fbpx

Personlig sparring

– fordi det ikke behøver være så svært at realisere dine drømme som selvstændig.

Som din business mentor hjælper jeg dig med at få tid til det vigtigste i din business og lykkes med det, du drømmer om.

Din vej til business vækst, udvikling eller balance og overskud som selvstændig starter med en gratis afklaringssamtale.

Tænker du også nogle gange på, hvad der skete med den gejst, du havde, da du startede som selvstændig? Kan du huske den? Den skråsikkerhed og entusiasme? Følelsen af at være din egen chef, bestemme selv og få et fleksibelt arbejdsliv, med friheden til at arbejde, når du ville, og gøre tingene på din måde.

…. Den forsvandt stille og roligt i takt med, at mængden af kundeopgaver steg og din to do-liste voksede og voksede.

Og nu er du sikkert lidt træt af, at du ikke får handlet på det, du gerne vil. Enten fordi du har svært ved at komme fra idé til handling, savner sparring på de næste skridt, eller fordi det er svært at finde tid til at gøre noget ved det.

Så livet som selvstændig er måske ikke blevet helt så sjovt og frit, som du troede, det ville være, selvom du er lykkes med meget på din rejse indtil nu.

Du ved, der er et større potentiale i din business og for dig som selvstændig, som du gerne vil realisere. Eller måske er dit arbejdsliv som selvstændig ikke blevet helt så overskudsagtigt, som du ville ønske det. Uanset hvad, så er der bare nødt til at ske noget nu.

Ellers…

Ja, ellers hvad?

Jeg gætter på, du nok ikke er typen, der bare giver op eller accepterer tingenes tilstand, vel?

Men hvad så?

Hvad så, når du bliver ramt af uvisheden om, hvilke håndtag du skal skrue på i din virksomhed – eller hvordan du får tid til det, du rigtigt gerne (også) vil prøve af?

Og hvad så, når du bliver ved med at udskyde dine planer om at forbedre dit onlineprodukt, din salgskampagne, hjemmeside, tiltrække (endnu) flere kunder, udvikle din næste passionerede produktidé eller få mere struktur og overblik, så du kommer til at trives meget bedre i dit arbejdsliv?

Lad mig starte med at sige: godt, at du er lige her. Lige nu. Sænk skuldrene, og kom tættere på. Lidt tættere på endnu. Så tæt, at du føler, du kan læne dig op ad mig. For det er lige præcis, hvad du har brug for lige nu. Er det ikke?

Én at læne dig op ad. En du kan spille bold opad, som faktisk kan hjælpe dig og ved, hvad der skal til for at nå dine mål. En, der kan guide dig igennem både de personlige og forretningsmæssige udfordringer, der lige nu står imellem dig og den succes, frihed, tilfredshed og det overskud i det daglige, som du ved, venter på dig…. hvis bare…

Lad os tale lidt om dig først

Hvis du minder om de fleste selvstændige, jeg er business mentor for, så ved jeg at…

 • Du er selvstændig – og har været det i en del år – og når du taler med andre om dit liv som selvstændig, lyder det ofte, som om det går godt. Så udadtil ser det altså fint ud. Men det føles ikke helt så fint indeni, for du er ofte mere frustreret end tilfreds. Og har ingen at tale med det om, som virkeligt kan hjælpe dig med det, du har brug for.
 • Det er, som om to-do-listerne vokser og vokser, selvom du knokler og knokler. De ideer og drømme, som du ved, du og din virksomhed har potentiale til at lykkes med, savner du tid til at gøre noget ved. Du kan være i tvivl om, hvad du skal ændre på , eller hvordan du skal gribe processen an.

   

   

 • Du kan have svært ved at følge de nye, inspirerende ideer helt til dørs, fordi der er så meget andet, du skal nå – og så mange andre ideer, der popper op. Hvis du nu bare havde tid nok, vidste hvad du skulle gøre og fokuserede, så …
 • Du er træt af at investere i onlinekurser, du alligevel aldrig får gennemført og brugt i din virksomhed og dit liv. Selvom du hver gang køber dem med intentionen om at bruge dem. Men hey…. der var en e-mail, der var en freebie om salg på automatpilot, og der var et nyt tip, der lød, som om det ville gøre underværker for dig og din forretning.
 • Når du skal være helt ærlig, rammer tvivlen dig sikkert også på de dårlige dage. Tvivlen på om du overhovedet har det, der skal til for at få din virksomhed til at udvikle sig til næste niveau og få det frie arbejdsliv, som du havde sat næsen op efter, da du sprang ud som selvstændig (dengang da du var lykkeligt uvidende om, hvad det ville kræve af dig). 
 • Du føler sandsynligvis, at det er uoverskueligt at træffe svære og afgørende beslutninger, selvom du ved, at det er nødvendigt, fordi du mangler en kompetent sparringspartner, der kan udfordre dig OG vise dig vejen fremad. Men du ved også, at hvis du vil have forandring, så har du ikke tid til at sidde og skulle regne det hele ud selv. Det er livet simpelthen for kort til. 

