fbpx

1:1-sparring for selvstændige, der er klar til at rykke personligt og professionelt.

Har du alt for travlt? Savner du en at sparre med omkring din virksomhed? Og er du klar til at lykkes hurtigere og nemmere med målene i din virksomhed? 

Som business mentor hjælper jeg dig med at få tid til det vigtigste, så du kan skabe de resultater og realisere de drømmemål, du har for din virksomhed – og få overskud til at nyde livet ved siden af.

Tænker du også nogle gange på, hvad der skete med den gejst, du havde, da du startede som selvstændig? Kan du huske den? Den skråsikkerhed og entusiasme? Følelsen af at blive din egen chef, bestemme selv og få fleksibelt arbejdsliv, der passer til dig og dit liv. Friheden til at arbejde, når du ville, og gøre tingene på din måde.

…. Den forsvandt stille og roligt i takt med, at mængden af kundeopgaver steg og din to do-liste voksede og voksede.

Og nu sidder du sikkert og er lidt træt af, at du ikke får handlet på det, du gerne vil? Enten fordi du har svært ved at komme fra idé til handling, savner sparring på de næste skridt, eller fordi det er svært at finde tid til at gøre noget ved det.

Så livet som selvstændig er måske ikke blevet helt så sjovt, som du troede, det ville være, selvom du er lykkes med meget på din rejse indtil nu.

Du ved, der er et større potentiale i din forretning, som du gerne vil realisere. Eller måske er virksomheden ikke blevet helt, som du ville ønske det. Uanset hvad, så er der bare nødt til at ske noget nu.

Ellers…

Ja, ellers hvad?

Jeg gætter på, du nok ikke er typen, der bare giver op eller accepterer tingenes tilstand, vel?

Men hvad så?

Hvad så, når du bliver ramt af uvisheden om, hvilke håndtag du skal skrue på i din forretning – eller hvordan du får tid til det, du rigtigt gerne vil sætte i søen?

Og hvad så, når du bliver ved med at udskyde dine planer om at forbedre dit onlineprodukt, din salgstragt, din hjemmeside, tiltrække (endnu) flere kunder, udvikle din nye passionerede produktidé eller få mere struktur og overblik, så du kommer til at trives meget bedre i dit arbejdsliv?

Lad mig starte med at sige: godt, at du er lige her. Lige nu. Sænk skuldrene, og kom tættere på. Lidt tættere på endnu. Så tæt, at du føler, du kan læne dig op ad mig. For det er lige præcis, hvad du har brug for lige nu. Er det ikke?

Én at læne dig op ad. En du kan spille bold opad, som tør udfordre dig og ved, hvad der skal til for at nå dine mål. En, der kan hjælpe dig igennem både de personlige og forretningsmæssige udfordringer, der lige nu står imellem dig og den succes, frihed, tilfredshed og det overskud i det daglige, som du ved, venter på dig…. hvis bare…

Lad os tale lidt om dig først

Hvis du minder om de fleste selvstændige, jeg er business mentor for, så ved jeg at…

 • Du er selvstændig – og har været det i en del år – og når du taler med andre om dit liv som selvstændig, lyder det ofte, som om det går godt. Så udadtil ser det altså fint ud. Men det føles ikke helt så fint indeni, for du er ofte mere frustreret end tilfreds. Og har ingen at tale med det om, som virkeligt kan hjælpe dig med det, du har brug for.
 • Det er, som om to-do-listerne vokser og vokser, selvom du knokler og knokler. De ideer og drømme, som du ved, du og din virksomhed har potentiale til at lykkes med, savner du tid til at gøre noget ved. Du kan være i tvivl om, hvad du skal ændre på , eller hvordan du skal gribe processen an.

