Velkommen til! Du får nu adgang til min video-serie:

Fra tidspres til overskud

Men vent … du er ikke helt færdig endnu!

Sådan får du mest ud af din tilmelding til videoserien:

TRIN 1: Tjek din indbakke

Første video i serien lander i din indbakke inden for få minutter.

Hvis du mod forventning ikke har modtaget den inden for 20 minutter, kan du kontakte mig på hej@annepernille.dk. Tjek også din SPAM-mappe, og tilføj mig til dine kontakter, hvis du finder mig der. På den måde undgår du, at mine mails bliver frasorteret i fremtiden.

TRIN 2: Sæt tid af i din kalender til at se videoerne

Du får en mail om dagen med en video i dag og de næste to dage.

Videoerne tager 15-20 minutter hver, så det skulle være muligt at få tid til at se dem.

Mit bedste råd er: sæt tid af i din kalender de næste 3 dage. Ellers risikerer vi, at det bliver en af de ting, der bare bliver udskudt (og så får du aldrig skabt mere tid til det, der er virkeligt vigtigt, i dit liv og din virksomhed.)

Så snup kalenderen og sæt 20 minutter af i dag, i morgen og i overmorgen. 

OBS: Videoserien er kun tilgængelig indtil og med mandag den 17. oktober 2022.

 

TRIN 3: Del din udfordring med mig

Vil du hjælpe mig med bedre at forstå dine udfordringer? Så kan jeg bedre hjælpe dig med tips og råd til væksten af din virksomhed og forbedring af dit arbejdsliv efter video-serien.

Det tager kun 1 minut at svare på ét enkelt spørgsmål. Du bestemmer selv, hvor meget du har lyst til at dele, men jo mere, du fortæller, jo bedre kan jeg  selvfølgelig sende den rigtige hjælp din vej. Det er helt anonymt.

Det var det.

Nu kan du glæde dig til at træde ind i den nyeste og bedste version af dig selv som virksomhedsejer.

Den version, der lykkes med (mange flere af) dine drømme og har et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Fordi du får tingene gjort på en måde, der føles godt helt ned i maven. Uden tidspres, stress og dårlig samvittighed.

God fornøjelse med videoerne.

Kærlig hilsen