#1 | Shiny Object Syndrome (S.O.S): En livline til selvstændige for at holde bedre fokus

med Anne Pernille Fischer | Podcasten: Det gode liv som selvstændig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at shiny object syndromet kan være en af de helt store udfordringer for os som selvstændige.

For når vi både skal udvikle virksomheden, levere produkter og services, servicere kunderne, markedsføre os og have styr på bogholderiet – ja, så er det ret nemt at blive distraheret i hverdagen.

Der er jo så mange ting, man også lige kunne gøre ud over det, vi allerede har sat på planen. Og de nye ideer, der popper hurtigere frem end popcorn i glohed olie, kan være svære at udskyde til senere …

Det resulterer i at rigtigt mange selvstændige oplever, at de bliver forstyrret af ideer og andre opgaver, end det, de havde stående på planen.

Derfor tager jeg i episode her hul på, hvad du kan gøre for at undgå at blive forstyrret i forhold til dine planer og igangværende udviklingsprojekter.

For det er præcist det, der sker, når man er ramt af shiny object-syndromet. Og det sker for mange flere, end du nok lige tror. 😉

I episoden her kan du høre om:

  • hvad shiny object syndromet er. Ganske kort.
  • 5 indikatorer der peger på shiny object syndromet.
  • 5 typiske grunde til, at man oplever shiny object syndromet (og derfor kommer til at hoppe fra idé til idé og efterlade et langt spor af halvfærdige projekter bag sig).
  • forskellen på, om du er en opstarter- eller en afsluttertype – og hvad det betyder for din måde at arbejde på som selvstændig.
  • de 4 metoder, jeg personligt bruger til at holde mig på sporet og få færdiggjort de projekter og opgaver, jeg har sat i gang.

Klik her for at lytte med!

Anmeldelser og stjerner ★★★★★

Er du glad for podcasten? Så vil jeg blive så glad for, hvis du vil skrive en anmeldelse og kaste en håndfuld stjerner efter episoden inde i din podcast-app. Det hjælper mig med at skabe en endnu bedre podcast. Og det betyder, at jeg kan hjælpe og inspirere flere ligesom dig med at komme tættere på den virksomhedsdrøm og det arbejdsliv, de er på vej mod. Hvis du skriver en anmeldelse, kan du eksempelvis dele, hvad du bedst kunne lide fra episoden.

Og husk endelig også at klikke på FØLG på podcasten i din app. På den måde undgår du at gå glip af de nye episoder, jeg har på vej til dig! Klik på FØLG (eller follow) med det samme i eksempelvis Spotify eller Apple Podcast.