fbpx

ONLINE WORKSHOP

Bliv guidet trin for trin til at lykkes med dine drømmemål – og skab dit bedste år nogensinde som selvstændig når og hvor du vil.

I onlineworkshoppen guider jeg dig trin for trin til at finde retningen for din virksomhed det næste år og skabe en brugbar, overskuelig halvårsplan. Du får struktur- og planlægningsværktøjerne der hjælper dig i mål uge for uge.

Er du selvstændig og enten nystartet eller med flere års erfaring? Og kan du nikke genkendende til noget af det her:

 • Vil du lykkes med dine drømme og nå det, du sætter dig for, så du får skabt dit bedste år nogensinde det næste år?

 • Savner du overblik og retning over, hvad du vil med din virksomhed og hvad, du vil fokusere på, så du får det bedste år nogensinde som selvstændig?
 • Mangler du struktur i din virksomhed, så du ikke hopper rundt mellem alle ideerne og kun ender med halve løsninger og utilfredsstillende resultater?
 • Og er du overbevist om, at dit liv som selvstændig kunne være meget sjovere, hvis nu bare du…

Ja, hvad? Hvis du bare fik det der overblik, lavede en plan og holdt dig til den, ikke? Men der er bare så mange spændende ideer, der dukker op, og du føler, du har alt for lidt tid til at nå det hele.

Du ved sikkert allerede, at du mest af alt har brug for en realistisk, overkommelig plan for det kommende år.

Så jeg skal nok spare dig for foredraget, for du er landet det rigtige sted.

I onlineworkshoppen hjælper jeg dig med at skabe et overblik over dine vigtigste mål og lave din overskuelige køreplan for det næste halve år, så du får nemt ved at realisere dit bedste år nogensinde som selvstændig.

Selvom det er så indlysende at lave en plan for, hvordan du lykkes med dine drømme, så er det ALT ANDET END nemt at lave en plan, der virker for dig.

Derfor kan det være svært for dig at lykkedes med planlægningen på egen hånd

Måske har du prøvet at tage en dag ud af kalenderen i januar engang.

Du fandt en guide med nogle gode spørgsmål, der hjalp dig med at reflektere over din virksomhed og finde dine mål.

Du satte dig sandsynligvis på en hyggelig café (eller et spa-hotel for ekstra selvforkælelse), skrev dine drømmemål ned og alle dine argumenter for, hvorfor du ville i mål med det. “Nu kan det ikke gå galt”, tænkte du.

Hvis du var ekstra ambitiøs, fik du også sat deadlines på dine mål, købte en smuk kalender og forsikrede dig selv om, at i år vil du bruge den og holde dig til planen, så du endelig kunne få sat det onlinekursus i søen og tjene penge ved at producere det én gang, få sorteret ud i de krævende kunder, sætte højere priser, udvikle den nye del af din virksomhed, finpudse din hjemmeside… [indsæt selv dine drømme her].

Men selv med de bedste intentioner i starten af året, ender mange selvstændige med at opgive de store planer. Visionen om, at det skulle være anderledes i år, drukner i hverdagens arbejdsvaner, mens de ser andre selvstændige få succes  med udsolgte workshops, onlinekurser og nærmest overnaturlig magnetisk tiltrækning af kunder.

Lad mig afsløre, hvorfor så mange selvstændige som dig ikke får realiseret deres (passionerede) årsplaner

Uden at træde nogen over tæerne kan det siges meget kort: fordi planerne alt for ofte ikke er grundige nok. For uden en detaljeret, overskuelig skridt-for-skridt-plan, mister mange selvstændige faktisk overblikket, når de sætter handling bag planerne.

Det skyldes ofte, at de:

 • mangler afklaring omkring deres retning, fordi de har sat 10, 20 eller 30 mål og ligeså mange planer, der ikke nødvendigvis hænger sammen.
 • sætter for mange ting i gang på samme tid og mister energien, fordi det er svært at drive så mange (nye) projekter i mål med deres enmandshær.
 • ender med at føle, at de hver anden dag skal revurdere, hvad der er vigtigst at handle på først (og i hvilken rækkefølge).
 • bliver afsporet af alle de nye ideer, de får til, hvad der også kunne være spændende at lave.
 • ikke har fundet en planlægningsmetode, der virker. Endnu.

Den 

lille hemmelighed …

Som du nok kan se, er det let nok at formulere en plan for, hvad du vil gøre for at realisere dine drømme. Men det er (desværre) langt fra nok til, at du holder dig til planerne og får det hele ført ud i livet.

