fbpx

SKAB DIT BEDSTE ÅR

LIVE-workshop for selvstændige kvinder den 22. og 23. oktober 2020

Er du selvstændig og…

 • vil du finde ud af, hvilken retning du vil gå med din virksomhed og hvilke mål og drømme, du vil fokusere på det næste halve år, så du lykkes med det, der er allervigtigst for dig som selvstændig?

   

 • ønsker du at blive målrettet og effektiv, så du slipper for at hoppe rundt mellem 1.000 forskellige ideer og spilde en masse energi og tid (og få mere tid til at nyde livet ved siden af)?
 • Har du svært ved at prioritere tid og få ro til at fordybe dig i udviklingen af din virksomhed, fordi du har så travlt, og der er så mange ting, du hellere burde give dig til her og nu.

   

 • har du brug for en realistisk, overskuelig plan for det næste halve år, så du ved, hvad du skal fokusere på og hvornår – og endelig kan få ro indeni, fordi der er en overkommelig plan for det hele?

   

 • er du klar til at blive mere struktureret og fokuseret med dit arbejde, så du nemmere kommer i mål med det, du sætter dig for – og stopper med at udskyde dine drømmemål igen og igen?

   

 • Savner du et netværk af ligesindede selvstændige, der bakker dig op og kan give dig konstruktiv feedback på dine ideer og overvejelser. Selvstændige der kan hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger for dig og din business?

   

 • Er du overbevist om, at dit liv som selvstændig kunne være meget sjovere, lettere og mere overskudsagtigt, hvis nu bare du…

Ja, hvad?

Hvis du bare fik det der overblik, lavede en plan og holdt dig til den, ikke?

Men der er bare enten så mange spændende ideer, der dukker op og fjerner dit fokus, eller du har alt for lidt tid til at nå det hele, eller det er svært at regne ud, hvor du skal starte for at komme i mål på den bedste måde.

Så du ved sikkert allerede, at du mest af alt har brug for en realistisk, overkommelig plan for at realisere de næste ambitiøse drømmemål som selvstændig.

Derfor vil jeg spare dig for foredraget om, hvor stor en forskel en implementérbar plan, og det store overblik vil gøre for dig, dit arbejdsliv, din økonomi og virksomhed – og hvilken ro og tilfredsstillelse det giver dig indeni, når du får vinget alt af på planen og ser dig selv rykke på det, der engang bare var en fjern, uopnåelig drøm.

Men vi kan nok begge to blive enige om, at …

… Selvom det er så indlysende at lave en plan for, hvordan du lykkes med dine drømme og mål som selvstændig, så finder de fleste ud af, at det er ALT ANDET END nemt at lave en plan, der virker i dagligdagen.

Det er ikke så mærkeligt. For planlægning, struktur målsætningsteknikker og virksomhedsudvikling er ikke noget, vi har haft som fag på hverken universitet, handelsskolen eller i gymnasiet. Men det er noget, du har så meget brug for, når du driver virksomhed som selvstændig. Derfor inviterer jeg dig med på workshoppen, hvor jeg lærer dig det, her:

Skab dit bedste år-workshoppen får du tid til at fordybe dig i, hvad der er virkelig vigtigt at prioritere i din virksomhed, og du får lagt en overskuelig køreplan for det næste halve år.

I løbet af de 2 workshopdage på årets allersidste LIVE-workshop bliver du guidet igennem Skab dit bedste år-metoden, der lærer dig, hvordan du rykker dig selv og din virksomhed, så du lykkes med dine ideer, planer og drømme. Det er vejen til at skabe det frie, fleksible arbejdsliv og få det overskud, du har drømt om med din virksomhed.

Det sikrer dig, at du ikke er i tvivl om, hvad du skal fokusere på, eller hvad der er dit næste skridt igennem de næste 6 måneder.

Men ikke nok med det, for hvad hjælper det, at komme hjem med en inspirerende, krystalklar plan, hvis den ender med at samle støv på skrivebordet?

Derfor lærer jeg dig også min enkle (men effektive!) ugeplanlægningsmetode, der hjælper dig med at holde fokus på dine mål, så du selvsikkert følger dine planer uge for uge. Det er min måde at hjælpe dig med at undgå udskydelser og overvældelse, når du kommer hjem fra workshoppen. Glæd dig til, at du endelig lykkes med alt det, du sætter dig for – og knokler mindre, mens du når mere.

