fbpx

1:1-sparring for selvstændige, der er klar til at rykke personligt og professionelt.

Personlig hjælp til dig, der er træt af, at du ikke får realiseret dine drømme med din virksomhed på grund af tvivl, travlhed, mangel på viden og værktøjer, eller fordi du ikke har en gennemtænkt plan – og er klar til at lykkes hurtigere og nemmere med en business mentor på sidelinjen.

Tænker du også nogle gange på, hvad der skete med den gejst, du havde, da du startede som selvstændig? Kan du huske den? Den skråsikkerhed og entusiasme? Følelsen af at blive din egen chef og få et arbejdsliv, der passer til dig. Friheden til at træffe de beslutninger, der gav der passer til dig.

…. Den forsvandt stille og roligt i takt med, at opgaverne og din to-do-liste voksede.

Måske er du lidt træt af, at du ikke handler på det, du gerne vil? Enten fordi du tænker for længe over det uden at komme igang, mangler viden, eller fordi du har svært ved at få tid til at handle på dine ideer?

Så livet som selvstændig er måske ikke blevet helt så sjovt, som du troede, det ville være. Det er måske heller ikke blevet helt, som du ville ønske det. Og nu er der bare nødt til at ske noget.

Ellers…

Ja, ellers hvad?

Jeg gætter på, du nok ikke er typen, der bare giver op, vel?

Men hvad så?

Hvad så, når du bliver ramt af tvivlen på, hvilke håndtag du skal skrue på i din forretning – eller hvordan du gør det for at få det til at lykkes?

Og hvad så, når travlhed eller tvivlen overvælder dig, selvom du laver lige præcist det, du drømte om?

Hvad når du bliver ved med at udskyde dine planer om at lave et onlinekursus, forbedre din hjemmeside, arbejde mindre, holde dig til din plan, udvikle den der workshop eller starte din nye forretningsidé?

Lad mig starte med at sige: godt, at du er lige her. Lige nu. Sænk skuldrene, og kom tættere på. Lidt tættere på endnu. Så tæt, at du føler, du kan læne dig op ad mig. For det er lige præcis, hvad du har brug for lige nu. Er det ikke?

Én at læne dig op ad. En, der kan hjælpe dig over de både personlige og professionelle forhindringer, der lige nu står imellem dig og den følelse af succes, frihed, tilfredshed og overskud, du ved, venter på dig…. hvis bare…

Lad os tale lidt om dig først

Hvis du minder om de fleste selvstændige, jeg hjælper, så ved jeg at…

 • Du stiller store krav til dig selv og har svært ved leve op til dine egne forventninger, når det kommer til dine resultater, din produktivitet og dit overblik. Du ved nok godt selv, at du er (alt for) hård ved dig selv.
 • Du er selvstændig – med flere år på bagen – og når du taler med andre om dit liv som selvstændig, lyder det ofte, som om det går godt. Så udadtil ser det altså fint ud. Men det føles ikke helt så fint inden i dig, for du er ofte mere frustreret end tilfreds. Og har ingen at tale med det om, som virkeligt kan hjælpe dig med det, du har brug for.
 • Det er, som om to-do-listerne vokser og vokser, selvom du knokler og knokler. De ideer og drømme, som du gerne vil realisere, får du ikke gjort nok ved. Og du er i tvivl om, hvor du skal starte, eller hvordan du skal gribe dem an. Du kan have svært ved at følge en god ide helt til dørs, fordi der er så meget andet, du skal nå – og så mange andre ideer, der popper op.
 • Du er træt af at investere i onlinekurser, du alligevel aldrig får gennemført og brugt i din forretning og dit liv. Selvom du hver gang køber dem med intentionen om at gøre det. Men hey…. der var en e-mail, der var en freebie om salg på automatpilot, og der var et nyt tip, der lød, som om det ville gøre underværker for dig og din forretning.
 • Når du skal være helt ærlig, rammer tvivlen dig sikkert også på de dårlige dage. Tvivlen på om du overhovedet har det, der skal til for at få din virksomhed til at udvikle sig til det, du drømmer om at skabe. Så du kan leve det liv, du faktisk planlagde, da du sprang ud som selvstændig med flow i arbejdslivet og frihed til at leve livet, som du gerne vil.
 • Du føler, det er uoverskueligt at træffe svære og afgørende beslutninger, selvom du ved, at det er nødvendigt. Og det holder dig måske også fra at træde ud i lyset med alt det, du har at tilbyde dine kunder. Med hele dig. Uden forbehold.

