fbpx

Lige nu forærer jeg dig det populære mini-onlinekursus:

“Fra fastlåst til arbejdsflow
med dine businessdrømme
i 6 enkle trin

+ et gavekort på 1.000,- kr.

Kender du det her?

Føler du at den ene dag tager den anden – uden at du får gjort særligt meget ved din plan om at realisere dine næste inspirerende mål og drømme som selvstændig?

Er du træt af, at du kun handler på de dagligdags opgaver i din virksomhed – mens drømmen og dit næste vigtige mål står på stand-by?

Måske mister du ind imellem motivationen eller tilliden til, at du faktisk har det, der skal til?

Sådan behøver det ikke være længere.

Mini-onlinekurset hjælper dig i mål…

Forestil dig at du om bare 6 dage ved præcist, hvordan du undgår at gå i stå eller udskyde dine planer og drømme.

Du ved også helt præcist, hvad du skal gøre for lettere at lykkes med det, du gerne vil, som selvstændig. Både privat og i din virksomhed.

I mini-onlinekurset afslører jeg de 6 typiske fælder, som jeg kan se forhindrer 9 ud af 10 selvstændige i at føre ideerne og drømmemålene ud i livet. Min erfaring med mange år som sparringspartner, mentor og coach for selvstændige viser, at det yderst sjældent skyldes, at de ikke har det, der skal til. Det er noget helt andet, der går galt. Og det fortæller jeg dig om i onlinekurset.

Det betyder, at du i løbet af kurset finder ud af, hvilke fælder du typisk falder i og skal være opmærksom på – og hvordan du med de 6 essentielle trin fra Livsflow-metoden undgår dem fremover.

Sig farvel til at spænde ben for dig selv eller spilde mere tid på overvejelser, tvivl eller hvad, der nu forhindrer dig i at komme videre lige nu.

Opgaverne i onlinekurset tager mellem 5 og 15 minutter om dagen. Så jeg lover dig, at det bliver nemt at følge og bruge minikurset – også selvom du har rygende travlt.

Kan det blive lettere?

Når du har tilmeldt dig, får du:

1   Minikurset “Fra fastlåst til arbejdsflow”, som starter med at første trin bliver sendt direkte til din indbakke hurtigere, end du kan brygge en lækker kop kaffe eller te og sætte dig til rette foran computeren. 

2  Et gavekort på 1.000,- (Det fortæller jeg dig mere om, når du har tilmeldt dig.)

3  Et frit abonnement på nyhedsbrevet for selvstændige hvor jeg sender dig motivation, støtte, tips og råd, så du kan bane vejen til gode liv som selvstændig med overskud, frihed og tilfredshed på alle plan.

 

Det siger andre om minikurset:

“Jeg vil bare sige 1000 TAK for de utrolig velskrevne, informative og lærerige 6 tips, jeg har modtaget i min mailboks. Du rammer så meget plet. Øvelserne er rigtig gode og bringer stof til eftertanke.
Jeg har læst dem med stor begejstring.
Rikke

“Det er FANTASTISK spot on på udfordringerne og dejligt handlingsanvisende.
Maiken

FÅ MINI-ONLINEKURSET TILSENDT

Lige nu koster minikurset dig ikke en krone.

Og så forærer jeg jeg dig samtidigt et gavekort på 1.000,- og et frit abonnement på nyhedsbrevet.

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og gode fif til, hvordan du får overskud på alle plan som selvstændig og skaber en virksomhed og et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.