fbpx

Skal det næste år blive dit bedste år nogensinde som selvstændig?

Slip for at hele næste år (også) ender i ren virksomhedsdrift, hvor der aldrig bliver tid til at handle på dine næste ambitiøse businessdrømme – og undgå de mareridtsagtige ”hvordan-skal-jeg-nogensinde-nå-det”-dage som travle selvstændige ofte er plaget af.

Er du selvstændig og kan genkende noget af det her:

 • Vil du skabe plads til at lykkes med dine næste ambitiøse businessdrømme og endelig nå det, du sætter dig for, så du får dit bedste år nogensinde?

 • Savner du overblik og retning over, hvad du vil med din virksomhed og hvad, du vil fokusere på, så du kommer til at nå de inspirerende mål med din virksomhed og dit arbejdsliv?
 • Er det svært at tillade dig selv at bruge tid alene på at udvikle din virksomhed, fordi det ikke giver dig et udbytte – lige her og nu?
 • Mangler du struktur i din virksomhed, så du ikke hopper rundt mellem alle ideerne og kun ender med halve løsninger og planer, der er gået i vasken?
 • Savner du et netværk af selvstændige at sparre med omkring dine ideer, der ikke bare siger “god idé” eller “hvorfor gør du det ikke bare?”så du kan få taget de rigtige beslutninger og endelig komme i mål med de store og små drømme?
 • Og er du overbevist om, at dit liv som selvstændig kunne være meget sjovere og mere meningsfuldt, hvis nu bare du…

Ja, hvad?

Hvis du bare fik det der overblik, lavede en plan og holdt dig til den, ikke?

Men der er bare så mange spændende ideer, der dukker op, og du føler sikkert, du har alt for lidt tid til at nå det hele eller det er svært at regne ud, hvor du skal starte for at komme godt i mål.

Så du ved sikkert allerede, at du mest af alt har brug for en realistisk, overkommelig plan for at realisere de næste ambitiøse drømmemål som selvstændig.

Derfor vil jeg spare dig for foredraget om, hvor stor en forskel en implementérbar plan og det store overblik vil gøre for dig, dit arbejdsliv, din økonomi og virksomhed – og hvilken ro og tilfredsstillelse det giver dig indeni.

På Skab Dit Bedste År-workshoppen hjælper jeg dig med at lave din overskuelige halvårskøreplan, så du kan få dit bedste år nogensinde som selvstændig.

Derfor kan det være svært for dig at lykkedes med at lægge planerne (og følge dem) på egen hånd

Måske har du prøvet at tage en dag ud af kalenderen i januar engang eller midt i sommerferien.

Du fandt en guide med en masse (!) gode spørgsmål, der hjalp dig med at reflektere over din virksomhed og finde dine mål.

Du satte dig sandsynligvis på en hyggelig café (eller et spa-hotel for ekstra selvforkælelse), skrev dine drømmemål ned og alle dine argumenter for, hvorfor du ville i mål med det. “Nu kan det ikke gå galt”, tænkte du.

Hvis du var ekstra ambitiøs, fik du også sat deadlines på dine mål, købte en smuk kalender og forsikrede dig selv om, at I ÅR vil du bruge den og holde dig til planen, så du endelig kunne få sat det onlinekursus i søen og tjene penge ved at producere det én gang, få sorteret ud i de krævende kunder, sætte højere priser, udvikle den nye del af din virksomhed, optimere salget, finpudse din hjemmeside… [indsæt selv dine drømme her].

Men selv med de bedste intentioner i starten af året, ender mange selvstændige med at opgive de store planer. Visionen om, at det skulle være anderledes i år, drukner i hverdagens arbejdsvaner, mens de ser andre selvstændige få succes  med udsolgte workshops, onlinekurser og nærmest overnaturlig magnetisk tiltrækning af kunder.

Selvom det er så indlysende at lave en plan for, hvordan du lykkes med dine drømme, så er det ALT ANDET END nemt at lave en plan, der virker for dig.