Hemmeligheden er, at EFFEKTIV, MÅLRETTET HANDLING på baggrund af planen i høj grad afhænger af, hvordan du har lavet planen, og hvor overskuelig den er for dig.

Alt for mange selvstændige undervurderer, hvor meget tid de sparer ved at planlægge, og hvor meget de øger sandsynligheden for at lykkes, ved at bruge tid på planlægningsfasen.

Så hvis bare du undgår de største fejltrin i den fase, har du faktisk skabt det stærkeste fundament til dit bedste år nogensinde som selvstændig.

Det er den mest direkte vej til (endelig) at opnå det liv, du længes efter, hvor du:

 • skaber de nye produkter, du drømmer om.
 • får de kunder, du elsker at arbejde med.
 • bliver tilbudt de opgaver, du brænder mest for.
 • eller hvad det nu er, der skal til for, at netop du får den frihed, tilfredshed og glæde i dit arbejdsliv, som var grunden til, at du tog det store spring til selvstændig i sin tid.

Nøglen til alt det hedder en realistisk, overkommelig plan, som du kan holde dig til uden at blive overvældet.

Jeg vil elske at fortælle dig, hvordan du lykkes med det.

Konkret køreplan. Guide til implementering. Evig adgang til onlineworkshoppen.

Den proces, jeg leder dig igennem på onlineworkshoppen, er den samme, som jeg selv bruger hvert år til at skabe overblik over, hvad jeg vil lykkes med, og hvordan jeg realiserer mine drømmemål som selvstændig. Processen hjælper mig med at sikre, at jeg fokuserer min tid på det allervigtigste året igennem. 

For jeg ved præcist hvor frustrerende det er at se tiden smuldre væk mellem fingrene, når der er noget, du  gerne vil lykkes med. 

Onlineworkshoppen er min måde at hjælpe dig med at sikre, at det ikke sker for dig i år.

Jeg har plukket det bedste af det, jeg ved om at sætte mål og visioner fra min baggrund som cand.merc., direktionsassistent og forretningsudvikler i internationale virksomheder. Det er blevet kombineret med effektiv planlægning, resultatskabende coachingmetoder og visualiseringsøvelser, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er, at dine planer passer til dig som menneske

Ellers får du nemlig svært ved at holde dig til dem.

Det handler om at prioritere det, der er vigtigst for dig, og lave velovervejede til- og fravalg. For ellers tager travlheden i hverdagen let styringen,  og det resulterer ofte i, at passionerede drømme ender med at samle støv i skrivebordsskuffen.

Skab dit bedste år-onlineworkshoppen
er en komplet udviklingsdag for dig og din virksomhed
(som du kan gennemføre, præcist hvor, hvornår og så ofte du vil).

Det er en dybdegående onlineworkshop, hvor du ikke kun lærer teorier på et overordnet niveau, men bliver guidet trin for trin gennem hele processen. Det betyder, at du endelig kan komme i mål med dine drømme som selvstændig det næste år.

Du lærer de værktøjer, du har brug for til at følge dine planer. Men endnu vigtigere: du ender med en prioriteret, overskuelig plan over dine allervigtigste mål det kommende halve år, så du ved præcis, hvor du skal gå i gang og hvornår.

Og den proces kan du med onlineworkshoppen gentage. Gang på gang. Så dit arbejdsliv og din virksomhed hele tiden former sig i den retning, som du ønsker.

Resultatet er et solidt fundament, som du kan læne dig opad igennem de næste 6 måneder, så det bliver nemt at fokusere din arbejdsindsats og lettere end nogensinde før at lykkes med det, du drømmer om.

Skab Dit Bedste År er sandsynligvis
den ENESTE onlineworkshop, der…

 • guider dig til at finde ud af, hvad du egentlig gerne vil med din virksomhed det næste år (også selvom du er lidt i tvivl om, hvad din retning skal være).
 • giver dig et overskueligt, realistisk overblik over dine vigtigste mål.
 • resulterer i en handlingsorienteret køreplan for, hvordan du kommer derhen skridt for skridt.
 • hjælper dig med identificere, hvad der skal til for at sætte handling bag målene (og undgå at hoppe tilfældigt fra idé til idé og ikke få færdiggjort tingene).
 • lærer dig den enkle metode til at planlægge og disponere din tid optimalt, så du lykkes med dine vigtigste mål uge for uge og holder fokus på de vigtigste udviklingsopgaver.

