Lige nu forærer jeg dig det populære mini-onlinekursus:
Fra Drøm Til ‘Done’

Det er designet til at få dig til at lykkes med dine ideer og planer som selvstændig – og undgå udskydelser og de andre 6 fælder, som jeg gennemgår i kurset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til onlinekurset med det samme her:

Vidste du, at selv dygtige, erfarne selvstændige kan komme til at spænde ben for, om de lykkes med deres planer og ideer i virksomheden?

Sagen er nemlig den, at det er de samme mekanismer, der forhindrer selvstændige i at følge deres planer og realisere drømmene – uanset om du kun har været selvstændig i et par år eller har mange, mange år på CV’et som virksomhedsejer.

Derfor giver jeg dig lige nu fri adgang til minionlinekurset: 

Mini-onlinekurset
Fra Drøm Til ‘Done’

I minionlinekurset lærer du, hvad du helt præcist skal gøre for at sikre dig, at du får ført dine drømme og ideer ud i livet (og stopper med at stå i vejen for din egen succes).

Jeg afslører de 6 typiske fælder, der forhindrer 9 ud af 10 selvstændige i at få gjort det, de gerne vil i virksomheden – og hvordan du undgår at komme til at udskyde dine planer fremover.

Når du har taget mini-onlinekurset kan du glæde dig til, at du…

  • ved, hvordan du undgår at gå i stå med dine planer.
  • slipper for at udskyde dine ideer.
  • kender de 6 værste fælder og ved, hvad du skal gøre for at undgå dem som selvstændig.
  • er godt på vej til (endelig) at realisere dine næste passionerede, ambitiøse ideer, så de ikke længere bare ligger og samler støv på skrivebordet.

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg har været sparringspartner for selvstændige siden 2013. 

Dit bedste år - annepernillefischer

I minikurset har jeg samlet 6 af de vigtigste fælder, som jeg oftest ser spænder ben for mange af de selvstændige, som jeg har fornøjelsen af at hjælpe professionelt.

Fælderne forhindrer selvstændige i at føre ideerne ud i livet. De får planerne til at skride og gør det sværere at realisere drømmemålene og skabe det (arbejds)liv, de drømmer om.

I mini-onlinekurset lærer du de 6 trin fra ForretningsFlow-metoden, der gør det lettere at holde dig til planerne og realisere dine ideer – uden udskydelser og overspringshandlinger.

Minikurset består af 6 trin.

Jeg sender dig en overskuelig (!) mail om dagen i 6 dage.

Hvert trin tager kun 5-15 minutter at gennemgå. Så kan det næsten ikke blive nemmere for dig.

Du kommer til at lære:

1. Hvad du skal gøre, hvis du har mange mål og drømme, som konkurrerer om din energi og tid – og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige at handle på først.

2. Hvordan du undgår fælden, der handler om ukonkrete og uklare mål (det er faktisk en af de væsentligste årsager til, at mange selvstændige går i stå og ikke kommer i mål med det, de drømmer om).

3. Om den sejlivede myte, som mange selvstændige uheldigvis slår sig i hovedet med (men som ikke har hold i virkeligheden) – og hvad du skal gør når selvdisciplinen og viljestyrken vakler lidt engang imellem.

4. Den del af ForretningsFlow-processen som de fleste får lyst til at hoppe over, fordi de har lavet en plan og er klar til at spurte afsted. (Men når de springer over det her punkt, oplever mange, at de hurtigt mister energien og går i stå i starten af projektet… Den er vigtig den her.)

5. Hvad du kan gøre, hvis du også ind imellem bliver lokket af trangen til at droppe ideen eller bare udsætte de næste trin i din plan, fordi du i en mørk nattetime tvivler på ideen, dig selv eller muligheden for at lykkes med din næste drøm.

6. Den (upraktiske) automatpilot i selvstændiges mindset, som kan forhindre dig i at komme videre (og hvordan du slår den fra, så du kommer hurtigere og nemmere i mål med dine næste, ambitiøse drømme som selvstændig).

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og mine bedste, professionelle og personlige fif til, hvordan du lykkes med det, du drømmer om som selvstændig og får et arbejdsliv, du glæder dig til at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.