OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Finder du ikke svaret her, så skriv til mig i kontaktfeltet nederst.

Foregår sessioner kun i Aarhus?

Nej, men jeg har mødelokale i Aarhus, hvis vi skal mødes offline. Langt de fleste sessioner foregår online med video på Zoom eller på telefon, hvis du ønsker det. På den måde kan du få hjælp, selvom du ikke bor i nærheden af Aarhus, når du er på forretningsrejse eller ferie, eller bare gerne vil spare tid på transporten. Det er op til dig.

Hvad er coaching?

Coaching er en metode, der bygger på at stille spørgsmål, der hjælper coachee (den der bliver coachet) med at finde ud af, hvordan han/hun skal løse en udfordring. Det betyder, at coaching guider dig til at finde de svar, du har brug for, og du (gen)finder din motivation og modet til at handle på det, der er vigtigt for dig.

Der findes mange forskellige typer coaching og coachingmodeller. Jeg er uddannet og trænet i en ICF-certificeret kognitiv coachingmodel fra Mindjuice.  Kognitiv coaching er især effektivt til at hjælpe mennesker med at øge deres ydeevne og styrke deres problemløsningsevne i forskellige arbejds- og livssituationer.

Her kan du se, hvad coaching overordnet går ud på >

Hvad er skyggearbejde?

Skyggearbejde hjælper dig med at finde ud af, hvad der bremser din handlekraft og fremdrift. Det vender dine udfordringer om til styrker, så du nemmere kan gøre det, du gerne vil. Samtidigt hjælper det også med at styrke selvtilliden og finde den indre ro til at være præcis den, du er. Du kan læse mere om, hvad du får ud af skyggearbejde, her.

Hvor hurtigt kan jeg se effekten af et forløb?

De fleste oplever kunder fortæller, at de oplever effekt allerede fra den første session, da vi efter hvert forløb laver opgaver til dig, som bringer dig videre inden næste sessionen. Mit fokus er på, at du får mest muligt ud af din tid og din investering.

Længden af et forløb og antallet af sessioner er selvfølgelig grundlæggende afhængigt af dine behov og præferencer. Min erfaring er, at det tager 3-6 måneder at arbejde med de fleste mål og udfordringer. 

Nogle mennesker finder det gavnligt at fortsætte samarbejdet med mig som coach og sparringspartner i en længere periode, med længere tid imellem sessionerne efter det første forløb, fordi det hjælper dem med at holde fokus, fortsætte udviklingen og nå nye mål.

Faktorer der påvirker længden af et forløb er: typen af mål, måden enkeltpersoner foretrækker at arbejde i forløbet, hyppigheden af sessionerne og selvfølgelig økonomien.

Læs om de personlige sparringsforløb for selvstændige her.

 

Har du andre spørgsmål? Så skriv til Anne Pernille her:

5 + 9 =

Download Dit Bedste År-visualiseringen og bliv guidet til at finde ud af, hvad du vil med din virksomhed fremover.

Du bliver samtidigt tilmeldt Inspirationsmailen for selvstændige.

Visualiseringen er nu på vej til din indbakke. Tjek din spammappen, hvis du ikke har modtaget den indenfor 15 minutter.

Vil du lykkes med at føre flere af dine ideer ud i livet som selvstændig (uden travlhed og udskydelser)?Så hentguiden her:

"Sådan får du mere fra hånden – uden at arbejde mere!"

Du bliver samtidigt tilmeldt nyhedsbrevet, som du altid kan afmelde med ét enkelt klik.

FÅ ADGANG TIL GUIDEN HER:

Nu mangler du bare lige én lille ting. Klik på "bekræft tilmelding' i den email, jeg lige har sendt dig. Så er guiden på vej til dig.