Det er både for dig, der har SÅ mange ideer til din virksomhed, men ikke kommer i gang med at handle på dem, fordi det er svært at finde ud af, hvad der er det vigtigste at bruge tid på og for dig, der ved, præcist hvad du vil, men har svært ved at finde tid til at handle på det i dit allerede travle arbejdsliv.

Skab dit bedste år er sandsynligvis
den ENESTE workshop, der…

 • guider dig til at finde ud af, hvad du egentlig drømmer om at realisere det næste år som selvstændig (også selvom du er lidt i tvivl om, hvad der skal ske i din virksomhed, har svært ved at finde tid til at handle på dine ideer eller har alt for mange ideer, du har svært ved at vælge imellem).

   

 • giver dig et overskueligt, realistisk overblik over dine vigtigste mål. Det er nemlig en af de helt centrale nøgler til at lykkes.

   

 • resulterer i en trin-for-trin køreplan for, hvordan du kommer i mål med dine vigtigste drømme det næste halve år. Skridt for skridt. En plan du kan holde dig til, og som du ikke bliver overvældet af.

   

 • hjælper dig med identificere, hvad der skal til for at sætte handling bag målene (og undgå at hoppe tilfældigt fra idé til idé, så du ikke får færdiggjort tingene).

   

 • lærer dig den enkle metode til at planlægge og udnytte din tid bedst muligt, så du lykkes med dine vigtigste mål uge for uge og holder fokus på det, der giver mest værdi for dig og din virksomhed på alle plan.

Er du klar til at skabe fundamentet for dit bedste år nogensinde som selvstændig – og slippe for at være i tvivl om, hvad du skal gøre og hvornår?

Lad os skabe dit bedste år nogensinde. Sammen.

Når du går hjem fra workshoppen …

 • er du fri for at tvivle mere på, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.

   

 • har du fået afklaring omkring, hvad du vil fokusere på, og hvad der er det rigtige for dig at arbejde med, for at du bliver glad og tilfreds som selvstændig.

   

 • har du et konkret overblik over dine drømmemål for det næste år.

   

 • har du prioriteret dine 5 vigtigste drømmemål.

 • har du en overskuelig trin for trin-handleplan over, hvordan du lykkes med hver enkelt af dine mål det næste halve år, og du ved helt præcis, hvad der skal til for at komme i mål med det.

   

 • har du lært min enkle (men effektive!) ugeplanlægningsmetode, som giver dig struktur og hjælper dig med at komme i mål uge for uge.

Workshoppens 6 trin består af både tilbageblik, sparring, planlægning af halvåret, prioritering af dine mål og en salgs- og markedsføringsplan.

TRIN 1 
BLIV KLOGERE AF ÅRET, DER GIK

Du starter med suge den værdifulde læring til dig fra året, der er gået i din business. Det her er et vigtigt trin, som mange idérige selvstændige ikke får taget sig tid til. Men her kan der gemme sig indsigter og læring, som kan være til stor hjælp fremadrettet. 

TRIN 2 & 3 
FÅ STYR PÅ DINE VIGTIGSTE MÅL  – OG EN KØREPLAN FOR DIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE

I de næste to trin på workshoppen åbner vi op for visionerne og drømmene.  Her bliver der plads til at arbejde med alt fra små ideer til vilde drømme for dit arbejdsliv og din virksomhed.

Du bliver blandt andet guidet igennem en dybdegående visualisering, og processen bagefter hjælper dig med at omdanne visualiseringen til konkrete, overskuelige mål, så du har et komplet overblik over, hvad du vil lykkes med for at få dit bedste år nogensinde.

Jeg guider dig til at prioritere dine mål, så du undgår at blive overvældet af køreplanen, når du kommer hjem.  

Efter trin 3 har du et overblik over alle dine mål for året samt en specifik og overskuelig køreplan for de 5 vigtigste mål, du vil fokusere på det næste halve år.

En plan du både har lyst til at handle på, når du kommer hjem, men vigtigste af alt er det en plan, du kan overskue og ved præcist, hvordan du skal følge, for at nå (helt) i mål med dem. 

