Vil du skabe dit bedste år nogensinde som selvstændig?

Lad os gøre det sammen!

  • Oplev hvor befriende det er at tage din drømme fra løse ideer  og lange uoverskuelige lister til konkrete, planlagte mål med 5D-metoden, der giver dig et realistisk overblik over, hvordan du fører dem ud i livet trin for trin.
  • Sæt 1 eller 2 dage af i kalenderen og få skabt en trin-for-trin køreplan, der er både sjov, rar og spændende at følge.
  • Bliv forkælet i smukke omgivelser og få både TID og rum til at tænke de store (og små) tanker om din virksomhed omgivet af inspirerende kvinder, der også er kommet for at udvikle deres virksomhed og skabe de resultater og det liv, de drømmer om.

  Forsalget til næste workshop åbner snart (med rabat til de hurtige). 

  Workshoppen Skab dit bedste år er for dig, der har masser drømme og idéer til, hvordan du kan udvikle, vækste og komme til at leve endnu bedre af din virksomhed.

  Men enten …

  • mangler du TID til at gøre noget ved det, fordi du har en presset kalender og travlt med at servicere dine fanskare af kunder,
  • har du svært ved at beslutte dig for, hvilken af dine ideer du skal gå med først, fordi du er bange for at satse på det forkerte eller spilde tiden,
  • føler du, at du ikke er effektiv nok i dagligdagen og glemmer at bruge tid på udviklingen og de andre opgaver, der ville løfte din forretning,
  • eller du ER allerede god til at planlægge, men får ikke handlet på det, du ved, der skal til for at få en endnu bedre virksomhed (selvom du har lavet en plan for det igen og igen).

  Det er alt sammen lige frustrerende.

  For tiden går jo, mens ideerne venter på, at du finder enten tid, mod eller overskud til at gøre noget ved dem.

   

  Et af problemerne er (sandsynligvis) også, at det i højere grad er din virksomhed og dine kunder, der styrer dig – end det er DIG, der styrer din virksomhed og din tid.

  Jeg ved, hvor svært det kan være at afsætte tid til at arbejde PÅ din virksomhed for at udvikle den, når det betyder, at dine kunder må vente. For det skaber jo ikke indtægt her og nu …

  Det er en klassisk udfordring for selvstændige. Du er absolut ikke alene om det.

  Men det er du klar til at lave om på nu. Ik’?

  Du er især klar til at … 

  ☑️ se dig selv have succes med at føre dine vigtigste ideer ud i livet, så dit salg stiger, du får mere stabil indtjening og en solid virksomhed.

  ☑️ slippe for at være i tvivl om, hvilke af dine 1.000 ideer, du skal bruge din (sparsomme) tid på for at vækste og udvikle din virksomhed bedst muligt!

  ☑️ det bliver hurtigere for dig at beslutte, hvad du skal prioritere og fokusere på hver uge for at lykkes med dine drømmemål.

  ☑️ have en klar retning for, hvordan du ønsker at udvikle din virksomhed for, at det bliver både motiverende, sjovt og let at være selvstændig.

  Hvis bare du vidste, hvad du skulle gøre for at komme dertil …

  Bare rolig. Der findes en løsning.

  Og du skal kun afsætte en enkelt dag for at lære at implementere den.

  Til gengæld vil den ene dag give dig den ro, det overblik og den fremdrift, som du lige nu savner.

  Lyder det interessant?

  Forestil dig et øjeblik sådan en hverdag

   

  Du har 100% styr på, hvad du skal gøre (og hvornår) for at realisere dine ideer og vækste virksomheden, så du kan leve endnu bedre af den.

  Du vågner hver dag med fuld tillid til, at du lykkes med hvad end du drømmer om, fordi du måned efter måned bruger tiden på det virkeligt vigtige i din virksomhed og rykker på dine mål.

  Du spilder ikke længere tid på timelange overvejelser om, hvad der er bedste at gøre lige nu, og hvad der giver mest mening at bruge din sparsomme tid på. For du har din overskuelige køreplan, der hjælper dig med at sætte handling bag dine drømmemål måned for måned.

  Du er god til at strukturere og planlægge din arbejdstid, så du når det, du har sat dig for hver uge. Du er en, der arbejder målrettet på at “get sjit done“.

  Du har overblik på, hvad du vil sælge og markedsføre hver måned for at få skabt synlighed omkring dine produkter, services eller ydelser. Og det giver stabilitet i dit salg og din økonomi.

  Med andre ord: det er DIG, der styrer din virksomhed – og ikke omvendt.

  Sig velkommen til dit bedste år som selvstændig.

  work life balance tips

  Hvis du vil lære, hvordan du skaber dit bedste år nogensinde som selvstændig med ro i maven, overskud i hverdagen og TID til at udvikle din virksomhed …

  Skab dit bedste aar_workbook

  … så lad mig introducere dig for NYTÅRSWORKSHOPPEN:

  Skab dit bedste år med Anne Pernille Fischer

  Her bliver du guidet trin for trin igennem min 5D-metode, som hjælper dig med at skabe en realistisk og professionel køreplan for udviklingen af din virksomhed.

  Du finder ud af, hvad dine vigtigste mål er, og hvad der er den rigtige vej fremad for dig som selvstændig.

  Du ved hvilke skridt, du skal tage (og i hvilken rækkefølge) for at holde fokus og bruge tiden på det, der rykker mest – både på dit arbejdsliv, din økonomi og din virksomhed.

  Og du lærer den enkle, men effektive GJORT-metoden til at blive ven med tiden. Det er teknikken til at holde fokus og skabe et arbejdsliv, hvor du når det, du sætter dig for. (Den er også værdifuld for dig, der allerede ER god til at planlægge!)

  Det her er både for dig, der ikke får færdiggjort dine 1.000 ideer, fordi du er i tvivl om, hvor du skal starte …

  … såvel som til dig, der ved præcist, hvad du vil, men har svært ved at finde tid eller overskud til at handle på det i din tætpakkede hverdag.

