktøjer og overblik, så du kan få dit bedste år nogensinde – inklusive lækker forplejning, fejring, netværk med op til 7 andre skønne selvstændige og din egen fine, personlige arbejdsbog, er: 2.795,- + moms.

Få besked om næste workshop

Klik og tilmeld dig ventelisten (helt uforpligtende, selvfølgelig!). Så giver jeg dig besked så snart næste workshop er i kalenderen, og du får adgang til min særlige ‘først-til-mølle’-rabat.

Gør ligesom +300 andre og snup det populære minikursus for 0 kr.

Minikurset handler om: "De 6 typiske fælder, der forhindrer 9 ud af 10 selvstændige i at lykkes med deres drømme (- og hvordan du undgår dem fremover)".

Du bliver tilmeldt nyhedsbrevet og får også et lækkert gavekort på 1.000,-.

Tillykke! Du er nu tilmeldt. Vi ses i din indbakke :)