Du lærer også den enkle, men effektive, ugeplanlægningsmetode, som vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til halvårsplanen, så du når lykkes med dine drømme og undgår, at du hopper fra idé til idé eller at planerne skrider.

TRIN 4
MASTERMIND-RUNDEN

Mange selvstændige føler sig isolerede og alene i deres arbejdsliv. Især alene om at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre – eller bare finde løsningen på udfordringerne i hverdagen med alt fra markedsføring, planlægning, synlighed, salg, produktudvikling til de store beslutninger om retning for virksomheden.

Derfor har vi også en mastermind-runde på workshoppen, hvor I får adgang til hinandens (og min) viden, indsigt og råd, som hurtigt kan hjælpe jer og løfte virksomheden – i stedet for at skulle regne det hele ud selv.

En ‘mastermind‘ er et mentorkoncept, hvor ligesindede hjælper hinanden med at løse den enkeltes problemer ved hjælp af input og råd fra de andre i gruppen.

Så i mastermind-runden får du en fortrolig gruppe med selvstændige, som forstår dig og dine udfordringer. Her kan du teste ideer af, før du spilder tid på at kaste dig ud i det, eller få de andres input til løsning af en beslutning eller udfordring.

Det er din støtte til at skabe dit bedste år og en genvej til at finde løsninger, der virker.

TRIN 5
90-DAGS SALGS- OG MARKEDSFØRINGSPLAN

Nu skal du ikke længere vente på, at du en skønne dag kan realisere det, du drømmer om som selvstændig, og opnår det gode liv med overskud og frihed. Du lærer at bruge kvartalshjulet til at planlægge dine salgs -og markedsføringsaktiviteter, så det er dig og ikke tilfældigheder, der styrer dine indsatser.  

TRIN 6
VI KOM I MÅL-FEJRING

Vi slutter selvfølgelig hele workshoppen af med at fejre de store planer med bobler og skåler på det lækre overblik, du har fået over, hvordan du lykkes med dit bedste år nogensinde som selvstændig.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv, fordi du er bevidst om, hvor værdifuldt det er at bruge tid på at arbejde PÅ din virksomhed og ikke kun i din virksomhed, så du kan realisere de forandringer, du drømmer om. 

Workshoppen bliver ledet af Anne Pernille Fischer

Skab dit bedste år med Anne Pernille

Hvis vi ikke har mødt hinanden før, så hej og velkommen hertil.

Jeg er business mentor og mindsetcoach for selvstændige og har siden 2013 hjulpet hundredevis med at udvikle deres virksomhed, skabe balance og overblik i arbejdslivet og føre både store og små drømme ud i livet. 

De tørre fakta: Jeg er uddannet cand.merc. i International Business og kognitiv coach. Jeg har arbejdet med forretningsudvikling siden 2006, hvor jeg fik min kandidatgrad fra Copenhagen Business School (CBS). Efter 7 år i nogle store internationale virksomheder, fandt jeg ud af, at jeg skulle være min egen chef (jeg elsker min frihed og er ikke så god til rammer og regler!) og sprang ud som selvstændig. 

Når jeg arbejder med selvstændige (og især kvinder), gør jeg det af én helt speciel grund. Min mission er nemlig, at det også skal være meningsfyldt og sjovt at gå på arbejde. Og det opnår vi kun, når vi trives og lykkes med det, vi drømmer om og brænder for.

Så jeg hjælper dem både med min brede vifte af businessredskaber, med struktur og planlægning og med at finde modet til at turde tage de næste modige skridt i deres virksomhed. For alle fortjener at have et arbejdsliv, de er rigtigt glade for at stå op til hver dag.

På workshoppen sørger vi sammen for, at du får det bedste fundament til at holde fokus på det vigtigste i din business og ved præcist, hvordan du når i mål med det, du gerne vil lykkes med som selvstændig det næste år. Det er din bedste vej til det gode liv som selvstændig med frihed og overskud til at arbejde og leve livet på din måde.

De ideelle rammer for at drømme stort:
Workshoppen foregår på det idylliske Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens

Det er det perfekte sted for alle os “øko-tosser”, dyreelskere og os, der lader bedst op tæt på naturen.