  Skab dit bedste år er den ENESTE workshop i Danmark, der…

  • guider dig til at finde ud af, hvad du egentlig vil med din forretning det næste år (også selvom du er lidt i tvivl om, hvad der skal ske i din virksomhed, har svært ved at finde tid til at handle på dine ideer eller har alt for mange ideer, der er umulige at vælge imellem).

  • giver dig et overskueligt, realistisk overblik over dine vigtigste mål. Det er nemlig en af de helt centrale nøgler til at lykkes.

  • klæder dig på med en trin-for-trin køreplan for, hvordan du kommer i mål med dine vigtigste drømme det næste halve år. En plan, du kan holde dig til, og som du ikke bliver overvældet af.
  • hjælper dig med identificere, hvad der skal til for at du får gjort det, du gerne vil (og undgå du hopper tilfældigt fra idé til idé, så du ikke får færdiggjort tingene). 
  • klæder dig på til at få taget beslutningen om hvilke salgs- og markedføringsindsatser, du skal bruge tid på måned for måned det næste halve år. Sådan at du får skabt en (endnu) bedre virksomhed, du kan leve GODT af.
  • lærer dig den enkle GJORT-metode, som du får evig adgang til i onlinekurset ‘Bliv ved med tiden’. Det får du nemlig også med i pakken. Her lærer du at planlægge og udnytte din tid bedst muligt. Sig farvel til følelsen af (konstant) at være bagud, tag kontrol over din tid, og få overskuddet og arbejdsglæden tilbage.

  Hør hvor fantastisk et år andre selvstændige har skabt på blot 1-2 dage:

  “Det var mindblowing! Jeg har brugt hele mit voksne liv på at finde ud af, hvordan jeg skal prioritere min tid – jeg har nu knækket koden. Jeg ville ønske, at jeg havde deltaget på Skab Dit Bedste År længe før.”

  Før workshoppen var jeg fortvivlet og følte slet ikke, jeg overkom alt det, jeg gerne ville. Samtidigt anede jeg ikke, hvad jeg skulle prioritere. Det fik jeg hjælp til.

  Jeg har en helt køreklar plan (der er realistisk) og en kæmpe motivation for at “get the work done” nu. For jeg ved, at det er NU, at jeg har afsat tid af til det. Jeg sover bedre om natten og har ro i hovedet, når jeg har fri.  

  Jeg kender nu den retning, jeg gerne vil føre min virksomhed i, og jeg ved hvordan jeg kommer derhen, og hvordan jeg kommer i mål.

  I hverdagen er effekten af det enorm. Jeg kan vælge opgaver til og fra med ro i hovedet. Jeg kan holde fri med god samvittighed, for jeg har lagt en plan for, hvornår jeg gør hvad. For første gang i mit liv er planen realistisk.

  Kirsten Damkjær

  Læge, online kursus-skaber og podcaster, Livet med syge børn

  “At være med på Skab Dit Bedste År har givet mig min arbejdsglæde tilbage og fjernet den drænende tvivl om, at jeg bare gik og spildte min tid.

  Jeg tilmeldte mig workshoppen, fordi jeg var frustreret over mit arbejde, både ensomheden, ansvaret, økonomien og forvirringen i det. Jeg fik så meget ud af de to dage, fordi den er godt planlagt med masser af små skridt, så man ikke når at stoppe sine egne tanker.

  Jeg fandt ind til, hvad der virkelig generede mig, og hvad mine drømme og behov virkelig var – og kunne derefter finde en løsning, hvor alt gik op i en højere enhed.

  Noget af det bedste ved at være med er de gode spørgsmål, som man ikke selv kan overskue at stille sig selv, fordi man bliver skræmt bare ved tanken om dem. Dem får Anne Pernille stillet så uskyldigt, at man godt tør kigge på det.

  Det med resultatmål og handlingsmål har desuden givet mig ekstremt meget. Det gav en kæmpe klarhed at skelne mellem dem. Hver morgen bruger jeg nu et kvarter på at planlægge min dag med handlingsmål, som jeg udfører resten af dagen. Det vil sige, at jeg kun er “chef” i et kvarter hver dag – det er lykken!

  Anette Corydon Oest

  Korrekturlæser og indehaver, Den Røde Pen

  Her er den lækre ‘menu’, du får på workshoppen:

  Trin 1 

  Få identificeret hvad du virkeligt gerne vil lykkes med som selvstændig (og ikke hvad du tror, du skal, fordi “sådan gør andre”.)

  Det allerførste trin på vejen til at skabe dit bedste år er at få klarhed over alle dine visioner og drømme. Også dem du ikke var klar over, før i dag.

  Her er plads til alt fra små ideer til vilde, ambitiøse drømme for, hvordan du vil udvikle og forandre dit arbejdsliv og din virksomhed for at få det rigtigt gode liv som selvstændig.

  Du bliver blandt andet guidet igennem en dybdegående visualisering, og processen bagefter hjælper dig med at omdanne visualiseringen til konkrete, overskuelige mål, så du har et komplet overblik over, hvad du vil lykkes med for at få dit bedste år nogensinde.

  Visualisering er en populær metode, der har været brugt i årevis af succesfulde perfomere som topatleter, musikere, skuespillere, politikere og virksomhedsledere til at opnå bedre resultater og realisere deres største mål. De har nemlig for længst fundet ud af, at det gør den store forskel for, om de lykkes med det, de drømmer om eller ej.

  Kort sagt, så betyder visualisering at se noget som en film eller billeder for dit indre øje, før det er sker i virkeligheden.

  I praksis handler det om, at bruge dine tanker, din forestillingsevne og de små “film”, du kan se for dit indre øje, som en katalysator til at realisere dine mål. Vi kan kalde visualisering for dit arbejdsbord med tegningerne til det, der senere skal føres ud i livet.

