Få det populære minikursus for selvstændige. Lige nu koster det dig ikke en rød reje.

MINIKURSUS:

“De 6 typiske fælder, der forhindrer
9 ud af 10 selvstændige i at lykkes med deres drømme 
(- og hvordan du undgår dem fremover).”

+ et gavekort på 1.000,-

Forestil dig…

… at du om bare 6 dage ved præcist, hvordan du undgår at gå i stå eller udskyde dine planer. Du har fundet ud af, hvilke fælder du falder i, og hvordan du med enkle metoder undgår det fremover.

Du ved også, hvordan du bruger de 6 trin til at realisere det, du gerne vil lykkes med i dit liv som selvstændig – uden at spænde ben for dig selv og uden at komme til at spilde tiden.

Når du har sagt ja tak til minikurset, får du:

1   Selvfølgelig minikurset med de 6 fælder, som starter med at første trin bliver sendt direkte til din indbakke hurtigere end du kan sige “ja tak”. Opgaverne i minikurset tager mindre end 15 minutter om dagen (nogle af dem tager endda kun 4-5 minutter). Så jeg lover dig, at det er nemt at bruge minikurset – også selvom du har rygende travlt.

2  Et gavekort på hele 1.000,- (Det fortæller jeg dig mere om, når du har tilmeldt dig.)

3  Et frit abonnement på nyhedsbrevet for selvstændige, hvor jeg deler mine bedste tips og råd, som hjælper dig på din vej til at skabe det gode liv som selvstændig.

 

Det siger andre om minikurset:

“Jeg vil bare sige 1000 TAK for de utrolig velskrevne, informative og lærerige 6 tips, jeg har modtaget i min mailboks. Du rammer så meget plet. Øvelserne er rigtig gode og bringer stof til eftertanke.
Jeg har læst dem med stor begejstring.” Rikke

“Det er FANTASTISK spot on på udfordringerne og dejligt handlingsanvisende.Maiken

Tilmeld dig her og kom igang med minikurset "De 6 typiske fælder" med det samme

Du får samtidigt med et gavekort på 1.000,- og siger ja tak til et frit abonnement på nyhedsbrevet, som du altid kan afmelde dig igen.
(Lige nu koster det ikke en eneste krone.)

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og gode fif til, hvordan du får overskud på alle plan som selvstændig og skaber en virksomhed og et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.

Mit navn er Anne Pernille Fischer

Mit navn er Anne Pernille Fischer

Jeg er mentor og sparringspartner for selvstændige, der vil lykkes med mere og ha’ mere frihed til at leve livet. Jeg hjælper dig med at realisere dine ønskemål og passionerede ideer, så du får skabt det gode liv som selvstændig – med flow i virksomheden og med overskud på alle plan.