Vil du have dit bedste år nogensinde som selvstændig?

 Få overblik over, hvor du er på vej hen med din virksomhed, hvad du vil satse på det næste år og få lavet en trin-for-trin køreplan for, hvordan du får ført de allervigtigste mål ud i livet i 2022 – til gavn for dig, din økonomi og din virksomhed.

Workshop-retreat den 20. og 21. januar 2022:

Har du også tænkt:

“Hvis nu bare jeg lavede en plan og holdt mig til den… så ville alt blive meget bedre, og jeg ville få mere overblik og mere overskud”?

Men hvis jeg ikke tager meget fejl, så er der bare enten så mange spændende ideer, der dukker op og stjæler dit fokus, du har alt for lidt tid til at nå det hele – eller det er svært at regne ud, hvor du skal starte for at komme i mål på den bedste måde.

Det betyder også, at du sikkert allerede ved, at du mest af alt har brug for en realistisk, overkommelig plan for at realisere de næste store og små drømmemål som selvstændig.

Derfor vil jeg spare dig for foredraget om, hvor stor en forskel en implementérbar plan og det store forkromede overblik vil gøre for dig, dit arbejdsliv, din økonomi og virksomhed. 

Og hvilken ro og tilfredsstillelse det giver dig indeni, når du får vinget alt af på planen og ser dig selv rykke på det, der engang bare var en (lidt uoverskuelig) idé på tegnebrættet.

Men du har sikkert også fundet ud af, at …

Selvom det er indlysende at lægge en plan for, hvordan du lykkes med dine drømme og ideer i din virksomhed – så er det ALT ANDET END nemt at lave en plan, der også er nem at holde dig til i en travl hverdag.

Har jeg ret?

Så lad mig sige, at det faktisk ikke er så mærkeligt endda – og det er ikke dig, den er gal med, hvis din hverdag ofte drukner i almindelig drift og at hjælpe dine skønne kunder, mens dine drømme og planer bliver udskudt og udskudt.

For de fleste har ikke lært om planlægning, struktur, målsætningsteknikker og virksomhedsudvikling på hverken universitet, handelsskolen, gymnasiet eller andre uddannelser. Men det er noget, du har så meget brug for, når du driver virksomhed som selvstændig.

Hej, jeg hedder Anne Pernille Fischer

Anne Pernille Fischer

Jeg er sparringspartner og strategisk forretningsudvikler for frihedselskende selvstændigeog har siden 2013 hjulpet hundredevis af virksomhedsejere med at udvikle virksomhed, skabe balance og overblik i arbejdslivet og føre både store og små drømme ud i livet. 

Jeg kombinerer min cand.merc-uddannelse og mange års erfaring med forretningsudvikling fra store internationale virksomhed med konkret planlægning og coaching for at hjælpe selvstændige som dig med at realisere drømmen om den gode virksomhed og et arbejdsliv, de trives i.

Når jeg arbejder med selvstændige (og især kvinder) gør jeg det af én helt speciel grund: Jeg vil hjælpe så mange som muligt med at gøre det meningsfyldt og sjovt at drive egen virksomhed. Og det opnår du kun, når du trives og lykkes med det, du drømmer om. Undervejs kan du få brug for en at vende overvejelserne med, en der hjælper dig med at holde snuden i sporet og at finde de løsninger, du har brug for. Det er der, jeg kommer ind i billedet..

På retreatet sørger vi sammen for, at DU får det bedste fundament til at holde fokus på det vigtigste i videreudviklingen af din forretning. På den måde ved du præcist, hvordan du når i mål med det, du gerne vil lykkes med som selvstændig det næste år. Det er inspirerende forretningsudvikling på højt plan med plads til både godt netværk og fordybelse.

“Retreatet har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, om jeg bare gik og spildte min tid.

Jeg tilmeldte mig, fordi jeg var frustreret over mit arbejde, både ensomheden, ansvaret, økonomien og forvirringen i det. Jeg fik så meget ud af de to dage, fordi den er godt planlagt med masser af små skridt, så man ikke når at stoppe sine egne tanker. 

Jeg fandt ind til, hvad der virkelig generede mig, og hvad mine drømme og behov virkelig var – og kunne derefter finde en løsning, hvor alt gik op i en højere enhed.”

Anette Corydon Oest

Korrekturlæser og indehaver, Den Røde Pen

Skab dit bedst år-retreatet får du tid til at fordybe dig, hvad der er bedst at bruge tid på i din virksomhed, og du får lagt en overskuelig køreplan for det næste halve år.

I løbet af de 2 dage guider jeg dig igennem trinnene i min S-metode. Du lærer, hvordan du rykker dig selv og din virksomhed og lykkes med dine ideer, planer og drømme. 

Det sikrer dig, at du ikke er i tvivl om, hvad der er bedst at investere tid i og fokusere på de næste 6 måneder.

Men ikke nok med det … for hvad hjælper det, at komme hjem med en inspirerende, klokkeklar plan, hvis den ender med at samle støv på skrivebordet?

Det vil jeg ikke have, sker for dig!

Derfor lærer du også den enkle, men effektive (!) ugeplanlægningsmetode fra guiden: Sådan når du dine mål uden at smadre dit liv. Den vil stensikkert hjælpe dig med at holde fokus på dine næste skridt, så du selvsikkert og fokuseret kan realisere dine ideer uge for uge.

Det er min bedste måde at hjælpe dig med at undgå udskydelser og overvældelse, når du kommer hjem fra retreatet.

Glæd dig til, at du endelig lykkes med alt det, du sætter dig for – og knokler mindre, mens du når mere i din virksomhed.

Det her er både for dig, der har tusinde ideer, men ikke kommer i gang med at handle på dem, fordi det er svært at finde ud af, hvor du skal starte men også til dig, der ved, præcist hvad du vil, men har svært ved at finde tid til at handle på det i din tætpakkede hverdag.

Skab dit bedste år er sandsynligvis
det ENESTE workshop-retreat, der…

 • guider dig til at finde ud af, hvad du egentlig vil med din forretning det næste år (også selvom du er lidt i tvivl om, hvad der skal ske i din virksomhed, har svært ved at finde tid til at handle på dine ideer eller har alt for mange ideer, der er umulige at vælge imellem).

 • giver dig et overskueligt, realistisk overblik over dine vigtigste mål. Det er nemlig en af de helt centrale nøgler til at lykkes.

 • resulterer i en trin-for-trin køreplan for, hvordan du kommer i mål med dine vigtigste drømme det næste halve år. Skridt for skridt. En plan du kan holde dig til, og som du ikke bliver overvældet af.

 • hjælper dig med identificere, hvad der skal til for at sætte handling bag målene (og undgå du hopper tilfældigt fra idé til idé, så du ikke får færdiggjort tingene).

 • lærer dig den enkle metode til at planlægge og udnytte din tid bedst muligt, så du lykkes med dine vigtigste mål uge for uge og holder fokus på det, der giver mest værdi for dig og din virksomhed på alle plan.

Er du klar til at skabe fundamentet for dit bedste år nogensinde som selvstændig virksomhedsejer – og slippe for at være i tvivl om, hvad du skal gøre, hvornår og hvordan du får tid til det?

Hvordan ved du, om det er noget for dig?

Det er det, hvis du kan sige ja til en eller flere af disse:

 • Du vil finde ud af, hvilken retning du vil gå med din virksomhed og hvilke mål og drømme, du vil fokusere på det næste halve år, så du lykkes med det, der er allervigtigst for dig som selvstændig.

   

 • Du har svært ved at prioritere tid og få ro til at fordybe dig i udviklingen af din forretning, fordi det er svært at nå andet end servicering af dine kunder og almindelig drift af virksomheden.

   

 • Du har brug for et overskueligt, realistisk plan for det næste halve år, så du ved, hvad du skal fokusere på og hvornår – og endelig kan få ro indeni, fordi der er en overkommelig plan for det hele..

  • Ønsker du at blive (mere) struktureret, effektiv og fokuseret i hverdagen, så du og nemmere når de ting, du sætter dig for – og stopper med at udskyde dine planer igen og igen?
  • Savner du et netværk af ligesindede selvstændige, der kan bakke dig op og give dig konstruktiv feedback på dine ideer og overvejelser?
  • Og ved du, at dit arbejdsliv som selvstændig kunne bliver meget sjovere, lettere og mere overskudsagtigt, hvis nu bare du… Ja, hvad?