Er du klar til at skabe dit bedste år nogensinde som selvstændig uden at blive i tvivl om, hvad du skal gøre og hvornår?

Så foregår det sådan her:

Onlineworkshoppen består af 5 trin

Trin 1 
BLIV KLOGERE AF ÅRET, DER GIK

Onlineworkshoppens starter med at suge værdifulde læring til dig fra året, der er gået. Det her er et vigtigt trin, som mange handlekraftige, idérige selvstændige ikke får taget sig tid til. Her kan der gemme sig indsigter og læring, som kan være til stor hjælp fremadrettet. 

Når du gennemgår året, der er gået med min metode, så er der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til at gøre, som du plejer, eller gentage fejltrinnene (hvis der har været nogen). 

Trin 2-4
SKAB DIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE

I trin 2-4 bliver du guidet til at zoome ind på det, du virkeligt drømmer om som selvstændig, og de to vigtige trin til at få overblik og finde ud af, hvordan du kommer igang (og i mål), så du kan få dit bedste år nogensinde.

Trinnene indeholder blandt andet en guidet visualisering, som hjælper dig med at finde ind til, hvad du vil med din virksomhed og dit arbejdsliv.

Visualiseringsprocessen er designet, så den hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle – eller hvad andre synes, du skal gøre. Og den hjælper dig med at skrue op for det, du længes efter i dit liv som selvstændig på alle plan. Både privat og professionelt.

Her er der plads til at drømme (rigtig) stort. 

Når du har fået det forkromede overblik over, hvilke mål der er vigtige, hvilken retning du vil i, og hvad du vil fokusere på med din virksomhed, rykker vi videre til handlingsplanerne og din inspirerende, overskuelige no-brainer halvårsplan.

Det er det, der skal til for at undgå, at du bliver overvældet af alt for mange ambitiøse ideer.

Trin 5
KOM SIKKERT I MÅL DAG FOR DAG MED UGEPLANEN

 

I trin 5 lærer du at bruge den enkle, men effektive, ugeplanlægningsmetode, som jeg har brugt, siden jeg blev selvstændig i 2013. Mange selvstændige har lært at bruge ugeplanen igennem workshoppen her og mine mentorforløb. Det har givet os alle overblik og fremdrift i virksomheden – og friheden tilbage i (arbejds)livet.

Ugeplanen har været hele grundlaget for, at jeg har kunne overskue at realisere mine drømme som selvstændig samtidig med at jeg skulle drifte virksomheden i det daglige.

Den vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til halvårsplanen, så du når det, du sætter dig for, og undgår, at du flyver fra idé til idé uden at blive helt færdig.

Nu skal du ikke længere vente på, at du en skønne dag kan opnå det gode liv med overskud som selvstændig. Her laver du hele grundlaget for at få succes med det, du gerne vil, i det kommende år.

 

Når du er færdig med onlineworkshoppen …

 

 • er du fri for at tvivle mere på, hvad du vil, og hvordan du kommer i mål.
 • har du fået afklaring omkring, hvad du vil fokusere på, og hvad der er det rigtige for dig at arbejde med, for at du bliver glad og tilfreds som selvstændig.
 • har du et konkret overblik over dine drømmemål for det næste år.
 • har du prioriteret dine 5 vigtigste drømmemål.
 • har du en overskuelig trin-for-trin-handleplan for, hvordan du lykkes med hver enkelt af dine mål, og du ved helt præcis, hvad der skal til for at lykkes med det.
 • har du lært min enkle (men effektive!) ugeplanlægningsmetode, som giver dig struktur og hjælper dig med at komme i mål uge for uge.

Det siger deltagerne om onlineworkshoppen

Jeg kan tage workshoppen i mit eget tempo og lave den igen og igen. Det giver mig frihed til at få planlægning på plads kontinuerligt.

Jeg havde brug for at få ro og fokus. At få min forretning til at følge det, som min krop fortalte mig, var det rigtige.

Jeg kan let blive draget ud på et sidespor, hvis noget udefra får italesat et emne eller område… Og jeg er ikke så god til at sige nej eller sige fra, så jeg ender ofte med at lave noget, jeg ikke brænder 100% for.

Men når jeg har en plan, så kan jeg jo se, at der ikke er tid i kalenderen til disse ting, så er det lettere for mig at sig fra og i stedet følge mig selv.

