OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Finder du ikke svaret her, så skriv til mig i kontaktfeltet nederst.

Hvad er coaching?

Coaching er en metode, der bygger på at stille spørgsmål, der hjælper coachee (den der bliver coachet) med at finde ud af, hvordan han/hun skal løse en udfordring. Det betyder, at coaching guider dig til at finde de svar, du har brug for, og du (gen)finder din motivation og modet til at handle på det, der er vigtigt for dig.

Der findes mange forskellige typer coaching og coachingmodeller. Jeg er uddannet og trænet i en ICF-certificeret kognitiv coachingmodel fra Mindjuice.  Kognitiv coaching er især effektivt til at hjælpe mennesker med at øge deres ydeevne og styrke deres problemløsningsevne i forskellige arbejds- og livssituationer.

Her kan du se, hvad coaching overordnet går ud på >

Hvad er skyggearbejde?

Skyggearbejde hjælper dig med at finde ud af, hvad der bremser din handlekraft og fremdrift. Det vender dine udfordringer om til styrker, så du nemmere kan gøre det, du gerne vil. Samtidigt hjælper det også med at styrke selvtilliden og finde den indre ro til at være præcis den, du er. Du kan læse mere om, hvad du får ud af skyggearbejde, her.

Hvor hurtigt kan jeg se effekten af et forløb?

De fleste oplever kunder fortæller, at de oplever effekt allerede fra den første session, da vi efter hvert forløb laver opgaver til dig, som bringer dig videre inden næste sessionen. Mit fokus er på, at du får mest muligt ud af din tid og din investering.

Længden af et forløb og antallet af sessioner er selvfølgelig grundlæggende afhængigt af dine behov og præferencer. Min erfaring er, at det tager 3-6 måneder at arbejde med de fleste mål og udfordringer. 

Nogle mennesker finder det gavnligt at fortsætte samarbejdet med mig som coach og sparringspartner i en længere periode, med længere tid imellem sessionerne efter det første forløb, fordi det hjælper dem med at holde fokus, fortsætte udviklingen og nå nye mål.

Faktorer der påvirker længden af et forløb er: typen af mål, måden enkeltpersoner foretrækker at arbejde i forløbet, hyppigheden af sessionerne og selvfølgelig økonomien.

Læs om de personlige sparringsforløb for selvstændige her.

 

Foregår sessioner kun i Aarhus?

Nej, men jeg har mødelokale i Aarhus, hvis vi skal mødes offline.

Langt de fleste sessioner foregår online med video på Zoom eller på telefon, hvis du foretrækker det. På den måde kan du få hjælp, selvom du ikke bor tæt på Aarhus, når du er på forretningsrejse eller ferie, eller bare gerne vil spare tid på transporten. Det giver dig en verden af frihed til at få præcist den hjælp, du har brug for.

Hvad er coaching

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg vil gerne have...

Personlig sparring på, hvordan jeg bedst muligt udvikler og løfter min virksomhed og (endelig) får gjort de ting, jeg gerne vil:

En holdbar køreplan til mit bedste år nogensinde som selvstændig, så jeg har overblik over, hvad jeg skal gøre og hvornår:

Vedvarende accountability, så jeg bliver god til at holde mig til mine planer og når (helt) i mål med dem på under ½ år: