Businessmentor for selvstændige

Jeg tilbyder personlige sparringsforløb for dig, der både ønsker at have et tilfredsstillende arbejdsliv og en velkørende virksomhed med overskud på alle plan.

Det starter altid med en fortrolig snak for, at vi begge kan finde ud af, om vi er et godt match.

Tænker du på, hvad du skal gøre for at lykkes med både at skabe en god virksomhed OG have et godt liv med overskud på alle plan som selvstændig?

Du vil gerne ha’ et liv, der ser sådan ud:

 • Du glæder dig hver dag til at stå op, fordi du har succes med din virksomhed, dit arbejdsliv er overskueligt, du rykker på dine mål, og du har både tid og overskud til livet ved siden af.
 • Kunderne kommer i en jævn strøm til dig uden at du skal kæmpe for dem, og det giver dig ro i maven omkring økonomien og fremtiden som selvstændig. 
 • Din hjemmesides design ser professionelt og lækkert ud, og dine produkter, forløb eller løsninger er skarpt formuleret, så de gør det lettere for dine kunder at sige ja til det, du tilbyder.
 • Du har styr på, hvordan du markedsføre dig og hvilke markedsføringskanaler, der er bedst at brug for dig og din virksomhed. Det er nemt for dig at poste opslag på sociale medier og være synlig online (for det har din virksomhed og økonomi brug for).
 • Dit arbejdsliv føles motiverende, og du har tid til det, du synes er sjovt at arbejde på. Du arbejder struktureret, har overblik, bruger din tid effektivt og når det, du sætter dig for – og er endelig sluppet for at føle dig overvældet, stresset og at arbejde på alle mulige skæve tidspunkter, fordi du tidligere følte dig 5 skridt bagud.

Det er nemlig definitionen af at være din egen chef med frihed og fleksibilitet til at arbejde og bruge livet, sådan som DU ønsker det.

 …. Men lige nu føles det sikker som om, der er et stykke vej til at lykkes med det hos dig. For visionen er rykket længere og længere væk i takt med, at du har fået flere kunder i din kalender, to do-listen er vokset og indsigten i, hvor meget det kræver af dig at drive en velkørende virksomhed, har ramt dig.

Livet som selvstændig er måske (endnu) ikke helt så sjovt og frit, som du troede, det ville være, selvom du allerede er lykkes med meget indtil nu.

Og nu er du klar over, at du er nødt til at gøre noget andet, end du har gjort indtil nu. For der skal ske noget. 

Ellers…

Ja, ellers hvad?

Jeg gætter på, du nok ikke er typen, der bare giver op eller accepterer tingenes tilstand. 

Det er derfor, du er her nu.

Men hvad så?

Hvad så, når du bliver ramt af uvisheden om, hvad du skal gøre for at få styr på tvivlen, knokleriet og alt det, du skal have styr på for at tage din virksomhed til næste niveau og få mere overskud, tid eller flere kunder- uden at gå på kompromis med dit liv og værdier?

Og hvad så, når du bliver ved med at udskyde dine planer bare fordi, du ikke kan finde tid til det i en travl hverdag? Eller måske fordi du er i tvivl om, hvor du skal starte og med hvad.

Jeg gætter på, at du sikkert er vant til at klare alting selv. Du har det måske også bedst med at gøre alt selv. Og måske er du ikke særlig god til at bede om hjælp – selvom du godt kunne bruge det nu.

Det er på tide at lave om på det. 

 

For der er ingen, der har skabt en god virksomhed alene.

 

Tænk bare på de store virksomheder, hvor der findes en hel afdeling for hvert kompetenceområde: Salg. Markedsføring. Produktudvikling. Jura. HR. Bogholderi. Website. Branding. Kommunikation. Indkøb. 

Du er alle afdelingerne i en og samme person og står med alle opgaverne og har alt ansvaret på dine skuldre. 

Alene.

Du er en 14-armet blæksprutte, og det er hverken ønskeligt eller holdbart i længden. (Det kan utallige andre virksomhedsejere skrive under på.)

Det har aldrig været meningen, at du skal kunne alt selv, hvis du vil sælge mere og nå ud til flere kunder, have en kundetiltrækkende hjemmeside, markedsføre dig og være synlig på sociale medier og bruge dit nyhedsbrev strategisk smart, have mere frihed og et gladere liv med overskud hele vejen rundt som selvstændig.  

Det er OK at få hjælp. Det er faktisk strategisk klogt at få hjælp til det, der ikke er din spidskompetence og dit fagområde. Især når der er noget, du vil have til at gå hurtigere og lettere.

Så lad mig starte med at sige: godt, at du er lige her. Lige nu. Sænk skuldrene, og kom tættere på.

Lidt tættere på endnu.

Så tæt, at du føler, du kan læne dig op ad mig.

For det er lige præcis, hvad du har brug for lige nu.

Er det ikke?

Én at læne dig op ad, så du slipper for at være alene om det hele. En du kan vende ideerne og udfordringerne med. En der har kompetencerne til at hjælpe dig og ved, hvad der skal til for, at du når dine mål. En, der kan guide dig igennem både de personlige og forretningsmæssige udfordringer, der lige nu står imellem dig og den succes, frihed, tilfredshed og det overskud i det daglige, som du ved, venter på dig … hvis bare… 

Er det her dig?

 • Du har en ok forretning, men du kan mærke, at der er mere potentiale i den og dig end det, du er lykkedes med indtil nu. Du har brug for en at vende dine overvejelser og udfordringer med, så det bliver nemmere at realisere dine næste drømme og ideer.

 • Du er ikke nystartet selvstændig. I stedet har du været i gang et år eller to og måske endda både 5, 10 og 15 år eller mere. Udadtil ser det ud til, at det går fint med dig og din virksomhed. Men indeni føles det ikke helt så fint, for du er ofte mere frustreret, presset eller overvældet end tilfreds og i balance. Og det vil du have lavet om på, for livet er for kort til et arbejde, der ikke er motiverende og giver dig energi.
 • Dine to-do-lister er ved at vokse dig over hovedet, selvom du arbejder meget. Måske endda mere, end du ønsker. Du ønsker at få tid til at gøre noget ved de ideer og drømme, som du ved, du og din virksomhed har potentiale til at lykkes med. Men du ved ikke, hvordan du kan få det til at lade sig gøre i din travle hverdag.
 • Du har ikke tid eller lyst til at læse flere blogs, bøger artikler om at drive egen virksomhed eller investere i flere onlinekurser. Du er nået til et niveau med din virksomhed, hvor du har brug for skræddersyet sparring på netop dine udfordringer og drømme, så du ikke skal regne det hele ud selv.

   

 • Dit mål er, at det kommer til at føles som dig, der driver din virksomhed – og ikke den, der styrer dit liv. Du vil gerne bruge din tid mere effektivt og lære, hvordan du kan nå det, du har på din to do-liste indenfor almindelig arbejdstid, og hvordan du får tid til det, du brænder mest for. For lige nu føles det mest som om, at din virksomhed har overtaget dit liv, og du arbejder meget mere, end du drømte om, da du sprang ud som selvstændig. 
 • Du leder efter en erfaren businessmentor, som kan give dig konkrete svar på, hvordan du griber tingene an. En, der kan se på din forretning med nye øjne og hjælpe dig med at bane vejen fremad, så du kan realisere dine næste drømme og ambitioner med din virksomhed og dit arbejdsliv. 

Lad mig først minde dig om, at…

Du ved nok. Du er nok. Og det vil jeg vise dig.

 

Mit navn er Anne Pernille Fischer. Jeg er mindsetcoach og businessmentor for selvstændige, der gerne vil lykkes hurtigere og lettere med at skabe de resultater, de drømmer om i virksomheden. Men uden at gå på kompromis med arbejdsglæden, økonomien eller friheden til at 

Business mentoring

Siden 2013 har jeg hjulpet hundredevis af selvstændige indenfor mange forskellige fag at skabe en endnu bedre virksomhed, få flere kunder ved at sælge bedre online og bruge deres arbejdstid effektivt og struktureret, så de når det, de sætter sig for.