  Når du går hjem fra workshop-retreatet Skab dit bedste år

  • er du fri for at tvivle mere på, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.

  • har du fået afklaring på retningen for din virksomhed det næste år, og hvad der giver mest værdi for dig at fokusere på. Du ved, hvad der er det rigtige for dig at arbejde med de kommende 6 måneder for, at du bliver glad og tilfreds som selvstændig

  • har du et konkret overblik over dine drømmemål for det næste år.

    

  • har du prioriteret dine 5 vigtigste drømmemål.

  • har du en overskuelig trin for trin-handleplan over, hvordan du lykkes med hver enkelt af dine mål det næste halve år, og du ved helt præcis, hvad der skal til for at komme i mål med det.
  • har du lært min enkle (men effektive!) ugeplanlægningsmetode, som giver dig struktur og hjælper dig med at få krydset dine vigtige to do’s af på listen uge for uge.

  Dit 2-dages retreat er bygget op i 6 trin og forløber sådan her:

  TRIN 1 
  Bliv klogere af året, der gik

  Du starter med suge den værdifulde læring til dig fra året, der er gået i din forretning. Det her er et vigtigt trin, som mange idérige selvstændige ikke får taget sig tid til. Men her kan der gemme sig indsigter og læring, som kan være til stor hjælp fremadrettet. 

  TRIN 2
  Bliv klar på hvad du vil, sådan rigtigt inderst inde i dig (og ikke hvad du tror, du skal, fordi “sådan gør andre”.)

  I de næste to trin åbner vi op for visionerne og drømmene.  Her bliver der plads til at arbejde med alt fra små ideer til vilde drømme for dit arbejdsliv og din virksomhed.

  Du bliver blandt andet guidet igennem en dybdegående visualisering, og processen bagefter hjælper dig med at omdanne visualiseringen til konkrete, overskuelige mål, så du har et komplet overblik over, hvad du vil lykkes med for at få dit bedste år nogensinde.

  Succesfulde virksomhedsejere, topatleter, musikere, skuespillere og virksomhedsledere har i årevis brugt visualiseringer til at performe bedre og realisere deres store mål.

  For de har fundet ud af, at det gør den store forskel på, om de lykkes med de store mål, de drømmer om – eller ej.

  Visualisering handler om at forestille dig, at du allerede ER nået i mål med det, du gerne vil som selvstændig for dit indre øje. Når du bruger den teknik jævnligt, kan du øge hastigheden for, hvor hurtigt du opnår de drømme, mærkbart.

  Når du har været igennem visualiseringen har du et klart billede af de mål og drømme, du kunne tænke dig at realisere som selvstændig det næste år.

  TRIN 3

  Få overblik over dine allervigtigste mål – og lav en køreplan, der virker.

  Jeg guider dig til at prioritere dine mål, så du undgår at blive overvældet af køreplanen, når du kommer hjem.  

  Efter trin 3 har du et overblik over alle dine mål for året samt en specifik og overskuelig køreplan for de 5 vigtigste mål, du vil fokusere på det næste halve år.

  En plan du både har lyst til at handle på, når du kommer hjem, men vigtigste af alt er det en plan, du kan overskue. For nu  ved du præcist, hvordan du skal gøre, for at nå (helt) i mål med de ting, du gerne vil med din virksomhed. 

  TRIN 4

  Få arbejdsdagen til at flyde lettere med struktur og fokus

  Her lærer du den enkle (men effektive) ugeplanlægningsmetode, som rigtigt mange selvstændige allerede har lært og bruger med stor succes.

  Den gør det meget lettere for dig at holde dig til halvårsplanen. Når du kombinerer den med din halvårskøreplan, så kommer du til at lykkes med dine drømme skridt for skridt og undgår, at du hopper fra idé til idé eller at planerne skrider det næste år.

  TRIN 5
  Få hjælp fra netværket i mastermindrunden

  Mange selvstændige føler sig isolerede og alene i deres arbejdsliv. Især alene om at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre – eller bare finde løsningen på udfordringerne i hverdagen med alt fra markedsføring, planlægning, synlighed, salg, produktudvikling til de store beslutninger om retning for virksomheden.