Kan du nikke genkendende til noget af det?

Så hør her: Sådan behøver det ikke at være. Der er en anden måde at drive en succesfuld virksomhed på. Hvor du kan nyde dit arbejdsliv og have tid nok til det, der er også vigtigt. Hvor du ikke hele tiden føler dig bagud.

Du har bare brug for at tage lederskab i dit eget liv som selvstændig, styrke selvtilliden og handlekraften – og måske lære nogle redskaber til at drive virksomhed, sælge, markedsføre dig og tiltrække præcist de kunder, du gerne vil arbejde med. 

Det hjælper jeg dig med som business mentor. Og jeg lover dig, det slet ikke er så svært, som du tror.

Hør hvad andre selvstændige fortæller om vores samarbejde:

“Jeg har fået glæden tilbage i min hverdag som virksomhedsejer”

“Jeg har fået glæden tilbage i min hverdag som virksomhedsejer, og jeg har fået belyst min process, mine udfordringer og min hverdag samt fundet ud af, hvordan jeg i hverdagen får tanket mig selv og min kreativitet op.

Anne Pernille har som min business mentor fra starten set på mig og mit firma med stor omsorg og professionalisme. Hun har lyttet og vi har sammen lagt planer der er blevet ført ud i livet – de var realistiske i forhold til, hvor jeg var, hvor meget tid jeg havde, osv.

Tine Mouritsen

Designer, Tine Mouritsen ApS

“Jeg har fået overblik over min planlægning af daglige rutiner og godt overblik over produktion af nye produkter.”

“Jeg har fået overblik over min planlægning af både daglige rutiner, men også et godt overblik over produktion af nye produkter samt lancering af disse. 

Jeg har fået super god støtte, rådgivning og gode værktøjer hos business mentor Anne Pernille og efter hver session fik jeg en mail, der opsummerede vores samtale og hvilke ting, jeg kommittede mig til indtil næste samtale.

Dét har været guld værd.

Anne-Louise Knudsen

Klinisk diætist , Diætpiloten

Du ved nok. Du er nok. Og det vil jeg vise dig.

Mit navn er Anne Pernille Fischer og jeg er business mentor for selvstændige og professionel sparringspartner både for dig, der lige har startet din egen virksomhed, og dig, der har været igang i 3, 7 eller 20 år.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe dygtige selvstændige som dig med at opnå de resultater, de ønsker, ved at udvikle virksomheden samtidig med, at de arbejder med deres struktur, indre blokeringer og personlige lederskab. Og det virker. Det har jeg mine kunders ord for.

De selvstændige kunder kommer til mig, fordi de er frustrerede, savner viden eller overblik i deres forretning. I samarbejde med mig skaber de et liv som selvstændig med overskud, fokus, tid til det, der betyder noget, og med flow i virksomheden

Og nej, du har ikke brug for endnu et onlinekursus eller en eller anden gurus metode. Ikke som det næste. Måske senere. Men ikke nu. Du ved nok. Du er nok. Du har brug for at lære at lede dig selv, træffe de svære beslutninger med maven og blive langt mere effektiv i din hverdag. Så du kan skabe et liv, hvor du igen trives i dit arbejdsliv, hvor din arbejdsdag er struktureret og målrettet, og hvor det at drive din forretning føles meningsfyldt og gør dig glad indeni.

Og hvordan gør vi så det? Hvordan kommer du derhen?

Lad mig præsentere dig for business mentor-forløbene for selvstændige.

1:1-sparring for dig, der er selvstændig og klar til at rykke både personligt og professionelt med en business mentor.

Jeg åbner kun for 5 individuelle sparringsforløb pr. måned. Det starter altid med en gratis afklaringssamtale, før du beslutter dig. Det er vigtigt for, at vi begge kan finde ud af, om det er det rigtige match – og for at finde ud af, hvad du helt specifikt har brug for, og hvad der skal til for at få dig i mål.

Wingwoman-forløbet
9 sessioner (9½ timer i alt)

Forløbet er til dig, der har brug for hjælp og sparring til mere end bare 2-3 områder af din virksomhed. Du vil investere i en seriøs udvikling eller opgradering af din virksomhed – eller du vil have en fast månedlig sparring for at køre din virksomhed bedst muligt. I forløbet her får du alt det, der er i forløbet nedenfor plus 3 ekstra sessioner.

