fbpx

PRIVATLIVS- & COOKIEPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK

Generelt om privatlivspolitik

Her kan du læse, hvilke oplysninger min virksomhed og jeg,  Anne Pernille Fischer, indsamler, hvordan jeg håndterer dine oplysninger og hvor længe, jeg opbevarer oplysninger om dig, osv.

Politikken er gældende for samtlige oplysninger, som du selv vælger at dele med mig, og/eller som jeg indsamler om dig, enten som led i kundeforhold, tilmelding til nyhedsbrevet eller som bruger af mine tjenester, herunder din færden på min hjemmeside, instagram og facebook.

Du kan altid kontakte mig på hej@annepernille.dk, hvis du har spørgsmål, eller der er forhold, som du ikke kan acceptere.

Dataansvarlig virksomhed

Den dataansvarlige, som behandler dine personoplysninger, er:
Anne Pernille Fischer
Nattergalevej 6
8210 Aarhus V
E-mail: hej@annepernille.dk
CVR nr. 33527594

Hvad er personoplysninger?

Dine personoplysninger bliver behandlet med hjemmel i artikel 6 i Persondataforordningen. Du kan se mere om det i Europa-Parlamentets og Rådets forordning 2016/679 af 27. april 2016.

Hvilke oplysninger indsamles, og hvad bruges de til?

Er du tilmeldt nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr email med nyheder og tilbud og i nogle tilfælde med annoncer via facebook og instagram.
Jeg sørger for at behandle din emailadresse og oplysninger om køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant at opbevare det. I forhold til nyhedsbrevet betyder det i praksis: indtil du afmelder dig, så jeg ved, du ikke længere ønsker at modtage emails fra mig. Det gør du via linket i bunden af alle nyhedsmails.
Jeg sørger for at behandle din emailadresse og oplysninger om køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant at opbevare det i henhold til regnskabslovgivningen.
I forbindelse med køb hos mig, har du oplyst en række personoplysninger, især:
  • Navn
  • Adresse
  • Mailadresse
  • Webadresse
  • Telefonnummer
Dine oplysninger behandler jeg i forbindelse med at gennemføre dit køb, idet det er nødvendigt for, at jeg kan honorere min del af vores aftale, samt i forhold til regnskabsmateriale, som foreskriver, at informationer skal gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

Jeg behandler altid dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt i henhold til gældende lovgivning inklusive persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Videregivelse af informationer

Data om din brug af websitet, geografisk placering, alder, køn, videregives kun til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til statistik for webstedet.
Tredjeparter med adgang  til opbevaring og behandling af data, behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

Jeg gemmer dine personoplysningerne så længe du er kunde, bruger eller nyhedsbrevslæser hos mig.

Efter relationen er ophørt, gemmes personoplysningerne såfremt det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, herunder bogføringsloven, hvidvaskloven og gældende databeskyttelseslovgivning. Det indebærer, at personoplysningerne normalt gemmes i op til 5 år plus indeværende regnskabsår efter din afmeldelse fx af nyhedsbrevet eller sidste session/workshop hos mig i henhold til Bogføringsloven.

Såfremt der er fejl i mine oplysninger om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige. Du har også ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt, anerkendt format.

Ønsker du ikke længere, at jeg behandler dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, så send mig en anmodning om pr. email.

Dine oplysninger – dog undtaget din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til nyhedsbreve – slettes 5 år måneder efter, at du har gennemført din sidste betaling.

Ønsker du at fortryde dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (som jeg bruger til at sende dig nyhedsbreve og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i enhver nyhedsmail.

Klage

Du har mulighed for at klage over min behandling af dine personoplysninger. Det kan ske til Datatilsynet på e-mailadressen: dt@datatilsynet.dk. Kontaktoplysninger og mere om klageadgang finder du her: www.datatilsynet.dk.

Din anmodning bliver besvaret hurtigst muligt, og senest én måned efter, at jeg har modtaget din anmodning. Ved komplicerede anmodninger kan fristen forlænges med to måneder. Hvis anmodningen er åbenbart grundløs eller overdrevet, kan anmodningen blive afvist, eller der kan opkræves gebyr.

COOKIEPOLITIK

Grundlæggende

Ved besøg på dette website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, der bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på hjemmesiden og annoncering. Ønsker du ikke, at der bliver indsamlet disse oplysninger, anbefaler jeg, at du slette dine cookies (se vejledning om, hvordan du gør det her) samt undlader at brug websitet mere. Det er uddybet nedenfor, hvilke informationer der bliver indsamlet, formål med informationerne og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

”Cookies” er en tekstfil, som bliver gemt på din mobil, computer eller lignende. Det har til formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne optræde hyppigere og blive mindre relevante for dig. 
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten nederst på denne side.

Du kan som sagt også slette eller blokere for cookies. Vejledningen finder du her: http://minecookies.org/cookiehandtering. Website ejeren kan ikke hjælpe dig med cookies eller sletning heraf.  

PERSONOPLYSNINGER

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website, bliver disse informationer indsamlet og behandlet. Det sker for eksempel, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, er med i konkurrencer, besvarer undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, anden brug af services eller foretager et køb på websitet.
Det er typisk følgende oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din mobiltelefon, tablet eller computer, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler websitet desuden: Navn, telefonnummer, adresse, e-mail-adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Formålet med at indsamle oplysningerne

De oplysninger, der bliver indsamlet, bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Det kan f.eks. være at sende nyhedsbrevet til dig. Herudover bliver oplysningerne anvendt til at optimere services og indhold på hjemmesiden.

Sikkerhed

Der er selvfølgelig lavet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger på nogen måde enten hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen

Hvor længe opbevares informationerne?

Det er ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvor længe informationerne opbevares eller hvornår de bliver slettet. Generelt kan siges, at oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. 

Videregivelse af informationer

Data om din brug af websitet, geografisk placering, alder, køn, videregives kun til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til statistik for webstedet.
Tredjeparter med adgang  til opbevaring og behandling af data, behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Klager og oplysning om personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@annepernille.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejer af websitet

Websitet ejes og udgives af:
Anne Pernille Fischer
Nattergalevej 6
8210 Aarhus V
Tlf. 26361022
Email: hej@annepernille.dk

Tredjeparter

Tredjeparter med adgang til cookies og information om brug af dette site:
Personoplysninger relateret til cookies anvendes i Google Analytics, som sikrer dine personlige oplysninger via deres databehandleraftale. Google Analytics har ikke hjemmel til at bruge cookie-data til andet end min statistik.

Data fra dette website deles ikke med andre tredjeparter.

"Fra Fastlåst til arbejdsflow med dine businessdrømme i 6 enkle trin"

 

Lige nu får du mini-onlinekurset for 0,- kr. Du får samtidigt et frit abonnement på nyhedsbrevet med tips og råd til selvstændige.

 

Tak for din tilmelding. Onlinekurset er nu på vej til din indbakke.