Slip det, der bremser dig

– med skyggearbejde og mindsettræning.

Savner du at gøre noget ved det, du drømmer om, men står stille i dit liv? Har du svært ved at tage det næste skridt? Føler du dig ikke god nok til at gøre det, du gerne vil? Er du træt af perfektionisme eller af altid at hjælpe alle andre (og glemme dine egne behov)? Er du bange for at være synlig og markedsføre dig som selvstændig? Oplever du stress-symptomer?

Måske ved du ikke, hvad der er galt. Du ved bare, at du er træt af at, du har masser af ideer og drømmer om ting, du ikke får gjort noget ved. Eller du er klar til at få gjort noget ved dit stress-niveau, din indre præstations-prinsesse, perfektionismen eller pleaser-genet, så du ikke længere holder dig selv tilbage fra at få det bedste ud af livet.

Det er det, som skyggearbejde og mindsettræning hjælper dig med.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig med at komme fra fastlåst til flow med det, der er vigtigt for dig i dit liv. Jeg hjælper dig med at undgå, at det bliver dig selv, der spænder ben for dine drømme, ideer og det gode liv, du længes efter. Jeg hjælper dig med at slippe ud af de adfærdsmønstre, du efterhånden er blevet træt af, så det (igen) kommer til at være let at være dig.

Du behøver ikke acceptere, at det mentale spænder ben for dig.  

Jeg hjælper dig med at slippe af med det, der bremser dig og holder dig fra at gøre det, du drømmer om.

Jeg ved ret sikkert, hvordan du har det. For jeg har været i en lignende situation, som den, du befinder dig i nu.

Jeg bruger forskellige selvudviklings- og coachingmetoder til at hjælpe dig over den mur, du møder, når

 • du tvivler på dig selv, din virksomhed, dit selvværd.
 • dit pleasergen får dig til at gøre alt for meget for andre og tage alt for mange arbejdsopgaver på dig.
 • perfektionismen får dig til at bruge alt for lang tid på dit arbejde (og knokle alt for mange timer).
 • du tvivler på, om du er god nok til at lykkes med det, du gerne vil.
 • den selvværdsbaserede stress bliver trigget af frygten for ikke at være god nok, eller at du ikke lytter til dig selv og dine grænser og behov.

En af metoderne, jeg bruger, er skyggearbejde, som får dig til at finde styrken i det, du er bange for og får dig til at turde være det hele menneske, du er.

Og nej, vi skal IKKE igennem din barndom eller gamle traumer, og vi skal ikke trævle din fortid op, når vi mødes.

Jeg arbejder med dig og de udfordringer, du oplever her og nu, for at lære dig værktøjerne til at manøvrere i det, der lige nu holder dig tilbage og påvirker dig negativt i dit liv.

Det kommer til at føles som, at du slipper en håndbremse, der har været trukket alt for hårdt i dit liv, så du endelig oplever, at du bevæger dig fremad med det, du gerne vil. Du tør gøre det, du gerne vil. Lytter til dig selv. Skruer ned for præstationspresset og op for livsglæden og handlekraften. Det er det, jeg kalder flow.

Og ja, det kan også lykkes for dig – også selvom du allerede har prøvet terapi, healing eller alt muligt andet før. 

For når du arbejder med dine skyggesider og dit tankemønster, styrker du dit mod, din handlekraft og din selvtillid.

Du vil kommet til at opleve, at du ikke længere kæmper så meget mod dig selv eller saboterer dine egne planer. Det giver dig også en dybere forståelse af dig selv, så du kan skrue ned for selvkritikken og de høje krav til dig selv.

Det gode ved det er, at du ikke skal igennem hverken træning eller uddannelse for at ændre det.

Vi skal bare mødes.

Du og jeg.

Igennem dialog hjælper jeg dig med at identificere og bearbejde de mest dominerede skyggesider og tankemønstre, som lige nu bremser dig et sted i dit liv. 

Vil du have lettere ved at gøre det, du drømmer om – og slippe af med det, der bremser dig?

 • Ønsker du at få flow i dit liv, så det bliver lettere at føre dine drømme ud i livet som selvstændig?
 • Vil du gerne være mere modig, finde din indre selvsikkerhed og slippe fri af det, der forhindrer dig i at gøre det, du drømmer om?
 • Har du ramt en mur i forhold til udvikling af dit produkt, din virksomhed, slippe af med din stress eller forbedre dit arbejdsliv som selvstændig, som du ikke ved, hvordan du kommer over?