I samarbejde med mig har de skabt et arbejdsliv med tid til det vigtigste, og de har skabt målbare resultater, der taler for sig selv.

Du har ikke brug for endnu et onlinekursus eller en eller anden gurus firkantede metode, som du skal passe ind i. Ikke som det næste.

Måske senere. Men ikke nu. Du ved nok. Du er nok. Du har brug for konkret, personlig sparring i forhold til der, hvor din virksomhed er nu, så du også kan få det, jeg kalder ‘det gode liv som selvstændig’. 

For at lykkes med det, har du brug for:

 • et jævnt flow af kunder
 • en hjemmeside, der appellerer til dine kunder med klare budskaber og beskrivelser af, hvad du hjælper folk med.
 • markedsføring og synlighed på sociale medier
 • konkrete mål for din virksomhed, så du ved, hvor du er på vej hen, og hvad du vil prioritere tid til.
 • effektiv brug af din tid (ugeplanlægning), så du ved, at du når det du vil, og kan holde fri, når du holder fri.

Det er alt sammen det, jeg kan hjælpe dig med i de personlige sparringsforløb for selvstændige.

Business Mentoring & business mentors

“Jeg har allerede tjent min investering hjem mindst 3 gange, for min omsætning er allerede steget med omkring 50%

Anne Pernille er ligefrem og ikke bange for at sige, hvad der skal ændres – men på en behagelig måde, så man føler sig mødt. Hun er velforberedt og har givet mig mange guldkorn og anvisninger, jeg kunne gå lige hjem og implementere. Og det har givet klare resultater.

Birgitte Sølvstein

Aut. Psykolog, www.soelvstein.dk

Mentor for selvstændige

“Jeg har fået professionel feedback, som jeg ikke kunne have fået mange andre steder.

Jeg tør mere. Jeg når mere. Jeg har fået mere ensartet fokus på få ting – som jeg så dyrker og giver kærlighed så de kan vokse (og virke). Og jeg har fundet MIN retning i min virksomhed og er vokset med opgaven.”

Sarah Møller Pedersen

Grafiker, Vissuel

Business mentor coach

“Det er en kæmpe værdi for mig at have en personlig business sparringspartner, som kan hjælpe mig med at overkomme de små og store sten, jeg møder på min vej i min forretning.

Jeg tog fat i Anne Pernille, fordi jeg havde brug for en, der kunne hjælpe mig med at træffe beslutninger, finde retning og fikse småting, jeg ikke selv er god til. 

Jeg er kommet fra A til B i de ting, jeg har haft brug for hjælp til. Jeg har fået udviklet mig på diverse udviklingsområder som eksempelvis at blive meget mere komfortabel omkring min prissætning.”

Jette Schrum

Portræt- og brandingfotograf, Jette Schrum Portrætfotografi

“Anne Pernille er en indlevende, konstruktiv og bare super kompetent business mentor. Min virksomhed ville slet ikke være kommet så langt uden hende.

Før forløbet var jeg i tvivl, om jeg havde råd. Men nu kan jeg se, at jeg ikke havde råd til at lade være.

Jeg havde svært ved at strukturere arbejdsugen i min virksomhed. Jeg havde især brug for hjælp til at “komme ud over rampen” og få nogle flere kunder, og dette krævede mere struktur.

Hun har især hjulpet mig med bedre struktur (jeg bruger en ugeplan nu! Det havde jeg aldrig troet) og fokus.”

Elle Kari Christensen

Grafisk facilitator, Visuelle

Jeg er blevet meget mere tryg og tilpas med sociale medier efter noget vigtigt skyggearbejde, og jeg har fået hjælp til at tage nogle vigtige beslutninger i min virksomhed omkring salgskanaler, prioritering af min tid og energi m.m.

Det bedste af det hele, er de meget konkrete råd og værktøjer, jeg har fået at arbejde med. Jeg føler altid, at jeg har taget et skridt fremad efter vores møder.

Jeg har haft glæde af både ren business mentoring, planlægningsværktøjer samt skyggearbejde, som Anne Pernille også er rigtig god til.

Jeg hviler mere i mine beslutninger nu, og det er fantastisk at have en professionel wingwoman, der er der, når jeg har brug for sparring.”