   

   

 • Du kan have svært ved at følge de nye, inspirerende ideer helt til dørs, fordi der er så meget andet, du skal nå – og så mange andre ideer, der popper op. Hvis du nu bare havde tid nok, vidste hvad du skulle gøre og fokuserede…
 • Du er træt af at investere i onlinekurser, du alligevel aldrig får gennemført og brugt i din virksomhed og dit liv. Selvom du hver gang køber dem med intentionen om at bruge dem. Men hey…. der var en e-mail, der var en freebie om salg på automatpilot, og der var et nyt tip, der lød, som om det ville gøre underværker for dig og din forretning.
 • Når du skal være helt ærlig, rammer tvivlen dig sikkert også på de dårlige dage. Tvivlen på om du overhovedet har det, der skal til for at få din virksomhed til at udvikle sig til næste niveau og få det overskudsliv, du havde sat næsen op efter, da du sprang ud som selvstændig (dengang da du var lykkeligt uvidende om, hvad det ville kræve af dig). 
 • Du føler sandsynligvis, at det er uoverskueligt at træffe svære og afgørende beslutninger, selvom du ved, at det er nødvendigt. Men du ved også, at hvis du vil have forandring, så har du ikke tid til at sidde og skulle regne det hele ud selv. Det er der simpelthen ikke tid til. 

Men sådan behøver det ikke være. Der er en anden (og bedre) måde at drive en succesfuld virksomhed på.

 

Hvor du kan nyde dit arbejdsliv og have tid nok til at vækste og udvikle. Hvor du ikke hele tiden føler dig bagud. Hvor du har tid til det, der betyder noget for dig i dit liv.

Du har brug for at blive den gode leder for dig selv som selvstændig, styrke selvtilliden og skabe tid til at kunne fokusere på det vigtige, så det hele ikke drukner i drift af virksomheden – og måske lære nogle redskaber til at planlægge, gøre din hjemmeside og produkter mere kundetiltrækkende, sælge bedre online og få flere af præcist de kunder, du allerhelst vil arbejde med eller løse opgaver for. 

Det hjælper jeg dig med at komme i mål med som business mentor og professionel sparringspartner. Og jeg lover dig, at det slet ikke er så svært, som det til tider føles.

“Jeg har tjent min investering hjem mindst 3 gange, for min omsætning er allerede steget med omkring 50%

– og den kommer til at tage endnu et hop opad i år. 

Det skyldes både, at jeg fik sat mig et konkret mål på Skab dit bedste år-workshoppen, og at jeg har haft Anne Pernille som business mentor på sidelinjen det sidste 3/4 år.

Grunden til, at jeg opsøgte Anne Pernille, var, at jeg havde en fornemmelse af, at der var langt større potentiale i mine onlineprodukter, end jeg selv formåede at realisere. Og så kunne jeg se, der var behov for at prioritere, hvad jeg skal bruge min tid på, og jeg havde brug for sparring fra én, der kunne se min forretning udefra.

Jeg har fået det bedre med at sælge, og Anne Pernille har hjulpet med med at forbedre min hjemmeside og hele salgsprocessen omkring mine onlinekurser.

Jeg synes, altid Anne Pernille har gode og skarpe input. Det er lidt som at have en ekstra hjerne, der hjælper mig med at tænke på muligheder, jeg ikke selv kan se eller få strammet op, der hvor det er nødvendigt.

Anne Pernille er ligefrem og ikke bange for at sige, hvad der skal ændres men på en behagelig måde, så man føler sig mødt. Hun er velforberedt og har givet mig mange guldkorn og anvisninger, jeg kunne gå lige hjem og implementere. Og det har givet klare resultater.

Birgitte Sølvstein

Aut. Psykolog, www.soelvstein.dk

“Jeg har fået overblik over min planlægning af daglige rutiner og godt overblik over produktion af nye produkter.”

“Jeg har fået overblik over min planlægning af både daglige rutiner, men også et godt overblik over produktion af nye produkter samt lancering af disse. 