For hotellets dygtige kokke har fokus på, at du både kommer godt fra start og holder energien oppe hele workshoppen igennem. Du bliver forkælet med energigivende serveringer og sunde fristelser hele dagen begge dage. Og så har restauranten fokus på gode råvarer og omtanke for både dyrevelfærd og jordens ressourcer.

Jeg er selv noget af en øko-tosse og en stor dyreelsker, så det er to punkter, der ramte lige i hjertet hos mig. Og samtidigt ved jeg, hvor vigtigt det er for os alle at få den bedste næring for at holde hovedet klart, så kreativiteten og effektiviteten er i top. For så tager du de bedste og klogeste beslutninger.

Let Morgenmad workshop

Restauranten serverer blandt andet:

 • Årstidens frugt og grøntsager
 • Bæredygtig fisk og skaldyr
 • Oksekød fra fritgående, dansk Anguskvæg
 • Velfærdskylling fra danske gårde
 • Velfærdsgris fra Grambogård
 • Økologisk og bæredygtig kaffe
 • Økologisk rugbrød med rug fra egne marker
 • Honning fra egne bistader
 • Oste fra danske gårdmejerier

Eftermiddagssnack workshop

Den tredje grund er den store, frodige herregårdspark på 50 hektar (ca 1 x 0,5 km), som omkranser hotellet. Mange af os oplever, at naturen giver både energi, indre ro og inspiration. Det er tre vigtige elementer til din proces på workshoppen.

På workshoppen har du udsigt og direkte udgang til den fra workshoplokalet. Du kan nyde parken og gå en tur på de grusbelagte stier. Træbroerne krydser henover søerne og kanalerne. Parken blev grundlagt i 1812 og er anlagt med den romantiske engelske havekunst som forbillede med slyngede stier, fritstående træer, mindre lunde og store grønne plæner.

Bonus: Kommer du med toget til Horsens, kan du gå direkte fra banegården gennem tunellen og igennem parken til hotellet. Sikke en måde at ankomme til udviklingen af dit bedste år.

Workshop selvstændige - Parken omkring Scandic Bygholm Hotel

Her er svarene på de spørgsmål, deltagerne oftest stiller, inden de tilmelder sig:

Klik på plus-ikonet (+) til højre i boksene nedenfor for at læse svarene.

Jeg har haft min egen virksomhed i en del år og er ikke nybegynder som selvstændig. Er workshoppen også noget for mig?

Ja, den er også velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har mange kunder og/eller ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at holde foredrag, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad dit næste mål er. 

Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlings-kunderne, vi har flest af. Derfor guider jeg dig på workshoppen til at identificere det, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds som selvstændig.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg drømmer om at gøre i min virksomhed. Er det også til mig?

Ja, det er netop derfor, du bliver guidet igennem visualiseringen i trin 1, og at der er adgang til personlig sparring på dagen.

En af de store udfordringer kan være at mærke eller finde ud af, hvad der er den rigtige retning for netop dig. Og alle de input, vi får fra andre, kan forvirre og sløre billedet af, hvad vi vil med vores virksomhed og arbejdsliv.

Jeg har gennem mange år guidet selvstændige (og mig selv) gennem visualiseringen af “Dit bedste år nogensinde som selvstændig”, hvor folk kommer i kontakt med de store og små drømme og længsler. Det er her, du kan slå hjernen fra, og stoppe med at prøve at tænke dig frem til et svar.

I stedet slår vi hjertet og mavefornemmelsen til og åbner op til de elementer, som du dybest set længes efter, og som føles mest rigtige for dig.

Det er i min optik den bedste måde at drive og udvikle en virksomhed på, så du bliver den bedste chef for dig selv og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

Jeg har lige startet min egen virksomhed. Er det også for mig?

Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor det seneste år, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig på mail, så jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, om du er der, hvor workshoppen vil give værdi nok for dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed.

Kriterierne for at deltage er som udgangspunkt, at du…

 • er bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe).
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser.
 • har været i gang i minimum 12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået.
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om at søge et job.
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre).

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl, om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Er det muligt at betale i rater?

Ja, selvfølgelig. Du skal bare sende mig en mail til hej@annepernille.dk med emnelinjen “ratebetaling til workshoppen”.  Se gældende ratebetingelser nederst på siden her.