Ida E. B. Poulsen

Skodesigner, IDA DAKAR

“Efter forløbet hos Anne Pernille er min omsætning steget markant.

Jeg kunne vildt godt lide Anne Pernilles gode, kreative idéer, som gjorde, at jeg fandt frem til formuleringen af nogle forløb, som jeg får rigtig god respons på fra de familier, der kontakter mig.

Jeg har også fået feedback på, hvad jeg kan gøre for at planlægge mig ud af min uge. Sådan at jeg ikke får stress over alt det, som jeg ikke synes, at jeg når. 

Og med hendes hjælp har jeg lavet et årshjul. Det har givet mig ro på. Det, at jeg kan læne mig ind i hendes viden og store erfaring med selvstændige, og hvad der faktisk skal til for at få en forretning med et jævnt flow af kunder, har virkelig været guld værd.”

Sophia C.C. Rasmussen

Familierådgiver, www.sophiaccrasmussen.dk

“Jeg vil vove at påstå, at jeg har tjent investeringen hjem – alene i tid, jeg sparer på at rode rundt med ligegyldige opgaver.

Jeg er blevet knivskarp på planlægning og supergod til at prioritere min tid – og respektere, at det kræver PAUSER at drive en virksomhed.

Jeg har fundet ind til en måde at køre markedsføring for mit online forløb – som giver mening for mig som den person jeg er – ikke bare at følge en bestemt opskrift som hiver al energien ud af mig.

Og så har jeg fået arbejdet med min ‘money-mindset’. Som sindig jyde kan det godt være en udfordring at tænke vækst og penge ind i virksomhedens udvikling – fremfor udelukkende omsorg og empati for klienter.

Matilde Gunge

Vane- og overspisningscoach, www.matildegunge.dk

“Jeg sidder med regnskabet for året, og jeg når en omsætning, der er over dobbelt så stor som sidste år.

Jeg er sikker på, at det arbejde, Anne Pernille har hjulpet mig med – altså at finde sikkerhed i mig selv og mit faglige ståsted, samt træffe tilvalg og fravalg – har gjort en kæmpe forskel.

Tak for sparring og et kærligt skub – det er guld værd.”

Helle Terp Hansen

Familie- og Psykoterapeut, Familie-livet

I et personligt sparringsforløb med mig som din business mentor og sparringspartner kan du få hjælp til at…

 • forenkle og forbedre din virksomhed, så den bliver mere rentabel, og du får mere balance.
 • finde ud af, hvad dine mål er for din virksomhed det næste år, og hvilken retning, du vil udvikle den i.
 • blive struktureret og god til at planlægge, så du hurtigere kommer i mål med dine drømme, bruger tiden på det vigtigste i dagligdagen og slipper for konstant at føle dig bagud.
 • tiltrække flere kunder og øge salget på dine eksisterende produkter, forløb eller løsninger ved at gøre dine produkt- og salgstekster bedre og styrke din markedsføring og synlighed online på sociale medier og i salgskampagner.
 • lave et årshjul for dit salg og markedsføring eller planlægge din næste kampagne, så du har det forkromede overblik over, hvornår du skal arbejde på hvad.
 • bruge din tid effektivt, blive mere struktureret og holde dig på sporet, så du endelig får rykket på dine mål og drømme med din virksomhed.
 • forbedre design, tekster og kommunikation på din hjemmeside. Din hjemmeside skal give kunderne et soleklart billede af, hvordan du kan hjælpe dem og med hvad, så du lettere får kunder. Jeg giver dig sparring på, hvordan du strategisk bygger hjemmesiden smartest op. Det handler om alt fra layoutet og kommunikationen, design af forsiden, hvordan du bedste beskriver dine produkter, forløb og ydelser (dine salgssider) og feedback på, om dine tekster og beskrivelser rammer dine kunder.
 • slippe fri af det, der blokerer dig i forhold til at skabe de forandringer, du drømmer om som selvstændig. Uanset om det handler om pengemindset, frygten for at fejle eller hvad andre tænker, tvivl på dig selv eller din forretning, at du ikke tør være synlig på sociale medier, perfektionisme eller pleaser-gen, der får dig til at strække dig alt for langt for dine kunder (uden at blive betalt ordenligt for det).