  Når du har været igennem visualiseringen står du med byggeklodserne til at skabe dit bedste år nogensinde.

  TRIN 2, 3 & 4

  Få overblik over dine allervigtigste mål
  – og lav en køreplan, der virker.

  I trin 2 zoomer vi ind på de vigtigste mål for din virksomhed. Du bliver guidet igennem min planlægningsteknik, der hjælper dig med at undgå at popcornhjerne, tvivl eller følelsen af at være overvældet med alt for mange opgaver, forhindrer dig i at rykke på det, du gerne vil. 

  • Forstå forskellen mellem en realistisk plan og en overvældende lang to do-liste, og hvordan det bliver lettere for dig at tage de nødvendige skridt på vejen til dine mål (også selvom motivationen halter ind imellem).
  • Lær hvordan du lægger en plan for udviklingen af din virksomhed, som endelig får dig i mål (og ikke ender med at kvæle dig allerede efter få uger).
  • Find ud af hvad der i virkeligheden skal til for at få dig til afsætte og bruge tiden på at realisere dine vigtigste mål som selvstændig det næste halve år.
  • Opdag de to forskellige typer af mål, som professionelle virksomhedsejere skal kende forskellen på (og vide hvornår de bruger til hvilke og til hvad).
  • Skab overblik over præcist, hvad du skal gøre og hvornår for at få ideerne ført ud i livet.
  • Få overblik over, hvad du vil sælge og markedsføre måned for måned.
  • Design din plan så den ikke bare ender med at ligge urørt på skrivebordet og samle støv, men i stedet motiverer dig til at “get sjit done”.

  Efter de 3 midterste trin har du et overblik over alle dine mål for året samt en specifik og overskuelig køreplan for de 5 vigtigste mål, du vil fokusere på det næste halve år.

  En plan du både har lyst til at handle på, når du kommer hjem, men vigtigste af alt er det en plan, du kan overskue. For nu  ved du præcist, hvordan du skal gøre, for at nå (helt) i mål med de ting, du gerne vil med din virksomhed. 

  TRIN 5

  Fra halvårsplan til overskuelige arbejdsuger med fremdrift på dine mål 

  Workshoppen bliver afsluttet med at klæde dig på til, hvordan du sikrer dig, at du får succes med din funklende, klare halvårsplan, når du kommer hjem.

  For hvad hjælper det, at komme hjem med en plan, hvis den bare ender med at samle støv på skrivebordet?

  Det vil jeg ikke have, sker for dig.

  Derfor får du udover workshoppen også ONLINE ADGANG til min enkle (men effektive!) GJORT-metoden i onlinekurset Bliv ven med tiden. Her lærer du på en ganske enkel måde at planlægge din uge med plads til både den daglige drift af din virksomhed, dine kunder og eksekvering på dine mål.

  Mange melder tilbage om, hvor dejligt det er at bruge denne metode til at planlægge og strukturere deres arbejdsuge, fordi den IKKE føles som en spændetrøje.

  GJORT-metoden hjælper dig med at holde fokus på dine næste skridt, så du selvsikkert og fokuseret realiserer dine ideer uge for uge og holder dig til din køreplan.

  Det er min bedste måde at hjælpe dig med at undgå udskydelser og overvældelse, når du kommer hjem fra workshoppen.

  Glæd dig til, at du endelig lykkes med det, du sætter dig for – og knokler mindre, mens du når mere i din virksomhed.

  Men ikke nok med det …

  Du får også adgang til kickstartmaterialet, når du har snuppet din plads.

  Du kan med andre ord så småt sparke processen med at skabe dit bedste år i gang meget, meget snart.

  Når du har booket din plads på workshoppen, kan du glæde dig til mailen fra mig, der tikker ind i din indbakke dagen efter. Her får du en grundig guide til, hvordan du forbereder dig bedst muligt op til, vi mødes.

  Det er ikke et krav at lave forberedelsesopgaverne i kickstartmaterialet, men der er absolut ingen tvivl om, at det vil gavne din proces og den plan, du får lavet, hvis du tager dig tid til det.

  Du kan regne med at forberedelsen tager 1-3 timer at lave afhængigt af personen (og du er selvfølgelig velkommen til at bruge længere tid på det, hvis du har lyst til at fordybe dig mere i det og finpudse dine svar, før vi mødes).

   

  Kickstartmaterialet består af 3 elementer


  1. Bliv klogere af året, der er gået.

  2. Træn din visualiseringsevne 

  3. Find ud af hvordan du sikrer dig, at dine nye halvårsmål skaber netop den forandring, DU ønsker dig.

  Denne forberedelse er selvfølgelig 100% frivillig, og er IKKE et must. Det er blot en ekstra bonus til dig, der bare ikke kan vente med at komme i gang med at skabe dit bedste år – og gerne vil starte processen NU.

   

  Hvem guider dig til at skabe dit bedste år?

  Det gør jeg.

  Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg er business mentor for selvstændige kvinder, der ønsker en bedre virksomhed, mindre knokleri og et lettere og sjovere arbejdsliv. Siden 2013 har jeg hjulpet hundredevis af virksomhedsejere med at udvikle virksomheden, skabe balance og overblik i arbejdslivet og føre både store og små drømme ud i livet.

  Jeg kombinerer mine mange års erfaring med forretningsudvikling med konkret planlægning og coaching, så du kan komme til at skabe store resultater – uden at knokle dig selv halvt ihjel og ofre privatlivet på bålet.

  Når jeg arbejder med selvstændige (og især kvinder) gør jeg det af én helt speciel grund: Jeg vil hjælpe så mange som muligt med at gøre det meningsfyldt og sjovt at drive egen virksomhed. Det opnår du kun, når du trives og lykkes med det, der kalder på dig.

  Undervejs kan du få brug for én at vende overvejelserne med. En der hjælper dig med at holde snuden i sporet og finde de løsninger, du har brug for. Det er der, jeg kommer ind i billedet.

