Få personlig sparring på din forretning af business mentor Anne Pernille Fischer

– så du kan lykkes med det, du gerne vil som selvstændig, og få et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til hver dag.

Tænker du også nogle gange på, hvad der skete med den gejst, du havde, da du startede som selvstændig? Kan du huske den? Den skråsikkerhed og entusiasme? Følelsen af at være din egen chef, bestemme selv og få et fleksibelt arbejdsliv, med friheden til at arbejde, når du ville, og gøre tingene på din måde.

…. Den forsvandt stille og roligt i takt med, at mængden af kundeopgaver steg og din to do-liste voksede.

Og nu er du sandsynligvis træt af, at du igen og igen udskyder det, du gerne vil. Enten fordi du har svært ved at komme fra idé til handling, savner sparring på dine næste mål, eller fordi det er svært at finde tid til at gøre noget ved det.

Så livet som selvstændig er måske ikke blevet helt så sjovt og frit, som du troede, det ville være, selvom du er lykkes med meget på din rejse indtil nu.

Samtidigt ved du også, at både din virksomhed og du har mere i jer, end det niveau, du er på lige nu. Der er med andre ord flere ting, du gerne vil lykkes med.

Måske savner du sparring på din forretning? Eller hjælp til at få struktur, overblik og balance i dit arbejdsliv for at kunne holde til livet som selvstændig i længden?

Uanset hvad, så er der bare nødt til at ske noget nu.

Ellers…

Ja, ellers hvad?

Jeg gætter på, du nok ikke er typen, der bare giver op eller accepterer tingenes tilstand. Har jeg ret?

Men hvad så?

Hvad så, når du bliver ramt af uvisheden om, hvilke håndtag du skal skrue på i din virksomhed – eller hvordan du får tid til de andre ideer og mål, du rigtigt gerne vil sætte i søen?

Og hvad så, når du bliver ved med at udskyde dine planer om at forbedre dit produkt, din hjemmeside, salgskampagnen eller tiltrække (endnu) flere af dine yndlingskunder og -opgaver, udvikle din næste spændende produktidé og få mere struktur og overblik, så du kommer til at trives meget bedre i dit arbejdsliv … bare fordi du ikke kan finde tid til det?

Lad mig starte med at sige: godt, at du er lige her. Lige nu. Sænk skuldrene, og kom tættere på.

Lidt tættere på endnu.

Så tæt, at du føler, du kan læne dig op ad mig. For det er lige præcis, hvad du har brug for lige nu. Er det ikke?

Én at læne dig op ad, så du slipper for at være alene om det hele. En du kan vende alle ideerne og udfordringerne med, som har kompetencerne til at hjælpe dig professionelt og ved, hvad der skal til for, at du når dine mål. En, der kan guide dig igennem både de personlige og forretningsmæssige udfordringer, der lige nu står imellem dig og den succes, frihed, tilfredshed og det overskud i det daglige, som du ved, venter på dig…. hvis bare…

Før jeg fortæller dig om de personlige sparringsforløb for selvstændige, så lad os lige tale om, hvem der kan have brug for en business mentor:

 • Du har haft egen virksomhed i en del år – og udadtil ser det ud til, at det går fint med dig og din virksomhed. Men indeni føles det ikke helt så fint, for du er ofte mere frustreret end tilfreds. Og du savner nogen at spille bold op ad med dine virksomhedsovervejelser, som virkeligt kan hjælpe dig med at komme videre.
 • Dine to-do-lister er ved at vokse dig over hovedet, selvom du arbejder en hel del. Faktisk mere end du ønsker. Og du savner tid til at gøre noget ved de ideer og drømme, som du ved, du og din virksomhed har potentiale til at lykkes med, men du ved ikke, hvordan du kan få det til at lade sig gøre i dit travle arbejdsliv.

