Her får du FRI adgang til det populære minikursus for selvstændige

“De 6 typiske fælder, der forhindrer
9 ud af 10 selvstændige i at lykkes med deres drømme 
(- og hvordan du undgår dem fremover).”

+ et gavekort på 1.000,-

Afsløring af 6 fælder (og 6 overskuelige trin til at lykkes med dine drømme og planer) på kun 6 dage

Forestil dig at du om kun 6 dage ved præcist, hvordan du undgår at gå i stå eller udskyde dine planer. 

Du ved også, hvad der skal til for, at du (meget) nemmere realiserer det, du gerne vil lykkes med i dit liv som selvstændig.

Du får altså både…

1   Det populære minikursus med de 6 fælder leveret direkte til din indbakke over 6 dage.

2   En nem guide til de 6 overskuelige trin, der tager mindre end 15 minutter om dagen (nogle af dem tager endda kun 4-5 minutter). Så jeg lover dig, at det er nemt at bruge minikurset – også selvom du har rygende travlt.

3  Et gavekort på hele 1.000,- (Det fortæller jeg dig mere om, når du har tilmeldt dig.)

4  Et frit abonnement på mit populære nyhedsbrev for selvstændige, hvor jeg deler mine bedste tips og råd, som hjælper dig på din vej til at skabe det gode liv som selvstændig. 

 

Det siger andre om minikurset:

“Jeg vil bare sige 1000 TAK for de utrolig velskrevne, informative og lærerige 6 tips, jeg har modtaget i min mailboks. Du rammer så meget plet. Øvelserne er rigtig gode og bringer stof til eftertanke.
Jeg har læst dem med stor begejstring.” Rikke

“Det er FANTASTISK spot on på udfordringerne og dejligt handlingsanvisende.Maiken

TILMELD DIG og få minikurset "De 6 typiske fælder"

sammen med et gavekort på 1.000,- og frit abonnement på
det populære nyhedsbrev for selvstændige.
(Lige nu koster det dig ikke en krone.)

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og gode fif til, hvordan du får overskud på alle plan som selvstændig og skaber en virksomhed og et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg er mentor og sparringspartner for selvstændige. Jeg hjælper dig med at lykkes med dine drømme og ideer, så du får skabt det gode liv som selvstændig - med flow i virksomheden og overskud på alle plan.

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg er mentor og sparringspartner for selvstændige. Jeg hjælper dig med at lykkes med dine drømme og ideer, så du får skabt det gode liv som selvstændig - med flow i virksomheden og overskud på alle plan.