Personlige sparringsforløb for selvstændige:

Træt af ikke at komme videre med din forretning på grund af travlhed, tvivl eller manglen på en gennemtænkt plan (og ikke have nogen at tale med det om)? 

Tænker du på, hvad du skal gøre for at lykkes med både at realisere dine næste (mange) ideer som selvstændig OG have et dybt tilfredsstillende arbejdsliv med selvtillid omkring din forretning, ro indeni og overblik i hverdagen? 

Ligesom mange andre selvstændige, vil du sikkert gerne have et liv, hvor du:

 • glæder dig hver dag til at stå op, fordi du har succes med din virksomhed, dit arbejdsliv er overskueligt, du rykker på dine mål, og du har både tid og overskud til livet ved siden af.
 • oplever en jævn strøm af kunder i din virksomhed – uden, at det er en kamp at finde dem. Det giver dig ro i maven omkring økonomien og fremtiden som selvstændig. 
 • er stolt over din hjemmeside, fordi den er opdateret og klart formidler, hvad du tilbyder, og hvordan du arbejder. Dine produkter, forløb eller løsninger er skarpt formuleret, så de gør det lettere for dine kunder at sige ja til det, du tilbyder.
 • har styr på, hvordan du markedsfører dig og hvilke markedsføringskanaler, der er bedst at bruge for dig og din virksomhed. Det er nemt for dig at poste opslag på sociale medier og være synlig online (for det har din virksomhed og økonomi brug for).
 • føler at dit arbejdsliv er motiverende, og du har tid til at arbejde på det, du synes er sjovt at arbejde med.
 • arbejder struktureret, har overblik, bruger din tid effektivt og når det, du sætter dig for

Så kommer skuldrene ned på plads igen, ik’?

Det er for mig at se definitionen af at være den gode chef og leder af din virksomhed, hvor du har frihed og fleksibilitet til at arbejde og bruge livet, sådan som DU ønsker det.

Men … 

… den oprindelige drøm om det der frie, gode arbejdsliv som selvstændig er rykket længere og længere væk. Det er sket i takt med, at du har fået flere kunder i din kalender, to do-listen er vokset og du er blevet klar over, hvor meget det utroligt nok kræver af dig at drive en velkørende virksomhed.

Livet som selvstændig er (endnu) ikke helt så sjovt og frit, som du troede, det ville være.

Selvom du allerede ER lykkes med meget indtil nu.

Måske er du som mange andre også endt i den klassiske driftsfælde? Det er når din kalender er fuldt booket og al din tid går til kunder og de faste driftsopgaver for at holde virksomheden kørende. For så er der alt for sjældent et ledigt øjeblik (eller energi) til at arbejde på udviklingen af din virksomhed.

Dine spændende ideer om, hvordan du kunne gøre virksomheden endnu bedre, forny produkterne eller dine løsninger, forbedring af hjemmesiden, lave nye email-automations, og så videre – ja, de bliver bare udskudt igen og igen.

Jeg ved, hvordan du har det. Det er så frustrende!!

Du er blevet klar over, at du er nødt til at gøre noget andet, end du har gjort indtil nu.

For der skal ske noget nyt.

Ellers…

Ja, ellers hvad?

Jeg gætter på, du nok ikke er typen, der bare giver op eller accepterer tingenes tilstand. Ellers læste du ikke det her.

Derfor vil jeg minde dig om én særlig ting, som mange af vi selvstændige har brug for at tage til os, når virksomheden vokser.

Især os, der ikke er særligt gode til at bede om hjælp, fordi vi er vant til at klare det meste selv, og det er at:

Der er ingen, der har skabt en god virksomhed helt alene. Og det har aldrig været meningen, at du skulle kunne løse alting selv.

 

I hvert fald ikke hvis du vil opnå endnu mere med din virksomhed. 

Du får først den der fede følelse af succes, stolthed og tilfredshed, når du endelig finder ud af, hvad der skal til for at stoppe med at udskyde det, du gerne vil have rykket på i virksomheden.

Du ved, at det er muligt for dig at opnå det, du drømmer om som selvstændig.

Det er derfor, du er lige her i dag.

“Jeg har øget min omsætning og har fået styrket mit brand hele vejen rundt, har fået langt skarpere tekster og min kommunikation er blevet mere specifikt målrettet til mine idealkunder.