Du kan få sparring på og skræddersyet hjælp til alt fra struktur og planlægning til produkt- og virksomhedsudvikling, markedsføring, work-life-balance, personlige udfordringer – eller til at gå helt ned i detaljen med konkret feedback på, hvordan du får hjemmesidetekster til at tiltrække kunderne, forbedre din hjemmeside, gennemgang af freebie, osv. 

(Forløbet kan også bruges af nystartede selvstændige, der vil bygge hele fundamentet af deres forretning op fra bunden. Hellere få det lavet rigtigt første gang, så du slipper for at spilde tid på at prøve dig frem eller på forkerte løsninger.)

Du får:

 • alt, der er beskrevet i forløbet nedenfor plus det her:
 • 3 ekstra sessioner (Den første af de 9 sessioner er 1½ time og de efterfølgende er som udgangspunkt 1 time hver)
 • BONUS: e-bogen “Lær at skrive en OM-side, der forfører dine læsere (også selvom du tror, du ikke kan skrive den selv)”. Den er på 92 sider + 3 skabeloner, som du nemt kan overføre til din virksomhed. E-bogen er lavet af den dygtige tekstforfatter Vibeke Storm, som her afslører sin hemmelige opskrift på, hvordan du skriver teksten til din OM-side trin-for-trin, så den ikke bare forfører dine læsere, men også gør din forretning godt.

Du får en professionel business mentor og wingwoman til din virksomhed. En der hjælper dig med at finde de svar og løsninger, du har brug for. Det her vil gøre dit arbejdsliv lettere, og du slipper for at skulle regne alt ud selv.

PRIS: 10.000,- + moms

(Ratebetaling: 5 måneder á 2.000,- + moms)

Planlægnings- og udviklingsforløbet
6 sessioner (6½ timer i alt)

Forløbet er til dig, der kan genkende 1 (eller flere) af disse ting:

 • Du har (alt) for travlt og arbejdet fylder mere, end du drømte om. Du savner struktur og overblik, så du kan komme til at knokle mindre og nyde livet mere.

 • Du vil styrke din virksomhed ved at udvikle dine produkter, hjemmeside, freebie og kommunikation, så du tiltrækker de kunder, du helst vil arbejde med – men du ved ikke, hvordan du gør.
 • Du føler, at der er noget, der stopper eller blokerer for din fremdrift, og du er klar til at finde nøglen til at løse op for det, så du får flow i arbejdslivet (og virksomheden).
 • Du har en spændende idé, du gerne vil udvikle (for eksempel et onlineprodukt, en ny service, ny forretningside), men savner enten konkret viden og værktøjer, tid til at udføre det eller hjælp til nemmere og hurtigere at komme i mål med den.

I forløbet her får du sparring og hjælp fra mig, som din business mentor, til den planlægning og/eller udvikling, du har brug for. Forløbet bliver skræddersyet til dine behov, så vi fokuserer på det, der vil rykke din virksomhed og dit arbejdsliv mest imellem sessionerne. 

Du kan eksempelvis bruge forløbet til at:

 • få hjælp til at udvikle din idé eller ændre det, du gerne vil i din virksomhed
 • blive bedre til planlægning, så du får overskud og når det, du sætter dig for (uden stress) – og kan holde fri med god samvittighed uden at være mentalt på arbejde 
 • sætte mål for din virksomhed, så du ved, hvor du er på vej hen – og lægge en plan for, hvordan du når i mål med det
 • opnå afklaring omkring dine overvejelser og ideer. Hvad virker? Hvad skal du gå efter? Hvad skal du forbedre for at kunne bruge det?
 • sparring på produkt- og virksomhedsudvikling, prissætning, markedsføring, produktpakker og hvordan du skriver dig ind i hjertet på dine kunder.
 • detaljeret feedback i forhold til, hvordan du forbedrer for eksempel din produkttekst, din freebie, 2-3 salgsmails eller en anden side på din hjemmeside. 

Du kan spørge mig om alt og trække på min viden og erfaring i alle sessionerne. Det er vejen til at få overskud som selvstændig og lykkes lettere med det, du gerne vil realisere.

Forløbet består af:

 • 6 møder (1½ times opstartsmøde og 5 møder á 1 time). Vi planlægger møderne, så de passer med, hvor hurtigt du gerne vil i mål, og hvad du har tid til.
 • BONUS: e-bogen “Sådan når du dine mål uden at smadre dit liv”, som er en komplet gennemgang af min kendte ugeplanlægningsmetode. Her guider jeg dig trin-for-trin til at få overblik og nå de mål, du sætter dig for. Skabelon til ugemødet inkluderet.
 • Får du brug for skabeloner, du bare kan følge, har jeg et hav af dem, som jeg gladeligt deler med dig.
 • Opsummering på e-mail efter hver session med overskuelige trin-for-trin-handlingsplaner i hver session, så du har overblik over dine næste skridt.