Jeg har fået super god støtte, rådgivning og gode værktøjer hos business mentor Anne Pernille og efter hver session fik jeg en mail, der opsummerede vores samtale og hvilke ting, jeg kommittede mig til indtil næste session.

Dét har været guld værd.

Anne-Louise Knudsen

Klinisk diætist , Diætpiloten

“Nu har jeg 3 freelancere ansat og over 100 glade mennesker i mit onlineprogram.

Min største udfordring var at realisere de sindsygt mange ideer, jeg havde. Jeg arbejdede på dem lidt hist og pist, men fik aldrig gjort dem helt færdige.  

Hvis jeg ikke havde haft fat i Anne Pernille, var jeg aldrig kommet i gang. For jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte henne. Hun er skarp og har hjulpet mig med at få klarhed over, hvad jeg skulle fokuserer på og i hvilken rækkefølge.

Jeg havde brug for en, der kunne redde mine tanker ud og hjælpe mig med at finde ud af, hvor jeg skulle starte. Jeg kunne have fået 117 meninger fra hvem som helst, men jeg havde brug for en som Anne Pernille, der har praktisk erfaring. 

Jeg vil anbefale mentorforløbet til alle selvstændige, der har en masse ideer til fede ting, de gerne vil lave. Uanset om du er på dit første projekt, eller på projekt nummer 10. Så kommer du så meget hurtigere ud af røret ved at få målrettet hjælp fra en, der KUN arbejder med andre ligesom dig.

I fremtiden vil jeg nok være hurtigere til at få personlig coaching for at spare mig selv en masse frustration og tid.”

Jesper Bram

Lowbrow artist og tatovør, Lowbrow Art Academy

Du ved nok. Du er nok. Og det vil jeg vise dig.

Mit navn er Anne Pernille Fischer. Jeg er business mentor og professionel sparringspartner for frihedselskende, ambitiøse selvstændige, der savner at have tid til det vigtigste, så de kan skabe de resultater, de drømmer om, med deres virksomhed – og nyde livet ved siden af.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe dygtige selvstændige som dig med at udvikle virksomheden, forbedre hjemmesiden, produkterne og styrke salget samtidig med, at de arbejder med deres struktur, planlægningsevne, mindset, indre blokeringer og personlige lederskab. Og det virker. Det har jeg mine kunders ord for.

De selvstændige, jeg samarbejde med, kommer til mig, fordi de er frustrerede over, at de ikke har tid nok til de vigtige projekter, og fordi de savner viden om, hvordan de forbedrer deres forretning eller får overblik og struktur, så der kommer ro på arbejdslivet igen. I samarbejde med mig skaber de et arbejdsliv med overskud, fokus, tid til det vigtigste, og de realiserer de målbare resultater, der taler for sig selv, i deres virksomhed. 

Og nej, du har ikke brug for endnu et onlinekursus eller en eller anden gurus firkantede metode. Ikke som det næste. Måske senere. Men ikke nu. Du ved nok. Du er nok. Du har bare brug for sparring i forhold til der, hvor du er, så du kan træffe de svære beslutninger med ro i maven og blive langt mere effektiv i din hverdag. Så du kan skabe et liv, hvor du igen trives i dit arbejdsliv, hvor du lykkes med dine næste mål som selvstændig, og hvor du elsker at stå op til dit arbejde hver dag.

Og Hvordan kommer du så derhen?

Lad mig præsentere dig for business mentor-forløbene for selvstændige.

Du kan vælge mellem de 2 forløb Wingwoman Samarbejdet og Business Fokus Forløbet. Der bliver kun åbnet for 5 pladser på 1:1-forløbene for selvstændige om måneden.

