Online workshoppen:

SKAB DIT BEDSTE ÅR

Bliv helt klar på, hvilken retning din virksomhed skal bevæge sig i og sæt mål, der matcher dine drømme for livet som selvstændig.

Få metoden til at prioritere din tid, så du kommer sikkert i mål med ideerne det næste halve år. Og lær at mestre den enkle metode til at holde dig til din plan uge for uge (uden overvældelse).

Ville du ønske, du vidste præcist hvilken retning du var på vej med din virksomhed det næste år?

Vil du gerne have overblik over, hvilke mål der er vigtigst for dig at prioritere, så du lykkes med dem indenfor de næste måneder?

Forestil dig, at du ved præcist, hvad der er vigtigst at bruge din tid på uge for uge for (endelig) at komme i mål med dine næste drømme som selvstændig.

Du har en overskuelig køreplan brudt ned overkommelige skridt, så du ved, hvad du skal og hvornår i løbet af det næste halve år, så du får realiseret de drømmeprojekter, der lige nu bare ligger og venter på dig.

Og du har lært, hvordan du bliver fri for at rende rundt og føle dig 5 skridt bagud eller overvældet og stresset i hverdagen. Fordi du ved hvordan du skal planlægge dine uger, så du når det, du sætter dig for.

Sig farvel til at udskyde og slip for at være i tvivl.

Når du har din trin for trin-plan og kombinerer den med et effektivt planlægningsværktøj, så undgår du at udskyde dine planer.

Og du slipper for at risikere at gå i stå (igen), som er det, der sikkert typisk sker, fordi du føler dig overvældet over, at der plejede at være SÅ mange ting, du gerne vil i din virksomhed – men alt for lidt tid.

Det, jeg vil fortælle dig om SPARER det for dig TID, Som Dale Carnegie har sagt:

“An Hour Of Planning Can Save You 10 Hours Of Doing.”

Det giver ro i maven og gør det både lettere og sjovere at drive virksomhed, når du fokuserer på det, der er meningsfuldt for dig og gør dig glad som selvstændig.

Hvis du vil lære, hvordan du lykkes med dine drømme som selvstændig, arbejder fokuseret på dine vigtigste mål i hverdagen – uden stress – og skaber dit bedste år nogensinde som selvstændig …

… så læs med her.

 

Du er helt sikkert klar over, at du har brug for få taget nogle beslutninger og lavet en plan for at skabe den forandring, du drømmer om som selvstændig. Det er det allerførste skridt til at få gjort noget ved dine mange ideer i virksomheden.

En god plan, som du ikke ender med at arkivere lodret i skraldespanden om et år med et selvbebrejdende suk, fordi du ikke fik kigget en eneste gang på den efter, at du havde lavet den.

Jeg gætter på, at dit problem sandsynligvis er, at du enten… 

 • har prøvet at lave en årsplan før med (mange) ambitiøse og inspirerende mål – men glemte at følge den…
 • ikke helt ved, hvordan du laver en enkel (og brugbar) køreplan for udviklingen af din virksomhed, som du bare kan følge trin for trin. Uge for uge.
 • har let nok ved at planlægge og holde dig til planerne i det daglige, men oplever at det er svært at følge planen, når det kommer til de mere udfordrende mål. Der, hvor du kommer ud af komfortzonen og skal turde tillade dig selv at tro på, at din drøm kan lade sig gøre for dig.
 • har en tendens til at sætte for mange ideer i gang på samme tid, men hurtigt mister energien og lysten, fordi det er svært at lede så mange nye projekter, når du også er alene om at løse og udføre alle opgaverne.
 • ofte er i tvivl om, hvad der er vigtigst at handle på først og i hvilken rækkefølge. Og det får dig til at gå i stå med dine udviklingsprojekter og i stedet kaster du dig over kundeopgaverne og den almindelige drift af virksomheden. Men det rykker ikke på dine drømme.
 • nemt bliver afsporet af alle de nye ideer, som du får hver og hver anden uge (hej, popcornhjerne). Og at du kommer til at hoppe fra opgave til opgave eller fra idé til idé, mens meget få af dem bliver fulgt helt til dørs.
 • ikke har fundet en planlægningsmetode, der virker hele vejen rundt.
  Endnu.

