1:1-sparringsforløb for selvstændige, der er klar til at rykke personligt og professionelt:
_________

Til dig der er træt af, at du ikke kommer videre i din forretning på grund af tvivl, for meget arbejde eller manglen på en overskuelig plan (og at du ikke har nogen at tale med det om).

Hvad skete der lige med den gejst, du havde, da du startede som selvstændig? Kan du huske det? Den skråsikkerhed og den entusiasme? Følelsen af at kunne erobre verden. Modet til at træffe de helt store beslutninger, der gav det der sug i maven.

…. Det forsvandt stille og roligt i takt med, at din to-do-liste voksede.

Det er ikke, fordi du mangler kunder. Det er bare ikke blevet lige så sjovt, som du troede, det ville være. Og nu er der bare nødt til at ske noget.

Ellers….

Du er jo nok ikke typen, der giver op, vel? Men hvad så? Hvad så, når følelsen af fladmasthed, travlhed eller usikkerhed overvælder dig, selvom du laver lige præcist det, du drømte om?

Phew….

Godt, du er lige her. Lige nu. Sænk skuldrene, og kom tættere på. Lidt tættere endnu. Så tæt, at du kan læne dig op ad mig. For det er lige præcis, hvad du har brug for lige nu, er det ikke? Nogen at læne dig op ad. Nogen, der kan hjælpe dig over de forhindringer, der lige nu står imellem dig og den følelse af succes og overskud, du bare ved, venter på dig…. hvis bare…

Men først lidt om dig. Hvis du minder om min typiske kunde, så ved jeg at:

 • Du stiller store krav til dig selv og har svært ved leve op til dine egne forventninger, når det kommer til dine resultater, din produktivitet og dit overblik. Du er (alt for) hård ved dig selv.
 • Du er selvstændig – med flere år på bagen – og når du taler med andre om dit liv som selvstændig, lyder det ofte, som om det går godt. Så udadtil ser det altså fint ud. Men det føles ikke helt så fint inden i dig, for du er ofte mere frustreret end tilfreds. Og har ingen at tale med det om.
 • Det er, som om to-do-listerne vokser og vokser, selvom du knokler og knokler. De ideer og drømme, som du gerne vil realisere, får du ikke gjort nok ved. Og du er i tvivl om, hvor du skal starte, eller hvordan du skal gribe dem an. Du følger faktisk sjældent en god ide til dørs, fordi der er så meget andet, du skal.
 • Du er træt af at investere i onlinekurser og -forløb, du alligevel aldrig får implementeret i din forretning og dit liv. Selvom du hver gang køber dem med intentionen om at gøre det. Men hey…. der var en e-mail, der var en freebie om Facebook-annoncering, og der var et nyt program, der lød, som om det ville gøre underværker for dig og din forretning.
 • Når du skal være helt ærlig, tvivler du indimellem på, om du overhovedet har det, der skal til for at få din virksomhed til at udvikle sig til det, du engang drømte om at skabe. Så du kan leve det liv, du faktisk planlagde, da du sprang ud som selvstændig.
 • Du føler, det er uoverskueligt at træffe svære og afgørende beslutninger, selvom du ved, at det er nødvendigt. Og det holder dig fra at træde ud i lyset med alt det, du har at tilbyde dine kunder. Med hele dig. Uden forbehold.

Hør her. Sådan behøver det ikke at være. Der er en anden måde at drive en succesfuld virksomhed på. Hvor du kan nyde dit arbejdsliv og have tid nok til det, der er vigtigt. Du har bare brug for at tage lederskab i dit eget liv som selvstændig. Det hjælper jeg dig med.

Her fortæller nogle af mine kunder, hvad de har fået ud af at samarbejde med mig:

“Jeg har fået glæden tilbage i min hverdag som virksomhedsejer”

“Jeg har fået glæden tilbage i min hverdag som virksomhedsejer, og jeg har fået belyst min process, mine udfordringer og min hverdag samt fundet ud af, hvordan jeg i hverdagen får tanket mig selv og min kreativitet op.

Anne Pernille har fra starten set på mig og mit firma med stor omsorg og professionalisme. Hun har lyttet og vi har sammen lagt planer der er blevet ført ud i livet – de var realistiske i forhold til, hvor jeg var, hvor meget tid jeg havde, osv.

Tine Mouritsen

Designer, Tine Mouritsen ApS

“Jeg har fået overblik over min planlægning af daglige rutiner og godt overblik over produktion af nye produkter.”

