fbpx

Lige nu forærer jeg dig det populære mini-onlinekursus:

“Fra fastlåst til arbejdsflow
med dine drømme
som selvstændig
i 6 enkle trin

Det koster dig ikke en krone.

Kender du det her?

Føler du ofte, at den ene dag æder den næste, uden at du får gjort særligt meget ved din plan om at realisere de næste drømmemål som selvstændig?

Er du træt af, at du kun har tid til at handle på de dagligdags opgaver i din virksomhed, mens drømmen og dit næste vigtige mål står på stand-by?

Måske mister du ind imellem motivationen eller tilliden til, at du faktisk har det, der skal til?

Sådan behøver det ikke være længere.

Mini-onlinekurset hjælper dig i mål…

Forestil dig, at du om bare 6 dage ved præcist, hvordan du undgår at gå i stå eller udskyde dine planer og drømme.

Du ved også helt præcist, hvad du skal gøre for lettere at lykkes med det, du gerne vil, som selvstændig. Både privat og i din virksomhed.

Du har taget de næste vigtige skridt og er kommet ud over stepperne.

I mini-onlinekurset afslører jeg de 6 typiske fælder, som jeg ved forhindrer 9 ud af 10 selvstændige i at føre ideerne og drømmemålene ud i livet. Min erfaring fra mange år som sparringspartner og businesscoach for selvstændige viser, at det yderst sjældent skyldes, at de selvstændige ikke har det, der skal til. Det er noget helt andet, der går galt. Og det fortæller jeg dig om i onlinekurset.

Det betyder, at du i løbet af kurset finder ud af, hvilke fælder selvstændige typisk falder i og skal være opmærksomme på – og hvordan du med de 6 essentielle trin fra Livsflow-metoden undgår dem fremover.

Sig farvel til at spænde ben for dig selv eller spilde mere tid på overvejelser, tvivl eller hvad, der nu forhindrer dig i at komme videre. Lige nu.

Opgaverne i onlinekurset tager mellem 5 og 15 minutter om dagen. Så jeg lover dig, at det bliver nemt at følge og bruge minikurset – også selvom du har rygende travlt.

Kan det blive lettere?

Når du har tilmeldt dig, får du:

1   Minikurset “Fra fastlåst til arbejdsflow”, som består af 6 trin. Du får ét trin tilsendt direkte til din indbakke hver dag i 6 dage. Når du har tilmeldt dig får du lander første trin i onlinekurset i din indbakke hurtigere, end du kan brygge en lækker kop kaffe og sætte dig godt til rette ved computeren. 

2  Et gavekort på 1.000,- (Det er bare en ekstra lille forkælelsesbonus, som jeg fortæller dig mere om, når du har tilmeldt dig.)

3  Et frit abonnement på nyhedsbrevet for selvstændige hvor jeg sender dig motivation, støtte, tips og råd, så du kan bane vejen til gode liv som selvstændig med overskud, frihed og tilfredshed på alle plan.

 

Det siger andre om minikurset:

“Det er FANTASTISK spot on på udfordringerne og dejligt handlingsanvisende.
Maiken

“Jeg vil bare sige 1000 TAK for de utrolig velskrevne, informative og lærerige 6 tips, jeg har modtaget i min mailboks. Du rammer så meget plet. Øvelserne er rigtig gode og bringer stof til eftertanke.
Jeg har læst dem med stor begejstring.
Rikke

Tilmeld dig mini-onlinekurset i dag

– og kom igang med første modul med det samme.

Lige nu koster det dig ikke en krone. Til gengæld får du både et gavekort på 1.000,- og et frit abonnement på nyhedsbrevet.

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og gode fif til, hvordan du får overskud på alle plan som selvstændig og skaber en virksomhed og et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.