fbpx

Lige nu forærer jeg dig sommerpakken med det populære minionlinekursus, der klæder dig på til at skabe det gode liv som selvstændig og realisere dine drømme (uden at udskyde planerne igen og igen).

Vidste du, at selv dygtige, erfarne selvstændige kan stå i vejen for deres drømmemål i virksomheden? Sagen er nemlig den, at det faktisk er de samme mekanismer, der forhindrer selvstændige i at følge deres planer og realisere drømmene. Uanset om du har få eller har mange år på CV’et som virksomhedsejer.

Derfor har jeg designet en sommerpakke, hvor du finder ud af, hvordan du får ført mange flere drømme og ideer ud i livet og stopper med at stå i vejen for din egen succes.

Lige nu får du fri adgang til …

Mini-onlinekurset

“De 6 typiske fælder, der spænder ben for dine drømme og planer som selvstændig (og hvordan du undgår overspringshandlinger fremover).” 

Når du har taget mini-onlinekurset kan du glæde dig til, at du…

  • ved præcist, hvordan du undgår at gå i stå med dine planer.
  • slipper for at udskyde at gå i gang med dine ideer.
  • kender de 6 værste fælder og ved, hvad du skal gøre for at undgå dem, så du nemmere kan lykkes med dine drømme som selvstændig.
  • er godt på vej til (endelig) at realisere dine næste passionerede, ambitiøse ideer og drømme, så de ikke længere samler støv på skrivebordet.

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg har været business mentor for selvstændige siden 2013. 

guide selvstændige

I minikurset har jeg samlet 6 af de vigtigste fælder, som jeg oftest ser spænder ben for mange af de selvstændige, som jeg møder i mine personlige sparringsforløb og på workshoppene. Fælderne forhindrer dem i at føre deres passionerede ideer ud i livet, får planerne til at skride, gør det svært at realisere drømmemålene og skabe det (arbejds)liv, de drømmer om.

I mini-onlinekurset lærer jeg dig ganske enkelt 6 trin fra Business Flow-metoden. Det er nøglen til at undgå at spænde ben for dine planer og drømme fremover. Og det betyder, at du endelig kan få lettere ved at holde dig til planerne og realisere dine business-ideer – uden udskydelser og overspringshandlinger.

Minikurset består af 6 trin. Du får en mail om dagen i 6 dage. Hvert trin tager kun 5-15 minutter at gennemgå. Så bliver det ikke nemmere at realisere dine drømme.

På kun 5-15 minutter om dagen fordelt i 6 lette trin over 6 dage lærer du: 

1. Hvad du skal gøre, hvis du har mange mål og drømme, som konkurrerer om din energi og tid – og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige at handle på først.

2. Hvordan du undgår fælden, der handler om ukonkrete og uklare mål (det er faktisk en af de væsentligste årsager til, at mange selvstændige går i stå og ikke kommer i mål med det, de drømmer om).

3. Om den sejlivede myte, som mange selvstændige uheldigvis slår sig i hovedet med (men som ikke har hold i virkeligheden) – og hvad du skal gør når selvdisciplinen og viljestyrken vakler lidt engang imellem.

4. Den del af Business Flow-processen som de fleste får lyst til at hoppe over, fordi de har lavet en plan og er klar til at spurte afsted. (Men når de springer over det her punkt, oplever mange, at de hurtigt mister energien og går i stå i starten af projektet… Den er vigtig den her.)

5. Hvad du kan gøre, hvis du også ind imellem bliver lokket af trangen til at droppe ideen eller bare udsætte de næste trin i din plan, fordi du i en mørk nattetime tvivler på ideen, dig selv eller muligheden for at lykkes med din næste drøm.

6. Den (upraktiske) automatpilot i selvstændiges mindset, som kan forhindre dig i at komme videre (og hvordan du slår den fra, så du kommer hurtigere og nemmere i mål med dine næste, ambitiøse businessdrømme).

Vil du også undgå de 6 fælder?

Det koster dig nul og niks. Og du får ovenikøbet et frit abonnement på inspirationsmailen for selvstændige. Det eneste jeg skal bruge er din emailadresse, så jeg ved, hvor jeg skal sende det hele hen.

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og businessmentorens professionelle fif til, hvordan du lykkes med dine ambitiøse, passionerede ideer og drømmemål, får overskud på alle plan som selvstændig og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.