    

 • Du har det med at hoppe fra opgave til opgave, fordi der er så meget du skal tage dig af, så mange ideer og ting, du også burde gøre. Det gør det svært at komme i mål med alt det, du sætter i søen. Hvis du nu bare havde tid nok, vidste præcist hvad du skulle gøre, og fokuserede på din plan – så ville det være meget lettere, ik’?
 • Du har ikke tid til at læse bøger, artikler og investere i flere onlinekurser. Du er nået til et niveau med din virksomhed, hvor du har brug for skræddersyet sparring på netop dine udfordringer og drømme, så det bliver hurtigere og lettere at komme i mål – og så du ikke skal regne det hele ud selv.
 • Du føler dig måske også enten overvældet og småstresset og vil egentlig bare gerne lykkes med at skabe det gode arbejdsliv, som du havde sat næsen op efter, da du sprang ud som selvstændig (dengang du endnu var lykkeligt uvidende om, hvad det ville kræve af dig). Et liv med god økonomi, et arbejdsliv du stortrives i og som giver dig overskud og plads til alt det andet, der også betyder noget for dig i livet. For livet er bare andet og mere end arbejde, ik?
 • Måske er du i tvivl om du skal (kan) fortsætte med at være selvstændig og drive din egen virksomhed, fordi du ikke føler, at du trives optimalt med det på den måde, som det kører lige nu. Det kan være du er tæt på at give op, selvom virksomheden kører godt. Du har sandsynligvis brug for sparring omkring, hvad der er den rigtige beslutning – og på, hvordan du får skabt dig et arbejdsliv med det bedste setup for dig, hvor du brænder for det, du laver, trives med det og har plads til andet indhold i dit liv udover arbejdet.
 • Du savner en kompetent sparringspartner, der kan se på din forretning med nye øjne og hjælpe dig med at bane vejen fremad, så du kan realisere dine næste drømme og ambitioner med din virksomhed. 

Der findes faktisk en bedre måde at drive en (succesfuld  og økonomisk sund) virksomhed på.

En måde, hvor du både kan få tid til at arbejde på de ideer, du drømmer om at udvikle, kan nyde dit arbejdsliv og har tid til alt det andet, der betyder noget for dig ved siden af arbejdet. En måde der gør, at du ikke behøver gå på kompromis med dig selv, bare fordi du har ansvaret for en virksomhed og din egen indtjening.

Du har brug for at blive den gode leder for dig selv som selvstændig og skabe tid til at kunne fokusere på det vigtige, så det hele ikke drukner i drift af virksomheden.

Måske har du også brug for at lære nogle redskaber til at planlægge, gøre din hjemmeside og produkter mere kundetiltrækkende, sælge bedre online og få flere af de kunder, du allerhelst vil arbejde med eller løse opgaver for. 

Det hjælper jeg dig med at komme i mål med som din business mentor og sparringspartner. Jeg lover dig, at det ikke behøver blive ved med at være så udfordrende, som det til tider føles nu.

Du ved nok. Du er nok. Og det vil jeg vise dig.

Mit navn er Anne Pernille Fischer. Jeg er business mentor og sparringspartner for frihedselskende selvstændige, der gerne vil lykkes hurtigere og lettere med at skabe de resultater, de drømmer om  i virksomheden – og få tid og overskud til at nyde livet ved siden af

Business mentor selvstændige

Jeg har mange års erhvervserfaring med kundebaseret forretningsudvikling fra privat erhvervsliv og er uddannet kognitiv coach og Cand. Merc. i International Business. Jeg arbejder ud fra to mottoer:

1) Det skal være sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde hver dag i din virksomhed. 

2) Livet er andet end arbejde.

I 2013 startede jeg virksomheden her og har hjulpet hundredevis af dygtige selvstændige som dig med at udvikle virksomheden, lægge overskuelige, langsigtede planer, optimere hjemmesiden og produkterne samtidig med, at de har arbejdet med deres struktur, planlægningsevne og personlige lederskab.

