fbpx

VÆRSGO’ – DEN HER ER TIL DIG:

Lige nu forærer jeg dig
den guidede visualsering “Mit bedste  år
for 0,- kr.

Den guidede visualisering er specielt til dig, der er selvstændig (eller er klar til at blive det), og som gerne vil finde ud af:

  • Hvordan du får flow i dit arbejdsliv, så du alt lykkes nemmere for dig?
  • Hvad der er de rigtige beslutninger for dig at gå efter det næste år for, at dit arbejdsliv bliver endnu mere meningsfyldt?
  • Hvilke skridt du skal tage for, at du får skabt dit bedste år arbejdsmæssigt?
  • Hvad der skal til for at du opnår det gode liv som selvstændig?

Det finder du svarene på ved hjælp af visualiseringen (16 minutter). Du kan høre den igen og igen, når du har brug for retning og guide i dit liv.

Hvad er en visualisering?

Visualiseringen er en lydfil, du lytter til.

Hvis du ikke har prøvet en visualisering før, vil jeg anbefale dig at give det et forsøg.

Jeg bruger visualisering i Skab dit bedste år-workshoppen og i de personlige forløb for selvstændige, fordi det er en fantastisk metode til at få dig til at lytte indad til de svar, du måske ikke troede, du kunne finde. Og det er den bedste metode til at sætte mål, der er i tråd med den, du er, og dine drømme.

Du bliver guidet nemt og behageligt til at finde ud af, hvordan du lykkes med dine store og små drømme – og hvad der er dine næste skridt. Lydfilen er som at have din egen, allestedsnærværende, personlige coach i lommen, der hjælper dig med at finde de svar, du leder efter.

Heidi skrev: “Tak, fordi du tog mig tilbage på sporet”

Den guidede visualisering hjalp Heidi Schmidt tilbage til at følge sit eget spor. Heidi er selvstændig ledelses- og stresscoach og driver til daglig virksomheden Dine Ressourcer.

Heidi skrev det her:

Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen

"Fra Fastlåst til arbejdsflow med dine businessdrømme i 6 enkle trin"

 

Lige nu får du mini-onlinekurset for 0,- kr. Du får samtidigt et frit abonnement på nyhedsbrevet med tips og råd til selvstændige.

 

Tak for din tilmelding. Onlinekurset er nu på vej til din indbakke.