Lad mig afsløre, hvorfor så mange selvstændige som dig ikke får realiseret deres (passionerede) årsplaner

Uden at træde nogen over tæerne kan det siges meget kort: fordi planerne alt for ofte ikke er grundige nok. For uden en detaljeret, overskuelig skridt-for-skridt-plan, mister mange selvstændige faktisk overblikket, når de sætter handling bag planerne.

Det skyldes ofte, at de:

 • mangler afklaring omkring deres retning, fordi de har sat 10, 20 eller 30 mål og ligeså mange planer, der ikke nødvendigvis hænger sammen.
 • sætter for mange ting i gang på samme tid og mister energien, fordi det er svært at drive så mange (nye) projekter i mål med deres enmandshær.
 • ender med at føle, at de hver anden dag skal revurdere, hvad der er vigtigst at handle på først (og i hvilken rækkefølge). Det æder alt for meget af din tid.
 • bliver afsporet af alle de nye ideer, de får til, hvad der også kunne være spændende at lave.
 • ikke har fundet en planlægningsmetode, der virker. Endnu.

Der er også en helt elementær grund til, at det er næsten umuligt at komme tilbage på sporet, når planens deadlines først er overskredet.

Du har sikkert travlt i din virksomhed. Enten med at løse opgaver for kunder, markedsføring på Facebook, Instagram og i nyhedsbreve for ikke at nævne din to do-liste, der virker til at vokse hver uge uanset, hvor meget du knokler og krydser af.

tid er ikke det, du har mest af.

Når først du har lagt timer i at lave planen for at realisere dine drømme, har du ikke rigtig råd til at skulle igennem processen igen. For det koster energi og tid, som bliver taget fra det, der er vigtigst – nemlig dine kunder.

Planerne er trods alt kun det første af mange skridt på vejen til at skabe de resultater, du drømmer om som selvstændig. Der, hvor du især skal øremærke tid, er til selve udførelsen, så du også kommer i mål i år.

Netop derfor er det så vigtigt, at du får planlagt det vigtigste rigtigt i første forsøg.

Heldigvis er der ikke nogen, der kan stjæle dine planer fra dig, selvom du ikke lige er kommet i mål med dem (endnu). For ingen andre kan lave det, DU gerne vil på netop DIN måde.

Det betyder også …

Du har stadig en reel chance for at komme i gang NU og blive én af de selvstændige, du med en vis beundring ser sole sig i succeser og have friheden til at leve livet ved siden af virksomheden.

Men… altså kun, hvis du undgår de fæle planlægningsflop, som mange selvstændige ubevidst kommer til at lave.

De 4 fundamentale grunde til at planerne flopper for alt for mange selvstændige
(og hvordan du sikrer, at dine planer ikke gør det fremover!)

➽ GRUND #1

UDSKYDER PÅ GRUND AF TIDSMANGEL
(men længes efter at gøre noget ved det nu!)

Det kan virke umuligt at finde tid til at realisere dine drømme som selvstændig, når du allerede har travlt.

Hvordan skal du overhovedet få tid til det? Hvad vil du egentlig? Hvordan skal du gøre? Og kan det overhovedet lade sig gøre … for dig?

Spørgsmålene tårner sig op og bliver en mur, som mange selvstændige ikke kan overskue, fordi der ikke bliver sat tid af til at prioritere og planlægge vejen til målet. Så er det lettere at parkere det ’lidt endnu’ (som du måske har gjort et par gange før).

Mange kommer til at behandle de passionerede drømme som noget, de skal kunne ”klare i forbifarten” i løbet af året ved siden af alt det andet, de skal krydse af på to-do-listen. Men hele kernen i at lykkes med det, handler om benhård prioritering, planlægning og fokus.

Det handler om at vælge, hvad du bruger din tid på. Der skal tages modige til- og fravalg i din business og dit arbejdsliv for at dine planer ikke skal ryge i vasken. 

Jeg plejer at sige, at tid ikke er noget, du får – det er noget, du tager dig, og det starter med en helhjertet beslutning om at komme tilbage på sporet til at skabe det liv, du virkelig drømmer om som selvstændig og få din frihed tilbage.  

