fbpx

Få den guidede visualisering og nyhedsbrevet for selvstændige

Vil du lykkes med at skabe det gode liv som selvstændig?

Har du drømme og ideer, der bare venter på at blive ført ud i livet? Kæmper du med alt for meget arbejde og for lidt tid til det, der livet rigtigt meningsfyldt? Savner du struktur, overblik, selvtillid eller mere mod?

I nyhedsbrevet deler jeg mine guldkorn og bedste, personlige historier med trin-for-trin guider til, hvordan du kommer i mål. Du får også adgang til konkurrencer, særlige tilbud, rabatter og meget andet godt til dit liv som selvstændig. 

Lige nu forærer jeg dig også den guidede visualisering: Mit Bedste År, som er en lydfil, hvor jeg hjælper dig med at finde ud af, hvordan dit bedste år som selvstændig ser ud.

"Nyhedsbrevet giver mig inspiration, nyttige tips og tricks samt gode værktøjer og ideer til, hvordan jeg kan udvikle mig samt gøre mit arbejdsliv sjovere."
Helle Worch

"Tusind tak for endnu et strålende og inspirerende nyhedsbrev fra din hånd!"
Julie Rasmussen

"Du rammer plet hos mig med alle dine emner i nyhedsbrevet. Du har en dejlig naturlig skrivestil, der virker tillidsvækkende og nærværende."
Karina Bjerregaard Bastholm

"Du kan noget helt særligt med dine tips i nyhedsbrevet. Det er lige til at plukke ud og bruge."
Anonym

"Måtte simpelthen svare dig på denne, for det er jo spot on mig. Tak for et dejligt nyhedsbrev :)"
Hanne

Din emailadresse er i sikkerhed hos mig, og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik, hvis du vil afmeldes igen

MINI-ONLINEKURSUS FOR 0 KR.:

"Fra Fastlåst til arbejdsflow med dine drømme som selvstændig i 6 enkle trin"

 Lige nu får du mini-onlinekurset for 0,- kr  + et gavekort på 1.000 kr og et frit abonnement på nyhedsbrevet for selvstændige. 

Tak for din tilmelding. Det hele er på vej til din indbakke.

Værsgo! Hent forkælelsespakken (0,- kr) til selvstændige, der vilfinde ud af, hvordan du får dit bedste år som selvstændig.

Pakken består af både Skab Dit Bedste År-visualiseringen (lydfil) og refleksionsværktøjet "9 Nytårsrefleksioner" med de vigtigste spørgsmål til din udvikling plus et frit abonnement på nyhedsbrevet for selvstændige. 

Vupti! Forkælelsespakken lander i din indbakke indenfor 15 minutter. God fornøjelse med det.