fbpx

FÅ ONLINEKURSET OG LÆR

hvordan du undgår de 6 værste fælder, der (ubevidst) forhindrer selvstændige i at lykkes med deres drømme.

Og ja, selv succesfulde, erfarne selvstændige bliver forhindret af disse fælder. Her får du guiden til, hvordan du styrer udenom dem fremover.

Lige nu koster kurset dig ikke en krone.

Når du har gennemgået onlinekurset… 

  • ved du præcist, hvordan du undgår at gå i stå med dine planer
  • slipper du for at udskyde at gå i gang med dine ideer.
  • kender du de 6 værste planlægnings- og mindsetfælder og ved, hvad du skal gøre for at undgå dem, så du nemmere kan lykkes med dine drømme som selvstændig.
  • er du igang med at bruge de enkle trin, og godt på vej til (endelig) at realisere dine næste passionerede, ambitiøse ideer og drømme, som lige nu kun er på tegnebrættet (eller i notesbogen).

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg har været business mentor og mindset coach for selvstændige siden 2013. 

I minikurset har jeg samlet de 6 værste fælder, som jeg oftest ser spænder ben for mange af de selvstændige, som jeg møder i mine personlige sparringsforløb og på mine workshops. Fælderne forhindrer dem i at føre deres passionerede ideer ud i livet, får planerne til at skride, gør det svært at realisere drømmemålene og skabe det (arbejds)liv, de drømmer om.

Jeg lærer dig de 6 trin fra min Businessflow-metode, som er nøglen til at undgå planlægnings- og mindsetfælderne fremover. Det betyder, at du endelig kan få lettere ved at holde dig til planerne og realisere dine business-ideer uden udskydelser og overspringshandlinger.

Minikurset består af 6 trin. Du får en mail om dagen i 6 dage. Hvert trin tager kun 5-15 minutter at gennemgå. 

Det fortæller andre efter minikurset:

“Det er FANTASTISK spot on på udfordringerne og dejligt handlingsanvisende.
Maiken

“Jeg vil bare sige 1000 TAK for de utrolig velskrevne, informative og lærerige 6 tips, jeg har modtaget i min mailboks. Du rammer så meget plet. Øvelserne er rigtig gode og bringer stof til eftertanke.
Jeg har læst dem med stor begejstring.
Rikke

Minikurset koster dig ikke en krone

Tilmeld dig og få både minikurset og et gavekort på 1.000 kr. samt et frit abonnement på inspirationsmailen for selvstændige. Du kan altid kan afmelde dig med et enkelt klik.

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og businessmentorens professionelle fif til, hvordan du lykkes med dine ambitiøse, passionerede ideer og drømmemål, får overskud på alle plan som selvstændig og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.

GAVE TIL DIG
Kickstart dit bedste år i dag!

Snup pakken med både Dit Bedste År-visualiseringen (audio) og de 9 spørgsmål, enhver selvstændig bør stille sig selv for at skabe deres bedste år nogensinde. Du bliver samtidig tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige, som du altid kan afmelde med et enkelt klik. 

(Det koster dig ikke en krone.)

Gaverne er på vej til dig. Vi ses i din indbakke.