1:1 sparringsforløb for selvstændige

Det behøver ikke være svært at drive egen virksomhed. Få hjælp til at lykkes med dine drømme og få et arbejdsliv med overskud til livet ved siden af.

Tænker du også nogle gange på, hvad der skete med den gejst, du havde, da du startede som selvstændig? Kan du huske den? Den skråsikkerhed og entusiasme? Følelsen af at være din egen chef, bestemme selv og få et fleksibelt arbejdsliv, med friheden til at arbejde, når du ville, og gøre tingene på din måde.

…. Den forsvandt stille og roligt i takt med, at mængden af kundeopgaver steg og din to do-liste voksede.

Og nu er du sandsynligvis træt af, at du igen og igen udskyder det, du gerne vil. Enten fordi du har svært ved at komme fra idé til handling, savner sparring på dine næste mål, eller fordi det er svært at finde tid til at gøre noget ved det.

Så livet som selvstændig er måske ikke blevet helt så sjovt og frit, som du troede, det ville være, selvom du er lykkes med meget på din rejse indtil nu.

Samtidigt ved du også, at både din virksomhed og du har mere i jer, end det niveau, du er på lige nu. Der er med andre ord flere ting, du gerne vil lykkes med.

Måske savner du sparring på din forretning? Eller hjælp til at få struktur, overblik og balance i dit arbejdsliv for at kunne holde til livet som selvstændig i længden?

Uanset hvad, så er der bare nødt til at ske noget nu.

Ellers…

Ja, ellers hvad?

Jeg gætter på, du nok ikke er typen, der bare giver op eller accepterer tingenes tilstand. Har jeg ret?

Men hvad så?

Hvad så, når du bliver ramt af uvisheden om, hvad du skal gøre for at få styr på tvivlen, knokleriet eller presset – eller hvad du skal skrue på for at få tid til at realisere de nye ideer, der kalder på dig?

Og hvad så, når du bliver ved med at udskyde dine planer om at forbedre dit produkt, din hjemmeside, salgskampagnen eller tiltrække (endnu) flere af dine yndlingskunder og -opgaver, udvikle din næste spændende produktidé og få mere struktur og overblik, så du kommer til at trives meget bedre i dit arbejdsliv … bare fordi du ikke kan finde tid til det?

Lad mig starte med at sige: godt, at du er lige her. Lige nu. Sænk skuldrene, og kom tættere på.

Lidt tættere på endnu.

Så tæt, at du føler, du kan læne dig op ad mig.

For det er lige præcis, hvad du har brug for lige nu.

Er det ikke?

Én at læne dig op ad, så du slipper for at være alene om det hele. En du kan vende alle ideerne og udfordringerne med, som har kompetencerne til at hjælpe dig professionelt og ved, hvad der skal til for, at du når dine mål. En, der kan guide dig igennem både de personlige og forretningsmæssige udfordringer, der lige nu står imellem dig og den succes, frihed, tilfredshed og det overskud i det daglige, som du ved, venter på dig…. hvis bare…

Lad os lige tale lidt om dig først:

 • Du har en ok forretning, men du kan mærke, at du kan og vil mere end det, du er lykkedes med indtil nu. Du har brug for en at vende dine overvejelser og udfordringer med, så det bliver nemmere at realisere dine næste drømme og ideer.

 • Du har været selvstændig i en del år (måske endda mange!). Udadtil ser det ud til, at det går fint med dig og din virksomhed. Men indeni føles det ikke helt så fint, for du er ofte mere frustreret, presset eller overvældet end tilfreds og i balance. Og det vil du have lavet om på, for livet er for kort til et arbejde, der ikke passer 100% til dig.
 • Dine to-do-lister er ved at vokse dig over hovedet, selvom du arbejder en hel del. Faktisk mere end du ønsker. Og du savner tid til at gøre noget ved de ideer og drømme, som du ved, du og din virksomhed har potentiale til at lykkes med, men du ved ikke, hvordan du kan få det til at lade sig gøre i dit travle arbejdsliv.
 • Du har ikke tid til at læse flere businessbøger, artikler eller investere i flere onlinekurser. Du er nået til et niveau med din virksomhed, hvor du har brug for skræddersyet sparring på netop dine udfordringer og drømme, så du ikke skal regne det hele ud selv.