I begge forløb kan vi arbejde med de 3 fokusområder, som jeg er specialiseret i at hjælpe selvstændige med:

 • Businessoptimering: Vi forbedrer og optimerer din hjemmeside, produkter og markedsføring, så der bliver bedre flow i din virksomhed, og du tiltrækker (endnu) flere af de rigtige kunder og konverterer bedre. Det inkluderer detaljeret feedback på salgsider, produktsider, hjemmesiden, freebies og salgskampagner. Det handler om at automatisere og forenkle dine salgskanaler og salgsprocesser, så du når ud til flere uden at skulle arbejde mere.
 • Få overblik og overskud med enkel planlægning: Vi lægger en årsplan med motiverende, udfordrende mål, og vi arbejder med ugeplanlægning, så du får tid til at handle på dine ideer og mål i stedet for kun at drifte virksomheden. Det handler om at skabe overblik og overskud i hverdagen, så du får mere frihed og fritid, samtidigt med at din virksomhed trives (endnu) bedre.
 • Styrk dit business mindset: Det, der sker mellem ørerne på selvstændige, er oftest den største udfordring i forhold til at nå de resultater og få det arbejdsliv, de drømmer om. Perfektionisme, pleaser-genet, frygt og begrænsende tankemønstre er alt sammen noget, der kan blokere din fremdrift og holde dig fra at skabe den forandring, du ønsker i din virksomhed. Derfor tager vi også hul på mindsetarbejdet, i de områder hvor du (måske) spænder ben for dig selv og udviklingen af din virksomhed. Det er en stor hjælp, når du skal træffe de store, modige beslutninger omkring virksomhedens udvikling og forbedring af dit arbejdsliv.

Wingwoman Samarbejdet

Fordi din virksomhed og dit arbejdsliv kan blive endnu bedre. Det er tid til at realisere de næste mål som selvstændig – uden at du skal knokle mere. 

I hele 6 måneder får du mig som din professionelle wingwoman i din virksomhed. Jeg er med dig på sidelinjen hele tiden – også mellem sessionerne – og hjælper dig med konkret sparring og rådgivning, så din gode business bliver endnu bedre, og du får et arbejdsliv, du igen elsker at stå op til hver dag. Vi har fokus på at udvikle og opgradere både din virksomhed og dig, så du får udnyttet det fulde potentiale af virksomheden, dine salgskanaler, produkter og samtidigt får mere overskud, overblik og frihed i det daglige. 

Ethvert Wingwoman Samarbejde er skræddersyet og sit helt eget, fordi du, din virksomhed, dine udfordringer og mål er helt unikke, men når det så er sagt, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i de 3 fokusområder beskrevet ovenfor.

Et Wingwoman Samarbejde består af:

 • 12 online sessioner fordelt på 1 målsætningssession (75 min.) og 11 sparringssessioner (50 min.). Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din business i et lukket onlinerum på Zoom. 
 • Feedback mellem sessionerne: under hele forløbet har du adgang til skriftlig og/eller videofeedback på din hjemmeside, produktsider og andet materiale, som du forbedrer eller udarbejder som en del af forløbet (så du kan få mine professionelle øjne på dine vigtigste materialer og hurtigt får krydset dine opgaver af to do-listen). 
 • Fri adgang til mine trin-for-trin e-guides og skabeloner, når du får brug for ekstra hjælp og guides undervejs i forløbet (som er designet for, at du sparer tid, slipper for at skulle finde løsningerne selv og nemmere kommer i mål med udviklingsopgaverne).
  Blandt andet ugeplanlægningsguiden: “Nå dine mål uden at smadre dit liv” og tekstforfatteren Vibeke Storms fantastiske, 90-siders e-guide til at skrive en OM-side, der forfører dine læsere. 
 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre. 
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

 

Du får en professionel business mentor og wingwoman til din virksomhed. En der hjælper dig med at finde de svar og løsninger, du har brug for igennem et 6 måneder langt samarbejde med adgang til hjælp mellem sessionerne, så du kommer hurtigere i mål. Det vil spare dig for tid, gøre dit arbejdsliv lettere, og du slipper for at skulle regne alt ud selv.

Din investering:
4.000,- kr. (+moms) pr måned i 6 måneder.