Som solo selvstændig havde jeg en oplevelse af, at stå med alle mine overvejelser selv. Det kunne godt overvælde mig til tider, og jeg havde derfor brug for en sparringspartner at vende alt det med, som optager ens tanker som selvstændig. Jeg havde især brug for udefrakommende øjne og perspektiver på min virksomhed, salgstekster, produkter m.m., og derfor investerede jeg i Anne Pernilles hjælp.

Jeg har fået hjælp til struktur på større tiltag i min virksomhed, som føltes lettere uoverskuelige selv at planlægge. ​

Efter hver session har jeg følt en lettelse i min krop og tanker, fordi Anne Pernille hjælper med at lægge en plan og sætte retning og system på ting, som før føltes lidt overvældende selv at finde hoved og hale i.

Anne Pernille og grundig og effektiv, og opsummeringerne, hun sender på mail efter hver session, har været super rare at få. Noget af det bedste har været den forbedring og det løft som mine mange tekster har fået, med hjælp fra Anne Pernille skarpe betragtninger.

Heldigvis har hun også fokus på mennesket og er meget empatisk, realistisk og nærværende i hendes arbejde. Dette tiltalte mig, da jeg også havde brug for sparring omkring, hvordan jeg også kunne sikre, at have det godt i min hverdag som selvstændig.

Hun har været skarp i alle sessioner og rigtig kompetent i hendes rådgivning og sparring på de ting, vi har arbejdet på omkring min virksomhed. Hun har altid været god til at gå lige til sagen, så der kommer størst muligt udbytte af sessionerne.”

Ditte Hvid

Psykolog, www.dittehvid.dk

Men først lidt om dig. Hvis du minder om de andre selvstændige, jeg typisk arbejder med, så ved jeg, at:

 • Du har en ok (eller en rigtig god) forretning, hvor du kan mærke, at der er mere potentiale i den og dig end det, du er lykkedes med indtil nu. Og du har brug for en at vende dine overvejelser, ideer og udfordringer med, så du kan få lagt en plan og få streget de mange ideer, der lige nu kun står som opgaver på din to do-liste.
 • Du er ikke nystartet selvstændig. Du har været i gang (mindst) 1 år eller 2 og måske endda både 5, 10 og 15 år eller mere.

 • Udadtil ser det ud til, at det går fint med dig og din virksomhed. Men indeni føles det ikke helt så fint, for du er ofte mere frustreret, presset eller overvældet – end tilfreds med din fremdrift og balance i hverdagen. Og det vil du have lavet om på, for livet er for kort til et arbejde, der ikke er motiverende og giver dig energi.

 • Dine to-do-lister er ved at vokse dig over hovedet, selvom du arbejder meget. Måske endda mere, end du ønsker. Du ønsker at få tid til at gøre noget ved de ideer og drømme, som du ved, du og din virksomhed har potentiale til at lykkes med. Men du ved ikke, hvordan du kan få det til at lade sig gøre i din travle hverdag.
 • Du har ikke tid eller lyst til at læse flere blogs, bøger artikler om at drive egen virksomhed eller investere i flere onlinekurser. Du er nået til et niveau med din virksomhed, hvor du har brug for skræddersyet sparring på netop dine udfordringer og drømme, så du ikke skal regne det hele ud selv.

   

 • Dit mål er, at det kommer til at føles som dig, der driver din virksomhed – og ikke den, der styrer dit liv. Du vil gerne bruge din tid mere effektivt og lære, hvordan du kan nå det, du har på din to do-liste indenfor almindelig arbejdstid, og hvordan du får tid til det, du brænder mest for. For lige nu føles det mest som om, at din virksomhed har overtaget dit liv, og du arbejder meget mere, end du drømte om, da du sprang ud som selvstændig. 
 • Du leder efter en en, der kan hjælpe dig og give dig konkrete svar på, hvordan du griber tingene an. En, der kan se på din forretning med nye øjne og hjælpe dig med at bane vejen fremad, så du kan realisere dine næste drømme og ambitioner med din virksomhed og dit arbejdsliv. 

Hvis et eller flere af punkterne ovenfor rimede på dig, så lad mig først minde dig om, at…

Du ved nok. Du er nok. Og det vil jeg vise dig.

 

Mit navn er Anne Pernille Fischer. Jeg hjælper selvstændige, der gerne vil lykkes hurtigere og lettere med at skabe de resultater, de drømmer om i virksomheden. Men uden at gå på kompromis med arbejdsglæden, økonomien eller friheden til at gøre, hvad de vil.