  Når alt det er sagt, så kan vi to nok godt blive enige om, at…

  Selvom det er så indlysende at lave en plan for, hvordan du lykkes med dine drømme, så er det ALT ANDET END NEMT at lave en plan, der faktisk virker for dig.

  Forestil dig i stedet at du endelig har et overblik over, hvad du vil investere tid og energi i de næste 6 måneder. Du ved, hvilke af dine mange udviklingsmål, du vil fokusere på. Du har en detaljeret plan for, hvad du skal gøre, og hvornår du skal bruge tid på det måned for måned.

  Nu behøver du ikke længere spilde timer eller dage på at hoppe frem og tilbage mellem dine mange (udmærkede) forretningsideer. Du slipper også for jævnligt at gå i stå på grund af at det virker svært at gennemskue, hvad der giver mest mening at arbejde på i dag og i morgen.

  Du ved nemlig, hvad du vil, og hvad du skal prioritere for at skabe det arbejdsliv og den virksomhed, du drømmer om på næste niveau.

  business mentor_selvstændige

  På bare 1 dag med online workshoppen Skab dit bedste år kan du blive klædt grundigt på med et komplet overblik over, hvilke opgaver og mål der er vigtigst at prioritere måned for måned, så du bruger din sparsomme tid på det, der rykker din virksomhed og giver god økonomi. Og du…

  • har fundet en ny metode til at arbejde effektivt og struktureret, så du realiserer de resultater og den virksomhed, du drømmer om at kunne stå op til hver dag.
  • ved hvordan du planlægger dine arbejdsdage realistisk, så du også har tid til familien, venner og at holde rigtigt fri.
  • undgår at popcornhjernen styrer din virksomhed og forstyrrer dit arbejdsflow. For du er afklaret omkring din retning og kan nemt vurdere, om du vil sige ja og nej til tilbud om samarbejder (og nye ideer, der popper op hos dig).
  • kan udvikle din virksomhed målrettet måned for måned, fordi du har en plan for, hvad du gerne vil opnå, og et redskab, der hjælper dig med at holde dig til planen.
  • får ro både i maven og i dit arbejdsliv, fordi du kan læne dig op ad din gennemarbejdede og velovervejede plan (som for øvrigt er let at følge). For du ved, at du nu er på rette vej.

  Det er sådan, det er, når du har gennemført online workshoppen. Den hjælper dig med at få skabt stressfrit arbejdsliv, du er glad for at stå op til hver dag.

  Du får krydset dine drømme af på to do-listen én for én. Du har fundet løsningen på, hvordan du både kan være en succesfuld selvstændig, kone, veninde, datter og mor. Du behøver ikke længere gå på kompromis og have dårlig samvittighed.

  Det føles både meningsfuldt og sjovt for dig at være selvstændig.

  Der er mange selvstændige, der er lykkedes med det før dig.

  Katrine Friisberg er en af de mange, der er lykkedes med det. Endelig føler hun, at hendes drømme og planer virker opnåelige:

  Jeg har fået en plan, som både rummer mine drømme og gør dem så håndgribelige, at de virker opnåelige.

  Jeg er som udgangspunkt lidt skeptisk, når det kommer til planlægning og planlægningsforløb. Ofte har jeg erfaret, at det hele skrider, og jeg løber efter min plan som en, der prøver at nå bussen. Før jeg stopper og siger: F*** det!

  Ved at bruge din metode med visualiseringer og siden arbejde med den konkrete planlægning fra Skab Dit Bedste År, synes jeg, at jeg har fået en plan, som både rummer mine drømme og gør dem så håndgribelig, at de virker opnåelige.

  Samtidig tager du højde for, at der i løbet af et år kan og vil ske alt muligt, som jeg ikke har forudset. Det gør, at der er mere plads til at fejle – uden at jeg dropper hele planen, som jeg før har gjort.

