fbpx

6-trinsguide til dig, der er selvstændig:

Sådan undgår du de 6 værste planlægnings- og mindsetfælder, der får planerne til at skride og forhindrer dig i at realisere drømmemålene i din business (små og store).

Det koster dig ikke en krone.
Få guiden her:

Føler du, at den ene dag æder den næste, uden at du får gjort særligt meget ved din plan om at realisere dine næste drømmemål i din business?

Måske har du for travlt eller måske er du bare i tvivl om, hvor du skal starte. 

Måske er du også frustreret over, at du kun har tid til at tage dig af driftopgaverne i din virksomhed, mens de næste inspirerende drømme og ideer står på stand-by

Sådan behøver det ikke være længere.

Derfor har jeg lavet 6-trinsguiden til dig.

Når du har gennemgået de 6 trin i guiden… 

  • ved du præcist, hvordan du undgår at gå i stå med dine planer
  • slipper du for at udskyde at gå i gang med dine ideer.
  • kender du de 6 værste planlægnings- og mindsetfælder og ved, hvad du skal gøre for at undgå dem.
  • er du igang med at bruge de enkle trin, og godt på vej til (endelig) at realisere dine næste passionerede, ambitiøse ideer og drømme, som lige nu kun er på tegnebrættet (eller i notesbogen).

 

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg har været mindsetcoach og businessmentor for selvstændige siden 2013. 

I 6-trinsguiden har jeg samlet de 6 værste fælder, som jeg oftest ser spænder ben for mange af de selvstændige, som jeg møder i mine personlige sparringsforløb og på mine workshops. Fælderne forhindrer dem i at føre deres passionerede ideer ud i livet, får planerne til at skride, gør det svært at realisere drømmemålene og skabe det (arbejds)liv, de drømmer om.

Jeg lærer dig de 6 trin fra Businessflow-metoden, som er nøglen til at undgå planlægnings- og mindsetfælderne fremover. Det betyder, at du endelig kan få lettere ved at holde dig til planerne og realisere dine business-ideer uden udskydelser og overspringshandlinger.

Det tager kun 5-15 minutter om dagen fordelt på 6 dage. 

Få 6-trinsguiden og bliv guidet til, hvordan du undgår fælderne og lettere realisere dine businessdrømme.

Tilmeld dig i dag og få guiden, et gavekort på 1.000 kr. og et frit abonnement på inspirationsmailen for selvstændige. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Kom igang med det samme lige her:

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og businessmentorens professionelle fif til, hvordan du lykkes med dine ambitiøse, passionerede ideer og drømmemål, får overskud på alle plan som selvstændig og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.