Vær dog opmærksom på, at pladserne kan nå at blive snuppet for næsen af mig og dig, før jeg når at reagere på din mail. Det betyder at det kun er de, der booker plads gennem mit bookingsystem og betaler med det samme, der kan være helt sikre på at få en plads. 

Men jeg gør selvfølgelig, hvad jeg kan, for at få reserveret en plads til dig med det samme, jeg ser din mail.

Hvis der er pladser tilbage, så er din booking gældende fra det tidspunkt, du har sendt en mail til mig angående ønske om ratebetaling. Det betyder, at bestillingen ikke kan fortrydes efterfølgende og betaling er bindende.

Hvad hvis jeg går i stå eller bliver i tvivl om mine planer undervejs i workshoppen?

Det gør du ikke. Processen er så nøje planlangt og gennemtestet, at du bliver holdt i hånden hele vejen igennem. Og hvis du har ting, du har brug for hjælp til, har vi netop mastermindrunden og en spørgetime på workshoppen. Her kan du stille spørgsmål om din business og søge råd fra mig og de andre selvstændige. Du er i trygge hænder.

Hvad får jeg helt konkret med hjem fra workshoppen?

Når du går hjem fra workshoppen, har du…

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkelig motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år).
 • en halvårskøreplan med målrettede, overskuelige planer for, hvordan du lykkes med dine allervigtigste mål.
 • lært, hvordan du planlægger din vej til succes med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.
 • og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste år, og har givet jer selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver jer, der bestemmer udviklingen af jeres liv som selvstændige.

Kan jeg fortryde købet?

Tilmeldingen kan ikke fortrydes eller blive refunderet, men du er altid velkommen til at forære (eller videresælge) din plads til en anden selvstændig, hvis du selv skulle blive forhindret i at deltage. Alt, du skal gøre, er at give mig besked om, hvem den heldige er.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

Det fortæller tidligere deltagere om Skab dit bedste år-workshoppen

“Jeg fik endelig lavet det onlinekursus, jeg havde drømt om så længe. 

Skab dit bedste år-workshoppen hjalp mig med at prioritere tid til at lave onlinekurset og investere tid i den del af min forretning, så jeg ikke kun fokuserede på kundeopgaver.

Jeg er blevet bedre til at planlægge mine enkelte dage, så jeg ikke er så tidsoptimistisk og bedre kan overskue, hvad jeg kan nå på en dag.

Det har fået mig til at tænke mere på det langsigtede plan og tænke, hvornår skal jeg markedsføre et produkt, hvornår jeg har ferie og at jeg ikke skal køre så hårdt på op til ferien med planer. Og det har gjort mig mere bevidst om mit årshjul i virksomheden.

Der er kommet en ro i mig som mor, hundemor, selvstændig virksomhedsejer og veninde. For nu ved jeg, hvad der kommer i løbet af året, så jeg jeg behøver ikke at stresse over det, der ligger foran mig. Jeg ved, at det har jeg overblik over, og der er styr på, hvornår jeg skal forholde mig til det.

Katrine Brandborg

Webdesigner og WordPress-specialist, www.katrinebrandborg.dk

“Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Workshoppen er en slags wellness for selvstændige.

Jeg fik lige præcis det ud af workshoppen som jeg havde håbet – og som jeg ved, jeg ikke kan gøre selv: Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

Det gav mig virkelig meget, at hæve mig op over al driften og registrere, hvad det egentlig er jeg har været igennem, og er på vej ud i. Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Og efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Og når der er nogen, der gør det som Anne Pernille, giver det mig bare virkelig meget, og gør resten af min tid markant mere effektiv.

Maria Hauskov Leerbeck

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

“Inden workshoppen var jeg næsten ved at miste troen på, at jeg kan leve af min virksomhed, men nu har jeg fundet den igen.

Det gav mig ro i maven og tro på, at det nok skal gå.

Anne Pernille er en fantastisk underviser og motivator.”

Elle Kari Christensen

Grafisk facilitator og illustrator, Visuelle

“Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!

Jeg tilmeldte mig workshoppen, fordi jeg var frustreret over mit arbejde, både ensomheden, ansvaret, økonomien og forvirringen i det. Den anden grund var, at jeg har brugt Anne Pernille som coach før med godt udbytte, og at det var mange timer for relativt få penge.