Business mentoring

Har hjulpet selvstændige siden 2013

Hundredevis af selvstændige indenfor mange forskellige brancher har taget fat i mig for at få hjælp til at skabe endnu bedre virksomhed og et arbejdsliv, de glæder sig til at stå op til hver dag. 

Mange af dem har taget masser af kurser, købt onlinekurser, læst gode råd på nettet og følger det, jeg kalder guruer, som fortæller at nu er det ene eller det andet, det ‘rigtige’ at gøre som virksomhedsejer.

Men du har ikke brug for endnu et onlinekursus eller en eller anden gurus firkantede metode, som du skal passe ind i. Ikke som det næste.

Måske senere. Men ikke nu. Du ved nok. Du er nok. Og du har savner konkret, personlig sparring i forhold til dine udfordringer, og svar på, hvordan du bringer din virksomhed fra der, hvor du er nu, til der, hvor du gerne vil hen indenfor det næste halve til hele år. 

Det kan være, du drømmer om:

 • at mange flere dine favoritkunder finder vej til dig, så din virksomhed kører endnu bedre, du tjenerarbejde bliver sjovere og mere meningsfuldt.
 • en hjemmeside, der appellerer til dine kunder med klare budskaber og beskrivelser af, hvad du helt præcist laver eller hjælper andre med.
 • at være god til markedsføring og synlighed på sociale medier.
 • konkrete mål for din virksomhed, så du ved, hvor du er på vej hen, og hvad du vil prioritere tid til for at nå i mål.
 • at drive din virksomhed professionelt, så det ikke føles som gætværk, hvor du krydser fingre fra måned til måned og håber, at det hele går.
 • at få dine næste forretningsideer ført ud i livet uden at blive ved med at udskyde det til ‘en skønne dag, hvor du har mere tid’ (for den dag kommer nok aldrig).
 • at arbejde mere effektivt og struktureret, så du i højere grad når det, du vil, og kan holde helt fri, når du holder fri.

Det er bare noget af det, som jeg kan hjælpe dig med i de personlige sparringsforløb for selvstændige.

Business Mentoring & business mentors

“Jeg har allerede tjent min investering hjem mindst 3 gange, for min omsætning er allerede steget med omkring 50%

Anne Pernille er ligefrem og ikke bange for at sige, hvad der skal ændres – men på en behagelig måde, så man føler sig mødt. Hun er velforberedt og har givet mig mange guldkorn og anvisninger, jeg kunne gå lige hjem og implementere. Og det har givet klare resultater.

Birgitte Sølvstein

Aut. Psykolog, www.soelvstein.dk

Jeg er blevet meget mere tryg og tilpas med sociale medier efter noget vigtigt skyggearbejde, og jeg har fået hjælp til at tage nogle vigtige beslutninger i min virksomhed omkring salgskanaler, prioritering af min tid og energi m.m.

Det bedste af det hele, er de meget konkrete råd og værktøjer, jeg har fået at arbejde med. Jeg føler altid, at jeg har taget et skridt fremad efter vores møder.

Jeg har haft glæde af både ren business mentoring, planlægningsværktøjer samt skyggearbejde, som Anne Pernille også er rigtig god til.

Jeg hviler mere i mine beslutninger nu, og det er fantastisk at have en professionel wingwoman, der er der, når jeg har brug for sparring.”

Ida E. B. Poulsen

Skodesigner, IDA DAKAR

“Det er en kæmpe værdi for mig at have en personlig business sparringspartner, som kan hjælpe mig med at overkomme de små og store sten, jeg møder på min vej i min forretning.

Jeg tog fat i Anne Pernille, fordi jeg havde brug for en, der kunne hjælpe mig med at træffe beslutninger, finde retning og fikse småting, jeg ikke selv er god til. 

Jeg er kommet fra A til B i de ting, jeg har haft brug for hjælp til. Jeg har fået udviklet mig på diverse udviklingsområder som eksempelvis at blive meget mere komfortabel omkring min prissætning.”

Jette Schrum

Portræt- og brandingfotograf, Jette Schrum Portrætfotografi

“Efter forløbet hos Anne Pernille er min omsætning steget markant.