  På workshoppen sørger vi sammen for, at DU får det bedste fundament til at holde fokus på det vigtigste i videreudviklingen af din virksomhed. Det er, hvis jeg selv skal sige det, den bedste cocktail af fordybelse, forretningsudvikling og et opløftende netværk af ligeværdige kvinder, vi kan spejle os i.

  Business-coaching

  Her er, hvad Camilla, Mirjam og Dorte fik ud af at Skabe deres bedste år:

  “Allerede 7 måneder efter Skab dit bedste år-workshoppen var jeg i mål og havde mellem 1 og 3 måneders ventetid på mine ydelser.

  I foråret 2018 var jeg kommet dertil, hvor jeg var træt af, at mit liv gik for meget med at være husmor og for lidt med at være hos kunder.

  Jeg havde blandt andet brug for at slippe for nogle af opgaverne på hjemmefronten, men jeg troede, at jeg først skulle have travlt med mit firma, før jeg kunne tillade mig at hyre hjælp.

  Igennem visualiseringen og de mange øvelser på Skab dit bedste år indså jeg endelig, hvad mine mål var, hvad jeg både elsker og er god til, hvad jeg ikke kan, og hvad der dræner mig for energi i det daglige.

  Det hjalp mig med at få prioriteterne på plads. Jeg fik hyret en rengøringshjælper, og vinduespudser og fandt en super bogholder. De tre hjælpere gav mig mere tid, overskud og bedre søvn.

  Det gjorde mig i stand til for alvor at kunne fokusere på min forretning. For mit egentlige ønskemål var kunder på venteliste. Det mål havde jeg sat mig på workshoppen. Og det opnåede jeg allerede i marts. 

  Så kun syv måneder efter workshoppen var jeg i mål. I dag har jeg mellem 1 og 3 måneders ventetid på mine ydelser.

  Det giver mig så meget ro, og jeg kan lettere planlægge mine uger i forhold til ting, jeg vil i min fritid.

  Så som sagt: jeg troede, jeg først skulle have travlt med mit firma, før jeg kunne tillade mig at hyre hjælp. Men det var omvendt. Jeg hyrede hjælp og fik travlt med mit firma.

  Mirjam Madsen

  KonMari Master Consultant, www.rydheltop.dk

  “Jeg fik et supergodt overblik over hvad jeg helt konkret skal bruge året på. Jeg fik indstillet mit realitets-kompas efter, hvad der faktisk er muligt at nå (altså 5 projekter i stedet for eksempel 23).

  Min udfordring før workshoppen var manglende fokus på det vigtige. Jeg havde alt for mange ideer og ingen struktur, hvilket resulterede i halve løsninger og frustration.

  Det bedste var at forstå mit forhold til det at sætte mål. At finde ud af, hvorfor det har voldt mig problemer. Og ende ud med at have et mere realistisk forhold til målsætning.

  Jeg gik hjem med en plan. Jeg har 5 overordnede projekter i år. Det er perfekt. Jeg ved præcis, hvad jeg skal. Alle de andre ideer der hele tiden popper op, kan nu sorteres efter en af de 5 bunker eller ende i “syltekrukken”.

  Det gav mig ro i forhold til, at jeg ikke kan nå alt på et år. Jeg fik et mere realistisk forhold til målsætning. Jeg fik tænkt nogle tanker om min virksomhed på en ny måde.

  Derudover fik jeg mødt andre spændende selvstændige kvinder. Det var en god gave at give mig selv – en dag ude i byen som kun handler om min virksomhed og mig.

  Jeg har haft god sparring med Anne Pernille som mentor, og det virkede naturligt at tage med på hendes workshoppen for selvstændige. For det er rart med en, der kender til min virksomhed, mig og nogle af mine udfordringer.

  Jeg tænker alle (især solo-) selvstændige har brug for en strategidag, hvor stikket er trukket til den almindelige hverdag. En dag, hvor der er en struktur at følge og god tid til at komme i dybden. “

  Camilla Frøjk

  Psykoterapeut, www.amazingmind.dk

  “Det mest overraskende ved Skab Dit Bedste År var de konkrete mål og metodikken til at holde dem for øje. Jo før man får den slags hjælp til at finde fokus, jo færre bekymrede timer og spildte penge! 

  Jeg valgte at tage med på workshoppen, fordi jeg havde brug for at finde retning, fokus og “flow”. Jeg ville gerne blive i stand til at leve af min business, arbejde med mere proces og mindre foredrag
  markedsføre og sælge med udbyttet, undersøge mulighederne indenfor online ydelser, få styr på planlægning og struktur og blive bedre til at holde “dampen oppe” hos mig selv i de aktiviteter, som ikke ligger til mit højreben.

  Visualiseringsøvelsen i sig selv, kan give en et helt uventet klarsyn på, hvor man skal hen. Det mest overraskende for mig – og måske nok det, som skal fungere som ledestjerne for mine øvrige udfordringer – er det meget klare billede jeg fik af, hvad jeg dybest set drømmer om at gøre mest af i min biks … samt visheden om, at jeg skal afbalancere mine udadrettede og indadrettede aktiviteter for at have et glædesfyldt arbejdsliv.

  Jeg tænker også, at mine konkrete mål og hele metodikken til at holde dem for øje og udvikle dem er guld for mig.

  Jo før man får den slags hjælp til at finde fokus, jo færre bekymrede timer og spildte penge!”

  Dorte Sveistrup

  Pædagogisk konsulent, www.dsvesistrup.dk

  Du bestemmer selv, om du vil investere 1 eller 2 dage i udviklingen af din virksomhed. Her er de to muligheder:

  1 DAG

  SKAB DIT BEDSTE ÅR “STANDARD”

  Den 25. januar 2024 kl. 9-16
  på Hotel Oasia i Aarhus C.

  DAG I: Skab dit bedste år

  1. Adgang til kickstartmaterialet dagen efter, at du har tilmeldt dig. Så du så småt kan sparke dit bedste år i gang med det samme.