(Samlet pris 24.000,- kr. + moms)

Business Fokus Forløbet

Få professionelle øjne og sparring på de områder, du gerne vil udvikle i din virksomhed. Med en overskuelig trin-for-trin-plan kommer du både hurtigere og nemmere i mål.

I Business Fokus Forløbet zoomer vi ind på et område (eller to) i din virksomhed og arbejder fokuseret på at finde løsninger og svar til dig, så det bliver nemt for dig at komme videre. I hver session lægger vi konkrete skridt-for-skridt-planer for, hvordan du kommer i mål.

Forløbet er til dig, der kun har brug for sparringen. Du bliver coachet og får hands-on sparring på, hvordan du lykkes med det, du gerne vil, og hvad der skal til for at lykkes med dit fokusområde. Du går fra hver session med en konkret handlingsplan, så du ved, hvad du skal gøre til næste session.

Andre selvstændige har brugt Business Fokus Forløbet til at arbejde fokuseret med:

 • deres mindset (skyggesider, frygt, mod, business selvtillid).
 • at genfinde overskuddet og overblikket med effektiv ugentlig planlægning.
 • udvikling eller tilretning af et produkt.
 • feedback på og forbedring af dele af hjemmesiden.
 • sparring på freebie og hvordan de får flere læsere på nyhedsbrevet.
 • at få lavet en overskuelig årsplan og få sparring på de vigtigste elementer til at komme i mål med planen.
 • at udarbejde et årshjul med content- markedsførings- og salgkampagneplanlægning.

Et Business Fokus Forløb består af:

 • 5 (50 min.) online sessioner. Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din business i et lukket onlinerum på Zoom. 
 • Ugeplanlægningsguiden: “Nå dine mål uden at smadre dit liv” (En e-guide der hjælper dig med at frigøre tid til at handle på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed og få overskuddet tilbage som virksomhedsejer.)
 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre. 
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til. 

Du får hele 5 sessioner og professionel sparring og hjælp til at nå dine mål indenfor et specifikt område (eller to) i din virksomhed. Du bestemmer selv, hvad vi skal fokusere på. Det hele starter med, at vi tager en afklarende snak på telefonen omkring dine spørgsmål og hvilket område af din virksomhed, du har mest brug for fokuseret hjælp til.

Din samlede investering for Business Fokus-forløbet:
9.000,- kr. (+moms)

(Mulighed for betaling i 3 rater á 3.000,- kr. + moms pr måned)

Start med en gratis afklaringssamtale

Er du klar til at realisere dine næste drømmemål som selvstændig? Måske har du spørgsmål til forløbene og ønsker at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig med netop dine unikke udfordringer og mål? Så lad os tage en snak på telefonen. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål, og vi får begge mulighed for at sikre os, at vi er det rigtige match.

Det fortæller andre selvstændige om deres 1:1-forløb med mig som deres business mentor og professionelle wingwoman:

“Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere den måde, jeg arbejder på.”

“Effekten af et forløb med Anne Pernille virker kæmpestor i forhold til indsatsen.

Jeg føler, at jeg på kort tid har fået løst op for nogle problemer, jeg har bokset med i min virksomhed i en del år, og at Anne Pernille har været en kæmpe hjælp i forhold til at skaffe mig værktøjer, som jeg fremadrettet kan bruge.

Anne Pernille har også været supergod til at stille spørgsmål på den helt rigtige måde, så jeg endda nogle gange er kommet frem til nogle svar, jeg ikke vidste jeg lå inde med.

Udfordringer, der har virket uoverskuelige er blevet forenklet så meget, at jeg har mod på at kaste mig over dem. Jeg har fået så mange fine værktøjer, der passer til den type person, jeg er, og den måde, jeg kører virksomhed på. Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere på den måde, jeg arbejder på.”