 

Overordnet set handler det om at du får styrket dit fundament for at balancere en velsmurt, sund virksomhed med et godt (arbejds)liv som selvstændig. Et fundament, der passer til den måde, DU gerne vil leve livet på. Det er det, jeg hjælper dig med i de personlige sparringsforløb.

Din genvej til at gøre det sjovt (igen) at drive egen virksomhed, så du kan glæde dig til at stå op til dit arbejde hver evig eneste dag.

1:1 sparringsforløb for selvstændige

Det personlige, fortrolige sparringsforløb er skræddersyet til dig, der vil have en professionel businessmentor at vende dine overvejelser med og få rådgivning hos. Det er til dig, der ønsker at lykkes lettere og hurtigere med de næste mål, der står på din ønskeliste i virksomheden.

I hver session får du hjælp til at løse de udfordringer, du bokser med lige nu i din virksomhed eller dit arbejdsliv. Det gør hurtigt din gode virksomhed endnu bedre, og du får et arbejdsliv, du stortrives i.

Vi har sammen fokus på at udvikle og opgradere både din virksomhed, hjemmesiden, dine produkttekster, din markedsføring og dig som virksomhedsleder, så du får udnyttet det fulde potentiale af din dig og din virksomhed og samtidigt får struktur, overblik og frihed i det daglige.

Forløbet består af:

 • Klippekort til 10 personlige sessioner. Vi starter med et kickstart-session på 75 min. De øvrige sessioner er som udgangspunkt 1 time hver. Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på dig og din virksomhed i et fortroligt onlinerum på Zoom, telefon eller i mit mødelokale i Aarhus (mod tillæg). Vi mødes som udgangspunkt hver 2-4. uge, så du hele tiden oplever fremdrift og har adgang til sparring, når du har brug for det.
 • Jeg har mange online guides og -skabeloner, som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Du får dem, du har brug for undervejs i forløbet, når/hvis behovet opstår – uden ekstra beregning. De er lavet for, at du sparer tid, slipper for at skulle finde løsningerne selv og nemmere kommer i mål med udviklingsopgaverne.
 • Ugeplanlægningsguiden: “Ven med tiden” med den effektive GJORT-metode, som hjælper dig med at blive en ørn til planlægning, så du fokuserer på de vigtigste opgaver og får overblikket tilbage i dit arbejdsliv.
 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre.
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

Du får mig som din egen, professionelle business mentor og mindsetcoach, så du slipper for at skulle stå alene med det hele selv. Er du klar til at lykkes lettere og hurtigere med dine næste drømme og mål og få både overblikket og overskuddet tilbage, så du kan nyde livet ved siden af?

 

Din investering er:

2.500,- kr. + moms pr. måned i 7 måneder.

Eller spar 1.000 kr ved at betale på en gang: 16.500,- kr. + moms.

Ønsker du at mødes til en eller flere af sessionerne i mit mødelokale i Aarhus V, er der et samlet mødetillæg på 1.000 kr. uanset, hvor mange sessioner, du vil have online og hvor mange, du vil have her i mit mødelokale. Booking af forløbet sker enten pr telefon eller på e-mail til hej@annepernille.dk efter matchsamtalen. 

Det lille 1:1 sparringsforløb

Forløbet er til dig, der ønsker et kortere forløb og kun har brug for hjælp til at udvikle, forbedre eller forandre 1-2 fokusområder i din virksomhed.

Det lille 1:1 sparringsforløb består af 5 sessioner med konkret, detaljeret sparring og en trin-for-trin-plan efter hver session, så du altid ved, hvad du skal fokusere på. Det hjælper dig med at løse dine vigtigste udfordringer og lykkes med det, du gerne vil.

Forløbet er til dig, der kun har brug for sparringen i kortere tid – og ikke har brug for skabeloner og færdige guides fra mig til at videreudvikle din forretning.