  2. En hel dag med fokus på at klæde dig på til dit bedste år nogensinde som selvstændig inklusive netværk med ligesindede selvstændige, forplejning med formiddagssnack, frokost og eftermiddagsforkælelse, te/kaffe/vand hele dagen og selvfølgelig din helt egen Skab dit bedste år-arbejdsbog, som bliver din trofaste følgesvend, der hjælper dig med at realisere på dine drømme og vækste din virksomhed de næste 6 måneder.

  3. Evig adgang til onlinekurset “Bliv ven med tiden”. Her lærer du den enkle GJORT-metode, der giver dig overskud og får dig til at lykkes med at holde dig til planen. Det er nøglen til at lykkes med at føre planerne fra workshoppen ud i livet.

  4. FRIT medlemskab (så længe du vil) af vores private Facebookgruppe, hvor du kan netværke og sparre med de andre deltagere både før og efter workshoppen.

  _______________________

  Pris

  4.499 kr + moms

  Mulighed for ratebetaling

  2 DAGE

  SKAB DIT BEDSTE ÅR “LUKSUS”

  Den 25. januar 2024 kl. 9-16 og den 26. januar 2024 kl. 9-15 på Hotel Oasia i Aarhus C.

  DAG I: Skab dit bedste år

  1. Adgang til kickstartmaterialet dagen efter, at du har tilmeldt dig. Så du så småt kan sparke dit bedste år i gang med det samme.

  2. En hel dag med fokus på at klæde dig på til dit bedste år nogensinde som selvstændig inklusive netværk med ligesindede selvstændige, forplejning med formiddagssnack, frokost og eftermiddagsforkælelse, te/kaffe/vand hele dagen og selvfølgelig din helt egen Skab dit bedste år-arbejdsbog, som bliver din trofaste følgesvend, der hjælper dig med at realisere på dine drømme og vækste din virksomhed de næste 6 måneder.

  3. Evig adgang til onlinekurset “Bliv ven med tiden”. Her lærer du den enkle GJORT-metode, der giver dig overskud og får dig til at lykkes med at holde dig til planen. Det er nøglen til at lykkes med at føre planerne fra workshoppen ud i livet.

  4. FRIT medlemskab (så længe du vil) af vores private Facebookgruppe, hvor du kan netværke og sparre med de andre deltagere både før og efter workshoppen.

  _______________________

  DAG 2: Implementering

  5. Dag 2 på workshoppen er en implementeringsdag sammen med en lille, fortrolig gruppe af selvstændige, der alle ønsker at forkæle sig selv og deres virksomhed med en luksus-udgave af workshoppen.

  Det er til dig, der ønsker at have ekstra tid til at gå i dybden med dine mål og finpudse planerne.

  Det kan også bruge dagen på at tage de første skridt i forhold til det, du har planlagt. På den måde kan du nå at få rykket på udviklingen af din virksomhed og de første, vigtige mål allerede INDEN, du kommer hjem fra workshoppen.

  Her bliver også tid til at netværke med de andre selvstændige, der har valgt luksusversionen.

  Inklusive både morgenmad, frokost, drikkevarer, snacks, kaffe og te hele dagen på dag 2.

  6. Personlig sparring og feedback fra Anne Pernille. På hele dag to har du adgang til at få feedback og sparring fra Anne Pernille (i rimeligt omfang) vedrørende dine planer, mål, og hvordan det passer med dine overvejelser omkring virksomhedens udvikling.

  (KUN på dag 2 og dermed kun for deltagerne på 2-dagsworkshoppen).

  _______________________

  Pris

  7.999 kr + moms

  Mulighed for ratebetaling.

  OBS: Overnatning er ikke inkluderet, men vil du forkæle dig selv ekstra, så book en overnatning eller to på hotellet og gør det dit eget lækre getaway.

  Det foregår sådan, at alle deltagerne er sammen på workshoppens første dag – mens de, der har valgt 2-dages luksuspakken for at have en hel dag til fordybelsen og udviklingen af virksomheden, mødes igen dagen efter for at arbejde videre på deres planer og mål.

  Investeringen i at være med på Skab dit bedste år svarer cirka til

  et større onlinekursus. Men vi ved begge to, hvor svært det kan være at komme igennem det, fordi man mangler nogle af forpligte sig overfor – eller savner nogle at følges med.

  Det kommer ikke til at ske på workshoppen her.

  Her gennemgår vi den gennemtestede proces sammen. Trin for trin.

  Du bliver guidet hele vejen igennem den, så du bare skal læne dig tilbage og følge med. Resten har jeg sørget for. Med et godt drys af selvforkælelse så det ikke føles som endnu en stor opgave på to do-listen.

  Men hey … vent! Det er ikke det eneste, du får.

  Alle deltagere på Skab dit bedste år får også denne her som gave:

  GAVE: UGEKALENDER SOM NOTESBLOK

  En kalender der hjælper dig med at holde styr på alle dine planer fra workshoppen, ugens aftaler og to do’s i et enkelt, men feminint design. Der er en kolonne for hver ugedag, der bare venter på at blive udfyldt med de næste skridt på vej til realiseringen af dine drømme og det gode liv som selvstændig.

  Kalenderen består af 50 A4-sider, der kan rives af uge for uge i takt med, at du kommer tættere på dine mål.

  Nederst kan du skrive dine ugentlige mål, så du altid har dem foran dig. Det hjælper med at styrke effektiviteten. Og i notes-feltet er der plads til at skrive det, du ikke må glemme.

  • Farve: guld og hvid
  • Format: 21 x 29,7 cm (A4)
  • 50 sider.
  • Kalendersider kan afrives uge for uge.

  kalender my favorite planner

  Har du spørgsmål?

  Så får du her svarene på de spørgsmål, som andre selvstændige har stillet, før de tilmeldte sig.