Kristina A. Colston

Grafisk designer, www.skyfri.dk

“Jeg fik delt den store drøm op i mindre bidder, så det blev muligt for mig at handle på min næste, store virksomhedsdrøm.”

“Jeg havde haft webshop, hvor jeg solgte uld og silke til mor og barn i mange år, men ville gerne sælge webshoppen og starte en anden virksomhed som SEO-mentor.

Inden forløbet var jeg ikke i tvivl om Anne Pernilles evne til at hjælpe. Men jeg tvivlede på, om jeg kunne rykke mig nok i forløbet. Altså om jeg ville komme nogen vegne med mine udfordringer. Og så var jeg i tvivl om det var min forretning eller mig selv, jeg havde mest brug for at arbejde med.

Jeg havde brug for én, der kunne hjælpe mig fra: At drømme om noget andet” til at tage et skridt af gangen – hen imod det, jeg gerne ville.

Anne Pernille hjælp mig med at få delt den store drøm (om at tage det store spring og starte min nye virksomhed) op i mindre bidder, så det nu er blevet muligt for mig at handle på min drøm. De store udfordringer blev talt igennem, og jeg fandt ro i at arbejde med én ting af gangen. Så drømmen blev helt konkret, og jeg fik mig selv med igen.

Anne Pernille fik og får mig (stadig) til at føle at alt er ok. Det her skal nok gå. Og hun forstår at spørge, prikke og guide mig ud af mit hamsterhjul, så jeg begynder at handle på min drøm. Hun har så meget erfaring og viden, at jeg hele tiden rykkede mig mere og mere. Jeg troede kun, jeg skulle tale om business, men Anne Pernille fik åbnet op for mange andre områder, som lavede forhindringer på min vej. Hun er så god til at læse mig, som person og få mig til at rykke, som jeg vil.

Nu overvejer jeg kraftigt at få Anne Pernilles hjælp en time eller to hver måned. Et år frem.

Hanne Østergård

SEOmentor, www.seomentorhanne.dk

“Anne Pernille hjalp mig med at træffe de rette beslutninger, som gjorde en kæmpe forskel.”

“Det bedste, jeg fik ud af forløbet, var, at jeg endelig turde tage de rette beslutninger. At turde springe ud i mine valg. At turde stå ved, at jeg er god nok, og at det arbejde, jeg gør, er godt.

Anne Pernille er utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg følte mig tryg, så snart vi talte sammen først gang. Man får en lyttende og meget nærværende person med hende som coach. Og hun har en utrolig evne til at huske, hvad der er sket under forløbet fra gang til gang.

Hendes coaching og fremgangsmåde åbner ens øjne op for mange ting, og de redskaber, hun videregiver, kan man virkeligt bruge. De har været meget effektive for mig. Er meget tilfreds med resultatet. Kan kun varmt anbefale Anne Pernille :)”

Dominique Beck Gudbjôrnsson

Danseinstruktør, www.ryst.dk

“Jeg har fået mere tro på mig selv, og hvad jeg kan.”

Jeg opsøgte Anne Pernille, fordi jeg havde brug for hjælp til at skabe struktur, overblik og få selvtillid.

Jeg har fået et kæmpe boost både kreativt og professionelt efter mit forløb med Anne Pernille. Der er både mere ro på og mere fokus.

I forløbet har jeg fået værktøjer til at strukturere min tid, overblik over hvad der skal prioriteres hvornår og mere rum for eksperimentering. Og jeg har fået mere tro på mig selv, og hvad jeg kan.

Anne Pernille er professionel og hjælpsom, og giver håndgribelige råd til hvordan man kan løse de udfordringer man står foran.

Hege Karoliussen

Fotograf og illustrator, www.thehappinessdetective.dk

“Det har givet mig troen på, at mit koncept har gang på jorden, og det har gjort mig vedholdende.”