  Derfor har vi også en mastermind-runde, hvor I får adgang til hinandens (og min) viden, indsigt og råd, som hurtigt kan hjælpe jer og løfte virksomheden – i stedet for at skulle regne det hele ud selv.

  En ‘mastermind‘ er et mentorkoncept, hvor ligesindede hjælper hinanden med at løse den enkeltes problemer ved hjælp af input og råd fra de andre i gruppen.

  Så i mastermind-runden får du en fortrolig gruppe med selvstændige, som forstår dig og dine udfordringer. Her kan du teste ideer af, før du spilder tid på at kaste dig ud i det, eller få de andres input til løsning af en beslutning eller udfordring.

  Det er din støtte til at skabe dit bedste år og en genvej til at finde løsninger, der virker.

  Trin 6
  Bobler & fejring – fordi du fortjener det

  Vi slutter selvfølgelig retreatet af med at fejre de inspirerende, skønne planer med bobler. Vi skåler på det lækre overblik, du har fået. Nu ved du, præcist hvad du skal gøre for at skabe bedste år nogensinde som selvstændig.

  Der er rigtig god grund til at fejre, at du har prioriteret dig selv. For du er en af dem, der ved, hvor værdifuldt det er at investere tid i at arbejde PÅ din virksomhed og ikke kun I din virksomhed. Det er vejen til at skabe den forandring og de succeser, du drømmer om. 

  Når du deltager på workshop-retreatet Skab dit bedste år får du både:

  • 2 fulde retreat-dage fra fyldt med forkælelse og tid til fordybelse i udviklingen af din forretning den 20. og 21. januar 2022 i Horsens.
  • Din egen personlige Skab Dit Bedste År-arbejdsbog.
  • En lærerig og inspirerende mastermindrunde, hvor du må spørge om hvad som helst.
  • En fin notesbog og kuglepen.
  • Guiden med mit enkle (men effektive!) ugeplanlægningsværktøj.
  • Lækker forplejning begge dage inklusive morgenmad, frokost, kaffe, te, vand og lækre snacks, der holder energien og humøret højt.
  • Vi-kom-i-mål-bobler og fejring i fællesskab som afslutning på hele retreatet.
  • Adgang til uvurderlig sparring og netværk med ligesindede, inspirerende selvstændige.
  • Frit medlemskab af den hermetisk lukkede Facebookgruppe, hvor du kan netværke og sparre med de andre deltagere både før og efter retreatet.

  Workshoppen bliver kun holdt 2 gange om året med meget få pladser på hver workshop.

  Næste workshop-retreat er:

  Dato: 20. + 21. januar 2022
  Tidspunkt: Begge dage kl. 9-16.00
  Sted: Hotel Scandic Bygholm Park, Horsens
  Pladser: 9

  Pris: 8.996 kr. + moms med mulighed for ratebetaling.

  Overnatning er ikke inkluderet, men du kunne jo forkæle dig selv med en overnatning eller 2 på hotellet og gøre det til et rigtigt business-getaway.

  Investeringen i at få dit bedste år nogensinde svarer cirka til …

  … det sidste større onlinekursus, du købte. Måske kom du aldrig igennem det, fordi du manglede nogle af forpligte dig overfor – eller savnede nogle at følges med.

  Det kommer ikke til at ske på retreatet her.

  Her gennemgår vi processen sammen. In person. Trin for trin. Du bliver guidet hele vejen igennem, så du bare skal læne dig tilbage og følge med. Resten har jeg sørget for. Med et godt drys af selvforkælelse så det ikke føles som endnu en stor opgave på to do-listen.

   

  For at guide dig igennem processen, er workshoppen opbygget i 6 trin. Vi starter med et tilbageblik over året, der er gået, før vi går i gang med selve businessplanlægningen af dit bedste år nogensinde. Du får både sparring på dine planer og overvejelser, planlagt dit næste halve år og en klokkeklar prioritering af dine mål, så du altid ved, hvad der er vigtigste at fokusere på i din travle hverdag.

  Det fortæller tidligere deltagere om Skab dit bedste år-retreatet

  “Jeg vil tro, at jeg har omsat for 50% mere det seneste år, hvor jeg har haft Anne Pernille på sidelinjen.