   

 • Dit mål er at blive rigtig god til at “holde snuden i sporet“, så du kan arbejde fokuseret på dine vigtigste arbejdsopgaver. Du vil gerne lære, hvordan du kan nå det, du har på din to do-liste indenfor almindelig arbejdstid. For lige nu føles det mest som om, at din virksomhed har overtaget dit liv, og du arbejder meget mere, end du drømte om, da du sprang ud som selvstændig. 
 • Du vil gerne lykkes med at skabe det frie arbejdsliv, som du trives i, hvor der er energi og overskud til alt det andet, du gerne vil bruge livet på. For livet er bare andet og mere end arbejde, ik? Men du ved ikke, hvad du skal skrue på, eller hvordan du får det til at lykkes.
 • Du savner en kompetent sparringspartner, der kan se på din forretning med nye øjne og hjælpe dig med at bane vejen fremad, så du kan realisere dine næste drømme og ambitioner med din virksomhed og dit arbejdsliv. 

Kan du genkende dig selv i det? Så lad mig sige:

Ja, der findes faktisk en bedre måde at drive en (succesfuld) virksomhed på uden at køre dig selv i sænk.

En måde, hvor du både kan få tid til at arbejde på de ideer, du drømmer om at udvikle, kan nyde dit arbejdsliv og har tid til alt det andet, der betyder noget for dig ved siden af arbejdet. En måde der gør, at du ikke behøver gå på kompromis med dig selv, bare fordi du har ansvaret for en virksomhed og din egen indtjening.

Du har brug for at blive den gode leder for dig selv som selvstændig og skabe tid til at kunne fokusere på det vigtige, så det hele ikke drukner i drift af virksomheden.

Måske har du også brug for at lære nogle redskaber til at planlægge, gøre din hjemmeside og produkter mere kundetiltrækkende, sælge bedre online og få flere af de kunder, du allerhelst vil arbejde med eller løse opgaver for. 

Det hjælper jeg dig med at komme i mål med som din business mentor og mindsetcoach. Jeg lover dig, at det ikke behøver blive ved med at være så udfordrende, som det til tider føles nu.

Lad mig starte med at sige:

Du ved nok. Du er nok. Og det vil jeg vise dig.

 

Mit navn er Anne Pernille Fischer. Jeg er business mentor og mindsetcoach for frihedselskende selvstændige, der gerne vil lykkes hurtigere og lettere med at skabe de resultater, de drømmer om  i virksomheden – og få tid og overskud til at nyde livet ved siden af

Business mentoring

Jeg har mange års erhvervserfaring med kundebaseret forretningsudvikling fra privat erhvervsliv og er uddannet kognitiv coach og Cand. Merc. i International Business. Jeg arbejder ud fra to mottoer:

1) Det skal være sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde hver dag i din virksomhed. 

2) Livet er andet end arbejde.

I 2013 startede jeg virksomheden her og har hjulpet hundredevis af dygtige selvstændige som dig med at udvikle virksomheden, lægge overskuelige, langsigtede planer, optimere hjemmesiden og produkterne samtidig med, at de har arbejdet med deres struktur, planlægningsevne og personlige lederskab.

I samarbejde med mig har de skabt et arbejdsliv med tid til det vigtigste, og de har skabt målbare resultater, der taler for sig selv.

Så det virker. Det kan andre selvstændige give dig deres ord på.

 

Du har ikke brug for endnu et onlinekursus eller en eller anden gurus firkantede metode, som du skal passe ind i. Ikke som det næste.