Men sådan behøver det ikke være. Der er en anden (og bedre) måde at drive en succesfuld virksomhed på samtidigt med, at du har balance i dit arbejdsliv.

 

En måd hvor du kan nyde dit arbejdsliv og have tid nok til at vækste og udvikle. Hvor du ikke hele tiden føler dig bagud. Hvor du har tid til det, der betyder noget for dig i dit liv.

Du har brug for at blive den gode leder for dig selv som selvstændig, styrke selvtilliden og skabe tid til at kunne fokusere på det vigtige, så det hele ikke drukner i drift af virksomheden – og måske lære nogle redskaber til at planlægge, gøre din hjemmeside og produkter mere kundetiltrækkende, sælge bedre online og få flere af præcist de kunder, du allerhelst vil arbejde med eller løse opgaver for. 

Det hjælper jeg dig med at komme i mål med som business mentor og professionel sparringspartner. Og jeg lover dig, at det slet ikke er så svært, som det til tider føles.

“Jeg har tjent min investering hjem mindst 3 gange, for min omsætning er allerede steget med omkring 50%

Anne Pernille er ligefrem og ikke bange for at sige, hvad der skal ændres – men på en behagelig måde, så man føler sig mødt. Hun er velforberedt og har givet mig mange guldkorn og anvisninger, jeg kunne gå lige hjem og implementere. Og det har givet klare resultater.

Birgitte Sølvstein

Aut. Psykolog, www.soelvstein.dk

“Nu har jeg 3 freelancere ansat og over 100 glade mennesker i mit onlineprogram.

Hvis jeg ikke havde haft fat i Anne Pernille, var jeg aldrig kommet i gang. For jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte henne. Hun er skarp og har hjulpet mig med at få klarhed over, hvad jeg skulle fokuserer på og i hvilken rækkefølge.

Jesper Bram

Lowbrow artist og tatovør, Lowbrow Art Academy

Du ved nok. Du er nok. Og det vil jeg vise dig.

Mit navn er Anne Pernille Fischer. Jeg er business mentor og professionel sparringspartner for frihedselskende, ambitiøse selvstændige, der savner at have tid til det vigtigste, så de kan skabe de resultater, de drømmer om, med deres virksomhed – og have tid til at nyde livet ved siden af.

Siden 2013 har jeg hjulpet hundredevis af dygtige selvstændige som dig med at udvikle virksomheden, forbedre hjemmesiden, produkterne og styrke salget samtidig med, at de arbejder med deres struktur, planlægningsevne, mindset, indre blokeringer og personlige lederskab. Og det virker. Det har jeg mine kunders ord for.

De selvstændige, jeg samarbejder med, er ofte frustrerede over, at de ikke har tid nok til de vigtige projekter, og de savner viden om, hvordan de forbedrer deres forretning eller får overblik og struktur, så der kommer ro på arbejdslivet igen. I samarbejde med mig skaber de et arbejdsliv med overskud, fokus, tid til det vigtigste, og de realiserer de målbare resultater, der taler for sig selv, i deres virksomhed. 

Og nej, du har ikke brug for endnu et onlinekursus eller en eller anden gurus firkantede metode. Ikke som det næste. Måske senere. Men ikke nu. Du ved nok. Du er nok. Du har bare brug for sparring i forhold til der, hvor du er, så du kan træffe de svære beslutninger med ro i maven og blive langt mere effektiv i din hverdag. Så du kan skabe et liv, hvor du igen trives i dit arbejdsliv, hvor du lykkes med dine næste mål som selvstændig, og hvor du elsker at stå op til dit arbejde hver dag.

Og hvordan kommer du så derhen?

Lad mig præsentere dig for de personlige sparringsforløb for selvstændige.

Du kan vælge mellem de to forløb Wingwoman Samarbejdet og Business Fokus Forløbet.

Kun 5 pladser på de personlige forløb om måneden.