  Det skyldes både, at jeg fik sat mig et konkret mål på workshoppen, hvor jeg planlagde mit år – men også at Anne Pernille har hjulpet mig med at forbedre min hjemmeside og hele salgsprocessen.“

  Birgitte Sølvstein

  Psykolog med speciale i angst, depression og stress, Birgitte Sølvstein

  “Jeg havde brug for hjælp til at blive bedre til at strukturere min virksomhed. (også selvom jeg faktisk ér struktureret). 

  Jeg kom fra workshoppen både med fornyet energi, og en konkret plan for mine mål med min virksomhed. Jeg fik virkelig god sparring i mastermind runden af både dig og de andre skønne selvstændige kvinder, og det var lige dét, jeg havde brug for. Jeg har fået brugbare værktøjer med mig, som jeg kan omsætte i min dagligdag.

  Anne Hartung

  Psyko- og parterapeut, Sammenbragt Familie

  “Jeg har fået fornyet energi til planlægning og sikkerhed omkring de mål, jeg gerne vil opnå. 

  Retreatet har givet mig klarhed over, hvad jeg gerne vil gøre på den korte bane, og hvad jeg gerne vil have ændret og opnå på den lidt længere bane – samt en metode til at finde ud af, hvordan jeg i hverdagen får taget de skridt, der skal til for at nå de langsigtede mål.

  Hanne Vanting

  Økonomichef og indehaver, Nordjysk Økonomi & HR

  “Jeg blev meget mere målrettet efter workshoppen.

  Jeg fik gode værktøjer til planlægning, som jeg kan bruge de næste mange år. Jeg passer meget mere på hvordan jeg bruger min tid, og har bedre forståelse for, hvor meget tid jeg egentlig har. Det er noget, jeg slet ikke havde arbejdet med før. Jeg er også allerede blevet bedre til at sige fra, fordi nu kan jeg meget bedre vurdere om det, at tage en ekstra opgave ind, er realistisk eller ej.

  Man kommer ud med masser af motivation, en plan og konkrete værktøj til at holde sig i gang efter workshoppen.

  Alison Artiganave

  Branding & Business Consultant, Shape Your Brand

  “Jeg fik endelig lavet det onlinekursus, jeg havde drømt om så længe. 

  Skab dit bedste år-retreatet hjalp mig med at prioritere tid til at lave onlinekurset og investere tid i den del af min forretning, så jeg ikke kun fokuserede på kundeopgaver. Der er kommet en ro i mig som mor, hundemor, selvstændig virksomhedsejer og veninde

  Katrine Brandborg

  Webdesigner og WordPress-specialist, Katrine Brandborg

  “Jeg tog med på retreatet fordi, jeg manglede retning og motivation.

  Jeg fik ro til at mærke efter, hvorfor mine drømme er så vigtige. Det er så vigtigt at få synliggjort hvilken vej, man skal løbe og få sat ord på, hvorfor det er så vigtigt.

  Allerede her 3 dage at jeg er kommet hjem, kan jeg mærke glæden ved at følge min nye plan.”

  Hanne Østergård

  SEO-mentor, seomentorhanne.dk

  “Jeg blev meget mere bevidst om mit mål, og så fik jeg virkelig brugbar inspiration til at strukturere mit arbejdsliv og min tid.

  Retreatet er en slags wellness for selvstændige. Efter en del år som selvstændig, så ved jeg, at jeg ikke er god til at stoppe op og reflektere og fordybe mig, hvis ikke der er nogen, der rammesætter det for mig. Jeg fik fordybet mig, lukket kærligt af for et lidt tumult-agtigt år og budt velkommen til det nye år.

  Maria Hauskov Leerbeck

  Indehaver, Forlaget Fortæl ApS

  “Inden retreatet var jeg næsten ved at miste troen på, at jeg kan leve af min virksomhed, men nu har jeg fundet den igen.”

  Elle Kari Christensen

  Grafisk facilitator og illustrator, Visuelle

  “Det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det er super!

  Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik. Topkarakterer herfra!”

  Lotte Thorup

  Grafiker, Grafisk Format

  Årets første workshop foregår på Bygholm Park Hotel i Horsens

  Næste retreat kalder jeg for nytårsretreatet, fordi vi kickstarter 2022 sammen i januar på det idylliske  herregårdshotel Bygholm Park.