➽ GRUND #2

UNDERVURDERER DERES PLANLÆGNINGSEVNER
– og tror ikke, de kan følge en plan

Det kan være, du allerede har prøvet at lave en plan for at få dit bedste år, som du endte med at afvige fra. Og nu tænker du måske, at du ikke er så god til at planlægge?

Det er sandsynligvis ikke det, der er problemet. 

Du har bare brug for at udforme dine planer, så du ikke glemmer dem i en skrivebordsskuffe og mister overblikket over, hvad du skal gøre (og hvornår). For det er typisk her, det går galt for mange, når de skal sætte handling bag drømmene og følge en plan i en travl hverdag. 

Når du har lavet planen over det, du vil realisere som selvstændig i år, er det naturligt, at tingene ændrer sig, når du går i gang.

Det betyder ikke, at du mangler planlægnings- eller udførelseskompetencer.

Det betyder bare, at du ikke kan regne alt ud på forhånd, og at der er brug for at tilpasse en plan løbende, fordi du bliver klogere, når du tager skridtene. 

Det er den tankegang, jeg gerne vil have dig til at tage med dig. Og kombinér det med, at du skal sætte tid af til planlægningen og til opdatering af din plan. Så kommer du til at lykkes (hurtigere og lettere!) med dine drømme som selvstændig.

➽ GRUND #3

TIDSOPTIMISTISK PLANLÆGNING
(eller endnu værre: har kun planen i hovedet)

Det er egentlig ikke specielt svært at lave en plan for dine drømme det næste år. Men der er mange måder planlægningen kan gå galt.

Hvor lang tid tager det at lave en freebie? Hvor lang tid skal jeg bruge for at få opdateret min hjemmeside? Hvor meget tid skal jeg bruge på markedsføring og salg for at sælge mere?

Det er bare nogle af de spørgsmål, der kan opstå undervejs.

Nogle selvstændige har det med at tage alt for let på planlægningen af, hvad der skal til for at komme i mål – og især på hvor lang tid det egentlig tager. De bliver (uden nødvendigvis at ville det) tidsoptimistiske og sætter alt for lidt tid af. Og så ender de med at blive presset på tid og får i værste fald et halvfærdigt, utilfredsstillende resultat.

Det er tid til at tage planlægningen seriøst og behandle planerne som det, de er: nemlig en helt central del af, at du får succes med dine drømme som selvstændig.

➽ GRUND #4 

PRÆGET AF SHINY OBJECT-SYNDROM
– og mister fokus på det vigtigste

Du har god grund til at være glad for din idérige hjerne. Selvstændige er ofte meget kreative væsener, som (i modsætning til mange andre) har nemt ved at finde på nye produkter, se muligheder og blive fanget af nye spændende ting.

Så nysgerrigheden og evnen til at se mulighederne er en gave – men for mange selvstændige bliver det også hurtigt en fælde

Nysgerrige, idérige mennesker kommer hurtigt til at kede sig, når de skal holde fokus og følge en plan over lang tid. Og så er det, at det sker: De bliver forstyrret af noget nyt, hvad enten det er en ny idé, ny viden eller en ny metode. Og vupti … må det, de var i gang med vente.

Den adfærd bliver kaldt Shiny Object-Syndromet. Det kommer oprindeligt fra den adfærd, vi ser hos et barn, der får øje på nye ting (a shiny object), og som hurtigt mister interessen, så snart det har fået fat i den. Hvorefter barnet er er på jagt efter den næste spændende ting, der glimter, så at sige. 

For selvstændige kan vi kalde det Shiny Business Object-syndromet, og det handler om at hoppe fra opgave til opgave uden at færdiggøre det, de har besluttet sig for, fordi de let bliver distraheret af nye virksomhedsmål, produktideer, uddannelser, markedsføringsmetoder, kundeopgaver eller endnu en interessant artikel. 

Når de flytter fokus fra de mål, de har sat sig, skrider tidsplanen ofte. Og det er en af grundene til, at selvstændige ofte føler, de har alt for lidt tid, har svært ved at følge en plan, og at det virker umuligt at udføre alle de nye ting, de har på to do-listen.

Men så snart du indser, at det er din tendens, er løsningen enkel: 
Tryk på bremsen hver gang, du får lyst til at flytte fokus.