Du behøver ikke vide noget på forhånd for at arbejde med skyggearbejde og de værktøjer, jeg lærer dig.

Jeg guider dig til at finde ind til de skyggesider, du får mest ud af at bearbejde. Derefter guider jeg dig igennem de trin, der skal til for at vende skyggesiderne til styrke, mod og handlekraft, så du slipper for, at de spænder ben for dig fremover. Du finder også ud af, hvordan dine tankemønstre spænder ben for dig – og hvordan de kommer til at styrke dig i dit liv fremover.

I hver session arbejder vi med en skyggeside og dine tankemønstre omkring det, og vi arbejder altid i forhold til et konkret mål, du har sat dig i din virksomhed, dit arbejdsliv eller personligt, sådan at du også ser udbyttet af det i din hverdag derefter.

Hvis du ikke har arbejdet med mig før, anbefaler jeg, at du booker en gratis og 100% uforpligtende afklaringssamtale, så vi kan lære hinanden at kende, og du kan finde ud af, om skyggearbejde kan hjælpe dig.

Mit navn er Anne Pernille Fischer

Jeg er uddannet kognitiv coach i 2012 og har arbejdet med og taget flere kurser i især skyggearbejde. 

Jeg er mindset coach og har brugt skyggearbejde og mindset-træning til at hjælpe andre og mig selv siden 2010. Mange af os kæmper mest mod os selv. Det er vores tanker og frygt for, hvad der kan ske, eller hvad andre tænker, der kan være den største forhindring i forhold til at gøre det, vi gerne vil. 

Det er det, jeg hjælper dig igennem.

 

“Virksomhedsmæssigt har skyggearbejdet givet en langt større styrke både branding og identitetsmæssigt, men også i forhold til min økonomi og langsigtede muligheder.”

“Jeg valgte at arbejde med mine skyggesider hos Anne Pernille, fordi jeg vidste, der skulle ske noget med min virksomhed. Noget var på en måde “off”.

I min virksomhed føler jeg, at jeg kan være min egen værste fjende, men den energi har Anne Pernille hjulpet mig med at vende.

Arbejdet med mine skyggesider har personligt givet mig en god del. Virksomhedsmæssigt har det givet en langt større styrke både branding og identitetsmæssigt, men også i forhold til min økonomi og langsigtede muligheder.

Det har været en fornøjelse, Anne Pernille! Tak for al din hjælp :)”

Annemaia Nadine Møller

Doula & Ammespecialist

“Jeg har fået mulighed for at handle og tage ansvar på en måde, jeg ikke følte, at jeg havde før, hvor jeg bare blev bremset, stoppet og paralyseret.”

“Inden jeg valgte skyggeforløbet havde jeg fornemmelsen af, at ramme den samme mur igen og igen. Jeg fik lagt de fineste strategier for min virksomhed og gik i gang, men hver gang skete der et eller andet, der fik mig til at gå i stå og krybe i skjul.

Jeg kunne dog ikke gennemskue, hvad det var der bremsede mig, og derfor var det svært for mig at ændre det. Derfor fik jeg lyst til at prøve skyggeforløbet i håb om, at det kunne løsne op for det, der bremsede mig.

Under skyggeforløbet mødte jeg nogle interessante sider af mig selv, og det har betydet, at når jeg rammer den velkendte mur (ja det sker stadig af og til), så har jeg noget mere konkret at gå i dialog med. Det er som om, jeg har fået muligheden for at forhandle med det, der stopper mig. Som om mine tre skyggeside-venner sidder oppe på muren og dingler med benene, mens de overvejer, om de skal række en hånd ned og hjælpe mig over muren. Okay det er lidt poetisk formuleret, men jeg har fået mulighed for at handle og tage ansvar på en måde, jeg ikke følte at jeg havde før, hvor jeg bare blev bremset, stoppet, paralyseret.

Efter forløbet kan jeg mærke, ikke går i stå på samme måde, men bliver måske bare lidt langsommere, når jeg møder muren. Og jeg kan arbejde videre med afsøgning af skyggesider i min meditationspraksis, både lære dem, jeg mødte hos hende bedre at kende og være åben og se mulighederne hos de andre, der dukker op.

Og jeg har især været glad for, at jeg fik en mail med et lille resume af det, jeg havde sagt efter hver session. Det var virkelig kraftfuldt og er et fantastisk arbejdsredskab, fordi jeg kan finde mine tre mails frem igen og igen, når jeg møder den mur, der var årsag til, at jeg valgte skyggeforløbet. 

