fbpx

Minikursus til selvstændige:

Sådan undgår du de 6 værste fælder, der forhindrer 9 ud af 10 selvstændige i at realisere deres drømme og planer.

Det koster dig ikke en krone.

Føler du, at den ene dag æder den næste, uden at du får gjort særligt meget ved din plan om at realisere dine næste drømme og planer i din business?

Måske har du for travlt eller måske er du bare i tvivl om, hvor du skal starte. 

Måske er du også frustreret over, at du kun har tid til at tage dig af driftopgaverne i din virksomhed, mens de næste inspirerende drømme og ideer står på stand-by

Sådan behøver det ikke være længere.

Lige nu forærer jeg dig minikurset i 6 enkle trin, og når du har været igennem det … 

  • ved du præcist, hvordan du undgår at gå i stå med dine planer
  • slipper du for at udskyde at gå i gang med dine ideer.
  • kender du de 6 værste planlægnings- og mindsetfælder og ved, hvad du skal gøre for at undgå dem, så du nemmere kan lykkes med dine drømme som selvstændig.
  • er du igang med at bruge de enkle trin, og godt på vej til (endelig) at realisere dine næste passionerede, ambitiøse ideer og drømme, som lige nu kun er på tegnebrættet (eller i notesbogen).

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg har været business mentor og mindsetcoach for selvstændige siden 2013. 

I minikurset har jeg samlet de 6 værste fælder, som jeg oftest ser spænder ben for mange af de selvstændige, som jeg møder i mine personlige sparringsforløb og på mine workshops. Fælderne forhindrer dem i at føre deres passionerede ideer ud i livet, får planerne til at skride, gør det svært at realisere drømmemålene og skabe det (arbejds)liv, de drømmer om.

Jeg lærer dig de 6 trin fra min Businessflow-metode, som er nøglen til at undgå planlægnings- og mindsetfælderne fremover. Det betyder, at du endelig kan få lettere ved at holde dig til planerne og realisere dine business-ideer uden udskydelser og overspringshandlinger.

Minikurset består af 6 trin. Du får en mail om dagen i 6 dage. Hvert trin tager kun 5-15 minutter at gennemgå. 

Det fortæller andre efter minikurset:

“Det er FANTASTISK spot on på udfordringerne og dejligt handlingsanvisende.
Maiken

“Jeg vil bare sige 1000 TAK for de utrolig velskrevne, informative og lærerige 6 tips, jeg har modtaget i min mailboks. Du rammer så meget plet. Øvelserne er rigtig gode og bringer stof til eftertanke.
Jeg har læst dem med stor begejstring.
Rikke

Få minikurset for 0 kr. og kom i gang i dag:

Du får også et gavekort på 1.000 kr. og et frit abonnement på inspirationsmailen for selvstændige. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og businessmentorens professionelle fif til, hvordan du lykkes med dine ambitiøse, passionerede ideer og drømmemål, får overskud på alle plan som selvstændig og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.

Kickstart dit bedste år idag!

Lige nu får du pakken med både Skab Dit Bedste År-visualiseringen (lydfil) og de 9 spørgsmål, enhver selvstændig bør stille sig selv for at få deres bedste år nogensinde plus et frit abonnement på Inspirationsmailen For Selvstændige. 

Det koster dig ikke en krone. Tilmeld dig og få pakken her: 

Gaverne er på vej til dig. Vi ses i din indbakke.