Når du får en ny idé, så tænk den godt igennem, før du kaster dig over den. Sæt langsigtede og kortsigtede mål, så du ved, hvor du er på vej hen og kender de præcise skridt derhen. Det gør det overskueligt og nemmere. Og sidst, men ikke mindst: Flyt kun fokus fra dine langsigtede mål, når du har sat det sidste flueben ved delopgaverne. Medmindre du undervejs finder ud af, at projektet ikke er en god idé (eller den rigtige) for dig og din virksomhed.

Jeg ved, hvor svært det kan være, fordi der er så meget spændende. Men jeg har lært det. Og når jeg kan, så kan du også.

Det handler om at undgå de største fejltrin i denne fase …

Som du nok kan se, er det let nok at formulere en plan for, hvad du vil gøre for at realisere dine drømme. Men det er (desværre) langt fra nok til, at du holder dig til planerne og får det hele ført ud i livet.

Hemmeligheden er, at EFFEKTIV, MÅLRETTET HANDLING på baggrund af planen i høj grad afhænger af, hvordan du har lavet planen, og hvor overskuelig den er for dig.

Alt for mange selvstændige undervurderer, hvor meget tid de sparer ved at planlægge, og hvor meget de øger sandsynligheden for at lykkes, ved at bruge tid på planlægningsfasen.

Så hvis bare du undgår de største fejltrin i planlægningsfasen, har du faktisk skabt det stærkeste fundament til at lykkes med dine ambitiøse mål og få dit bedste år nogensinde som selvstændig.

Det er den mest direkte vej til (endelig) at opnå det arbejdsliv og de resultater i din business, som du længes efter, hvor du:

 • skaber de nye produkter, du drømmer om.
 • får flere af de kunder, du elsker at arbejde med.
 • bliver tilbudt de opgaver, du brænder mest for.
 • eller hvad det nu er, der skal til for, at netop du får den frihed, tilfredshed og glæde i dit arbejdsliv, som var grunden til, at du tog det store spring til selvstændig i sin tid.

Nøglen til alt det hedder en realistisk, overkommelig plan (som du kan holde dig til – uden at blive overvældet). 

Jeg vil elske at fortælle dig, hvordan du lykkes med det. Her kommer det:

Konkret køreplan. Netværk med ligesindede. Guide til implementering: 3-i-1-workshoppen

Jeg har plukket det bedste fra alt det, jeg har lært om at sætte mål og visioner fra min baggrund som cand.merc., direktionsassistent og forretningsudvikler i internationale virksomheder. Det har jeg kombineret med det bedste inden for planlægning, resultatskabende coachingmetoder og visualiseringsøvelser, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er, at dine planer passer til dig som menneske. (Ellers får du nemlig svært ved at holde dig til dem.)

Den proces, jeg leder dig igennem på workshoppen, er den samme, som jeg selv bruger hvert år til at realisere mine drømmemål som selvstændig og for at sikre mig, at jeg fokuserer min tid på det vigtigste året igennem. 

Det handler om at prioritere det, der er vigtigst for dig, og lave velovervejede til- og fravalg. For ellers tager travlheden i hverdagen let styringen,  og det resulterer ofte i, at passionerede drømme ender med at samle støv i skrivebordsskuffen.

Jeg kan love dig for, at jeg ved, hvor frustrerende det er at se tiden smuldre væk mellem fingrene, når der er noget, du  gerne vil lykkes med. Så på workshoppen sørger vi i fællesskab for, at du ikke ender i den situation i det kommende år.

Det er en dybdegående workshop, hvor du ikke kun lærer teorier på et overordnet niveau, men bliver guidet trin for trin gennem hele processen. Det betyder, at du endelig kan komme i mål med dine drømme som selvstændig det næste år.

3-i-1-workshoppen er altså 2 effektive
planlægnings- og udviklingsdage
(med fuld skrue på forkælelsen selvfølgelig).

Og ikke bare endnu et inspirerende kursus, som du selv skal finde ud af at bruge, når du kommer hjem.