  På min opslagstavle hænger nu en plan, som både rummer de store drømme og de helt konkrete skridt jeg skal tage. Det gør det overskueligt og håndgribeligt. Jeg vil allerede nu booke en dato i min egen kalender om 4 – 6 måneder, hvor jeg vil gennemgå forløbet igen, så jeg stadig kan se mine drømme for mig, og jeg kan rette planen ind efter virkeligheden.”

  Katrine Friisberg
  Freelancejournalist
  www.katrinefriisberg.dk

  Vil du også lykkes med at få krydset dine store og små drømme og ideer af to do-listen i år?

  Så lad mig præsentere dig for online workshoppen:

  SKAB DIT BEDSTE ÅR

  Hele processen i workshoppen er baseret på min enkle metode, der hjælper dig med at skabe overblik over:

  • hvilken retning du vil udvikle din virksomhed 
  • hvilke mål du vil realisere det næste halve år
  • hvordan du helt konkret lykkes med det.

  Du bliver guidet igennem, hvordan du designer din overskuelige køreplan for, hvordan du realiserer dine drømmemål trin for trin igennem de næste 6 måneder.

  Så bliver det vist ikke nemmere at lykkes med dine mål som selvstændig.

  “Workshoppen har givet mig fokus på MINE ideer og planer, ro til at få dem ført ud i livet, og struktur, som giver overblik og hjælper min tidsoptimisme tilbage til virkeligheden.

  Det giver mig frihed til at få planlægning på plads kontinuerligt.

  Jeg havde brug for at få ro og fokus. At få min forretning til at følge det, som min krop fortalte mig, var det rigtige.

  Jeg kan let blive draget ud på et sidespor. Og jeg er ikke så god til at sige nej eller sige fra, så jeg ender ofte med at lave noget, jeg ikke brænder 100% for.

  Men når jeg har en plan, så kan jeg jo se, hvis der ikke er tid i kalenderen til disse ting, og så er det lettere for mig at sig fra og i stedet følge mig selv.

  Ugeplanlægning er super vigtig for mig, fordi jeg ikke kan overskue en hel måned. Med ugeplanlægning kan jeg hver dag tune ind på de vigtigste opgaver for dagen.

  Planlægningen giver mig samtidig overskuddet til netop, at lave noget spontant. Jeg kan hurtigt skabe et overblik og flytte rundt, hvis der opstår en eller anden mulighed, som jeg må forfølge.

  Jeg kan tage workshoppen i mit eget tempo og lave den igen og igen. 

  Det her er en workshop, der hjælper dig til, at mærke efter, hvad der er det allervigtigste for dig at arbejde med i din forretning. En workshop der giver dig værktøjerne til at kunne planlægge dine opgaver, så de faktisk bliver ført ud i livet.

  Den er gennemført og lige til at gå til. Alt er forklaret godt.”

  Pernille Amby Nielsen
  Akupunktør, yogalærer og livsstilskonsulent
  www.dinkrop.nu

  “Det har givet mig en hel anden ro og et godt overblik, for nu føler jeg, det hele hænger sammen.

  Jeg planlægger meget i forvejen, men har taget Skab dit bedste år online workshoppen, fordi jeg gerne ville prioritere at gå ordentligt i dybden med det og få overblik og retning over det næste år.

  Online workshoppen har hjulpet mig med at få lavet en meget mere grundig og langsigtet planlægning, end jeg ellers havde gjort.

  Den fik mig også til at opdage nogle vigtige ting omkring min prioritering af opgaver fremad, så jeg nu har omprioriteret nogle ting, og det var virkelig vigtigt for at få min økonomi til at hænge godt sammen i de kommende måneder. Det har givet mig en helt anden ro og et godt overblik, for nu føler jeg, at det hele hænger sammen.

  Det bedste var, at jeg bare kunne trykke “play” på videoerne og blive taget i hånden gennem hele processen, så jeg fik mig taget sammen til hele det grundige arbejde, som ellers kan være svært at motivere sig selv til.

  Og derfor vil jeg især anbefale SKAB DIT BEDSTE ÅR til selvstændige, da det kan være svært at prioritere planlægningen selv.”