Jeg kunne vildt godt lide Anne Pernilles gode, kreative idéer, som gjorde, at jeg fandt frem til formuleringen af nogle forløb, som jeg får rigtig god respons på fra de familier, der kontakter mig.

Jeg har også fået feedback på, hvad jeg kan gøre for at planlægge mig ud af min uge. Sådan at jeg ikke får stress over alt det, som jeg ikke synes, at jeg når. 

Og med hendes hjælp har jeg lavet et årshjul. Det har givet mig ro på. Det, at jeg kan læne mig ind i hendes viden og store erfaring med selvstændige, og hvad der faktisk skal til for at få en forretning med et jævnt flow af kunder, har virkelig været guld værd.”

Sophia C.C. Rasmussen

Familierådgiver, www.sophiaccrasmussen.dk

“Min virksomhed ville slet ikke være kommet så langt uden Anne Pernille.

Før forløbet var jeg i tvivl, om jeg havde råd. Men nu kan jeg se, at jeg ikke havde råd til at lade være.

Jeg havde svært ved at strukturere arbejdsugen i min virksomhed. Jeg havde især brug for hjælp til at “komme ud over rampen” og få nogle flere kunder, og dette krævede mere struktur.

Anne Pernille er en indlevende, konstruktiv og bare super kompetent business mentor. Hun har især hjulpet mig med bedre struktur (jeg bruger en ugeplan nu! Det havde jeg aldrig troet) og fokus.”

Elle Kari Christensen

Grafisk facilitator, Visuelle

“Jeg sidder med regnskabet for året, og jeg når en omsætning, der er over dobbelt så stor som sidste år.

Jeg er sikker på, at det arbejde, Anne Pernille har hjulpet mig med – altså at finde sikkerhed i mig selv og mit faglige ståsted, samt træffe tilvalg og fravalg – har gjort en kæmpe forskel.

Tak for sparring og et kærligt skub – det er guld værd.”

Helle Terp Hansen

Familie- og Psykoterapeut, Familie-livet

“Jeg er blevet knivskarp på planlægning og super god til at prioritere min tid – og respektere, at det kræver PAUSER at drive en god virksomhed.

Jeg har fundet ind til en måde at køre markedsføring for mit online forløb – som giver mening for mig som den person jeg er – ikke bare at følge en bestemt opskrift som hiver al energien ud af mig.

Og så har jeg fået arbejdet med min ‘money-mindset’. Som sindig jyde kan det godt være en udfordring at tænke vækst og penge ind i virksomhedens udvikling – fremfor udelukkende omsorg og empati for klienter.

Jeg vil vove at påstå, at jeg har tjent investeringen hjem – alene i tid, jeg sparer på at rode rundt med ligegyldige opgaver.”

Matilde Gunge

Vane- og overspisningscoach, www.matildegunge.dk

I de personlige sparringsforløb kan du få hjælp til at … 

 • forenkle og forbedre din virksomhed, så den bliver mere rentabel, og du får mere balance, arbejdsglæde og overskud.
 • få klarhed over og en plan for målene for din virksomhed og overblik over hvilken retning, du vil udvikle den i.
 • blive struktureret og god til at planlægge, så du hurtigere kommer i mål med dine drømme, bruger tiden på det vigtigste i dagligdagen og slipper for konstant at føle dig bagud.
 • tiltrække flere kunder og øge salget på dine eksisterende produkter, forløb eller løsninger ved at gøre dine produkt- og salgstekster bedre og styrke din markedsføring og synlighed online på sociale medier og i salgskampagner.
 • lave et årshjul for dit salg og markedsføring eller planlægge din næste kampagne, så du har det forkromede overblik over, hvornår du skal arbejde på hvad.
 • bruge din tid effektivt, blive mere struktureret og holde dig på sporet, så du endelig får rykket på dine mål og drømme med din virksomhed.
 • forbedre design, tekster og kommunikation på din hjemmeside. Din hjemmeside skal give kunderne et soleklart billede af, hvordan du kan hjælpe dem og med hvad, så du lettere får kunder. Jeg giver dig sparring på, hvordan du strategisk bygger hjemmesiden smartest op. Det handler om alt fra layoutet og kommunikationen, design af forsiden, hvordan du bedste beskriver dine produkter, forløb og ydelser (dine salgssider) og feedback på, om dine tekster og beskrivelser rammer dine kunder.
 • slippe fri af det, der blokerer dig i forhold til at skabe de forandringer, du drømmer om som selvstændig. Uanset om det handler om pengemindset, frygten for at fejle eller hvad andre tænker, tvivl på dig selv eller din forretning, at du ikke tør være synlig på sociale medier, perfektionisme eller pleaser-gen, der får dig til at strække dig alt for langt for dine kunder (uden at blive betalt ordenligt for det).