Andre selvstændige har eksempelvis brugt det lille 1:1 sparringsforløb til at få hjælp til en eller to af disse områder:

 • at finde ud af, hvad de vil med virksomheden, og hvordan de kommer i mål.
 • at bruge deres tid mere effektivt ved at arbejde mere struktureret, blive bedre til at planlægge og derved nå de mål, de sætter sig for.
 • at optimere en salgsside for et produkt, forløb eller en ydelse (hvad du nu kalder det, du sælger til dine kunder).
 • feedback på og forbedring af (en del af) hjemmesiden, så den bliver mere kundetiltrækkende.
 • at få lavet en overskuelig halv- eller helårsplan for udviklingen af virksomheden og få prioriteret, hvad de skal gøre og i hvilken rækkefølge
 • at få lavet en salgs- og markedsføringsplan, så de ved, hvad de vil sælge og hvornår på året og på den måde undgår, at der bliver overlap mellem kampagner eller at de bliver overvældede af en ikke-gennemtænkt plan.
 • sparring på og optimering af en eksisterende salgskampagne for at sælge endnu bedre.

Det lille 1:1 sparringsforløb består af:

 • 5 online sessioner. Den første kickstartsession er 75 min. og de øvrige sessioner er 1 time hver. Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din virksomhed i vores lukkede, private online-mødelokale på Zoom eller i mit mødelokale i Aarhus (mod tillæg).
 • Ugeplanlægningsguiden: “Ven med tiden” (En e-guide der hjælper dig med at blive god til at planlægge, arbejde mere struktureret og bruge din tid effektivt. Den hjælper dig med at blive tidsrealistisk, så du når det, du sætter dig for, og får tid til det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.)
 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre.
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

Du får 5 møder med mig som din business mentor og sparringspartner. Jeg hjælper dig i mål med det, der vil gøre en forskel for dit arbejdsliv og din forretning. Du bestemmer selv, hvad vi skal fokusere på i forløbet. Det hele starter med, at vi tager en afklarende snak på telefonen omkring dine overvejelser og udfordringer, og hvad du gerne vil ændre eller opnå i din virksomhed. Og så aftaler vi forløbet derfra, hvis vi finder ud af, at vi er et godt match.

Investeringen er:

2.225,- kr. + moms pr. måned i 4 måneder

Eller spar 500 kr ved at betale på én gang: 8.400,- kr. + moms.

Ønsker du at mødes til en eller flere af sessionerne her i mit mødelokale i Aarhus V, er der et samlet mødetillæg på 500 kr. uanset, hvor mange sessioner, du vil have online og hvor mange, du vil have her i mit mødelokale. Booking af forløbet sker enten pr telefon eller på mail til hej@annepernille.dk efter din gratis matchsamtale.

Overvejer du at få hjælp til at forbedre din forretning eller skabe balance i dit arbejdsliv som selvstændig?

Det starter altid med en gratis matchsamtale

Jeg åbner løbende for nye pladser på sparringsforløb, når jeg har tid.

Der kan være ventetid på et personligt forløb, fordi jeg altid vil sikre, at jeg har tid nok til de selvstændige, jeg har i forløb. Det er også grunden til, at vi starter med en matchsamtale. For vi har begge brug for at finde ud af, om vi er det rigtige match til at hjælpe dig i mål med det, du gerne vil. 

Samtalen giver dig mulighed for at…

 • få svar på dine spørgsmål omkring forløbet, om business mentoring og vores mulige samarbejde.
 • få uddybet, hvordan jeg kan hjælpe dig, hvad jeg kan hjælpe dig med, og hvordan et forløb kan skræddersys til dit behov.
 • finde ud af, om vi har den rette kemi, og om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer og få dig i mål med de næste drømme og mål.

Sådan foregår det:

1: Book din (gratis) matchsamtale i kalenderen her.

2: Jeg sender en email med forberedende spørgsmål til dig.

3: Du sender dine svar retur på mailen indenfor 2 dage.

4: På det aftalte tidspunkt for samtalen, ringer du til mig på tlf. 26 36 10 22. 

5: Hvis vi finder ud af, at forløbet er det rigtige næste skridt for dig (og vi er det rigtige match både personligt og kompetencemæssigt), så booker vi tid til din første session og kickstarter din rejse til at lykkes med de næste mål.