Jeg lærer dig de værktøjer, du skal behøver for at få succes med dine planlægning. Men endnu vigtigere: du ender med en prioriteret, overskuelig plan over dine allervigtigste mål det kommende år, så du ved præcis, hvor du skal gå i gang og hvornår.

Resultatet er dit fundament, som du kan læne dig opad igennem året, så det bliver nemt at fokusere din arbejdsindsats og lettere end nogensinde før at lykkes med det, du drømmer om.

“Inden workshoppen var jeg næsten ved at miste troen på, at jeg kan leve af min virksomhed, men nu har jeg fundet den igen.

Det gav mig ro i maven og tro på, at det nok skal gå.

Anne Pernille er en fantastisk underviser og motivator.”

Elle Kari Christensen

Grafisk facilitator og illustrator, Visuelle

Skab Dit Bedste År er sandsynligvis
den ENESTE workshop, der…

 • guider dig til at finde ud af, hvad du egentlig drømmer om at realisere det næste år som selvstændig (også selvom du er lidt i tvivl om, hvad der skal ske i din virksomhed).
 • giver dig et overskueligt, realistisk overblik over dine vigtigste mål.
 • resulterer i en handlingsorienteret køreplan for, hvordan du kommer derhen skridt for skridt.
 • hjælper dig med identificere, hvad der skal til for at sætte handling bag målene (og undgå at hoppe tilfældigt fra idé til idé og ikke få færdiggjort tingene).
 • lærer dig den enkle metode til at planlægge og disponere din tid optimalt, så du lykkes med dine vigtigste mål uge for uge og holder fokus på de vigtigste udviklingsopgaver.

Er du klar til at skabe dit bedste år nogensinde som selvstændig uden at blive i tvivl om, hvad du skal gøre og hvornår?

Så lad mig fortælle dig, hvordan det foregår.

Workshoppen er bygget op i 6 trin:

TRIN 1 
BLIV KLOGERE AF ÅRET, DER GIK

Vi starter med at gennemgå året, der er gået, for at suge den værdifulde læring til os. Det her er et vigtigt trin, som mange idérige selvstændige ikke får taget sig tid til. Men her kan der gemme sig indsigter og læring, som kan være til stor hjælp fremadrettet. 

Det handler om at lære af, hvad der virkede og ikke virkede i året, der gik. Når du gør det, så er der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til at gøre, som du plejer, eller gentage fejltrinnene (hvis der har været nogen). 

TRIN 2
SKAB OVERBLIKKET FOR DIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE

Nu har evalueret året, der er gået og taget de vigtigste trin med dig til din videre udvikling. Nu er det tid til at zoome ind på det, du virkeligt drømmer om som selvstændig, så du kan skabe dit bedste år nogensinde.

Du bliver ført gennem en guidet visualisering, som hjælper dig med at åbne op for de kendte (og ubevidste eller glemte) drømme og ideer.

Visualiseringsprocessen er designet, så den hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle – eller hvad andre synes, du skal gøre. Og den hjælper dig med at skrue op for det, du længes efter i dit liv som selvstændig på alle plan. Både privat og professionelt.

Her er der plads til at drømme (rigtig) stort. Alle på workshoppen bakker op om hinanden, og der er plads til at arbejde med selv de vildeste ideer.

Visualiseringen ender med brugbare, konkrete mål, så du har et komplet overblik over, hvad du vil lykkes med for at skabe dit bedste år nogensinde.

Du får også tid og ro til at finde ud af, hvad der er de rigtige prioriteringer for dig og din virksomhed det næste år. Både for at undgå, at du bliver overvældet af 117 planer og for at opnå, at du har let ved at fokusere på det, der gør dig mest glad og tilfreds i året, der kommer. 

TRIN 3
DINE VIGTIGSTE MÅL 

Her guider jeg dig til at transformere visionerne fra trin 2 til motiverende, konkrete mål og handlingsplaner for dine vigtigste mål, så du både har lyst til at handle på dem, når du kommer hjem og kan overskue at følge planen, så du når (helt) i mål med dem alle. 

TRIN 4
DIN BEDSTE HALVÅRSPLAN

Det hele bliver samlet i en halvårsplan, så du ved præcist, hvornår du vil arbejde på de forskellige elementer. 