I samarbejde med mig har de skabt et arbejdsliv med tid til det vigtigste, og de har skabt målbare resultater, der taler for sig selv.

Så det virker. Det har jeg mine kunders ord på.

 

Du har ikke brug for endnu et onlinekursus eller en eller anden gurus firkantede metode, som du skal passe ind i. Ikke som det næste.

Måske senere. Men ikke nu. Du ved nok. Du er nok. Du har bare brug for sparring i forhold til der, hvor du er, så du kan skabe et liv, hvor du igen trives i dit arbejdsliv, hvor du lykkes med dine næste mål som selvstændig, og hvor du elsker at stå op til dit arbejde. Hver dag.

Jeg er specialiseret i at hjælpe dig med onlinesalg, kundetiltrækning, planlægning, struktur, forenkling og forbedring af din virksomhed og dit arbejdsliv som selvstændig.

I det personlige sparringsforløb for selvstændige kan du få min hjælp til at…

 • designe din langsigtede plan for virksomheden og finde ud af, hvilken retning, din virksomhed skal udvikle sig i, og hvad du vil fokusere på, de næste 6-12 måneder.
 • blive struktureret og god til at planlægge, så du hurtigere kommer i mål med dine drømme, bruger tiden på det vigtigste i dagligdagen og slipper for konstant at føle dig bagud.
 • skabe tid i din travle kalender til at arbejde på de ideer, du har på tegnebrættet, så du kan udvikle din virksomhed. Uanset om det handler om udvikling af et nyt produkt, ændre måden du arbejder med kunder på eller at holde mere fri.
 • tiltrække flere kunder og øge salget på dine eksisterende produkter, forløb eller løsninger ved at optimere salgssiden og din markedsførings- og salgskampagne.
 • planlægge og forbedre dine næste lanceringer, salgs- og markedsføringskampagner, så du har det forkromede overblik og ved, hvornår du skal arbejde på hvad.
 • holde dig på sporet i forhold til dine mål og drømme med din virksomhed.
 • redesigne eller finpudse kommunikationen og designet på din hjemmeside, så den matcher der, hvor din virksomhed er nu, og giver kunderne et soleklart billede af, hvordan du kan hjælpe dem.
 • overkomme det, der spænder ben for dig i forhold til at skabe de forandringer, du drømmer om som selvstændig. Det handler om, både mindset, selvtillid og mod.
 • forenkle din virksomhed og dit arbejdsliv, så du ved, hvad du skal fokusere på, og hvad du ikke skal bruge tid på, fordi det enten kan automatiseres, kan uddelegeres til andre eller ikke er værdiskabende. Det giver dig balancen og overblik i hverdagen som selvstændig.

Overordnet set handler det om at du får skabt fundamentet for det gode (arbejds)liv som selvstændig, der passer til den måde, DU gerne vil leve livet på. Det er det, jeg hjælper dig med i det personlige sparringsforløb.

Det siger andre selvstændige:

“Jeg har allerede tjent min investering hjem mindst 3 gange, for min omsætning er allerede steget med omkring 50%

Anne Pernille er ligefrem og ikke bange for at sige, hvad der skal ændres – men på en behagelig måde, så man føler sig mødt. Hun er velforberedt og har givet mig mange guldkorn og anvisninger, jeg kunne gå lige hjem og implementere. Og det har givet klare resultater.

Birgitte Sølvstein

Aut. Psykolog, www.soelvstein.dk

“Nu har jeg 3 freelancere ansat og over 100 glade mennesker i mit onlineprogram.

Hvis jeg ikke havde haft fat i Anne Pernille, var jeg aldrig kommet i gang. For jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte henne. Hun er skarp og har hjulpet mig med at få klarhed over, hvad jeg skulle fokuserer på og i hvilken rækkefølge.