“Jeg har fået overblik over min planlægning af både daglige rutiner, men også et godt overblik over produktion af nye produkter samt lancering af disse. 

Jeg har fået super god støtte, rådgivning og gode værktøjer hos Anne Pernille og efter hver session fik jeg en mail, der opsummerede vores samtale og hvilke ting, jeg kommittede mig til indtil næste samtale.

Dét har været guld værd.

Anne-Louise Knudsen

Klinisk diætist , Diætpiloten

Du ved nok. Du er nok. Og det vil jeg vise dig.

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg er businesscoach, planlægningsrådgiver og selvtillidsekspert, og på baggrund af det, har jeg skabt Livsflow-metoden. Jeg hjælper dygtige selvstændige som dig med at opnå større resultater ved at udvikle virksomheden samtidig med, at de arbejder med deres struktur, deres skyggesider og deres personlige lederskab. Og det virker. Mine kunder kommer til mig, fordi de er frustrerede, udmattede og mangler overblik over deres forretning. I samarbejde med mig skaber de et liv som selvstændig med overskud, fokus, tid og bedre resultater

Og nej, du har ikke brug for endnu et onlinekursus eller en eller anden gurus metode. Ikke som det næste. Måske senere. Men ikke nu. Du ved nok. Du er nok. Du har brug for at lære at lede dig selv, træffe svære beslutninger med maven og rykke langt mere effektivt i din hverdag. Så du kan skabe et liv, hvor du igen elsker at stå op om morgenen, hvor din arbejdsdag er struktureret og målrettet, og hvor det at drive din forretning føles meningsfyldt og nærende for dig som menneske.

Og hvordan gør vi så det? Hvordan kommer vi derhen? Lad mig præsentere mine personlige sparringsforløb for selvstændige.

1:1 sparringsforløb for selvstændige

SPRINGBRÆTTET

2½ times dybdegående sparring

Du er træt af at gå rundt i cirkler og overveje – uanset om du overvejer at starte endnu en ny virksomhed, udvikle dit næste drømmeprodukt, færdiggøre din produkttekst, freebie eller at tage en stor beslutning i dit liv eller arbejdsliv som selvstændig.

Du er sandsynligvis i tvivl, om du skal gøre det, og hvordan du kommer videre med det, og du savner professionel sparring, der bringer dig i mål.

Med SPRINGBRÆTTET får du 2½ times sparring på dine ideer og overvejelser, så du endelig kan tage den rigtige beslutning. Du kan enten bruge springbrættet til individuel 1:1-coaching eller til at få min kundemagnetiske og salgsmæssige, skriftlige feedback på enten en freebie, et produkt, en webside eller lignende. Efter sessionen er du færdig med at være i tvivl og har fuldt overblik over, hvad du skal gøre for at komme i mål.

PRIS: 2.800,- + moms.

 

SKABEREN

6 sessioner

Du er klar til at føre din næste idé eller drøm som selvstændig ud i livet. Men du er i tvivl om, hvor du skal starte, eller hvordan du skal gribe det an. Og du ved med dig selv, at du kommer hurtigere og nemmere i mål, når du har en at læne dig op ad og ikke skal regne alle skridtene ud selv.

I det personlige coachingforløb SKABEREN har vi 6 møder enten online på Zoom eller her i mødelokale i Aarhus. Jeg coacher og rådgiver dig i forhold til at udvikle din idé og tage de vigtige skridt på vej til at realisere den. Jeg hjælper dig med afklaring omkring dine overvejelser, og vi lægger overskuelige trin-for-trin-handlingsplaner, så du ved præcist, hvad du skal gøre imellem sessionerne.

Du kan trække på al min viden og værktøjer omkring produkt- og virksomhedsudvikling, prissætning, produkttrapper og hvordan du skriver dig ind i hjertet på dine kunder. Det er vejen til at skabe det, du drømmer om, så du om ganske kort tid kan sige ”Yes, jeg gjorde det!”.

Forløbet SKABEREN indeholder:

 • 6 personlige coachingsessioner
 • Skriftlig feedback med forbedringsforslag til enten et produkt, en freebie, en salgsmail eller en underside på hjemmesiden (mere kan tilkøbes behov til særlig rabatpris.)
 • Opsummering på e-mail efter hver session, så du har overblik over dine næste skridt.