TRIN 5
KOM I MÅL MED UGEPLANEN

 

Du lærer den enkle ugeplanlægningsmetode, som jeg har brugt, siden jeg startede som selvstændig i 2013 til at sikre mig, at jeg arbejder på de vigtigste ting i min business. Mange selvstændige har lært ugeplanlægningsværktøjet igennem de sidste mange år, og det har hjulpet både dem til at kunne overskue planerne og realisere de ambitiøse drømme som selvstændig samtidig med at de drifter virksomheden i det daglige.

Den vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til halvårsplanen, så du når det, du sætter dig for og undgår, at du hopper fra idé til idé og at planerne skrider.

Nu skal du ikke længere vente på, at du en skønne dag kan realisere det, du drømmer om som selvstændig, og opnår det gode liv med overskud og frihed. 

TRIN 6
VI KOM I MÅL-FEJRING

Vi slutter selvfølgelig hele workshoppen af med at fejre de store planer med bobler og skåler på det lækre overblik, du har fået over, hvordan du lykkes med dit bedste år nogensinde som selvstændig.

For der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv, fordi du er bevidst om, hvor værdifuldt det er at bruge tid på at arbejde PÅ din virksomhed og ikke kun i din virksomhed, så du kan realisere de forandringer, du drømmer om. 

Når du går hjem fra workshoppen …

 • er du fri for at tvivle mere på, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.
 • har du fået afklaring omkring, hvad du vil fokusere på, og hvad der er det rigtige for dig at arbejde med, for at du bliver glad og tilfreds som selvstændig.
 • har du et konkret overblik over dine drømmemål for det næste år.
 • har du prioriteret dine 5 vigtigste drømmemål.
 • har du en overskuelig trin for trin-handleplan over, hvordan du lykkes med hver enkelt af dine mål det næste halve år, og du ved helt præcis, hvad der skal til for at komme i mål med det.
 • har du lært min enkle (men effektive!) ugeplanlægningsmetode, som giver dig struktur og hjælper dig med at komme i mål uge for uge.

14 timers LIVE workshop og alt det, du har brug for, for at skabe dit bedste år
(aka. hvad du egentlig får)

Når du tilmelder dig, bliver du én af 8 deltagere, der får:

 • To fulde dage med samlet 14 timers LIVE workshop.
 • Din personlige Skab Dit Bedste År-arbejdsbog.
 • En fin notesbog og kuglepen.
 • Mit enkle (men effektive!) ugeplanlægningsværktøj.
 • Lækker forplejning begge dage inklusive skøn morgenmad, mættende frokost, eftermiddagskage samt fri adgang til kaffe, te og vand.
 • Vi kom i mål-bobler og fejring i fællesskab på dag 2.
 • Uvurderlig sparring og netværk med ligesindede og inspirerende selvstændige.
 • Fri adgang til den hermetisk lukkede Facebookgruppe, hvor I kan netværke og sparre med hinanden efter workshoppen.

Her foregår det:

Dato: Næste workshop bliver i efteråret 2020
Sted: (kommer)
Begge dage: ca. kl. 9-16
Deltagere: Op til 12 selvstændige virksomhedsejere. 

Det fortæller deltagerne om Skab Dit Bedste År-workshoppen

“Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Workshoppen er en slags wellness for selvstændige.

Jeg fik lige præcis det ud af workshoppen som jeg havde håbet – og som jeg ved, jeg ikke kan gøre selv: Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

Det gav mig virkelig meget, at hæve mig op over al driften og registrere, hvad det egentlig er jeg har været igennem, og er på vej ud i. Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit nye arbejdsliv og min tid.

Og efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Og når der er nogen, der gør det som Anne Pernille, giver det mig bare virkelig meget, og gør resten af min tid markant mere effektiv.

Maria Hauskov Leerbeck

Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

“Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!

Jeg tilmeldte mig workshoppen, fordi jeg var frustreret over mit arbejde, både ensomheden, ansvaret, økonomien og forvirringen i det. Den anden grund var, at jeg har brugt Anne Pernille som coach før med godt udbytte, og at det var mange timer for relativt få penge.