Jesper Bram

Lowbrow artist og tatovør, Lowbrow Art Academy

“Jeg fik delt den store drøm op i mindre bidder, så det blev muligt for mig at handle på min næste, store virksomhedsdrøm.

Hanne Østergård

SEOmentor, www.seomentorhanne.dk

“Inden forløbet vidste jeg ikke, om jeg havde råd. Men nu kan jeg se, at jeg ikke havde råd til at lade være.”

Jeg har fået meget mere struktur på min arbejdsuge og -dag, og jeg er blevet mere sikker på mig selv. Nu laver jeg ugeplanen hver uge (med meget få undtagelser) og har derfor et meget bedre overblik over mine projekter, mål og opgaver, og jeg er blevet bedre til at sætte mål og arbejde målrettet for at nå dem.”

Elle Kari Christensen

Grafisk Facilitator, www.visuelle.dk

“Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere den måde, jeg arbejder på.”

“Udfordringer, der har virket uoverskuelige, er blevet forenklet så meget, at jeg har mod på at kaste mig over dem.

Jeg har fået så mange fine værktøjer, der passer til den type person, jeg er, og den måde, jeg kører virksomhed på. Jeg skal ikke lave en masse om, jeg skal bare justere på den måde, jeg arbejder på.”

Kristina A. Colston

Grafisk designer, www.skyfri.dk

Få hjælp af din business mentor:

Ægte samarbejde. Konkret, detaljeret sparring. Plads til hele dig.

Wingwomanforløbet

Wingwomanforløbet er et skræddersyet forløb designet til dig, der vil have en professionel at vende dine overvejelser med og få rådgivning hos i forhold til at lykkes med dine næste, ambitiøse udviklingsmål og skabe balance i livet som selvstændig.

I hver session får du sparring og rådgivning, så du får løst de udfordringer, du bokser med lige nu. Det gør hurtigt din gode virksomhed endnu bedre, og du får et arbejdsliv, du (igen) stortrives i. Vi har fokus på at udvikle og opgradere både din virksomhed og dig, så du får udnyttet det fulde potentiale af virksomheden, dine salgskanaler, produkter og samtidigt får skabt struktur, overblik og frihed i det daglige. 

Kernen i Wingwomanforløbet er at løfte dig og din virksomhed og hjælpe dig med at skabe de resultater og et arbejdsliv i balance, som du elsker at stå op til hver dag.

Wingwomanforløbet er et skræddersyet forløb, som består af:

 • Klippekort til 12 online-sessioner fordelt på 1 målsætningsmøde (75 min.) og 11 møder (á 1 time). Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din virksomhed i et fortroligt onlinerum på Zoom eller telefon. Vi mødes som udgangspunkt hver 2-4. uge, så du hele tiden oplever fremdrift og har adgang til sparring.
 • Mulighed for at få feedback eller svar på mail mellem sessionerne. Tidsforbruget bliver fratrukket dit klippekort. Det sikrer dig, at du ikke skal vente til næste session, men kan komme videre indenfor ganske få dage. Du kan både få skriftlig og/eller videofeedback på din hjemmeside, produktsider og andet materiale, vi har aftalt som dine kommitments. 
 • Adgang til en pakke af specialdesignede trin-for-trin e-guides og -skabeloner. De er designet, således at du sparer tid, slipper for at skulle finde løsningerne selv og nemmere kommer i mål med udviklingsopgaverne. Du får: 

  – Ugeplanlægningsguiden: “Nå dine mål uden at smadre dit liv”. En e-guide der hjælper dig med at blive en ørn til planlægning, så du fokuserer på de vigtigste opgaver og får overblikket tilbage i dit arbejdsliv.

  – E-guide: “Skriv din OM-side så den forfører dine læsere” af den dygtige tekstforfatter Vibeke Storm-Frandsen. Det er en 90-siders PDF med skabeloner, trin-for-trin-guide og alt, du behøver, for at skrive en af de vigtigste sider på din hjemmeside, så den bliver kundetiltrækkende  og præsenterer dig og din virksomhed på bedste vis.