Jeg vil anbefale det til enhver anden, der oplever, at de møder den samme mur igen og igen – særligt hvis de har svært ved at sætte ord på, hvad det er der stopper dem.”

Janni Ide Daugaard

- arbejder med hverdagspassion og visuel identitet, Matrika

“Anne Pernille hjalp mig med at blive opmærksom på, hvad der var vigtigt i mit liv og derfor, hvordan jeg skulle tage beslutninger og vælge retninger.”

“Jeg havde brug for hjælp til at arbejde med mine skyggesider i forhold til nogle store forretningsmæssige og personlige beslutninger. Jeg kunne ikke forestille mig at jeg kunne være landet i bedre og kyndigere hænder end hos Anne Pernille. Hun er skarp, klar og god til at stille de helt rigtige spørgsmål, der åbner op og giver lys og indsigt. 

Anne Pernille hjalp mig med at se sider af mig selv, jeg ikke var klar over, jeg havde. Hjalp mig med at blive opmærksom på, hvad der var vigtigt i mit liv og derfor, hvordan jeg skulle tage beslutninger og vælge retninger. 

Efter hver session fik jeg en mail med opgaver til efterfølgende session, ting jeg skulle integrere inden næste session og forskellige emner, vi havde været inde på. Jeg er en person med mange bolde i luften og det er super godt for mig at kunne vende tilbage til sådan en mail og få et hurtigt og klart overblik.

Det har været en kæmpe gave at arbejde med Anne Pernille, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme.”

Rikke Godthjælp

Akupunktør og zoneterapeut, Godthjælp Klinikken

Dine skyggesider bremser dig,
indtil du tør tage dem ud i lyset.

Grundtanken bag skyggearbejde er
“Hellere være hel – end god”

For når du lærer at rumme dig selv som det hele menneske, du er, frigør du energi og får mentalt overskud til at være, som du ønsker at være, og gøre det, du inderst inde gerne vil.

Og den process giver dig adgang til at trække på alle de ressourcer og styrker, som dine skyggesider forhindrer dig i at få adgang til.

Det handler om at slutte fred og kunne rumme dig selv. Helt.

RATHER BE WHOLE

THAN GOOD

 – Carl G. Jung –

Hvor stammer skyggearbejde fra?

Skyggearbejde strækker sig helt tilbage til den schweiziske psykiater Carl Gustav Jung (1875-1961), som var en af de første, der beskrev, at mennesket har skyggesider.  Senere udviklede den amerikanske spirituelle lærer, Debbie Ford (1955-2013) hendes metode, kaldet skyggearbejde. Dybt inspireret af Jungs teorier.

Debbie Ford var en internationalt anerkendt ekspert indenfor personlig transformation og forfatter til mange bøger indenfor skyggearbejde og selvudvikling. Jeg har selv været på kurser hos Debbie Ford for at lære af mesterinden selv, mens hun levede.

“Jeg oplevede hurtigt, hvordan jeg i hverdagen kunne bruge skyggearbejdet, når jeg sad med følelser, jeg havde svært ved – og det har vist sig at være et virkelig brugbart værktøj for mig.”

“Inden forløbet var jeg både viljestærk og besluttet – men samtidigt også usikker. Jeg følte et stort pres over at skulle præstere, havde dårlig samvittighed over ikke at arbejde nok og svært ved at tillade mig selv at slappe af.

Forløbet fik mig til at se mine skyggesider i et helt andet lys. I stedet for fjendtlighed overfor mine følelser, så oplevede jeg efter skyggearbejdet i stedet omsorg overfor mig selv og mine “svære” følelser.

Efter vi startede sessionerne, oplevede jeg hurtigt, hvordan jeg i hverdagen kunne bruge skyggearbejdet, når jeg sad med følelser, jeg havde svært ved – og det har vist sig at være et virkelig brugbart værktøj for mig.

Det har lært mig at kunne “stoppe” de svære følelser og se disse følelser i et andet (mere håndterbart) lys. Modsat at de svære følelser eskalererede, som de gjorde før i tiden, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle stille op med dem, og derfor brugte flere dage på at få dem på afstand igen.

Jeg har fået omsorg og forståelse for mine følelser via skyggearbejde i stedet for fjendtlighed og afstandtagen følelserne. Anne Pernille gav mig også en følelse af “ro” og af “at bare være til”, hvilket jeg havde svært ved før.