  Signe Rhode
  Børnebogsforfatter
  www.signerhode.dk

  SKAB DIT BEDSTE ÅR-online workshoppen bygger på min strukturmetodes 5 trin, som du bliver guidet igennem i det tempo, der passer dig.

  Trin 1 

  BLIV KLOGERE AF ÅRET, DER GIK

  Online workshoppens starter med at suge værdifulde læring til dig fra året, der er gået. Det her er et vigtigt trin, som mange handlekraftige, idérige selvstændige ikke får taget sig tid til. Her kan der gemme sig indsigter og læring, som kan være til stor hjælp fremadrettet. 

  Når du gennemgår året, der er gået med min metode, så er der meget større sandsynlighed for, at du ikke kommer til at gøre, som du plejer, eller gentage fejltrinnene (hvis der har været nogen). 

  Trin 2-4

  SKAB DIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE

  I trin 2-4 bliver du guidet til at zoome ind på det, du virkeligt drømmer om som selvstændig, og de to vigtige trin til at få overblik og finde ud af, hvordan du kommer i gang (og i mål), så du kan få dit bedste år nogensinde.

  Trinnene indeholder blandt andet en guidet visualisering, som hjælper dig med at finde ind til, hvad du vil med din virksomhed og dit arbejdsliv.

  Visualiseringsprocessen er designet, så den hjælper dig med at skrue ned for alt det, du burde og skulle – eller hvad andre synes, du skal gøre. Og den hjælper dig med at skrue op for det, du længes efter i dit liv som selvstændig på alle plan. Både privat og professionelt.

  Her er der plads til at drømme (rigtig) stort. 

  Når du har fået det forkromede overblik over, hvilke mål der er vigtige, hvilken retning du vil i, og hvad du vil fokusere på med din virksomhed, rykker vi videre til handlingsplanerne og din inspirerende, overskuelige no-brainer halvårsplan.

  Det er det, der skal til for at undgå, at du bliver overvældet af alt for mange ambitiøse ideer.

  Trin 5

  KOM (nemmere) I MÅL DAG FOR DAG MED PLANLÆGNINGSVÆRKTØJET “Ven med tiden”

   

  I trin 5 lærer du at bruge den enkle, men effektive, ugeplanlægningsmetode, som jeg har brugt, siden jeg blev selvstændig i 2013. Mange selvstændige har lært at bruge ugeplanen igennem workshoppen her og mine personlige sparringsforløb. Det har givet os alle overblik og fremdrift i virksomheden – og friheden tilbage i (arbejds)livet.

  Ugeplanen har været hele grundlaget for, at jeg har kunne overskue at realisere mine drømme som selvstændig samtidig med at jeg skulle drifte virksomheden i det daglige.

  Den vil gøre det meget lettere for dig at holde dig til halvårsplanen, så du når det, du sætter dig for, og undgår, at du flyver fra idé til idé uden at blive helt færdig.

  Nu skal du ikke længere vente på, at du en skønne dag kan opnå det gode liv med overskud som selvstændig. Her laver du hele grundlaget for at få succes med det, du gerne vil, i det kommende år.

  Skab Dit Bedste År er sandsynligvis den ENESTE online workshop, der…

  • guider dig til at finde ud af, hvad du egentlig gerne vil med din virksomhed det næste år (uanset om du er i tvivl om, hvilken retning du skal bevæge dig i eller har 1.000 ideer, du har svært ved at vælge imellem).
  • giver dig et overskueligt, realistisk overblik over dine vigtigste mål. Slut med at være i tvivl om, hvad der vil give mest mening for dig at arbejde på og hvad du skal prioritere nu og her.
  • resulterer i en handlingsorienteret halvårs køreplan for, hvordan du kommer derhen skridt for skridt.
  • hjælper dig med identificere, hvad der skal til for at skabe fremdrift med køreplanen, så du slipper for at sidde på kontoret alene og skulle regne det hele ud selv.
  • lærer dig den enkle metode til at planlægge og disponere din tid optimalt, så du lykkes med dine vigtigste mål uge for uge og holder fokus på de vigtigste udviklingsopgaver.

  Hvem er kvinden bag SKAB DIT BEDSTE ÅR?