  Der er som altid lagt ekstra kærlighed i at finde det helt rigtige sted, så både omgivelserne, maden og selskabet bliver inspirerende og giver energi til udviklingen af din virksomhed.

  Jeg kan love dig, det kommer til at føles som ren selvforkælelse.

  Hotellet og herregårdsparken er de ideelle rammer for at drømme stort

  Det er det perfekte sted for alle os “øko-tosser”, livsnydere og os, der bare lader allerbedst op og tænker bedst i ro tæt på naturen.

  Hotellets dygtige kokke har fokus på, at du både kommer godt fra start og holder energien oppe hele retreatet igennem. Du bliver forkælet med energigivende serveringer og sunde fristelser hele dagen begge dage. Og så har restauranten fokus på gode råvarer og omtanke for både dyrevelfærd og jordens ressourcer.

  Jeg er selv noget af en øko-tosse og en stor dyreelsker, så det er to punkter, der ramte lige i hjertet hos mig. Og samtidigt ved jeg, hvor vigtigt det er for os alle at få den bedste næring for at holde hovedet klart, så kreativiteten og effektiviteten er i top. 

  Det er en vigtig del af at få dig til at tage de bedste og klogeste beslutninger.

  Let Morgenmad workshop

  Restauranten serverer blandt andet:

  • Årstidens frugt og grøntsager
  • Bæredygtig fisk og skaldyr
  • Oksekød fra fritgående, dansk Anguskvæg
  • Velfærdskylling fra danske gårde
  • Velfærdsgris fra Grambogård
  • Økologisk og bæredygtig kaffe
  • Økologisk rugbrød med rug fra egne marker
  • Honning fra egne bistader
  • Oste fra danske gårdmejerier

  Eftermiddagssnack workshop

  Den tredje grund er den store, frodige herregårdspark på 50 hektar, der omkranser hotellet.

  Mange af os oplever, at naturen giver både energi, indre ro og inspiration. Det er tre vigtige elementer til din udviklingsproces.

  På retreatet har du udsigt og direkte udgang til parken fra det lækre lokale, vi skal være i. Du kan nyde parken og gå en tur på de grusbelagte stier med træbroer, der krydser henover søer og kanalen.

  Parken blev grundlagt i 1812 og er anlagt med den romantiske engelske havekunst som forbillede med slyngede stier, fritstående træer, mindre lunde og store grønne plæner.

  Bonus: Kommer du med tog til Horsens, kan du gå direkte fra banegården gennem tunellen og ind gennem parken til hotellet. Der er ca. 1 km. Sikke en måde at ankomme til udviklingen af dit bedste år.

  Workshop selvstændige - Parken omkring Scandic Bygholm Hotel

  Her er svarene på de spørgsmål, som andre retreatdeltagere har stillet, før de tilmeldte sig:

  Klik på plus-ikonet (+) til højre i boksene nedenfor for at få svarene.

  Jeg har haft min egen virksomhed i en del år og er ikke nybegynder som selvstændig. Er retreatet også noget for mig?

  Ja, den er især velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har rigtig god erfaring med at drive virksomhed, har mange kunder eller savner at have tid til at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig, og hvordan du lykkes med dine næste ambitiøse mål. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at hæve timepriserne, arbejde mindre, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad du helt præcist vil med din virksomhed og dit arbejdsliv i fremtiden. 

  Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlings-kunderne, vi har flest af.

  Derfor guider jeg dig på retreatet til at identificere dét, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds og glad for dit arbejdsliv som selvstændig.

  Det er bl.a. den guidede visualisering, der hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og derefter bliver du guidet til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

  Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg drømmer om at gøre i min virksomhed. Kan retreatet hjælpe mig?

  Ja, det er netop derfor, du bliver guidet igennem visualiseringen og har brug for at trække tid ud af kalenderen til at arbejde PÅ din virksomhed – og ikke kun I den.

  En af de store udfordringer kan være at mærke eller finde ud af, hvad der er den rigtige retning for netop dig. Især når man har travlt i hverdagen. Og alle de input, vi får fra andre, kan forvirre og sløre billedet af, hvad vi egentligt gerne selv vil med vores virksomhed og arbejdsliv.

  Jeg har gennem mange år guidet selvstændige gennem retreatet, hvor de kommer i kontakt med de store og små drømme og længsler. Det er her, du kan slå hjernen fra, og stoppe med at prøve at tænke dig frem til et svar.