I begge forløb kan vi arbejde med de 3 fokusområder, som jeg er specialiseret i at hjælpe selvstændige med:

 • UDVIKLING
  Vi forbedrer og optimerer din hjemmeside, produkter og markedsføring og salgskanaler generelt, så du tiltrækker de rigtige kunder og kommer til at tjene bedre, mens du arbejder mindre.
 • PLANLÆGNING
  Vi lægger en årsplan og laver overskuelige, effektive ugeplaner, så du får overblik i hverdagen og endelig får tid til at arbejde på dine langsigtede mål, så både du og din virksomhed trives, vokser og udvikler sig på den ønskede måde.
 • MINDSET
  Vi arbejder med dit mindset, fordi tankemønstre og overbevisninger er en af de største udfordringer, når du vil gå efter de næste inspirerende mål som selvstændig. Jeg hjælper dig med at blive fri for de personlige benspænd, der forhindrer dig i at nå dine mål, så som perfektionisme, pleaser-gen og (u)bevidst frygt.

Wingwoman Samarbejdet

Fordi din virksomhed og dit arbejdsliv kan blive endnu bedre. Det er tid til at realisere de næste mål som selvstændig – uden at du skal knokle mere. 

I hele 6 måneder får du mig som din professionelle wingwoman i din virksomhed. Jeg er med dig på sidelinjen hele tiden – også mellem sessionerne – og hjælper dig med konkret sparring og rådgivning, så din gode business bliver endnu bedre, og du får et arbejdsliv, du igen elsker at stå op til hver dag. Vi har fokus på at udvikle og opgradere både din virksomhed og dig, så du får udnyttet det fulde potentiale af virksomheden, dine salgskanaler, produkter og samtidigt får mere overskud, overblik og frihed i det daglige. 

Ethvert Wingwoman Samarbejde er skræddersyet og sit helt eget, fordi du, din virksomhed, dine udfordringer og mål er helt unikke, men når det så er sagt, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i de 3 fokusområder beskrevet ovenfor, fordi det er kernen i at løfte dig og din virksomhed og skabe de resultater og det arbejdsliv, du drømmer om.

Et Wingwoman Samarbejde består af:

 • 10 online sessioner fordelt på 1 målsætningsmøde (75 min.) og 9 møder (á 1 time). Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din business i et lukket onlinerum på Zoom.  
 • Feedback mellem sessionerne i alle 6 måneder: under hele forløbet har du adgang til skriftlig og/eller videofeedback på din hjemmeside, produktsider og andet materiale, som du forbedrer eller udarbejder som en del af forløbet (så du kan få mine professionelle øjne på dine vigtigste materialer og hurtigt får krydset dine opgaver af to do-listen).  
 • Fri adgang til mine trin-for-trin e-guides og skabeloner, når du får brug for ekstra hjælp og guides undervejs i forløbet (som er designet for, at du sparer tid, slipper for at skulle finde løsningerne selv og nemmere kommer i mål med udviklingsopgaverne).
 • Ugeplanlægningsguiden: “Nå dine mål uden at smadre dit liv” (En e-guide der hjælper dig med at frigøre tid til at handle på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed og få overskuddet tilbage som virksomhedsejer.)

 • E-guide: “Skriv din OM-side så den forfører dine læsere” af den dygtige tekstforfatter Vibeke Storm-Frandsen (90 siders PDF med skabeloner, trin-for-trin-guide og alt, du behøver, for at skrive en af de vigtigste sider på din hjemmeside, så den bliver kundetiltrækkende  og præsenterer dig og din virksomhed på bedste vis).  
 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre.  
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

Du får en professionel business mentor og wingwoman til din virksomhed. En der hjælper dig med at finde de svar og løsninger, du har brug for igennem et 6 måneder langt samarbejde med adgang til hjælp mellem sessionerne, så du kommer hurtigere i mål. Det vil spare dig for tid, gøre dit arbejdsliv lettere, og du slipper for at skulle regne alt ud selv.

Din investering:
3.250,- kr. + moms pr. måned i 6 måneder.

(Samlet pris 19.500,- kr. + moms)

Business Fokus Forløbet

Få professionelle øjne og sparring på de områder, du gerne vil udvikle i din virksomhed. Med en overskuelig trin-for-trin-plan og konkrete handlingsanvisninger kommer du både hurtigere og nemmere i mål.

I Business Fokus Forløbet zoomer vi ind på et område (eller to) i din virksomhed og arbejder fokuseret på at finde løsninger og svar til dig, så det bliver nemt for dig at komme videre. I hver session lægger vi konkrete skridt-for-skridt-planer for, hvordan du kommer i mål.