  Dit bedste år - annepernillefischer

  Mit navn er Anne Pernille Fischer. Jeg er business mentor og mindset coach for selvstændige og har siden 2013 hjulpet hundredevis af virksomhedsejere med at udvikle deres virksomheder, skabe balance og overblik i arbejdslivet med enkel planlægning og lykkes med både de store og små drømme.

  Jeg har arbejdet med forretningsudvikling, siden jeg fik min kandidatgrad i International Business fra CBS (Copenhagen Business School) i 2006.

  Efter 7 interessante år i et par store, internationale virksomheder, besluttede jeg mig for at starte min egen virksomhed for at hjælpe andre selvstændige med at drive virksomhed og skabe det gode arbejdsliv som selvstændig. For det skal være sjovt at gå på arbejde, især når du er selvstændig. The rest is history…

  Jeg har fået en forkærlighed for at planlægge og skabe struktur i arbejdslivet, fordi jeg før i tiden satte alt for mange projekter i søen samtidigt, sagde ja til mere, end jeg kunne nå, og planlagde min kalender så tæt, at jeg til sidst blev syg med stress.

  Nu hjælper jeg dig, der er selvstændig, med at skabe et arbejdsliv, du elsker at stå op til gennem målsætninger baseret på dine egne drømme og nem planlægning. Det skaber overblik, balance og frihed i hverdagen.

  Jeg ved af personlig erfaring, hvor effektivt det er for ens virksomhed, at man arbejder fokuseret på at realisere de drømme, der gør en glad og er meningsfulde både på det personlige plan og for bundlinjen.

  Derfor udviklede jeg Skab dit bedste år-workshoppen, som er baseret på den proces, jeg selv bruger til at udvikle min virksomhed hvert år. Siden 2018 har jeg flere gange årligt guidet et lille, eksklusivt hold af selvstændige igennem workshoppen LIVE.

  Og det blev til startskuddet til onlineversionen af workshoppen, så den nu er tilgængelig for dig og alle andre selvstændige, når DU har brug for den.

  Du kan bruge den, hvor og hvornår du vil til at få din virksomhed til at vokse og realisere de ideer, der venter på dig i notesbøgerne. År for år.

  Du bliver undervist i det samme, som jeg underviser i på Live-workshoppen. Til gengæld har du evig adgang til alt materialet.

  Sig farvel til ofte at føle dig 5 skridt bagud og bliv fri for at zig-zagge mellem kundeopgaver, daglig drift af din virksomhed og dine mange ideer på tegnebrættet. 

  Min strukturmetode hjælper dig med at sikre, at du fokuserer din tid på det allervigtigste hele året igennem. For jeg ved, hvor frustrerende det er at komme til at udskyde noget, du faktisk gerne vil lykkes med – men bare ikke får prioriteret i din travle hverdag…

  Metoden er designet til hjælpe dig med at skabe overblik over, hvad du vil lykkes med, og hvordan du realiserer dine drømmemål som selvstændig – uden at blive overvældet eller skulle arbejde dag og nat.

  Online workshoppen er din genvej til at sikre, at du slipper for overvældelse, udskydelser og tvivl omkring, hvad der er bedst at bruge din tid på i din virksomhed.

  Er du klar til at gøre de næste 365 dage til dit bedste år nogensinde? Her er alt det, du får: 

  • En komplet 5-trins workshop med videoer, guides, lydfiler med visualiseringer og opgaver, der tager dig fra “hvad vil jeg egentlig?” til “Fedt! Nu ved jeg præcist, hvad jeg skal fokusere på, og hvordan jeg fører det ud i livet!”.

  • Trin for trin-videoundervisning, som guider dig igennem, hvordan du arbejder med hver del af planlægningsprocessen. Det er en guidet proces med alt det, du skal bruge til at skabe fundamentet for dit bedste år som selvstændig.

  • Evig adgang til undervisningsmaterialet, så du kan gentage processen præcist, når du har brug for det. Jeg anbefaler, at du bruger den hvert halve år for at holde dig på sporet.

  • Din personlige skab dit bedste år-arbejdsbog (i print-selv-version, så du kan printe en ny hver gang, du vil bruge workshoppen).