PRIS: 8.500,- + moms

(Ratebetaling: 4 måneder á 2.125,- + moms)

PLANLÆGGEREN

6 sessioner

På overfladen ser din virksomhed fin ud, men du har (alt) for travlt og mærker enten symptomer på stress eller udbrændthed – eller har svært ved at finde tid og energi til at føre din næste drøm ud i livet. Du har brug for struktur og overblik, så du lykkes med mere og slider mindre. Du ved, at vejen dertil består af planlægning og fokus, så du bruger din tid på det rigtige, kan holde fri med god samvittighed og endelig får tid til at realisere de ideer, du har på tegnebrættet.

Derfor arbejder vi i forløbet PLANLÆGGEREN med at skabe struktur og overblik i dit arbejdsliv, så du når det, du sætter dig for – uden at skulle knokle mere. Jeg lærer dig min enkle planlægningsmetode, så du prioriterer dine opgaver og bruger din tid bedst muligt hver dag. Vi kobler din daglige planlægning sammen med dine langsigtede mål.

Du får dybdegående sparring omkring, hvad du vil med din virksomhed, og hvordan du udvikler dit din forretning, dit næste produkt eller dit arbejdsliv. Du bliver den bedste chef for dit arbejdsliv og din virksomhed – og det bliver sjovt at være selvstændig. 

Forløbet PLANLÆGGEREN indeholder:

 • 6 personlige sessioner
 • Planlægningsguiden: “Sådan når du dine mål uden at smadre dit liv” (PDF)
 • Opsummering på e-mail efter hver session, så du har overblik over dine næste skridt.

PRIS: 8.500,- + moms

(Ratebetaling: 4 måneder á 2.125,- + moms)

Er du klar til at tale om, hvilken af de tre muligheder der er den helt rigtige for dig? Book en afklarende samtale med mig, og lad os starte med at lære hinanden at kende. Her kan du høre mere om dine muligheder, så du kan beslutte til, hvad der er det rigtige næste skridt for dig.

“Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere den måde, jeg arbejder på.”

“Effekten af et mentorforløb virker kæmpestor i forhold til indsatsen.

Jeg føler, at jeg på kort tid har fået løst op for nogle problemer, jeg har bokset med i min virksomhed i en del år, og at Anne Pernille har været en kæmpe hjælp i forhold til at skaffe mig værktøjer, som jeg fremadrettet kan bruge.

Anne Pernille har også været supergod til at stille spørgsmål på den helt rigtige måde, så jeg endda nogle gange er kommet frem til nogle svar, jeg ikke vidste jeg lå inde med.

Udfordringer, der har virket uoverskuelige er blevet forenklet så meget, at jeg har mod på at kaste mig over dem. Jeg har fået så mange fine værktøjer, der passer til den type person, jeg er, og den måde, jeg kører virksomhed på. Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere på den måde, jeg arbejder på.”

Kristina A. Colston

Grafisk designer, Skyfri

“Hvis jeg ikke havde haft fat i Anne Pernille, var jeg aldrig kommet i gang. For jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte henne.”

Jeg valgte Anne Pernille, fordi jeg søgte efter en coach, der arbejdede specifikt med selvstændige og de udfordringer, man står med, når man vil få en idé til at blive til virkelighed. Anne Pernille er skarp og har hjulpet mig med at få klarhed over, hvad jeg skulle fokuserer på og i hvilken rækkefølge.

Min største udfordring var, at realisere de sindsygt mange ideer, jeg havde. Jeg arbejdede på dem lidt hist og pist, men fik aldrig gjort dem helt færdige. Jeg havde brug for at finde ud af, hvad jeg skulle fokusere på og så bryde det ned i actionable steps, så jeg kunne finde ud af, hvad der virker. Og hvad der ikke gør. 

Jeg havde brug for en, der kunne redde mine tanker ud og hjælp mig med at finde ud af, hvor jeg skulle starte henne. Jeg kunne have fået 117 meninger fra hvem som helst, men jeg havde brug for en som Anne Pernille, der har praktisk erfaring. I fremtiden vil jeg nok være hurtigere til at få personlig coaching for at spare mig selv en masse frustration og tid.

Jeg vil anbefale mentorforløbet til alle selvstændige, der har en masse ideer til fede ting, de gerne vil lave. Uanset om du er på dit første projekt, eller på projekt nummer 10. Så kommer du så meget hurtigere ud af røret ved at få målrettet hjælp fra en, der KUN arbejder med andre ligesom dig.”