Jeg følte mig tryg fra første session. Anne Pernille er et dejligt, varmt, fint og kærligt menneske. Og jeg følte, at jeg kunne spejle mig lidt i hende, og at hun havde en forståelse for de følelser, jeg sad med. En indforståethed – fordi hun selv har udfordret en masse skyggesider i sig selv. Det kan man mærke.

Det har været en “aha” oplevelse, og jeg har fået værktøjer, der virker for mig, og som jeg bruger aktivt i min hverdag.”

Nina Hvam

“Jeg har lært at omfavne min følsomme side”

“Jeg har fået redskaber til at omfavne mig selv i form af skyggearbejde. Vi arbejdede med min frygt for at virke svag overfor andre mennesker. Jeg har lært at omfavne min følsomme side i stedet for at bruge energi på at holde den væk i udstrakt arm.

Anne Pernille har en særlig evne til at få en til at føle sig afslappet og tryg i hendes nærvær med hendes smil, rummelighed og varme. Det gjorde det nemt for mig, allerede fra starten, at åbne op for mine udfordringer, for at kunne arbejde med dem.”

Ida Elisa Ravn

Skal jeg også hjælpe dig? Du kan vælge mellem et forløb eller en enkeltsession:

Mindsetforløb

Det personlig, fortrolige forløb består af 3 sessioner, hvor vi bearbejder dine udfordringer, indre benspænd eller fastlåshed i dit liv og klæder dig på med de værktøjer, du har brug for. Vi arbejder i forhold til et konkret mål eller drøm, som du sidder fast i lige nu.

Forløbet består af 3 sessioner, fordi langt de fleste af dem, jeg hjælper, har brug for at bearbejde 3 skyggesider i forhold til en specifik udfordring for at kunne opnå den lethed og det flow, de søger.

Få mod til mere-forløbet består af:

 • 3 personlige, fortrolige sessioner á 75 min.
 • opsummering på mail efter hver session
 • en enkel og overskuelig plan over, hvad du skal gøre fra session til session for at arbejde med din udfordring og lykkes med det, du drømmer om.

Pris: 2.750,- + moms.
(Du sparer 250 kr + moms i forhold til prisen for enkeltsessioner.)

Mulighed for ratebetaling over 2 måneder á 1.375,- + moms pr. måned. Skriv til hej@annepernille.dk for at få ratebetaling.

Skyggesession (75 minutter)

En personlig, fortrolig session, hvor guider jeg dig til at finde den vigtigste skyggeside og tankemønstre, der spænder ben for dig i forhold til det, du gerne vil opnå. Eller relateret til det, der får dig til at miste troen på, at du kan lykkes med det, du gerne vil.

Når du går fra sessionen vil du have fundet styrken i din skyggeside. Du vil føle dig let, se på dig selv i et nyt lys og have en dyb forståelse af, hvad der har skabt modstand i forhold til din udfordring. Og du vil opleve at noget af din indre modstand har sluppet sit tag i dig.

Pris: 1.000,- + moms

Gratis afklaringssamtale

Er du i tvivl, om det her er det, du har brug for? Eller har du brug for at vide mere om, hvordan jeg arbejder, og om jeg kan hjælpe dig med at slippe af med det, der udfordrer dig?

Så book en gratis, 100% uforpligtende afklaringssamtale med mig. Det er din mulighed for at finde ud af, om vi har god kemi, og få svar på dine spørgsmål, så du kan tage den rigtige beslutning. Samtalen foregår på telefon.

Lige nu forærer jeg dig Dit Bedste År-visualiseringen. Den hjælper dig med at finde ud af, hvad du virkeligt gerne vil og hvad dine mål er som selvstændig.

Du bliver samtidigt tilmeldt Inspirationsmailen for selvstændige, hvor du får inspiration og guides til at skabe det gode liv som selvstændig.

Du er nu tilmeldt! Tjek din indbakke (og eventuelt spammappen) for at finde gaven.

Værsgo! Her er den populære guide til selvstændige kvinder som dig:

Sådan får du mere fra hånden – uden at arbejde mere!

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet, som du altid kan afmelde med ét enkelt klik.

FÅ ADGANG TIL GUIDEN HER:

Nu mangler du bare lige én lille ting. Klik på "bekræft tilmelding' i den email, jeg lige har sendt dig. Så er guiden på vej til dig.