Her gør vi det meningsfyldt og sjovt for dig at være selvstændig – igen. Og du slipper for at stå alene med alle overvejelserne og beslutningerne.

PRIS: 7.500,- + moms

(Ratebetaling: 4 måneder á 1.875,- + moms)

Intensiv

2 timers intensiv sparring

Til dig, der vil vide, hvad du skal gøre med en specifik udfordring i din virksomhed. Vil du rykke hurtigere og nemmere på det, du gerne vil? Er det svært at overskue hvad der er de rigtige til- og fravalg? På 2 timer gennemgår vi dine overvejelser, ideer og lægger en plan til dig, så du nemt kommer videre.

Du kan bruge session til at få:

 • sparring på eksempelvis din produktidéer, konceptet, freebie, markedsføring eller hjemmesideindhold
 • hjælp til at finde ud af, hvordan du tager en stor eller svær beslutning
 • adgang til at trække på min viden om markedsføring, salg, kundekommunikation, planlægning og udvikling af virksomheden
 • overblik over, hvad du skal gøre for at komme i mål, og hvordan du nemt kommer videre

Efter sessionen får du også en opsummering på email.

Du bestemmer, hvad vi skal fokusere på. Jeg hjælper dig som din business mentor med at finde ud af, hvad du skal gøre, og hvordan du kommer videre.

PRIS: 2.250,- + moms.

Din rejse starter med en gratis afklaringssamtale

Er du i tvivl om, hvordan du lykkes med det, du gerne vil som selvstændig? Eller om hvilken af løsningerne der er det rigtige for dig lige nu? Så lad os tage en snak på telefonen. Jeg vil gerne lære dig og din virksomhed at kende, og du har sikkert også brug for at finde ud af, om vi er det helt rigtige match og har god kemi. I afklaringssamtalen kan vi tale om dig, din virksomhed, dine mål og dine udfordringer, og du kan høre mere om forløbene.

Det fortæller de andre selvstændige om deres 1:1-forløb med mig som deres business mentor og wingwoman:

“Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere den måde, jeg arbejder på.”

“Effekten af et forløb med Anne Pernille virker kæmpestor i forhold til indsatsen.

Jeg føler, at jeg på kort tid har fået løst op for nogle problemer, jeg har bokset med i min virksomhed i en del år, og at Anne Pernille har været en kæmpe hjælp i forhold til at skaffe mig værktøjer, som jeg fremadrettet kan bruge.

Anne Pernille har også været supergod til at stille spørgsmål på den helt rigtige måde, så jeg endda nogle gange er kommet frem til nogle svar, jeg ikke vidste jeg lå inde med.

Udfordringer, der har virket uoverskuelige er blevet forenklet så meget, at jeg har mod på at kaste mig over dem. Jeg har fået så mange fine værktøjer, der passer til den type person, jeg er, og den måde, jeg kører virksomhed på. Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere på den måde, jeg arbejder på.”

Kristina A. Colston

Grafisk designer, Skyfri

“Hvis jeg ikke havde haft fat i Anne Pernille, var jeg aldrig kommet i gang. For jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte henne.”

Jeg valgte Anne Pernille, fordi jeg søgte efter en business mentor og coahc, der arbejdede specifikt med selvstændige og de udfordringer, man står med, når man vil få en idé til at blive til virkelighed. Anne Pernille er skarp og har hjulpet mig med at få klarhed over, hvad jeg skulle fokuserer på og i hvilken rækkefølge.

Min største udfordring var, at realisere de sindsygt mange ideer, jeg havde. Jeg arbejdede på dem lidt hist og pist, men fik aldrig gjort dem helt færdige. Jeg havde brug for at finde ud af, hvad jeg skulle fokusere på og så bryde det ned i actionable steps, så jeg kunne finde ud af, hvad der virker. Og hvad der ikke gør. 

Jeg havde brug for en, der kunne redde mine tanker ud og hjælp mig med at finde ud af, hvor jeg skulle starte henne. Jeg kunne have fået 117 meninger fra hvem som helst, men jeg havde brug for en som Anne Pernille, der har praktisk erfaring. I fremtiden vil jeg nok være hurtigere til at få personlig coaching for at spare mig selv en masse frustration og tid.