Forløbet er til dig, der kun har brug for sparringen. Du bliver coachet og får hands-on sparring på, hvordan du lykkes med det, du gerne vil, og hvad der skal til for at lykkes med dit fokusområde. Du går fra hver session med en konkret handlingsplan, så du ved, hvad du skal gøre til næste session.

Andre selvstændige har brugt Business Fokus Forløbet til at arbejde fokuseret med:

 • deres mindset (skyggesider, frygt, mod, business selvtillid).
 • at genfinde overskuddet og overblikket med effektiv ugentlig planlægning.
 • udvikling eller tilretning af et produkt.
 • feedback på og forbedring af dele af hjemmesiden.
 • sparring på freebie og hvordan de får flere læsere på nyhedsbrevet.
 • at få lavet en overskuelig årsplan og få sparring på de vigtigste elementer til at komme i mål med planen.
 • at udarbejde et årshjul med content- markedsførings- og salgkampagneplanlægning.

Et Business Fokus Forløb består af:

 • 6 online sessioner. Den første session er 75 min. og de øvrige fem sessioner er 1 time hver. Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din business i et lukket onlinerum på Zoom. 
 • Ugeplanlægningsguiden: “Nå dine mål uden at smadre dit liv” (En e-guide der hjælper dig med at frigøre tid til at handle på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed og få overskuddet tilbage som virksomhedsejer.)
 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre. 
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til. 

Du får hele 6 møder med mig som din business mentor, som hjælper dig med at nå dine udfordrende mål indenfor et (eller to) områder i din virksomhed. Du bestemmer selv, hvad vi skal fokusere på. Det hele starter med, at vi tager en afklarende snak på telefonen omkring dine spørgsmål og hvad du har brug for hjælp til at realisere.

Din samlede investering for Business Fokus-forløbet:

8.400,- kr. + moms.

(Mulighed for betaling i 3 månedlige rater á 2.800,- kr. + moms)

Start med en gratis afklaringssamtale

Er du klar til at realisere dine næste drømmemål som selvstændig? Måske har du spørgsmål til forløbene og ønsker at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig med netop dine unikke udfordringer og mål? Så lad os tage en snak på telefonen. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål, og vi får begge mulighed for at sikre os, at vi er det rigtige match.

Det fortæller andre selvstændige om deres personlige sparringsforløb med mig som deres business mentor og professionelle wingwoman:

“Jeg fik delt den store drøm op i mindre bidder, så det blev muligt for mig at handle på min næste, store virksomhedsdrøm.

Hanne Østergård

SEOmentor, www.seomentorhanne.dk

“Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere den måde, jeg arbejder på.”

“Udfordringer, der har virket uoverskuelige er blevet forenklet så meget, at jeg har mod på at kaste mig over dem.

Jeg har fået så mange fine værktøjer, der passer til den type person, jeg er, og den måde, jeg kører virksomhed på. Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere på den måde, jeg arbejder på.”

Kristina A. Colston

Grafisk designer, www.skyfri.dk

“Inden forløbet vidste jeg ikke, om jeg havde råd. Men nu kan jeg se, at jeg ikke havde råd til at lade være.”

Jeg har fået meget mere struktur på min arbejdsuge og -dag, og jeg er blevet mere sikker på mig selv. Nu laver jeg ugeplanen hver uge (med meget få undtagelser) og har derfor et meget bedre overblik over mine projekter, mål og opgaver, og jeg er blevet bedre til at sætte mål og arbejde målrettet for at nå dem.”

Elle Kari Christensen

Grafisk Facilitator, www.visuelle.dk

Overvejer du at få professionelle øjne på din virksomhed og have en at vende alle dine business-overvejelser med?

Så lad os tage en snak. Jeg kalder det en (gratis) afklaringssamtale, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og overvejelser, og vi finder ud af, hvordan et samarbejde kan se ud.

Det er både din og min mulighed for at finde ud af, om vi er det rigtige match til et af de 5 personlige sparringsforløb, jeg åbner for hver måned.

Leder du efter beskrivelserne af forløbene og priserne? Dem finder du lige her >

6-trinsguide til dig, der er selvstændig:

Sådan undgår du de 6 værste fælder, der forhindrer alt for mange selvstændige i at realisere deres (næste) businessdrømmemål.

Du bliver samtidigt tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige og kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

YAY! Du er nu ombord og guiden er på vej til din indbakke.