OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kontakt mig på email, hvis du har andre spørgsmål.

Coacher du kun i Aarhus?

Nej, jeg coacher dig, uanset hvor du er i Danmark eller verden. Jeg har mødelokale i Aarhus og tilbyder onlinesessioner med video via Zoom samt på telefon, hvis du ønsker det. Så du kan få min hjælp, selvom du ikke bor i nærheden af Aarhus – og når du er på forretningsrejse eller ferie.

Eller når du bare ikke gider køre efter det. Det er op til dig.

Hvad er coaching?

Coaching er en metode, der bygger på at stille spørgsmål, der hjælper coachee (den der bliver coachet) med at finde ud af, hvordan han/hun skal løse en udfordring. Det betyder, at coaching guider dig til at finde de svar, du har brug for, og du (gen)finder din motivation og modet til at handle på det, der er vigtigt for dig.

Der findes mange forskellige typer coaching og coachingmodeller. Jeg er uddannet og trænet i en ICF-certificeret kognitiv coachingmodel fra Mindjuice.  Kognitiv coaching er især effektivt til at hjælpe mennesker med at øge deres ydeevne og styrke deres problemløsningsevne i forskellige arbejds- og livssituationer.

Her kan du se, hvad coaching overordnet går ud på >

Hvad er skyggearbejde?

Skyggearbejde er en fantastisk frigørende proces, som lærer mennesker at finde deres g(l)emte styrker til at lykkes med det, de drømmer om, og finde deres indre ro med at være den, de er. Du kan læse mere om, hvad du får ud af skyggearbejde, HER >>

Hvor hurtigt kan jeg se effekten af et forløb?

De fleste oplever kunder fortæller, at de oplever effekt allerede fra den første session, da vi efter hvert forløb laver opgaver til dig, som bringer dig videre inden næste sessionen. Mit fokus er på, at du får mest muligt ud af din tid og din investering.

Længden af et coachingforløb og antallet af sessioner er selvfølgelig grundlæggende afhængigt af dine behov og præferencer. Min erfaring er, at det tager 3-6 måneder at arbejde med de fleste klienters mål og udfordringer. Et forløb er i gennemsnit 4-10 sessioner.

Nogle mennesker finder det gavnligt at fortsætte samarbejdet med mig som coach og sparringspartner i en længere periode, med længere tid imellem sessionerne efter det første forløb, fordi det hjælper dem med at holde fokus, fortsætte udviklingen og nå nye mål.

Faktorer der påvirker længden af et coachforløb er: typen af mål, måden enkeltpersoner foretrækker at arbejde i forløbet, hyppigheden af coachingmøderne og økonomiske ressourcer.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til Anne Pernille her:

7 + 5 =

Lige nu forærer jeg dig Dit Bedste År-visualiseringen. Den hjælper dig med at finde ud af, hvad du virkeligt gerne vil og hvad dine mål er som selvstændig.

Du bliver samtidigt tilmeldt Inspirationsmailen for selvstændige, hvor du får inspiration og guides til at skabe det gode liv som selvstændig.

Du er nu tilmeldt! Tjek din indbakke (og eventuelt spammappen) for at finde gaven.

Værsgo! Her er den populære guide til selvstændige kvinder som dig:

Sådan får du mere fra hånden – uden at arbejde mere!

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet, som du altid kan afmelde med ét enkelt klik.

FÅ ADGANG TIL GUIDEN HER:

Nu mangler du bare lige én lille ting. Klik på "bekræft tilmelding' i den email, jeg lige har sendt dig. Så er guiden på vej til dig.