  • Det enkle ugeplanlægningsværktøj, som jeg siden 2013 har undervist mange selvstændige overalt i Danmark og i udlandet i at bruge.  I onlineworkshoppen får du en komplet guide til, hvordan du bruger metoden, som hjælper dig med at holde dig til din plan og komme nemmere i mål med dine ideer og drømme uge for uge.

  • Fri adgang til alle fremtidige opdateringer af workshoppen.

  Selvstændige Skab dit bedste år

  Investeringen i at få adgang til onlineworkshoppen Skab Dit Bedste År nogensinde som selvstændig er 2.997,- kr. + moms.

  Det er også muligt at betale i 5 rater over 5 måneder.

   

  Du får selvfølgelig evig adgang til alt onlinematerialet, print selv-arbejdsbogen, visualiseringerne og undervisningsvideoerne, så du kan bruge det igen og igen. Den investering kommer til at tjene sig mange gange hjem med gør-det-selv-versionen af den populære workshop.

  “Direkte konkret, brugbart og omsætteligt.

  Udfordringen har indtil nu været, at jeg får mange ideer og skriver mange ting ned på to do’s og rokerer lidt om på dem, efterhånden som jeg ikke får eksekveret dem. Det er frustrerende, for jeg går og tænker, at jeg og verden går glip af en masse, fordi jeg ikke får eksekveret på ideerne.

  Med den ‘udviklingsprofil’, jeg har, er det vigtigt at få skabt struktur og overblik for at få rum til at udvikle min virksomhed. Og når jeg har et skema for, hvornår jeg kan udvikle, så bliver der faktisk også sat tid af til det.

  Derfor investerede jeg i online workshoppen SKAB DIT BEDSTE ÅR. For det får jeg simpelthen ikke gjort selv. Tålmodighed og fordybelse er ikke lige min force. 😉 

  Nu har jeg fået lavet en plan for det næste halve år. Det er ikke mere et bjerg af ting, der ikke bliver til noget, som jeg skubber foran mig. Nu kan jeg glæde mig til at få det hele krydset af.

  Det giver mig en ro omkring, at jeg nok skal nå begge dele nu.

  En fornemmelse af at mine mål er realistiske (ikke uambitiøse) – så jeg både kan nå at udvikle og drifte virksomheden.

  Jeg har fået opdelt målene i konkrete opgaver. Så bliver det nemmere, når der sker noget andet end planlagt. Så kan jeg stadig bevare overblikket og rykke klodserne rundt. Velvidende at det stadig er muligt er nå i mål med dem.

  Indtil videre glæder jeg mig over, at jeg også har FULGT den plan, jeg har lagt, og kan se, at jeg rykker mig i den rigtige retning, efterhånden som jeg kan pille opgave-postit’s ned af mit whiteboard.

  Workshoppen er oplagt til soloselvstændige, som har en kæmpe udviklingstrang og hele tiden er bagud. Der hjælper det her til begge dele. ”

  Anne Frost
  Selvstændig rådgiver i employee advocacy og ledelseskommunikation
  www.linkedin.com/in/annefrostcom/

  Her får du svarene på de spørgsmål, som andre selvstændig har stillet, FØR de investerede i online workshoppen:

  Klik på plus-ikonet i højre side af hver boks for at læse svarene.

  Hvor lang tid tager det at gennemføre online workshoppen?

  Den kan gennemføres på en enkelt arbejdsdag, men hvis du gerne vil have god tid til refleksionerne så sæt 1½ eller 2 fulde dage af.

  Det er den samme tid, jeg bruger til at undervise i selvsamme proces på live workshoppen, og deltagerne når i mål med alle opgaverne indenfor den tidsramme. Det overrasker de fleste, at det ikke tager længere tid, men en af grundstenene i mit arbejde er effektivitet. Vi skal ikke fortabe os i processer eller opgaver, der ikke enten gavner økonomien, arbejdsglæden eller giver os frihed til at være sammen med dem, vi holder af. Derfor tager workshoppen heller ikke længere.