  Klik på det runde ikon til højre for spørgsmålet i hver boks for at åbne og læse svarene:

  Jeg har haft min egen virksomhed i en del år og er absolut ikke nybegynder indenfor det at drive egen virksomhed. Er Skab dit bedste år også noget for mig?

  Ja, den er især velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har rigtig god erfaring med at drive virksomhed, har mange kunder eller savner at have tid til at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig, og hvordan du lykkes med dine næste ambitiøse mål. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at hæve timepriserne, arbejde mindre, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad du helt præcist vil med din virksomhed og dit arbejdsliv i fremtiden.

  Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Eller at det ikke er favorit-opgaverne eller yndlings-kunderne, vi har flest af.

  Derfor guider jeg dig til at identificere dét, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds og glad for dit arbejdsliv som selvstændig.

  Det er bl.a. den guidede visualisering, der hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og derefter bliver du guidet til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

  Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg drømmer om at gøre i min virksomhed. Kan Skab dit bedste år hjælpe mig?

  Ja, det er netop derfor, du bliver guidet igennem visualiseringen og har brug for at trække tid ud af kalenderen til at arbejde PÅ din virksomhed – og ikke kun I den.

  En af de store udfordringer kan være at mærke eller finde ud af, hvad der er den rigtige retning for netop dig. Især når man har travlt i hverdagen. Og alle de input, vi får fra andre, kan forvirre og sløre billedet af, hvad vi egentligt gerne selv vil med vores virksomhed og arbejdsliv.

  Jeg har siden januar 2018 guidet rigtigt mange selvstændige gennem processen på workshoppen, hvor de kommer i kontakt med de store og små drømme og længsler. Du kan slå hjernen fra og stoppe med at prøve at tænke dig frem til et svar.

  I stedet slår vi visionerne, hjertet og mavefornemmelsen til og åbner op til de elementer, som du dybest set længes efter, og som føles mest rigtige for dig.

  Det er i min optik den bedste måde at drive og udvikle en virksomhed på, så du bliver den bedste chef for dig selv og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

  Jeg har (næsten) LIGE startet min egen virksomhed. Er det også for mig?

  Hvis du har startet din selvstændige virksomhed indenfor det seneste år, vil jeg anbefale dig at ringe eller skrive til mig på mail, så jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, om du er der, hvor retreatet vil give værdi nok for dig. For langt de fleste på retreatet har været selvstændige i alt fra 2 til over 15 år.

  Det er meget sandsynligt, at du har mere brug for personlig sparring omkring opbygningen af din virksomhed.

  Kriterierne for at deltage er som udgangspunkt, at du…

  • er bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe).
  • har erfaring med at sælge dine produkter/services/ydelser.
  • har været i gang i minimum 12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået.
  • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om at søge et job.
  • ikke er nødsaget til at lukke i løbet af få måneder på grund af økonomi (hvis det nu ikke kommer til at gå bedre rigtigt, rigtigt hurtigt).

  Hvis du har spørgsmål og er i tvivl, om retreatet er det rigtige for dig, hjælper jeg dig gerne med afklaring. Skriv til hej@annepernille.dk, så svarer jeg dig hurtigst muligt.

  Er 2-dags workshoppen inklusive overnatning?

  2-dages workshoppen er ikke inklusive overnatning, men består af to fulde dage med fokus på planlægning af de bedste halvår og påbegyndelse af eksekveringen af dine planer på dag to.

  Når du er med på 2-dages workshoppen har du som noget helt særligt adgang til sparring og feedback fra Anne Pernille i forhold til dine planer og udviklingen af din virksomhed. Det sker dog kun på dag 2.

  2-dages workshoppen er inklusive fuld forplejning begge dage.

  Kan jeg fortryde købet?

  Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes. Men i det usandsynlige tilfælde, at du skulle blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at give eller sælge din plads videre til en anden selvstændig. I så fald skal du bare give mig besked om, hvem den heldige er og sende mig en mailadresse.

  Hvad får jeg helt konkret med hjem fra nytårsworkshoppen?

  Når du går hjem, har du…

  • fået afklaring omkring dine vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkelig motiveres af og hvad, der er rigtigt for dig at satse på.
  • en halvårskøreplan med målrettede, overskuelige planer for, hvordan du lykkes med dine allervigtigste mål.
  • lært, hvordan du planlægger din vej til succes (og overskud i hverdagen) med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.

  Er det muligt at betale i rater?

  Ja, selvfølgelig.

  Når du tilmelder dig, kan du vælge ratebetaling i stedet for at betale på én gang.

   

  Har du andre spørgsmål om workshoppen? Så er du velkommen til at skrive til mig på email: hej@annepernille.dk.

  Ville det her være investeringen værd for dig?

  Det var det for Anne, Lise, Elle, Hanne, Alison, Lotte, Katrine og Mathilde:

  “Jeg havde brug for hjælp til at blive bedre til at strukturere min virksomhed. (også selvom jeg faktisk ér struktureret). 

  Jeg kom fra Skab dit bedste år både med fornyet energi, og en konkret plan for mine mål med min virksomhed. Jeg fik virkelig god sparring både dig og de andre skønne selvstændige kvinder, og det var lige dét, jeg havde brug for. Jeg har fået brugbare værktøjer med mig, som jeg kan omsætte i min dagligdag.”

  Anne Hartung

  Psyko- og parterapeut, Sammenbragt Familie

  “Jeg fik endelig knækket koden med at lave ugeplaner der holder!

  Jeg manglede struktur og overblik over mit arbejdsliv: Hvad der skulle prioriteres, hvad der stjal min tid, hvad jeg savnede at have mere tid til, og hvordan jeg fik enderne til at mødes på en god måde.

  Jeg fik super gode værktøjer til at skabe overblik og struktur over mit arbejdsliv, og jeg lærte en ny konkret måde at planlægge min tid, så min planlægning holder i praksis. “Skab dit bedste år” er fabelagtig, og tiden er SÅ godt givet ud.