Jeg vil anbefale mentorforløbet til alle selvstændige, der har en masse ideer til fede ting, de gerne vil lave. Uanset om du er på dit første projekt, eller på projekt nummer 10. Så kommer du så meget hurtigere ud af røret ved at få målrettet hjælp fra en, der KUN arbejder med andre ligesom dig.”

Jesper Bram

Selvstændig, Lowbrow Art Academy

“Anne Pernille hjalp mig med at træffe de rette beslutninger, som gjorde en kæmpe forskel.”

“Det bedste, jeg fik ud af forløbet, var, at jeg endelig turde tage de rette beslutninger. At turde springe ud i mine valg. At turde stå ved, at jeg er god nok, og at det arbejde, jeg gør, er godt.

Anne Pernille er utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg følte mig tryg, så snart jeg trådte ind ad døren. Man får en lyttende og meget nærværende person med hende som coach. Og hun har en utrolig evne til at huske, hvad der er sket under forløbet fra gang til gang.

Hendes coaching og fremgangsmåde åbner ens øjne op for mange ting, og de redskaber, hun videregiver, kan man virkeligt bruge. De har været meget effektive for mig. Er meget tilfreds med resultatet. Kan kun varmt anbefale Anne Pernille :)”

Dominique Beck Gudbjôrnsson

Ryst.dk - Performance & Events

Jeg har fået et skarpt billede på, hvor jeg vil hen og redskaber til at nå derhen.”

Jeg har fået et skarpt billede på, hvor jeg vil hen, motivation og redskaber til at nå derhen, en aktiv proces og ikke mindst troen på, at jeg kan nå derhen. Og jeg har lært nogle teknikker og metoder, der er så enkle at omsætte i min hverdag, at jeg faktisk bruger dem med forbavsende stort udbytte.

Flere forhindringer på vejen har været personlige, mere eller mindre bevidste opfattelser af mig selv; opfattelser der er blevet bearbejdet og erstattet af nye og mere styrkende forståelser. Derfor har forløbet også medført en helt personlig udvikling for mig.

Annes akademiske og forretningsmæssige uddannelsesbaggrund er med til at gøre hendes coaching så professionel. Jeg har gået hos mange forskellige terapeuter og vejledere og arbejdet med alt mellem himmel og jord. Det er dog først hos Anne, at jeg virkelig har oplevet ting rykke sig.

Hun har en vifte af øvelser, som er stærke og virkningsfulde. Og hun er systematisk, jordnær og holder fokus, således at vi når i mål med problemstillingen. Det adskiller hende fra mange andre professionelle samtalepartnere, hvor samtalen godt kan stikke af og der aldrig bliver bundet ordenligt sløjfe.

For mig har denne vedholdenhed været det afgørende element for, at vores samtaler har udmøntet sig i handling og succes. 

Maj Dørup

Billedkunstner og workshopleder, MAJ D

“Jeg fik delt den store drøm op i mindre bider, så det nu er muligt for mig at handle på min drøm.”

“Jeg var ikke i tvivl om Anne Pernilles hjælp. Men jeg tvivlede på, om jeg kunne rykke mig nok i forløbet. Altså om jeg ville komme nogen vegne med mine udfordringer. Og så var jeg i tvivl om det var min forretning eller mig selv, jeg havde mest brug for at arbejde med.

Jeg havde brug for én, der kunne hjælpe mig fra: At drømme om noget andet” til at tage et skridt af gangen – hen imod det jeg gerne ville.

Jeg fik delt den store drøm op i mindre bider, så det nu er muligt for mig at handle på min drøm. De store udfordringer blev talt igennem, og jeg fandt ro i at arbejde med én ting af gangen. Så drømmen blev helt konkret, og jeg fik mig selv med igen.

Anne Pernille fik og får mig (stadig) til at føle at alt er ok. Det her skal nok gå. Og hun forstår at spørge, prikke og guide mig ud af mit hamsterhjul, så jeg begynder at handle på min drøm. Hun har så meget erfaring og viden, at jeg hele tiden rykkede mig mere og mere. Jeg troede kun, jeg skulle tale om business, men Anne Pernille fik åbnet op for mange andre områder, som lavede forhindringer på min vej. Hun er så god til at læse mig, som person og få mig til at rykke, som jeg vil.

Et forløb var nok for mig, men jeg overvejer kraftigt at få Anne Pernilles hjælp en time eller to hver måned. Et år frem.

Hanne Østergård

Business- og webshopmentor, Hanneoestergaard.dk

“Business mentor-forløbet har givet mig troen på, at mit koncept har gang på jorden, og det har gjort mig vedholdende.”