Måske senere. Men ikke nu. Du ved nok. Du er nok. Du har bare brug for sparring i forhold til der, hvor du er, så du kan skabe et liv, hvor du igen trives i dit arbejdsliv, hvor du lykkes med dine næste mål som selvstændig, og hvor du elsker at stå op til dit arbejde. Hver dag.

“Jeg har allerede tjent min investering hjem mindst 3 gange, for min omsætning er allerede steget med omkring 50%

Anne Pernille er ligefrem og ikke bange for at sige, hvad der skal ændres – men på en behagelig måde, så man føler sig mødt. Hun er velforberedt og har givet mig mange guldkorn og anvisninger, jeg kunne gå lige hjem og implementere. Og det har givet klare resultater.

Birgitte Sølvstein

Aut. Psykolog, www.soelvstein.dk

“Jeg har fået professionel feedback, som jeg ikke kunne have fået mange andre steder.

Jeg tør mere. Jeg når mere. Jeg har fået mere ensartet fokus på få ting – som jeg så dyrker og giver kærlighed så de kan vokse (og virke). Og jeg har fundet MIN retning i min virksomhed og er vokset med opgaven.”

Sarah Møller Pedersen

Grafiker, Vissuel

“Det er en kæmpe værdi for mig at have en personlig business sparringspartner, som kan hjælpe mig med at overkomme de små og store sten, jeg møder på min vej i min forretning.

Jeg tog fat i Anne Pernille, fordi jeg havde brug for en, der kunne hjælpe mig med at træffe beslutninger, finde retning og fikse småting jeg ikke selv er god til. 

Jeg er kommet fra A til B i de ting, jeg har haft brug for hjælp til. Jeg har fået udviklet mig på diverse udviklingsområder som eksempelvis at blive meget mere komfortabel omkring min prissætning.”

Jette Schrum

Portræt- og brandingfotograf, Jette Schrum Portrætfotografi

“Anne Pernille er en indlevende, konstruktiv og bare super kompetent business coach. Min virksomhed ville slet ikke være kommet så langt uden hende.

Før forløbet var jeg i tvivl, om jeg havde råd. Men nu kan jeg se, at jeg ikke havde råd til at lade være.

Jeg havde svært ved at strukturere arbejdsugen i min virksomhed. Jeg havde især brug for hjælp til at “komme ud over rampen” og få nogle flere kunder, og dette krævede mere struktur.

Hun har især hjulpet mig med bedre struktur (jeg bruger en ugeplan nu! Det havde jeg aldrig troet) og fokus.”

Elle Kari Christensen

Grafisk facilitator, Visuelle

Jeg er blevet meget mere tryg og tilpas med sociale medier efter noget vigtigt skyggearbejde, og jeg har fået hjælp til at tage nogle vigtige beslutninger i min virksomhed omkring salgskanaler, prioritering af min tid og energi m.m.

Det bedste af det hele, er de meget konkrete råd og værktøjer, jeg har fået at arbejde med. Jeg føler altid, at jeg har taget et skridt fremad efter vores møder.

Jeg har haft glæde af både ren business coaching, planlægningsværktøjer samt skyggearbejde, som Anne Pernille også er rigtig god til.

Jeg hviler mere i mine beslutninger nu, og det er fantastisk at have en professionel wingwoman, der er der, når jeg har brug for sparring.”

Ida E. B. Poulsen

Skodesigner, IDA DAKAR

“Efter forløbet hos Anne Pernille er min omsætning steget markant.

Jeg kunne vildt godt lide Anne Pernilles gode, kreative idéer, som gjorde, at jeg fandt frem til formuleringen af nogle forløb, som jeg får rigtig god respons på fra de familier, der kontakter mig.

Jeg har også fået feedback på, hvad jeg kan gøre for at planlægge mig ud af min uge. Sådan at jeg ikke får stress over alt det, som jeg ikke synes, at jeg når. 