Overordnet set handler det om at du får styrket dit fundament for at balancere en velsmurt, sund virksomhed med et godt (arbejds)liv som selvstændig. Et fundament, der passer til den måde, DU gerne vil leve livet på. 

Her er de to sparringsforløb

Din genvej til at lykkes med (meget) mere som selvstændig og opnå et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til hver evig eneste dag. 

DET INTENSIVE SPARRINGSFORLØB

Det intensive sparringsforløb på 10 sessioner bliver skræddersyet til dig, der vil have en professionel at vende dine overvejelser med og få rådgivning hos over længere tid. Det er til dig, der ønsker at lykkes lettere og hurtigere med de næste mål, der står på din ønskeliste i virksomheden.

I hver session får du hjælp til at løse de udfordringer, du bokser med lige nu i din virksomhed eller dit arbejdsliv. Det gør hurtigt din gode virksomhed endnu bedre, og du får et arbejdsliv, du stortrives i.

Vi har sammen fokus på at udvikle og opgradere både din virksomhed, hjemmesiden, dine produkttekster, din markedsføring og dig som virksomhedsleder, så du får udnyttet det fulde potentiale af din dig og din virksomhed og samtidigt får struktur, overblik og frihed i det daglige.

Forløbet består af:

 • Klippekort til 10 personlige sessioner. Vi starter med et kickstart-session på 75 min. De øvrige sessioner er som udgangspunkt 1 time hver. Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på dig og din virksomhed i et fortroligt onlinerum på Zoom, telefon eller i mit mødelokale i Aarhus (mod tillæg). Vi mødes som udgangspunkt hver 2-4. uge, så du hele tiden oplever fremdrift og har adgang til sparring, når du har brug for det.
 • Jeg har mange online guides og -skabeloner, som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Du får dem, du har brug for undervejs i forløbet, når/hvis behovet opstår – uden ekstra beregning. De er lavet for, at du sparer tid, slipper for at skulle finde løsningerne selv og nemmere kommer i mål med udviklingsopgaverne.
 • Ugeplanlægningsguiden: “Ven med tiden” med den effektive GJORT-metode, som hjælper dig med at blive en ørn til planlægning, så du fokuserer på de vigtigste opgaver og får overblikket tilbage i dit arbejdsliv.
 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre.
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

Med mig på sidelinjen i det intensive sparringsforløb slipper du for at stå alene med alle overvejelserne og beslutningerne selv. Er du klar til at lykkes lettere og hurtigere med dine næste drømme og mål og få både overblikket og overskuddet tilbage, så du kan nyde livet ved siden af?

 

Din investering er:

2.500,- kr. + moms pr. måned i 7 måneder.

Eller spar 1.000 kr ved at betale på en gang: 16.500,- kr. + moms.

Ønsker du at mødes til en eller flere af sessionerne i mit mødelokale i Aarhus V, er der et samlet mødetillæg på 1.000 kr. uanset, hvor mange sessioner, du vil have online og hvor mange, du vil have her i mit mødelokale. Booking af forløbet sker enten pr telefon eller på e-mail til hej@annepernille.dk efter matchsamtalen. 

FOKUS sparringsforløbet

Forløbet på 5 sessioner er til dig, der ønsker et kortere forløb og kun har brug for hjælp til at udvikle, forbedre eller forandre 1-2 fokusområder i din virksomhed.

FOKUS Sparringsforløbet består af 5 sessioner, hvor du får konkret sparring og en trin-for-trin-plan efter hver session, så du altid ved, hvordan du kommer videre med dine mål mellem sessionerne. Det hjælper dig med at løse dine vigtigste udfordringer her og nu, så du lykkes med den forandring, du ønsker dig som selvstændig.

Forløbet er til dig, der kun har brug for den personlige sparring i kortere tid – og ikke har brug for skabeloner og guides fra mig til at videreudvikle din forretning.