  Jeg har nu et super godt overblik over min virksomhed, og en meget præcis og overskuelig plan for, hvad der skal ske de kommende 6 måneder. Og det er brudt ned i overskuelige bidder i mine månedsplaner og ugeplaner.”

  Lise Buus

  Psykolog, www.lisebuus.dk

  “Inden jeg deltog, var jeg næsten ved at miste troen på, at jeg kan leve af min virksomhed, men nu har jeg fundet den igen.

  Det meste overraskende ved at være med var visualiseringen, hvor det kom frem, hvad jeg egentlig drømmer om i mit arbejdsliv som selvstændig. Her dukkede noget overraskende op. Jeg troede, jeg drømte om mere struktur, men jeg drømmer om mere plads til legende ideudvikling og samarbejde.

  ‘Skab dit bedste år’ har givet mig mere overblik, fokus og motivation for det kommende år. Og så var de andre deltagere nogle vildt spændende mennesker, som det gav stor værdi at lytte til og sparre med.

  Det bedste var at få et rum, hvor jeg kunne have fuld fokus på min virksomhed, og hvor jeg gerne vil hen med den.

  Jeg vil anbefale den til alle soloselvstændige, der har brug for at få fokus og at sætte nogle overskuelige mål for det næste år. Her får man hjælp til at reflektere over det, an drømmer om, og finde vejen til at nå ens mål.”

  Elle Kari Christensen

  Grafisk facilitator og illustrator, Visuelle

  “Jeg har fået fornyet energi til planlægning og sikkerhed omkring de mål, jeg gerne vil opnå. 

  Det har givet mig klarhed over, hvad jeg gerne vil gøre på den korte bane, og hvad jeg gerne vil have ændret og opnå på den lidt længere bane – samt en metode til at finde ud af, hvordan jeg i hverdagen får taget de skridt, der skal til for at nå de langsigtede mål.

  Det allerbedste ved ‘Skab dit bedste år’ er at have TID til at fokusere på, hvad det er, jeg gerne vil nå det næste halve år i forhold til at udvikle virksomheden. TID hvor jeg ikke bliver forstyrret af drift og alt muligt andet.”

  Hanne Vanting

  Økonomichef og indehaver, Nordjysk Økonomi & HR

  “Det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det er super!

  Jeg tog med på workshoppen, fordi jeg ville blive bedre til at strukturere min tid. Jeg følte mig drænet på grund af “rod i hovedet”. Der er så mange drømme, og jeg vil så gerne blive dygtigere til det og det og det … og samtidigt skal jeg lige huske alt i forhold til børn og det private…

  Jeg løb og løb og glemte mig selv… og så er der gået et år mere, hvor jeg ikke kom meget længere end sidste år!

  Jeg kom hjem med ny energi, gejst og overblik. Inderst inde vidste jeg godt, hvad det hele handlede om i forhold til manglende energi og overblik, men det med at få tid til virkelig at mærke efter, hvad der skal handles på, og hvad der skal prioriteres først – det var super!

  Det kribler for at komme i gang med det hele – og ville ønske jeg havde flere timer i døgnet, for der er så meget, jeg både gerne vil blive klogere på, prøve af og få udført … og ikke mindst blive bedre til at tjene pengene på samme timeforbrug, som jeg har nu. ER SÅ KLAR TIL DET HER ÅR.

  Topkarakterer herfra!”

  Lotte Thorup

  Grafiker, Grafisk Format

  “Årsplanlægningen hjælper mig med at få ro på, selvom der er travle perioder med peaks.

  For nu kan jeg se, hvornår det peaker, og hvad der så eventuelt skal rykkes eller flyttes i min kalender. Jeg har fået et overblik over, hvornår jeg vil ha’ tid til det ene og det andet projekt.

  Jeg vil kalde ‘Skab dit bedste år’ for en slags arbejds- og planlægnings-wellness, for det var ren velvære at sidde der i to dage med en lækker notesbog, lækre slides, lækre snacks og lækre mennesker og bare være fokuseret på, hvordan jeg bedst planlægger min tid og finder ind til det vigtigste i min virksomhed.”

  Matilde Gunge

  Vane- og overspisningscoach, www.matildegunge.dk

  “Jeg fik endelig lavet det onlinekursus, jeg havde drømt om så længe. 

  Skab dit bedste år hjalp mig med at prioritere tid til at lave et onlinekursus og investere tid i den del af min forretning, så jeg ikke kun fokuserede på kundeopgaver. 

  Jeg valgte at tage med på ‘Skab dit bedste år’, fordi jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle satse på i løbet af det kommende år. Jeg havde brug for at få skrevet ned, hvad jeg gerne vil og prioritere det – og få det planlagt

  Det gav mig tiden til at komme i dybden med mine ønsker og håb for min forretning.  Det gør man ikke i hverdagen, og jeg er nødt til at flytte mig fysisk for at have tid og overskud til det. Når Anne Pernille guider os så godt, så er det alle pengene værd!”

  Katrine Brandborg

  Webdesigner og WordPress-specialist, Katrine Brandborg

  Du ved, at det er både tiden og pengene værd at skabe dit bedste år, hvis du kan sige ja til et (eller flere) af disse punkter:

  • Du har været selvstændig i flere år (og mindst 1 år) og ved, hvordan du grundlæggende driver virksomhed, men du har brug for et rum, hvor du kan tænke de store tanker og få tid til at udvikle din virksomhed i fred sammen med andre selvstændige kvinder.

  • Du vil finde ud af, hvilken retning du vil gå med din virksomhed og hvilke mål og drømme, du vil fokusere på det næste halve år, så du lykkes med det, der kan vækste din virksomhed og skabe endnu bedre indtjening og overskud på alle plan (også personligt).