Og med hendes hjælp har jeg lavet et årshjul. Det har givet mig ro på. Det, at jeg kan læne mig ind i hendes viden og store erfaring med selvstændige, og hvad der faktisk skal til for at få en forretning med et jævnt flow af kunder, har virkelig været guld værd.”

Sophia C.C. Rasmussen

Familierådgiver, www.sophiaccrasmussen.dk

“Jeg vil vove at påstå, at jeg har tjent investeringen hjem – alene i tid, jeg sparer, på at rode rundt med ligegyldige opgaver.

Jeg er blevet knivskarp på planlægning og supergod til at prioritere min tid – og respektere, at det kræver PAUSER at drive en virksomhed.

Jeg har fundet ind til en måde at køre markedsføring for mit online forløb – som giver mening for mig som den person jeg er – ikke bare at følge en bestemt opskrift som hiver al energien ud af mig.

Og så har jeg fået arbejdet med min ‘money-mindset’. Som sindig jyde kan det godt være en udfordring at tænke vækst og penge ind i virksomhedens udvikling – fremfor udelukkende omsorg og empati for klienter.

Matilde Gunge

Vane- og overspisningscoach, www.matildegunge.dk

“Jeg sidder med regnskabet for 2022, og jeg når en omsætning, der er over dobbelt så stor som 2021 – jeg er sikker på, at det arbejde du har hjulpet mig med – altså at finde sikkerhed i mig selv og mit faglige ståsted, samt træffe tilvalg og fravalg – har gjort en kæmpe forskel.

Tak for sparring og et kærligt skub – det er guld værd.”

Helle Terp Hansen

Familie- og Psykoterapeut, Familie-livet

I et personligt sparringsforløb med mig som din business mentor kan du få hjælp til at…

 • designe din langsigtede plan for virksomheden og finde ud af, hvilken retning, din virksomhed skal udvikle sig i, og hvad du vil fokusere på, de næste 6-12 måneder.
 • blive struktureret og god til at planlægge, så du hurtigere kommer i mål med dine drømme, bruger tiden på det vigtigste i dagligdagen og slipper for konstant at føle dig bagud.
 • skabe tid i din travle kalender til at arbejde på de ideer, du har på tegnebrættet, så du kan udvikle din virksomhed. Uanset om det handler om udvikling af et nyt produkt, ændre måden du arbejder med kunder på eller at holde mere fri.
 • tiltrække flere kunder og øge salget på dine eksisterende produkter, forløb eller løsninger ved at optimere salgssiden og din markedsførings- og salgskampagne.
 • planlægge og forbedre dine næste lanceringer, salgs- og markedsføringskampagner, så du har det forkromede overblik og ved, hvornår du skal arbejde på hvad.
 • holde dig på sporet i forhold til dine mål og drømme med din virksomhed.
 • redesigne eller finpudse kommunikationen og designet på din hjemmeside, så den matcher der, hvor din virksomhed er nu, og giver kunderne et soleklart billede af, hvordan du kan hjælpe dem.
 • overkomme det, der spænder ben for dig i forhold til at skabe de forandringer, du drømmer om som selvstændig. Det handler om, både mindset, selvtillid og mod.
 • forenkle din virksomhed og dit arbejdsliv, så du ved, hvad du skal fokusere på, og hvad du ikke skal bruge tid på, fordi det enten kan automatiseres, kan uddelegeres til andre eller ikke er værdiskabende. Det giver dig balancen og overblik i hverdagen som selvstændig.

Overordnet set handler det om at du får skabt fundamentet for det gode (arbejds)liv som selvstændig, der passer til den måde, DU gerne vil leve livet på. Det er det, jeg hjælper dig med i det personlige sparringsforløb.

Med andre ord får du hjælp til at skabe struktur, fremdrift, overblik og at få overskuddet tilbage, så det (igen) bliver sjovt at drive egen virksomhed og du kan glæde dig til at stå op til dit arbejde hver evig eneste dag.