Jeg fik så meget ud af workshoppen, fordi den er godt planlagt med masser af små skridt, så man ikke når at stoppe sine egne tanker. Jeg fandt ind til, hvad der virkelig generede mig, og hvad mine drømme og behov virkelig var – og kunne derefter finde en løsning, hvor alt gik op i en højere enhed.

Noget af det bedste ved workshoppen var, de gode spørgsmål, som man ikke selv kan overskue at stille sig selv, fordi man bliver skræmt bare ved tanken om dem, men som Anne Pernille får stillet så uskyldigt, at man godt tør kigge på det.

Hver morgen bruger jeg nu et kvarter på at planlægge min dag med handlingsmål, som jeg udfører resten af dagen. Det vil sige, at jeg nu kun er “chef” i et kvarter hver dag – det er lykken!

Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!

Anette Corydon Oest

Korrekturlæser, Den Røde Pen

“Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation.

Det var en perfekt dag! Det har været så godt for mig at se på det, jeg drømmer om i min virksomhed og mit liv som selvstændig. Og allerede her 3 dage efter workshoppen kan jeg mærke glæde ved at følge min nye plan.

Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation. Jeg fik ro til at mærke efter og finde ud af, hvorfor mine drømme er så vigtige at forfølge og arbejde med i år. Og jeg fandt ud af, hvad der har holdt mig tilbage: hvert skridt føles lige nu som en maraton. 

Det er så vigtigt for alle selvstændige at få synliggjort, hvilken vej man skal løbe. Og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Dagen var så godt struktureret og indholdet var præcist det, jeg havde brug for. Og så var rammen og stemningen helt i top – maden, drikkelsen og forplejningen var fantastisk.”

Hanne Østergård

Webshopmentor, www.seomentorhanne.dk

“Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik og noget virkeligt brugbart.

Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

Det var også perfekt med den lille gruppe deltagere – jeg fik meget ud af at høre de andres input.

Og så har Anne Pernille bare en rigtig fin måde at gribe det hele an på, så man både føler sig velkommen, hørt og set… Der var go’ stemning, hyggelige omgivelser og den måde, forløbet var bygget op på, var super.

Så topkarakterer herfra. ER SÅ KLAR TIL DET HER ÅR. Tak for dig, Anne Pernille – og tak for en rigtig go’ dag! :)”

Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

3-i-1-workshoppen:

Konkret halvårskøreplan. Netværk med ligesindede. Effektiv planlægningsguide.

Som deltager på workshoppen får du alt det her:

 • 2 hele forkæl-dig-dig-selv-og-din-virksomheds-dage med samlet 15 timers LIVE workshop.
 • Din personlige Skab Dit Bedste År-arbejdsbog.
 • En løsningsorienteret mastermindrunde med mig og de andre deltagere.
 • En smuk notesbog og kuglepen, til alle dine kloge noter.
 • Mit enkle (men effektive!) ugeplanlægningsværktøj
 • Lækker forplejning begge dage inklusive morgenmad, frokost, kaffe, te, vand og lækre snacks, der holder energien højt.
 • Vi-kom-i-mål-bobler og fejring i fællesskab på dag 2.
 • Uvurderlig sparring og netværk med ligesindene, inspirerende selvstændige.
 • Fri adgang til den hermetisk lukkede Facebookgruppe, hvor I kan netværke og sparre med hinanden efter workshoppen.

Alt det praktiske om workshoppen:

Dato: 22. og 23. oktober 2020. UDSOLGT. Nye datoer på vej.

Sted: Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens (med gratis parkering lige ved døren og kun 5 minutters gang fra stationen gennem hotellets park, hvis du kommer med tog).

Begge dage: kl. 9-16.30

Pladser: Der er kun 8 pladser på workshoppen.

Prisen for det hele

En plads på workshoppen inklusive 15 timers workshop, let og energigivende morgenmad, frokost og lækre eftermiddagssnacks, te/kaffe/vand begge dage, netværk med ligesindede selvstændige, fejring, bobler og din personlige Skab dit bedste år-arbejdsbog koster 7.996,- kr. + moms. (9.995,- kr. inklusive moms).

UDSOLGT!