  Du bestemmer dog helt selv, om du vil gennemgå det hele på én samlet dag, eller dele den op i bidder, så den passer ind i dit skema. Måske har du brug for at gå rundt og summe over svarene. Det har du netop friheden til med online workshoppen.

  Jeg har haft egen virksomhed i en del år og er ikke nybegynder som selvstændig. Er online workshoppen også noget for mig?

  Ja, den er også velegnet til dig, der driver virksomhed og enten har mange kunder og/eller ideer. På workshoppen bliver du guidet til at mærke efter, hvad der er vigtigst for dig som selvstændig. Måske har du en drøm om at udvikle et nyt produkt, at holde foredrag, gentænke din virksomhed eller finde ud af, hvad dit næste mål er. 

  Vi kan alle opleve, at arbejdslivet kører på en bestemt måde, uden at det nødvendigvis er, som vi havde ønsket det, da vi startede egen virksomhed. Det kan også være at det ikke længere er favorit-opgaverne eller yndlings-kunderne, du har flest af.

  I online workshoppen til at identificere det, der ikke lever op til dine ønsker om dit liv som selvstændig – og til at finde ud af, hvilke motiverende mål, du vil arbejde hen mod for at blive endnu mere tilfreds som selvstændig.

  Den guidede visualisering hjælper dig ud over de sædvanlige tanker om, hvordan arbejdslivet som selvstændig er, og ind til det sted, hvor du kan mærke, hvad du virkeligt vil. Og afsluttende bliver der tid til at gå i dybden med at få sat de store mål for året i kalenderen og påbegynde planlægningen af, hvordan det skal blive ført ud i livet.

  Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg vil og skal med min virksomhed. Er det også til mig?

  Ja, det er netop derfor, du bliver guidet igennem visualiseringen i trin 1.

  En af de store udfordringer kan være at mærke eller finde ud af, hvad der er den rigtige retning for netop dig. Og alle de input, vi får fra andre, kan forvirre og sløre billedet af, hvad vi vil med vores virksomhed og arbejdsliv.

  Jeg har gennem mange år guidet selvstændige (og mig selv) gennem visualiseringen af “Dit bedste år”, hvor folk kommer i kontakt med de store og små drømme og længsler. Det er her, du kan slå hjernen fra, og stoppe med at prøve at tænke dig frem til et svar.

  I stedet slår du hjertet og mavefornemmelsen til og åbner op til de elementer, som du dybest set længes efter, og som føles mest rigtige for dig.

  Det er i min optik den bedste måde at drive og udvikle en virksomhed på, så du bliver den bedste chef for dig selv og skaber et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag.

  Jeg har lige startet min egen virksomhed. Er det også for mig?

  Onlineworkshoppen er bedst til dig, der har været selvstændig i mindst ½ år.

  Kriterierne for at få mest ud af onlineworkshoppen er, at du…

  • er rimeligt bevidst om, hvem dine kunder er (din målgruppe).
  • har en vis erfaring med at sælge dine produkter, service eller ydelser.
  • har været i gang i minimum 6-12 måneder, så det giver mening at lave en evalueringen af året, der er gået.
  • er fast besluttet på at opbygge din virksomhed og ikke står med seriøse overvejelser om at søge et job.

  Hvad får jeg helt konkret ud af workshoppen?

  Når du har gennemført onlineworkshoppen, har du…

  • fået afklaring omkring dine 5 vigtigste mål for det kommende år, der baserer sig på, hvad DU virkelig motiveres af (og sandsynligvis en lang inspirerende liste over andre ting, du gerne vil i det kommende år).
  • sat fokus på, hvilke ting du vil gøre mere af, fordi det fungerer rigtigt godt for dig (baseret på din evaluering af året, der er gået).
  • dine succesfulde planer for, hvordan du lykkes med dine vigtigste mål det næste halve år.
  • lært, hvordan du planlægger din vej til succes med dine store og små drømme, så du uge for uge kommer tættere på realisering målene, og de ikke ender med at blive noter på et stykke papir eller samler støv i en skrivebordsskuffe et sted.
  • lært  det enkle (men yderst effektive) ugeplanlægningsværktøj, der hjælper dig med at holde fokus på dine udviklingsmål i virksomheden, så du ikke bare fortaber dig i kundeopgaver og drift.