Jesper Bram

Selvstændig, Lowbrow Art Academy

“Anne Pernille hjalp mig med at træffe de rette beslutninger, som gjorde en kæmpe forskel.”

“Det bedste, jeg fik ud af forløbet, var, at jeg endelig turde tage de rette beslutninger. At turde springe ud i mine valg. At turde stå ved, at jeg er god nok, og at det arbejde, jeg gør, er godt.

Anne Pernille er utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg følte mig tryg, så snart jeg trådte ind ad døren. Man får en lyttende og meget nærværende person med hende som coach. Og hun har en utrolig evne til at huske, hvad der er sket under forløbet fra gang til gang.

Hendes coaching og fremgangsmåde åbner ens øjne op for mange ting, og de redskaber, hun videregiver, kan man virkeligt bruge. De har været meget effektive for mig. Er meget tilfreds med resultatet. Kan kun varmt anbefale Anne Pernille :)”

Dominique Beck Gudbjôrnsson

Ryst.dk - Performance & Events

Jeg har fået et skarpt billede på, hvor jeg vil hen og redskaber til at nå derhen.”

Jeg har fået et skarpt billede på, hvor jeg vil hen, motivation og redskaber til at nå derhen, en aktiv proces og ikke mindst troen på, at jeg kan nå derhen. Og jeg har lært nogle teknikker og metoder, der er så enkle at omsætte i min hverdag, at jeg faktisk bruger dem med forbavsende stort udbytte.

Flere forhindringer på vejen har været personlige, mere eller mindre bevidste opfattelser af mig selv; opfattelser der er blevet bearbejdet og erstattet af nye og mere styrkende forståelser. Derfor har forløbet også medført en helt personlig udvikling for mig.

Annes akademiske og forretningsmæssige uddannelsesbaggrund er med til at gøre hendes coaching så professionel. Jeg har gået hos mange forskellige terapeuter og vejledere og arbejdet med alt mellem himmel og jord. Det er dog først hos Anne, at jeg virkelig har oplevet ting rykke sig.

Hun har en vifte af øvelser, som er stærke og virkningsfulde. Og hun er systematisk, jordnær og holder fokus, således at vi når i mål med problemstillingen. Det adskiller hende fra mange andre professionelle samtalepartnere, hvor samtalen godt kan stikke af og der aldrig bliver bundet ordenligt sløjfe.

For mig har denne vedholdenhed været det afgørende element for, at vores samtaler har udmøntet sig i handling og succes. 

Maj Dørup

Billedkunstner og workshopleder, MAJ D

“Jeg fik delt den store drøm op i mindre bider, så det nu er muligt for mig at handle på min drøm.”

“Jeg var ikke i tvivl om Anne Pernilles hjælp. Men jeg tvivlede på, om jeg kunne rykke mig nok i forløbet. Altså om jeg ville komme nogen vegne med mine udfordringer. Og så var jeg i tvivl om det var min forretning eller mig selv, jeg havde mest brug for sparring til.

Jeg havde brug for én, der kunne hjælpe mig fra: At drømme om noget andet” til at tage et skridt af gangen – hen imod det jeg gerne ville.

Jeg fik delt den store drøm op i mindre bider, så det nu er muligt for mig at handle på min drøm. De store udfordringer blev talt igennem, og jeg fandt ro i at arbejde med én ting af gangen. Så drømmen blev helt konkret, og jeg fik mig selv med igen.

Anne Pernille fik og får mig (stadig) til at føle at alt er ok. Det her skal nok gå. Og hun forstår at spørge, prikke og guide mig ud af mit hamsterhjul, så jeg begynder at handle på min drøm. Hun har så meget erfaring og viden, at jeg hele tiden rykkede mig mere og mere. Jeg troede kun, jeg skulle tale om business, men Anne Pernille fik åbnet op for mange andre områder, som lavede forhindringer på min vej. Hun er så god til at læse mig, som person og få mig til at rykke, som jeg vil.

Et forløb var nok for mig, men jeg overvejer kraftigt at få Anne Pernilles hjælp en time eller to hver måned. Et år frem.

Hanne Østergård

Business- og webshopmentor, Hanneoestergaard.dk

“Forløbet har givet mig troen på, at mit koncept har gang på jorden, og det har gjort mig vedholdende.”