Workshoppen har givet mig fokus på MINE ideer og planer, ro til at få dem ført ud i livet, og struktur, som giver overblik og hjælper min tidsoptimisme tilbage til virkeligheden.

Ugeplanlægning er super vigtig for mig, fordi jeg ikke kan overskue en hel måned. Med ugeplanlægning kan jeg hver dag tune ind på de vigtigste opgaver for dagen.

Planlægningen giver mig samtidig overskuddet til netop, at lave noget spontant. Jeg kan hurtigt skabe et overblik og flytte rundt, hvis der opstår en eller anden mulighed, som jeg må forfølge.

Det her er en workshop, der hjælper dig til, at mærke efter, hvad der er det allervigtigste for dig at arbejde med i din forretning.

En workshop der giver dig værktøjerne til at kunne planlægge dine opgaver, så de faktisk bliver ført ud i livet.

Den er gennemført og lige til at gå til. Alt er forklaret godt.”

Pernille Amby Nielsen
www.dinkrop.nu

“Det har givet mig en hel anden ro og et godt overblik, for nu føler jeg, det hele hænger sammen.”

“Jeg planlægger meget i forvejen, men har taget Skab dit bedste år-onlineworkshoppen, fordi jeg gerne ville prioritere at gå ordentligt i dybden med det og få overblik og retning over det næste år.

Onlineworkshoppen har hjulpet mig med at få lavet en meget mere grundig og langsigtet planlægning, end jeg ellers havde gjort.

Den fik mig også til at opdage nogle vigtige ting omkring min prioritering af opgaver fremad, så jeg nu har omprioriteret nogle ting, og det var virkelig vigtigt for at få min økonomi til at hænge godt sammen i de kommende måneder. Det har givet mig en helt anden ro og et godt overblik, for nu føler jeg, at det hele hænger sammen.

Det bedste var, at jeg bare kunne trykke “play” på videoerne og blive taget i hånden gennem hele processen, så jeg fik mig taget sammen til hele det grundige arbejde, som ellers kan være svært at motivere sig selv til.

Og derfor vil jeg især anbefale Skab dit bedste år-onlineworkshoppen til selvstændige, da det kan være svært at prioritere planlægningen selv.”

Signe Rhode

Børnebogsforfatter, www.liftupyourchild.dk

Er du klar til at gøre de næste 365 dage til dit bedste år nogensinde? Her er alt det, du får i onlineworkshoppen: 

 • Videoundervisning som guider dig nemt igennem, hvordan du udfylder hvert skridt i processen. Det er en guidet proces med alt det, du skal bruge til at planlægge dit bedste år som selvstændig.
 • Et velkomstmodul og en 5-trins workshop med videoer, trin-for-trin anvisninger, lydfiler med guidede visualiseringer og opgaver, der tager dig fra “hvad vil jeg egentlig?” til “Fedt! Jeg elsker min plan og er klar til at føre den ud i livet!”.
 • Evig adgang til undervisningsmaterialet, så du kan gentage processen præcist, når du har brug for det.
 • Din personlige arbejdsbog (i print-selv-version, som du kan printe år efter år).
 • Mit enkle ugeplanlægningsværktøj med udførlig hjælp til at lære at bruge metoden, så du kan komme nemmere i mål med dine ideer og drømme uge for uge.
 • Garanti for fri adgang til alle fremtidige opdateringer af workshoppen.
Selvstændige Skab dit bedste år

Investeringen i at få dit bedste år nogensinde som selvstændig:

2.997,- kr. + moms.

Du får evigt adgang til alt materialet, arbejdsbogen, visualiseringerne og undervisningsvideoerne, så du kan bruge det igen og igen. Den investering kommer til at tjene sig mange gange hjem.

Har du en rabatkode? Så kan du indløse den ved at klikke på knappen ovenfor og indtaste den i rabatfeltet på betalingssiden.

Har du spørgsmål til onlineworkshoppen?

14 + 9 =

Vil du lykkes med flere af dine drømme og planer som selvstændig?

Lige nu forærer jeg dig 3-i-1-pakken, som er designet til selvstændige, der ønsker at lykkes med flere af deres drømme og undgå de 6 typiske fælder, der forhindrer mange i at komme i mål. Du bliver også tilmeldt inspirationsmailen for selvstændige, og kan altid afmelde det med et enkelt klik.

Få adgang til hele pakken her:

Gaverne er på vej til din indbakke. Glæd dig!