  Kan jeg fortryde min tilmelding?

  Nej, tilmeldingen kan ikke fortrydes eller blive refunderet, da du får fuld adgang til alt materialet, når du endelig har taget beslutningen.  Jeg har guidet utallige selvstændige igennem processen live siden første workshop blev holdt i 2018. Processen er gennemtestet og udtalelserne fra deltagere både på live- og onlineworkshoppen er din garanti for, at det virker. 

  Er det muligt at betale i rater?

  Ja, selvfølgelig. Du kan se ratebetalingsmulighederne på betalingssiden her >

  Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: hej@annepernille.dk.

  Overvejer du endnu?

  TEST DIG SELV:

  Er online workshoppen det rigtige valg for mig lige nu? 

   

  Det er det, hvis du kan sætte kryds ved en eller flere af disse udsagn:

  Jeg savner tid til at fordybe mig i udviklingen af min virksomhed og specifikt nå frem til, hvilke mål jeg gerne vil realisere som selvstændig, så jeg kan få virksomheden til at vokse hurtigere og skabe et arbejdsliv, jeg elsker at stå op til hver dag.

  Jeg ønsker klarhed over hvilke af mine mange ideer, jeg skal satse på (og hvad skal jeg lade gå), så jeg kan arbejde mere målrettet i min virksomhed – og måske også finde ud af, hvilke opgaver jeg skal uddelegere.

  Jeg vil være bedre til at få eksekveret på mine ideer og stoppe med at sylte de svære opgaver eller beslutninger, fordi jeg endelig har fået klarhed over, hvad der er vigtigt for mig og virksomheden på den lange bane.

  Jeg har brug for en overskuelig plan for de næste 6 måneder som passer til mig, og som er optimistisk – men realistisk – så jeg slipper for at stresse rundt og føle mig bagud med mit arbejde hele tiden.

  Jeg vil kunne planlægge min arbejdstid, og hvad der er realistisk at nå, så jeg når det, jeg sætter mig for – og bliver bedre til at holde (helt) fri sammen med min familie, mand eller kæreste.

  Jeg vil kunne planlægge min arbejdstid, og hvad der er realistisk at nå, så jeg når det, jeg sætter mig for – og bliver bedre til at holde (helt) fri sammen med min familie, mand eller kæreste.

  Forkæl dig selv med online workshoppen skab dit bedste år og brug den, når det passer dig.

  Du kan starte i dag. Eller når det passer med din kalender. Det er det skønne ved en online workshop.

   • Den er opdelt i 5 overskuelige moduler med videoer, guides, lydfiler med visualiseringer og opgaver, der tager dig fra “hvad vil jeg egentlig?” til “Fedt! Nu ved jeg præcist, hvad jeg skal fokusere på, og hvordan jeg fører det ud i livet!”.

   • I videoerne guider jeg dig igennem, hvordan du udfylder hvert skridt i processen. Det er en guidet proces med ALT det, du skal bruge til at planlægge dit bedste år som selvstændig.

   • Evig adgang til undervisningsmaterialet, så du kan gentage processen præcist, når du har brug for det. Jeg anbefaler, at du bruger den hvert halve år for at holde dig på sporet.

   • Din personlige skab dit bedste år-arbejdsbog (i print-selv-version, så du kan printe en ny hver gang, du vil bruge workshoppen).

   • Det enkle ugeplanlægningsværktøj sammen med udførlig guide til at lære at bruge ugeplanen og skabe overblik, struktur og fremdrift på dine vigtigste mål.

   • Du får selvfølgelig også alle fremtidige opdateringer af workshoppen.

   Selvstændige Skab dit bedste år

   Gør det selv-versionen af den populære workshop for selvstændige er kun 2.997,- kr. + moms.

   Du får selvfølgelig evig adgang til alt onlinematerialet, print selv-arbejdsbogen, visualiseringerne og undervisningsvideoerne, så du kan bruge det igen og igen. Den investering kommer til at tjene sig mange gange hjem. Jeg anbefaler, at bruge den hvert halve eller hele år.