  I stedet slår vi visionerne, hjertet og mavefornemmelsen til og åbner op til de elementer, som du dybest set længes efter, og som føles mest rigtige for dig.

  Det er i min optik den bedste måde at drive og udvikle en virksomhed på, så du bliver den bedste chef for dig selv og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

  Jeg har LIGE startet min egen virksomhed. Er det også for mig?

  Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor det seneste år, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig på mail, så jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, om du er der, hvor retreatet vil give værdi nok for dig. For langt de fleste på retreatet har været selvstændige i alt fra 2 til over 15 år.

  Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring opbygningen af din virksomhed.

  Kriterierne for at deltage er som udgangspunkt, at du…

  • er bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe).
  • har erfaring med at sælge dine produkter/services/ydelser.
  • har været i gang i minimum 12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået.
  • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om at søge et job.
  • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det nu ikke kommer til at gå bedre rigtigt, rigtigt hurtigt).

  Hvis du har spørgsmål og er i tvivl, om retreatet er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

  Er det muligt at betale i rater?

  Ja, selvfølgelig. Du skal bare sende mig en mail til hej@annepernille.dk med emnelinjen “ratebetaling til retreatet”, dit CVR.nr. og datoerne for det retreat, du ønsker at komme med på.  Se gældende ratebetingelser nederst på siden her.

  Vær dog opmærksom på, at pladserne kan nå at blive snuppet for næsen af mig og dig, før jeg når at reagere på din mail. Det betyder at det kun er dig, der booker plads gennem bookingsystemet og betaler med det samme, der kan være helt sikre på at få en plads. 

  Men jeg gør selvfølgelig, hvad jeg kan, for at få reserveret en plads til dig med det samme, jeg ser din mail.

  Hvis der er pladser tilbage, så er din booking gældende fra det tidspunkt, du har sendt en mail til mig angående ønske om ratebetaling. Det betyder, at bestillingen ikke kan fortrydes efterfølgende og betaling er bindende.

  Hvad hvis jeg går i stå eller bliver i tvivl om mine planer undervejs på retreatet?

  Det gør du ikke. Processen er så nøje planlangt og gennemtestet, at du bliver holdt i hånden hele vejen igennem. Og hvis du har ting, du har brug for hjælp til, har vi netop mastermindrunden, hvor du kan få svar på det, der hjælper dig videre. Her kan du stille spørgsmål om din forretning og søge råd fra mig og de andre selvstændige. Du er i trygge hænder.

  Hvad får jeg helt konkret med hjem fra retreatet?

  Når du går hjem fra retreatet, har du…

   

  • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkelig motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år).

  • en halvårskøreplan med målrettede, overskuelige planer for, hvordan du lykkes med dine allervigtigste mål.

  • lært, hvordan du planlægger din vej til succes med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.

  • og du har fejret dig selv og de andre selvstændige, fordi I har givet jeres arbejdsliv og virksomhed en kærlig start på det næste år, og har givet jer selv tid til at stoppe op og mærke efter, så det bliver jer, der bestemmer udviklingen af jeres liv som selvstændige.

  Kan jeg fortryde købet?

  Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes, men i det usandsynlige tilfælde, at du skulle blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads videre til en anden selvstændig. I så fald skal du bare give mig besked om, hvem den heldige er.

  Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

  Det går du hjem med fra retreatet:

  ✓ Konkret køreplan, der giver overblik

  ✓ Struktur til din hverdag, som er nem at følge

  ✓ Inspirerende netværk med ligesindede virksomhedskvinder.

  Du får 2 fulde dage, hvor du bliver guidet igennem processen. Der er både tid til fordybelse og feedback på din forretning. Du bliver forkælet med velsmagende morgenmad, frokost og eftermiddagssnacks, te/kaffe/vand hele dagen, netværk med ligesindede selvstændige, fælles fejring og bobler som ‘the grand finale’ på retreatet – og selvfølgelig din helt egen Skab dit bedste år-arbejdsbog, der bliver dit vigtigste styringsredskab i din virksomhed det næste år. 

  Prisen for din plads på workshop-retreatet er 8.996,- kr. + moms med mulighed for ratebetaling.