1:1 sparringsforløb for selvstændige

Det personlige, fortrolige sparringsforløb er skræddersyet til dig, der vil have en professionel businessmentor at vende dine overvejelser med og få rådgivning hos i forhold. Det er til dig, der ønsker at lykkes med flere af dine næste, ambitiøse udviklingsmål, skabe balance i livet som selvstændig og få friheden til at leve livet på dine præmisser.

I hver session får du hjælp til at løse de udfordringer, du bokser med lige nu i din virksomhed eller dit arbejdsliv. Det gør hurtigt din gode virksomhed endnu bedre, og du får et arbejdsliv, du (igen) stortrives i.

Vi har sammen fokus på at udvikle og opgradere både din virksomhed og dig, så du får udnyttet det fulde potentiale af virksomheden, dine salgskanaler, produkter og samtidigt får skabt struktur, overblik og frihed i det daglige.

Kernen i det hele er at løfte både dig og din virksomhed og hjælpe dig med at skabe de resultater og et arbejdsliv i balance, som du elsker at stå op til hver dag. 

Forløbet består af:

 • Klippekort til 10 personlige sessioner. Vi starter med 1 målsætningsmøde på 75 min. og resten af sessionerne er 1 time hver. Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din virksomhed i et fortroligt onlinerum på Zoom eller telefon. Vi mødes som udgangspunkt hver 2-4. uge, så du hele tiden oplever fremdrift og har adgang til sparring.
  • Jeg har mange online guides og -skabeloner, som kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Du får dem, du har brug for undervejs i forløbet, når/hvis behovet opstår – uden ekstra beregning. De er lavet for, at du sparer tid, slipper for at skulle finde løsningerne selv og nemmere kommer i mål med udviklingsopgaverne.
  • Ugeplanlægningsguiden: “Nå dine mål uden at smadre dit liv”. Min populære guide der hjælper dig med at blive en ørn til planlægning, så du fokuserer på de vigtigste opgaver og får overblikket tilbage i dit arbejdsliv.
  • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre.
  • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

  Du får mig som din egen, professionelle business mentor og mindsetcoach, så du slipper for at skulle stå alene med det hele selv. Er du klar til at lykkes lettere og hurtigere med dine næste drømme og mål og få både overblikket og overskuddet tilbage, så du kan nyde livet ved siden af?

   

  Din investering er:

  2.500,- kr. + moms pr. måned i 7 måneder.

  Eller spar 1.000 kr ved at betale på en gang: 16.500,- kr. + moms.

  Ønsker du sessioner i mit mødelokale i Aarhus V i stedet for onlinemøder på Zoom, er der et ekstratillæg på 1.000 kr. Booking af forløbet sker enten pr telefon eller på e-mail til hej@annepernille.dk efter matchsamtalen. 

  Det lille 1:1 sparringsforløb

  Forløbet er til dig, der ønsker et kortere forløb og kun har brug for hjælp til at udvikle, forbedre eller forandre 1-2 fokusområder i din virksomhed.

  Det lille 1:1 sparringsforløb består af 5 sessioner med konkret, detaljeret sparring og en trin-for-trin-plan efter hver session, så du altid ved, hvad du skal fokusere på. Det hjælper dig med at løse dine vigtigste udfordringer og lykkes med det, du gerne vil.

  Forløbet er til dig, der kun har brug for sparringen og at mødes og drøfte dine udfordringer og mål – men ikke har brug for skabeloner og færdige guides fra mig til at videreudvikle din forretning.