    

    

  • Du har svært ved at prioritere tid og få ro til at fordybe dig i udviklingen af din forretning, fordi det er svært at nå andet end servicering af dine kunder og almindelig drift af virksomheden.
  • Du ønsker at blive (mere) struktureret, effektiv og fokuseret i hverdagen, så du og nemmere når de ting, du sætter dig for (og stopper med at udskyde dine planer igen og igen)?

   

  • Du vil gerne have et større netværk af ligesindede selvstændige, fordi du ved, at det GIVER energi at mødes med andre, der er ligesom dig og forstår, hvad det vil sige at være selvstændig?

   

  • Du har brug for en overskueligt, realistisk plan for det næste halve år, så du ved, hvad du skal fokusere på og hvornår – og endelig kan få ro indeni, fordi der er en overkommelig plan for det hele.

  • Og du ved, at dit arbejdsliv som selvstændig kunne bliver meget sjovere, lettere og mere overskudsagtigt, hvis nu bare du arbejdede fokuseret og målrettet med det, der kalder på dig.

  Det går du hjem med fra workshoppen:

  Konkret halvårskøreplan, der gør dit liv nemmere og får dig til at handle målrettet på dine drømme.

  Struktur og nem planlægning til din hverdag, som er nem at følge.

  Inspirerende netværk med andre virksomhedskvinder.

  Nu er det op til dig at vælge:

  Hvor lang tid vil du sætte af til at skabe dit bedste år og fordybe dig i din virksomhed sammen med andre inspirerende, selvstændige kvinder?

  Hvis det er svært at afsætte mere end én til at planlægge dit bedste år, så vælg 1-dags workshoppen.

  Hvis du ønsker at forkæle dig selv med at få tid og ro til at fordybe dig ekstra i din virksomhed – og du ønsker at udvide dit netværk med andre inspirerende kvinder – så snup en af de få pladser på 2-dages workshoppen.

  Hvilken pakke passer bedst til dig?

  1 DAG

  SKAB DIT BEDSTE ÅR “STANDARD”

  Den 25. januar 2024 kl. 9-16
  på Hotel Oasia i Aarhus C.

  DAG I: Skab dit bedste år

  1. Adgang til kickstartmaterialet dagen efter, at du har tilmeldt dig. Så du så småt kan sparke dit bedste år i gang med det samme.

  2. En hel dag med fokus på at klæde dig på til dit bedste år nogensinde som selvstændig inklusive netværk med ligesindede selvstændige, forplejning med formiddagssnack, frokost og eftermiddagsforkælelse, te/kaffe/vand hele dagen og selvfølgelig din helt egen Skab dit bedste år-arbejdsbog, som bliver din trofaste følgesvend, der hjælper dig med at realisere på dine drømme og vækste din virksomhed de næste 6 måneder.

  3. Evig adgang til onlinekurset “Bliv ven med tiden”. Her lærer du den enkle GJORT-metode, der giver dig overskud og får dig til at lykkes med at holde dig til planen. Det er nøglen til at lykkes med at føre planerne fra workshoppen ud i livet.

  4. FRIT medlemskab (så længe du vil) af vores private Facebookgruppe, hvor du kan netværke og sparre med de andre deltagere både før og efter workshoppen.

  _______________________

  Pris

  4.499 kr + moms

  Mulighed for ratebetaling

  2 DAGE

  SKAB DIT BEDSTE ÅR “LUKSUS”

  Den 25. januar 2024 kl. 9-16 og den 26. januar 2024 kl. 9-15 på Hotel Oasia i Aarhus C.

  DAG I: Skab dit bedste år

  1. Adgang til kickstartmaterialet dagen efter, at du har tilmeldt dig. Så du så småt kan sparke dit bedste år i gang med det samme.

  2. En hel dag med fokus på at klæde dig på til dit bedste år nogensinde som selvstændig inklusive netværk med ligesindede selvstændige, forplejning med formiddagssnack, frokost og eftermiddagsforkælelse, te/kaffe/vand hele dagen og selvfølgelig din helt egen Skab dit bedste år-arbejdsbog, som bliver din trofaste følgesvend, der hjælper dig med at realisere på dine drømme og vækste din virksomhed de næste 6 måneder.

  3. Evig adgang til onlinekurset “Bliv ven med tiden”. Her lærer du den enkle GJORT-metode, der giver dig overskud og får dig til at lykkes med at holde dig til planen. Det er nøglen til at lykkes med at føre planerne fra workshoppen ud i livet.

  4. FRIT medlemskab (så længe du vil) af vores private Facebookgruppe, hvor du kan netværke og sparre med de andre deltagere både før og efter workshoppen.

  _______________________

  DAG 2: Implementering

  5. Dag 2 på workshoppen er en implementeringsdag sammen med en lille, fortrolig gruppe af selvstændige, der alle ønsker at forkæle sig selv og deres virksomhed med en luksus-udgave af workshoppen.

  Det er til dig, der ønsker at have ekstra tid til at gå i dybden med dine mål og finpudse planerne.

  Det kan også bruge dagen på at tage de første skridt i forhold til det, du har planlagt. På den måde kan du nå at få rykket på udviklingen af din virksomhed og de første, vigtige mål allerede INDEN, du kommer hjem fra workshoppen.

  Her bliver også tid til at netværke med de andre selvstændige, der har valgt luksusversionen.

  Inklusive både morgenmad, frokost, drikkevarer, snacks, kaffe og te hele dagen på dag 2.

  6. Personlig sparring og feedback fra Anne Pernille. På hele dag to har du adgang til at få feedback og sparring fra Anne Pernille (i rimeligt omfang) vedrørende dine planer, mål, og hvordan det passer med dine overvejelser omkring virksomhedens udvikling.

  (KUN på dag 2 og dermed kun for deltagerne på 2-dagsworkshoppen).

  _______________________

  Pris

  7.999 kr + moms

  Mulighed for ratebetaling.

  OBS: Overnatning er ikke inkluderet, men vil du forkæle dig selv ekstra, så book en overnatning eller to på hotellet og gør det dit eget lækre getaway.