“Jeg havde behov for at få et business-mindset og et markedsførings-mindset, fordi markedsføringsdelen, kundetyperne og salgsvinklerne ikke ligger naturligt for mig at tænke i. Specielt mine snakke med Anne Pernille om konkretisering af mine målgrupper har givet værdi.

Forløbet med Anne Pernille som business mentor har givet mig troen på, at mit koncept har gang på jorden, og det har gjort mig vedholdende.

Nu har jeg fået lavet en ny hjemmeside, og Anne Pernille har givet god sparring på salgstekster og produktsiderne. Og jeg er blevet opmærksom på mine skyggesider som selvstændig.

Der har været en god kemi imellem os. Jeg føler, jeg er blevet mødt på mine udfordringer, og Anne Pernille har altid været lyttende og spørgende til min til tider noget ustrukturerede tankegang. Det har især været godt med hendes åbenhed overfor mine skæve vinkler, og det, at hun gør mine abstrakte tanker konkrete for mig. Jeg har altid får konkret støtte, og hun er god til både at sætte ord og billeder på, hvad det er, der er i spil. 

Jeg vil anbefale Anne Pernille til dem, der har brug for at blive mødt blødt og forstående, og som samtidig har brug for en der har styr på tingene og er god til at følge op.”

Marianne Snabe

Coach, www.marianne-snabe.dk

“Jeg har revolutioneret min virksomhed sammen med Anne Pernille”

“Jeg har revolutioneret min virksomhed sammen med Anne Pernille og gjort den meget mere skarp, målrettet og smukkere udadtil. 

Mit forbehold for at vælge business mentor-forløbet var prisen, naturligvis, men det var billigt i forhold til, hvad jeg fik ud af det.

Inden jeg startede på forløbet, vidste jeg for lidt om at drive virksomhed og havde for svært ved at komme ud over stepperne. Det hjalp meget, da Anne Pernille gav mig ressourcer og en klar plan.

Nu har jeg fået lavet en ny hjemmeside, nye pakker til mine klienter og markedsføring. Det har givet mig handlekraft med de redskaber, jeg har fået, og motivation igennem en klar plan for min virksomhed.”

Annemaia Nadine Møller

Doula og ammespecialist, www.annemaia.dk

“Inden forløbet vidste jeg ikke, om jeg havde råd. Men nu kan jeg se, at jeg ikke havde råd til at lade være.”

“Jeg havde svært ved at strukturere arbejdsugen i min virksomhed. Jeg havde især brug for hjælp til at “komme ud over rampen” og få nogle flere kunder, og dette krævede mere struktur.

Anne Pernille er en indlevende, konstruktiv og bare super kompetent business coach. Min virksomhed ville slet ikke være kommet så langt uden hende. Hun har især hjulpet mig med bedre struktur (jeg bruger en ugeplan nu! Det havde jeg aldrig troet) og fokus.

Jeg har fået meget mere struktur på min arbejdsuge og -dag, og jeg er blevet mere sikker på mig selv. Nu laver jeg ugeplanen hver uge (med meget få undtagelser) og har derfor et meget bedre overblik over mine projekter, mål og opgaver, og jeg er blevet bedre til at sætte mål og arbejde målrettet for at nå dem.”

Elle Kari Christensen

Grafisk Facilitator, www.visuelle.dk

Er det tid til at få professionelle øjne på din virksomhed og få en business mentor at sparre med?

Så lad os tage en snak sammen. Jeg kalder det en (gratis) afklaringssamtale, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og overvejelser, og vi finder ud af, hvordan et samarbejde kan se ud.

Vær opmærksom på, at jeg kun åbner for 5 pladser på 1:1-forløbene om måneden.

6-trinsguide til dig, der er selvstændig:

Sådan undgår du de 6 værste planlægnings- og mindsetfælder, der får planerne til at skride og forhindrer dig i at realisere drømmemålene i din business (små og store).

Du bliver samtidigt tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige og kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

YAY! Du er nu ombord og guiden er på vej til din indbakke.