  Andre selvstændige har eksempelvis brugt det lille 1:1 sparringsforløb til at få hjælp til en eller to af disse områder:

  • at finde ud af, hvad de vil med virksomheden, og hvordan de kommer i mål.
  • at blive strukturerede og gode (eller endnu bedre) til at planlægge, så de får overskud i arbejdsliv og når de mål, de sætter sig for.
  • at optimere en salgsside for et produkt, forløb eller en ydelse (hvad du nu kalder det, du sælger til dine kunder).
  • feedback på og forbedring af (dele af) hjemmesiden, så den bliver mere kundetiltrækkende.
  • at få lavet en overskuelig halv- eller helårsplan for udviklingen af forretningen eller kampagner og få sparring på de vigtigste elementer til at komme i mål med planen.
  • sparring på og optimering af en eksisterende salgskampagne for at sælge endnu bedre.

  Det lille 1:1 sparringsforløb består af:

  • 5 online sessioner. Den første session er 75 min. og de øvrige sessioner er 1 time hver. Alle sessionerne er 1:1. Det vil sige kun dig og mig med fokus på din virksomhed i vores lukkede, private online-mødelokale på Zoom.
  • Ugeplanlægningsguiden: “Nå dine mål uden at smadre dit liv” (En e-guide der hjælper dig med at frigøre tid til at handle på det, der er vigtigt for dig og din virksomhed og få overskuddet tilbage som virksomhedsejer.)
  • Skriftlig opsummering af hver session, så du altid har et overblik over, hvad vi har aftalt, og hvordan du kommer videre.
  • Videooptagelse af hver session (hvis du ønsker det), så du altid kan gå tilbage og gense og genhøre mine svar og de guldkorn, vi i fællesskab er kommet frem til.

  Du får 5 møder med mig som din business mentor og sparringspartner. Jeg hjælper dig i mål med det, der vil gøre en forskel for dit arbejdsliv og din forretning. Du bestemmer selv, hvad vi skal fokusere på i forløbet. Det hele starter med, at vi tager en afklarende snak på telefonen omkring dine spørgsmål, og hvad du gerne vil ændre eller opnå i din virksomhed. Og så aftaler vi forløbet derfra.

  Investeringen er:

  2.225,- kr. + moms pr. måned i 4 måneder

  Eller spar 500 kr ved at betale på én gang: 8.400,- kr. + moms.

  Ønsker du sessioner i mit mødelokale i Aarhus V i stedet for onlinemøder på Zoom, er der et ekstratillæg på 500 kr. Booking af forløbet sker enten pr telefon eller på mail til hej@annepernille.dk efter din gratis matchsamtale.

  Overvejer du at få sparring på dit arbejdsliv og din forretning?

  Det starter altid med en gratis matchsamtale

  Jeg åbner løbende for nye pladser på sparringsforløb, når jeg har tid.

  Der kan være ventetid på et personligt forløb, fordi jeg altid vil sikre, at jeg har tid nok til de selvstændige, jeg har sagt ja til at hjælpe. Det er også grunden til, at vi starter med en matchsamtale. For vi har begge brug for at finde ud af, om vi er det rigtige match til at hjælpe dig i mål med det, du gerne vil. 

  Samtalen giver dig mulighed for at…

  • få svar på dine spørgsmål omkring forløbet, om business mentoring og vores mulige samarbejde.
  • få uddybet, hvordan jeg kan hjælpe dig, hvad jeg kan hjælpe dig med, og hvordan et forløb kan skræddersys til dit behov.
  • finde ud af, om vi har den rette kemi, og om jeg er den rigtige til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer og få dig i mål med de næste drømme og mål.

  Sådan foregår det:

  1: Book din (gratis) matchsamtale i kalenderen her.

  2: Jeg sender en email med forberedende spørgsmål til dig.

  3: Du sender dine svar retur på mailen indenfor 2 dage.

  4: På det aftalte tidspunkt for samtalen, ringer du til mig på tlf. 26 36 10 22. 

  5: Hvis vi finder ud af, at forløbet er det rigtige næste skridt for dig (og vi er det rigtige match både personligt og kompetencemæssigt), så booker vi tid til din første session og kickstarter din rejse til at lykkes med de næste mål. 

  Skal vi finde ud af, om vi kan gøre din virksomhed og dit arbejdsliv bedre sammen?