“Jeg havde behov for at få et business-mindset og et markedsførings-mindset, fordi markedsføringsdelen, kundetyperne og salgsvinklerne ikke ligger naturligt for mig at tænke i. Specielt vores snakke og konkretisering omkring målgrupper har givet værdi, og selvom jeg har skiftet undervejs frem og tilbage, så har du været god til at fastholde mig i at tage stilling.

Forløbet har givet mig troen på, at mit koncept har gang på jorden, og det har gjort mig vedholdende.

Nu har jeg fået lavet en ny hjemmeside, og Anne Pernille har givet god sparring. Jeg har nogenlunde overblik over kundetyperne, og jeg bliver bedre og bedre til at have dem i baghovedet, når jeg skriver og laver opslag. Og jeg er blevet opmærksom på mine skyggesider.

Der har været en god kemi imellem os. Jeg føler, jeg er blevet mødt på mine udfordringer, og Anne Pernille har altid været lyttende og spørgende til min til tider noget ustrukturerede tankegang. Det har især været godt med hendes åbenhed overfor mine skæve vinkler, og det, at hun gør mine abstrakte tanker konkrete for mig. Jeg har altid får konkret støtte, og hun er god til både at sætte ord og billeder på, hvad det er, der er i spil. 

Jeg vil anbefale Anne Pernille til dem, der har brug for at blive mødt blødt og forstående, og som samtidig har brug for en der har styr på tingene og er god til at følge op.”

Marianne Snabe

Coach, Marianne Snabe - et liv i balance

“Jeg har fået mere tro på mig selv, og hvad jeg kan.”

Jeg opsøgte Anne Pernille, fordi jeg havde brug for hjælp til at skabe struktur, overblik og få selvtillid.

Jeg har fået et kæmpe boost både kreativt og professionelt efter mit forløb med Anne Pernille. Der er både mere ro på og mere fokus.

I forløbet har jeg fået værktøjer til at strukturere min tid, overblik over hvad der skal prioriteres hvornår og mere rum for eksperimentering. Og jeg har fået mere tro på mig selv, og hvad jeg kan.

Anne Pernille er professionel og hjælpsom, og giver håndgribelige råd til hvordan man kan løse de udfordringer man står foran.

Hege Karoliussen

Fotograf og illustrator, The Happiness Detective

“Jeg har revolutioneret min virksomhed sammen med Anne Pernille”

“Jeg har revolutioneret min virksomhed sammen med Anne Pernille og gjort den meget mere skarp, målrettet og smukkere udadtil. 

Mit forbehold for at vælge business mentor-forløbet var prisen, naturligvis, men det var billigt i forhold til, hvad jeg fik ud af det.

Inden jeg startede på forløbet, vidste jeg for lidt om at drive virksomhed og havde for svært ved at komme ud over stepperne. Det hjalp meget, da Anne Pernille gav mig ressourcer og en klar plan.

Nu har jeg fået lavet en ny hjemmeside, nye pakker til mine klienter og markedsføring. Det har givet mig handlekraft med de redskaber, jeg har fået, og motivation igennem en klar plan for min virksomhed.”

Annemaia Nadine Møller

Doula og ammespecialist, www.annemaia.dk

100 % tilfredshed eller pengene tilbage

Jeg er her for at hjælpe, og jeg ønsker på ingen måder at mine kunder bliver utilfredse. Mit mål er at klæde dig på til at stå stærkere som selvstændig, at arbejde mindre ved at blive mere fokuseret på det vigtigste – og at opnå større resultater ved at tage personligt lederskab i din virksomhed. Jeg har hjulpet hundredvis af selvstændige via mine forløb, og resultaterne er gode. Derfor tilbyder jeg dig selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti, som du kan høre mere om i din afklaringssamtale.

Skal vi tale om, hvad der er den rigtige vej fremad for dig? Find en tid i kalenderen til en gratis afklaringssamtale, og lad os starte med at lære hinanden at kende. Her kan du høre mere om dine muligheder og finde ud af, hvordan du lettere lykkes med det, du drømmer om som selvstændig, med din egen business mentor på sidelinjen. 

Tilmeld dig minionlinekurset for 0,- kr:

"De 6 typiske fælder, der forhindrer selvstændige i at realisere deres ideer og skabe det arbejdsliv, de drømmer om (og hvordan du undgår dem)".

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet for selvstændige og kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

YAY! Du er nu ombord og onlinekurset er på vej til din indbakke.