fbpx

Lige nu forærer jeg dig det populære mini-onlinekursus:

“De 6 typiske fælder, der forhindrer selvstændige i at realisere deres ideer og skabe det (arbejds)liv, de drømmer om“.

Det koster dig ikke en krone.

Kender du det her?

Føler du ofte, at den ene dag æder den næste, uden at du får gjort særligt meget ved din plan om at realisere de næste drømmemål som selvstændig?

Er du træt af, at du kun har tid til at handle på de dagligdags opgaver i din virksomhed, mens drømmen og dit næste vigtige mål står på stand-by?

Måske mister du ind imellem motivationen eller tilliden til, at du faktisk har det, der skal til?

Sådan behøver det ikke være længere.

 

Om 6 dage ved du præcist, hvordan du gør det lettere at lykkes med dine ideer og mål som selvstændig.

Forestil dig, at du om bare 6 dage:

  • ved præcist, hvordan du undgår at gå i stå eller udskyde at gå i gang med dine ideer.
  • har lært en letanvendelig og effektiv metode til, hvad du skal gøre for lettere at lykkes med det, du gerne vil, som selvstændig. 
  • har taget de næste vigtige skridt og kan mærke motivationen til at realisere de næste passionerede ideer, du har på tegnebrættet.

I mini-onlinekurset afslører jeg de 6 typiske fælder, som jeg ved forhindrer mange selvstændige i at føre ideerne ud i livet, holde sig til planen og skabe det (arbejds)liv, de drømmer om.

Jeg har været sparringspartner og businessmentor for selvstændige siden 2013 og erfaringen fra mit arbejde viser, at det yderst sjældent skyldes, at de selvstændige ikke har det, der skal til. Det er noget helt andet, der går galt, som du nemt kan rette op på. Det fortæller jeg dig om i onlinekurset.

På onlinekurset finder ud af, hvilke fælder selvstændige typisk falder i og skal være opmærksomme på, og hvordan du med de 6 essentielle trin fra Livsflow-metoden undgår dem fremover.

Sig farvel til at spænde ben for dig selv eller spilde mere tid på overvejelser, tvivl eller hvad, der nu forhindrer dig i at komme videre. Lige nu.

Og tag de næste vigtige skridt ofr at realiser din drøm eller idé sammen med mig på onlinekurset.

Øvelserne tager kun 5-15 minutter pr dag.

Så jeg lover dig, at det bliver nemt at følge og bruge minikurset – også selvom du har rygende travlt.

Når du har tilmeldt dig, får du:

1   Minikurset “De 6 typiske fælder, der forhindrer selvstændige i realisere deres næste ideer og skabe det liv, de drømmer om”. Det består af 6 trin, som du får tilsendt direkte til din indbakke med én mail om dagen fordelt over 6 dage. Når du har tilmeldt dig, lander første trin af onlinekurset i din indbakke hurtigere, end du kan brygge en lækker kop kaffe og sætte dig godt til rette ved computeren. 

2  Et gavekort på 1.000,- (Det er bare en ekstra lille forkælelsesbonus, som jeg fortæller dig mere om, når du har tilmeldt dig.)

3  Et frit abonnement på inspirationsmailen for selvstændige hvor jeg sender dig motivation, støtte, særlige konkurrencer, eksklusive rabatter, tips og råd, så du kan bane vejen til gode liv som selvstændig med overskud, frihed og tilfredshed på alle plan.

 

Det siger andre om minikurset:

“Det er FANTASTISK spot on på udfordringerne og dejligt handlingsanvisende.
Maiken

“Jeg vil bare sige 1000 TAK for de utrolig velskrevne, informative og lærerige 6 tips, jeg har modtaget i min mailboks. Du rammer så meget plet. Øvelserne er rigtig gode og bringer stof til eftertanke.
Jeg har læst dem med stor begejstring.
Rikke

Er du klar til at styre udenom fælderne og realiserer dine drømmemål?

Så spring med ombord og kom igang med første modul af mini-onlinekurset med det samme. Det koster dig ikke en krone. Til gengæld får du både et gavekort på 1.000,- og et frit abonnement på inspirationsmailen for selvstændige.

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og gode fif til, hvordan du får overskud på alle plan som selvstændig og skaber en virksomhed og et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.