Jeg havde behov for at få et business-mindset og et markedsførings-mindset, fordi markedsføringsdelen, kundetyperne og salgsvinklerne ikke ligger naturligt for mig at tænke i. Specielt vores snakke og konkretisering omkring målgrupper har givet værdi, og selvom jeg har skiftet undervejs frem og tilbage, så har du været god til at fastholde mig i at tage stilling.

Forløbet har givet mig troen på, at mit koncept har gang på jorden, og det har gjort mig vedholdende.

Nu har jeg fået lavet en ny hjemmeside, og Anne Pernille har givet god sparring. Jeg har nogenlunde overblik over kundetyperne, og jeg bliver bedre og bedre til at have dem i baghovedet, når jeg skriver og laver opslag. Og jeg er blevet opmærksom på mine skyggesider.

Der har været en god kemi imellem os. Jeg føler, jeg er blevet mødt på mine udfordringer, og Anne Pernille har altid været lyttende og spørgende til min til tider noget ustrukturerede tankegang. Det har især været godt med hendes åbenhed overfor mine skæve vinkler, og det, at hun gør mine abstrakte tanker konkrete for mig. Jeg har altid får konkret støtte, og hun er god til både at sætte ord og billeder på, hvad det er, der er i spil. 

Jeg vil anbefale Anne Pernille til dem, der har brug for at blive mødt blødt og forstående, og som samtidig har brug for en der har styr på tingene og er god til at følge op.”

Marianne Snabe

Coach, Marianne Snabe - et liv i balance

“Jeg har fået mere tro på mig selv, og hvad jeg kan.”

Jeg opsøgte Anne Pernille, fordi jeg havde brug for hjælp til at skabe struktur, overblik og få selvtillid.

Jeg har fået et kæmpe boost både kreativt og professionelt efter mit forløb med Anne Pernille. Der er både mere ro på og mere fokus.

I forløbet har jeg fået værktøjer til at strukturere min tid, overblik over hvad der skal prioriteres hvornår og mere rum for eksperimentering. Og jeg har fået mere tro på mig selv, og hvad jeg kan.

Anne Pernille er professionel og hjælpsom, og giver håndgribelige råd til hvordan man kan løse de udfordringer man står foran.

Hege Karoliussen

Fotograf og illustrator, The Happiness Detective

“Jeg har revolutioneret min virksomhed sammen med Anne Pernille”

“Jeg har revolutioneret min virksomhed sammen med Anne Pernille og gjort den meget mere skarp, målrettet og smukkere udadtil. 

Mit forbehold for at vælge mentorforløbet var prisen, naturligvis, men det var billigt i forhold til, hvad jeg fik ud af det.

Inden jeg startede på forløbet, vidste jeg for lidt og havde for svært ved at komme ud over stepperne. Det hjalp meget, da Anne Pernille gav mig ressourcer og en klar plan.

Nu har jeg fået lavet en ny hjemmeside, nye pakker til mine klienter og markedsføring. Det har givet mig handlekraft med de redskaber, jeg har fået, og motivation igennem en klar plan for min virksomhed.”

Annemaia Nadine Møller

Doula og ammespecialist, www.annemaia.dk

Er du klar til at tale om, hvilken af de tre muligheder der er den helt rigtige for dig? Book en afklarende samtale med mig, og lad os starte med at lære hinanden at kende. Her kan du høre mere om dine muligheder, så du kan beslutte til, hvad der er det rigtige næste skridt for dig.

100 % tilfreds eller pengene tilbage. Selvfølgelig.

Jeg ønsker på ingen måder at arbejde med utilfredse kunder. Jeg er her for at hjælpe. Og mit mål er at klæde dig på til at stå stærkere som selvstændig, at arbejde mindre ved at arbejde mere fokuseret og at opnå større resultater ved at tage personligt lederskab i din forretning. Jeg har hjulpet hundredvis via mine forløb, og jeg ser fantastiske resultater hver gang. Derfor tilbyder jeg dig selvfølgelig min personlige 100 % tilfredshedsgaranti, som jeg fortæller dig mere om i din afklarende samtale.

Gør ligesom +300 andre og snup det populære minikursus for 0 kr.

Minikurset handler om: "De 6 typiske fælder, der forhindrer 9 ud af 10 selvstændige i at lykkes med deres drømme (- og hvordan du undgår dem fremover)".

Du bliver tilmeldt nyhedsbrevet og får også et lækkert gavekort på 1.000,-.

Tillykke! Du er nu tilmeldt. Vi ses i din indbakke :)