fbpx

Lige nu forærer jeg dig 3-i-1 pakken til selvstændige, der vil lykkes med flere af deres drømme og planer – og undgå at spænde ben for deres succeser.

Selv dygtige, erfarne selvstændige kan stå i vejen for deres drømmemål i virksomheden. Så uanset om du kun har været selvstændig i kort tid eller har meget erfaring som virksomhedsejer, er denne pakke designet til at lære dig, hvordan du lykkes med (meget) mere som selvstændig.

Tilmeld dig inspirationsmailen for selvstændige i dag og få de 3 gaver: 

1. MINI-ONLINEKURSET: “De 6 typiske fælder, der spænder ben for dine drømme og succeser som selvstændig (og businessmentorens enkle tips til, hvordan du undgår dem fremover).”

2. De 9 vigtigste powerspørgsmål enhver selvstændig bør stille sig selv for at skabe sit bedste år nogensinde.

3. Den guidede visualisering “Mit Bedste År”, som er en lydfil for selvstændige, der ønsker afklaring omkring hvilke drømmemål, de helst vil gå efter.

 

Når du har taget mini-onlinekurset kan du glæde dig til, at du…

  • ved præcist, hvordan du undgår at gå i stå med dine planer.
  • slipper for at udskyde at gå i gang med dine ideer.
  • kender de 6 værste planlægnings- og mindsetfælder og ved, hvad du skal gøre for at undgå dem, så du nemmere kan lykkes med dine drømme som selvstændig.
  • er godt på vej til (endelig) at realisere dine næste passionerede, ambitiøse ideer og drømme, så de ikke længere samler støv på skrivebordet.

Mit navn er Anne Pernille Fischer, og jeg har været business mentor for selvstændige siden 2013. 

I minikurset har jeg samlet de 6 værste fælder, som jeg oftest ser spænder ben for mange af de selvstændige, som jeg møder i mine personlige sparringsforløb og på mine workshops. Fælderne forhindrer dem i at føre deres passionerede ideer ud i livet, får planerne til at skride, gør det svært at realisere drømmemålene og skabe det (arbejds)liv, de drømmer om.

Jeg lærer dig 6 trin fra Business Flow-metoden. Det er nøglen til at undgå at spænde ben for dine planer og drømme fremover. Og det betyder, at du endelig kan få lettere ved at holde dig til planerne og realisere dine business-ideer – uden udskydelser og overspringshandlinger.

Minikurset består af 6 trin. Du får en mail om dagen i 6 dage. Hvert trin tager kun 5-15 minutter at gennemgå. 

Skal jeg sende 3-i-1-pakken til dig?

Lige nu forærer jeg dig det hele sammen med et frit abonnement på inspirationsmailen for selvstændige. Det koster dig kun en emailadresse, så jeg ved, hvor jeg skal sende det hele hen. Du kan altid kan afmelde dig igen med et enkelt klik.

Nul spam i din indbakke, selvfølgelig. Kun guldkorn og businessmentorens professionelle fif til, hvordan du lykkes med dine ambitiøse, passionerede ideer og drømmemål, får overskud på alle plan som selvstændig og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Læs om privatlivspolitikken, og hvordan jeg passer på dine personlige informationer her.