  Supersælgende Salgssider.  En PDF der hjælper dig med at opbygge din salgsside element for element, så din kunde bliver nysgerrige efter at læse mere og får alt den information, de har brug for, for at beslutte, om de skal købe hos dig.

  Idealkunde-skabelonen: For at gøre din forretning (endnu) skarpere og tiltrække de kunder og opgaver, du allerhelst vil bruge din tid på, så er det vigtigt at du har defineret din idealkunde (eller -kunder). Det er grundlaget for at finpudse og optimere dit nuværende salg og markedsføring – og fundamentet for udviklingen af nye produkter og løsninger.

  Interviewguiden til at få dine idealkunder til at hjælpe dig med at udvikle nye og forbedre eksisterende produkter, så du sælger bedre.

  – Social Media-guiden: “Sådan finder du nemt på (og planlægger) kundetiltrækkende indhold til sociale medier“.
   

 • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre.
 • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

Du får mig som din egen, professionelle business mentor og sparringspartner til din virksomhed, så du slipper for at skulle stå alene med det hele selv. Er du klar til at lykkes lettere og hurtigere med dine næste drømme og mål og få både overblikket og overskuddet tilbage, så du kan nyde livet ved siden af?

Din investering:
3.250,- kr. + moms pr. måned i 6 måneder.

(Samlet pris 19.500,- kr. + moms)

Booking af forløbet sker i afklaringssamtalen eller bagefter på hej@annepernille.dk.

Overvejer du at få sparring på din forretning?
Det starter altid med en gratis forsamtale. Bare dig og mig, der drøfter, hvordan du kommer til at lykkes med, du gerne vil som selvstændig.

Der bliver kun åbnet for 3 nye pladser på de personlige forløb om måneden

Det er en af grundene til, at vi starter med en gratis forsamtale. Det vigtigste ved vores snak er, at vi får tid til at tale om, hvad du konkret har brug for, og om vi er et det helt rigtig match til at hjælpe dig i mål.

Samtalen giver dig mulighed for at…

 • få svar på dine spørgsmål omkring forløbet og vores mulige samarbejde.
 • få uddybet, hvordan jeg kan hjælpe dig, hvad jeg kan hjælpe dig med, og hvordan et forløb kan skræddersys til dit behov.
 • finde ud af, om vi har god kemi og om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer og få dig i mål med de næste drømme.

Sådan foregår det:

Trin 1: Book din (gratis) afklaringsamtale i kalenderen her.

Trin 2: Jeg sender en email med forberedende spørgsmål til dig.

Trin 3: Du sender dine svar retur på mailen indenfor 2 dage.

Trin 4: På det aftalte tidspunkt for afklaringssamtalen, ringer du til mig på tlf. 26 36 10 22. 

Trin 5: Hvis vi finder ud af, at forløbet er det rigtige næste skridt for dig (og vi er et godt match), så booker vi din første session. 

Lige nu forærer jeg dig Dit Bedste År-visualiseringen. Den hjælper dig med at finde ud af, hvad du virkeligt gerne vil og hvad dine mål er som selvstændig.

Du bliver samtidigt tilmeldt Inspirationsmailen for selvstændige, hvor du får inspiration og guides til at skabe det gode liv som selvstændig.

Du er nu tilmeldt! Tjek din indbakke (og eventuelt spammappen) for at finde gaven.

Værsgo! Her er den populære guide til selvstændige kvinder som dig:

Sådan får du mere fra hånden – uden at arbejde mere!

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet, som du altid kan afmelde med ét enkelt klik.

FÅ ADGANG TIL GUIDEN HER:

Nu mangler du bare lige én lille ting. Klik på "bekræft tilmelding' i den email, jeg lige har sendt dig. Så er guiden på vej til dig.