Andre selvstændige har eksempelvis brugt dette sparringsforløb til at få hjælp til en eller to af disse områder:

 • at finde ud af, hvad de vil med virksomheden, og hvordan de kommer i mål.
 • at bruge deres tid mere effektivt ved at arbejde mere struktureret, blive bedre til at planlægge og derved nå de mål, de sætter sig for.
 • at optimere en salgsside for et produkt, forløb eller en ydelse (hvad du nu kalder det, du sælger til dine kunder).
 • feedback på og forbedring af (en del af) hjemmesiden, så den bliver mere kundetiltrækkende.
 • at få lavet en overskuelig halv- eller helårsplan for udviklingen af virksomheden og få prioriteret, hvad de skal gøre og i hvilken rækkefølge
 • at få lavet en salgs- og markedsføringsplan, så de ved, hvad de vil sælge og hvornår på året og på den måde undgår, at der bliver overlap mellem kampagner eller at de bliver overvældede af en ikke-gennemtænkt plan.
 • sparring på og optimering af en eksisterende salgskampagne for at sælge endnu bedre.

FOKUS Sparringsforløbet består af:

 • 5 online sessioner. Den første kickstartsession er 75 min. og de øvrige sessioner er 1 time hver. Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din virksomhed i vores lukkede, private online-mødelokale på Zoom eller i mit mødelokale i Aarhus (mod tillæg).
 • Ugeplanlægningsguiden: “Ven med tiden” (En e-guide der hjælper dig med at blive god til at planlægge, arbejde mere struktureret og bruge din tid effektivt. Den hjælper dig med at blive tidsrealistisk, så du når det, du sætter dig for, og får tid til det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.)
 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre.
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

Du får 5 møder med mig som din business mentor og sparringspartner. Jeg hjælper dig i mål med det, der vil gøre en forskel for dit arbejdsliv og din forretning. Du bestemmer selv, hvad vi skal fokusere på i forløbet. Det hele starter med, at vi tager en afklarende snak på telefonen omkring dine overvejelser og udfordringer, og hvad du gerne vil ændre eller opnå i din virksomhed. Og så aftaler vi forløbet derfra, hvis vi finder ud af, at vi er et godt match.

Investeringen er:

2.225,- kr. + moms pr. måned i 4 måneder

Eller spar 500 kr ved at betale på én gang: 8.400,- kr. + moms.

Ønsker du at mødes til en eller flere af sessionerne her i mit mødelokale i Aarhus V, er der et samlet mødetillæg på 500 kr. uanset, hvor mange sessioner, du vil have online og hvor mange, du vil have her i mit mødelokale. Booking af forløbet sker enten pr telefon eller på mail til hej@annepernille.dk efter din gratis matchsamtale.

Skal vi gøre det sjovere og lettere at drive din virksomhed og nå dine mål?

Jeg åbner løbende for pladser på de personlige sparringsforløb, når der bliver ledig tid i kalenderen.

Der kan være ventetid på et personligt forløb, fordi jeg altid vil sikre, at jeg har tid nok til de selvstændige, jeg har et forløb med. Det er også grunden til, at vi starter med en matchsamtale. For både du og jeg har brug for at finde ud af, om vi er det rigtige match til at hjælpe dig i mål med netop det, du har brug for. 

I din matchsamtalen kan du…

 • svar på dine spørgsmål omkring forløbet, om business mentoring og vores mulige samarbejde.
 • uddybet, hvordan jeg kan hjælpe dig, hvad jeg kan hjælpe dig med, og hvordan et forløb kan skræddersys til dit behov.
 • finde ud af, om vi har den rette kemi, og om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer og få dig i mål med de næste drømme og mål.

Sådan foregår det:

1: Book din (gratis) matchsamtale i kalenderen her.

2: Du får en e-mail med forberedelse til matchsamtalen.

3: Du sender dine svar retur på mail.

4: På det aftalte tidspunkt for samtalen ringer du til mig på tlf. 26 36 10 22 og vi drøfter, hvad du har brug for, dine udfordringer og hvad der skal til for at få dig til at lykkes med den forandring, du ønsker at skabe. 

5: Hvis vi finder ud af, at forløbet er det rigtige næste skridt for dig (og vi er det rigtige match både personligt og kompetencemæssigt), så booker vi tid til din første session og kickstarter din rejse til at lykkes med de næste mål. 

Du er altid mere end velkommen til at sove på beslutningen, før du beslutter dig. Jeg vil hellere, at du har god ro omkring valget i maven, når du endelig siger ja tak.