Jeg fik så meget ud af workshoppen, fordi den er godt planlagt med masser af små skridt, så man ikke når at stoppe sine egne tanker. Jeg fandt ind til, hvad der virkelig generede mig, og hvad mine drømme og behov virkelig var – og kunne derefter finde en løsning, hvor alt gik op i en højere enhed.

Noget af det bedste ved workshoppen var, de gode spørgsmål, som man ikke selv kan overskue at stille sig selv, fordi man bliver skræmt bare ved tanken om dem, men som Anne Pernille får stillet så uskyldigt, at man godt tør kigge på det.

Hver morgen bruger jeg nu et kvarter på at planlægge min dag med handlingsmål, som jeg udfører resten af dagen. Det vil sige, at jeg nu kun er “chef” i et kvarter hver dag – det er lykken!

Det har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid. Jeg er blevet sikker, klar i mælet og meget mere effektiv!

Anette Corydon Oest

Korrekturlæser, Den Røde Pen

“Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation.

Det var en perfekt dag! Det har været så godt for mig at se på det, jeg drømmer om i min virksomhed og mit liv som selvstændig. Og allerede her 3 dage efter workshoppen kan jeg mærke glæde ved at følge min nye plan.

Jeg tog med på workshoppen fordi, jeg manglede retning og motivation. Jeg fik ro til at mærke efter og finde ud af, hvorfor mine drømme er så vigtige at forfølge og arbejde med i år. Og jeg fandt ud af, hvad der har holdt mig tilbage: hvert skridt føles lige nu som en maraton. 

Det er så vigtigt for alle selvstændige at få synliggjort, hvilken vej man skal løbe. Og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

Dagen var så godt struktureret og indholdet var præcist det, jeg havde brug for. Og så var rammen og stemningen helt i top – maden, drikkelsen og forplejningen var fantastisk.”

Hanne Østergård

Webshopmentor, hanneoestergaard.dk

“Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik og noget virkeligt brugbart.

Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

Det var også perfekt med den lille gruppe deltagere – jeg fik meget ud af at høre de andres input.

Og så har Anne Pernille bare en rigtig fin måde at gribe det hele an på, så man både føler sig velkommen, hørt og set… Der var go’ stemning, hyggelige omgivelser og den måde, forløbet var bygget op på, var super.

Så topkarakterer herfra. ER SÅ KLAR TIL DET HER ÅR. Tak for dig, Anne Pernille – og tak for en rigtig go’ dag! :)”

Lotte Thorup

Grafiker, Grafisk Format

Her er svarene på de spørgsmål, deltagerne oftest stiller, inden de tilmelder sig:

Klik på plus-ikonet (+) til højre i boksene nedenfor for at læse svarene.

Jeg har haft min egen virksomhed i en del år og er ikke nybegynder som selvstændig. Er workshoppen også noget for mig?

Ja, den er også velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har mange kunder og/eller ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at holde foredrag, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad dit næste mål er. 

Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlings-kunderne, vi har flest af. Derfor guider jeg dig på workshoppen til at identificere det, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds som selvstændig.

Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg drømmer om at gøre i min virksomhed. Er det også til mig?

Ja, det er netop derfor, du bliver guidet igennem visualiseringen i trin 1, og at der er adgang til personlig sparring på dagen.

En af de store udfordringer kan være at mærke eller finde ud af, hvad der er den rigtige retning for netop dig. Og alle de input, vi får fra andre, kan forvirre og sløre billedet af, hvad vi vil med vores virksomhed og arbejdsliv.

Jeg har gennem mange år guidet selvstændige (og mig selv) gennem visualiseringen af “Dit bedste år nogensinde som selvstændig”, hvor folk kommer i kontakt med de store og små drømme og længsler. Det er her, du kan slå hjernen fra, og stoppe med at prøve at tænke dig frem til et svar.

I stedet slår vi hjertet og mavefornemmelsen til og åbner op til de elementer, som du dybest set længes efter, og som føles mest rigtige for dig.

