fbpx

Lige nu forærer jeg dig 2 gaver for at hjælper dig med at skabe dit bedste år nogensinde
som selvstændig.

Få dem for 0 kr. i dag.

Jeg har lavet en forkælelsespakke til dig, som indeholder

1. Den guidede visualisering: Mit Bedste År (Audio)

2. Værktøjet: 9 Nytårsrefleksioner, som indeholder de 9 vigtigste spørgsmål, du bør stille dig selv som selvstændig for at finde ud af, hvordan du får det bedste år nogensinde (PDF).

 

Hvad er den guidede visualisering: MIT BEDSTE ÅR?

Den guidede visualisering er udviklet specielt til dig, der er selvstændig – eller gerne vil være det.

Den hjælper dig med at blive afklaret omkring:

  • Hvordan du får business- og arbejdsflow, så du lykkes nemmere med det, du gerne vil.
  • Hvad der er de rigtige beslutninger for dig at gå efter det næste år for, at dit arbejdsliv bliver endnu mere meningsfyldt.
  • Hvilke skridt du skal tage for, at du får skabt dit bedste år arbejdsmæssigt.
  • Hvad der skal til for at du opnår det gode liv som selvstændig.

Hvad er en visualisering?

Visualiseringen er en lydfil, du lytter til.

Hvis du ikke har prøvet en visualisering før, vil jeg anbefale dig at give det et forsøg.

Visualiseringen tager kun 16 minutter at lytte til. Du kan høre den igen og igen, når du har brug for at få hjælp til at finde retningen i dit arbejdsliv.

Jeg bruger visualisering i Skab dit bedste år-workshoppen og i de personlige forløb for selvstændige, fordi det er en fantastisk metode til at få dig til at lytte indad til de svar, du måske ikke troede, du kunne finde. Og det er den bedste metode til at sætte mål, der er i tråd med den, du er, og dine drømme.

Du bliver guidet nemt og behageligt til at finde ud af, hvordan du lykkes med dine store og små drømme – og hvad der er dine næste skridt. Lydfilen er som at have din egen, allestedsnærværende, personlige coach i lommen, der hjælper dig med at finde de svar, du leder efter.

Det skrev Heidi efter at have lyttet til visualiseringen:
“Tak, fordi du tog mig tilbage på sporet”.

Hvad er de 9 Nytårsrefleksioner?

Det vigtigste for at skabe dit bedste år nogensinde og realisere de drømme, du gerne vil lykkes med, handler om at få overblik over, hvad du vil, hvad dine udfordringer er, og hvordan du kommer videre. 

Derfor har jeg samlet 9 stærke spørgsmål, som du kan reflektere over og besvare for at finde ud af, hvordan du kommer i mål med dit bedste år nogensinde indenfor de næste 12 måneder.

Selvom værktøjet hedder nytårsrefleksioner, kan du selvfølgelig bruge dem året rundt. 

Du får spørgsmålene i en handy PDF, som du kan printe og tage med dig på ferien, på café, på spaophold, i sengen, i sofaen eller på gåturen. Hvorend du synes, du lettest kan tænke de store tanker om, hvad du vil med din virksomhed og dit liv som selvstændig.

 

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen

MINI-ONLINEKURSUS FOR 0 KR.:

"Fra Fastlåst til arbejdsflow med dine drømme som selvstændig i 6 enkle trin"

 Lige nu får du mini-onlinekurset for 0,- kr  + et gavekort på 1.000 kr og et frit abonnement på nyhedsbrevet for selvstændige. 

Tak for din tilmelding. Det hele er på vej til din indbakke.

Værsgo! Hent forkælelsespakken (0,- kr) til selvstændige, der vilfinde ud af, hvordan du får dit bedste år som selvstændig.

Pakken består af både Skab Dit Bedste År-visualiseringen (lydfil) og refleksionsværktøjet "9 Nytårsrefleksioner" med de vigtigste spørgsmål til din udvikling plus et frit abonnement på nyhedsbrevet for selvstændige. 

Vupti! Forkælelsespakken lander i din indbakke indenfor 15 minutter. God fornøjelse med det.