Det er i min optik den bedste måde at drive og udvikle en virksomhed på, så du bliver den bedste chef for dig selv og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

Jeg har lige startet min egen virksomhed. Er det også for mig?

Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor de seneste 6-12 måneder, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig på mail, så jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, om workshoppen er det rigtige match til dig.

Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring den konkrete opbygning af din virksomhed, og det bliver ikke muligt at give så dybdegående, længerevarende sparring på workshoppen.

Kriterierne for at deltage er, at du…

 • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe).
 • har nogen erfaring med at sælge dine produkter/service/ydelser.
 • har været i gang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået.
 • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om at søge et job.
 • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det ikke kommer til at gå bedre).

Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om workshoppen er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

Hvad får jeg helt konkret med hjem fra workshoppen?

Når du går hjem fra workshoppen, har du…

 • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkelig motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år).
 • sat fokus på, hvilke ting du vil gøre mere af, fordi det fungerer rigtigt godt for dig (baseret på din evaluering af året, der er gået).
 • dine succesfulde planer for, hvordan du lykkes med dine vigtigste mål.
 • lært, hvordan du planlægger din vej til succes med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.
 • og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste år, og har givet jer selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver jer, der bestemmer udviklingen af jeres liv som selvstændige.

Kan jeg fortryde min tilmelding?

Tilmeldingen kan ikke fortrydes eller blive refunderet, men du er altid velkommen til at forære din plads til en anden selvstændig, hvis du selv skulle blive forhindret i at deltage. Alt, du skal gøre, er at give mig besked om, hvem den heldige er.

Hvad hvis jeg går i stå eller bliver i tvivl om mine planer undervejs i workshoppen?

Der er netop kun så få pladser på workshoppen for, at jeg kan give dig og de andre deltagere personlig sparring i løbet af den.

Jeg guider jer til, hvordan I arbejder med hvert trin, og så arbejder I individuelt med at besvare jeres egne spørgsmål. I de perioder af workshoppen, hvor du er i gang med dine egne refleksioner og planlægning, er jeg til rådighed til at hjælpe og sparre med dig.

Hvis det kræver lidt mere end en kort snak, går vi for os selv – måske en tur udenfor i den friske luft, så vi ikke forstyrrer de andres proces og tanker. Og så vi kan tale fortroligt om dine overvejelser og udfordringer.

Er det muligt at betale i rater?

Ja, selvfølgelig. Det eneste krav fra mig er, at du har betalt det hele senest 14 dage før workshoppen.

Hvor mange rater kan jeg betale i?

Hvis du snupper en plads i early-bird-rabatperioden, når jeg åbner for tilmeldingen til næste workshop, kan du få opdelt betalingen i 2-3 rater over 2-3 måneder eller med 14 dages mellemrum. Det er op til dig. Jo tættere vi kommer på workshoppen, des færre rater.

Hvis der ikke er en ratebetalingsfunktion på købslinket, så sender du mig bare en mail på hej@annepernille.dk og skriver, hvilken dato du gerne vil med på workshoppen. Så finder vi ud af resten.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

Er du klar til at gøre de næste 365 dage til dit bedste år nogensinde? Her er alt det, du får, når du deltager på workshoppen: 

  • To fulde dage med samlet 14 timers LIVE workshop
  • Din personlige Skab Dit Bedste År-arbejdsbog
  • En fin notesbog og kuglepen
  • Mit enkle (men effektive!) ugeplanlægningsværktøj
  • Lækker forplejning begge dagen inklusive kaffe, te, vand og lækre snacks 
  • Vi-kom-i-mål-bobler og fejring i fællesskab på dag 2
  • Uvurderlig sparring og netværk med ligesindene, inspirerende selvstændige
  • Fri adgang til den hermetisk lukkede Facebookgruppe, hvor I kan netværke og sparre med hinanden efter workshoppen.

  Skab Dit Bedste År-workshoppen foregår:

  Dato: Næste workshop kommer i efteråret 2020
  Sted: (Kommer senere)
  Begge dage: ca. kl. 9-16
  Deltagere: Op til 12 selvstændige virksomhedsejere 

  Har du spørgsmål? Så skriv til mig her:

  12 + 9 =