Sådan!

Det er en god beslutning, du lige har taget.

Din e-mail er bekræftet her hos mig og audioguiden MORGENFOKUS er sendt afsted til din indbakke. Nu kan du glæde dig til stribevis af effektive dage ligesom de mange andre dygtige selvstændige, der allerede bruger den hver dag.

Her er 3 hurtige til dig, inden du hopper over i indbakken…

1: Må jeg spørge dig om noget?

Jeg vil blive så glad for at få dine svar på 5 korte spørgsmål.

Det hjælper mig med at skabe godt indhold til dig i blogindlæg, inspirationsmailen for selvstændige og podcastepsioderne i “Det GODE liv som selvstændig”, hvor jeg deler ud af min viden om at vækste og udvikle en god virksomhed, skabe et arbejdsliv i balance og lykkes lettere med dine store og små drømme som selvstændig.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du har lyst til at dele, men jo mere, du fortæller, jo bedre kan jeg sende den bedste inspiration og guides din vej. Dine svar blive behandlet 100% fortroligt.

2: Sæt de 12 minutter af i kalenderen 

Audioguiden MORGENFOKUS er designet til at blive lyttet til om morgenen. Jeg anbefaler, at du lytter til den, før du åbner mailen eller på anden måde starter med at arbejde.

Det er nærmest vanedannende og (i følge mange andre end mig selv) en overraskende god måde at skabe effektive, fokuserede arbejdsdage på.

Den tager kun 12 minutter, så det skulle være muligt at finde tid til at lytte til den og give dig selv en god start på en effektiv, fokuseret dag.

Hvis du åbner kalenderen nu og blokerer 12 minutter til dig selv de næste 5 dage, så er du allerede rigtigt godt i gang med at lære den (superenkle) metode, som jeg normalt kun deler med de betalende deltagere på workshoppen SKAB DIT BEDSTE ÅR og med mentorgruppen F O K U S.

OBS: audioguiden er kun tilgængelig til gratis download i en kort periode, så hent den gerne ned til din mobil med det samme. Linket er i den mail, jeg lige har sendt til dig.

3: Hop over i indbakken og download guiden 

Velkomstmailen med audioguiden MORGENFOKUS er sikkert allerede landet i din indbakke. Ellers kommer den inden for 15 minutter.

Hvis du (imod forventning) ikke har modtaget den om et kvarters tid, så skriv til mig på hej@annepernille.dk. Tjek også lige din SPAM-mappe, og tilføj mig til dine kontakter, hvis du finder mailen med audioguiden der. For det vil være ærgerligt, hvis du gik glip af de gode ting, jeg har på vej til dig i de kommende dage.

– – – – – 

Det var det.

Nu kan du glæde dig til at kickstarte en perlerække af “yes, jeg nåede det hele!”-arbejdsdage med både fokus og fremdrift, der giver ro indeni og stor tilfredshed med dig selv og din indsats. Hver dag.

Det hjælper dig med at blive den bedste version af dig selv. Den version, der lykkes med (mange flere af) dine drømme og har et arbejdsliv, du elsker at stå op til hver dag. Fordi du får tingene gjort på en måde, der føles godt helt ned i maven. Uden tidspres, stress og dårlig samvittighed.

God fornøjelse med dit morgenfokus.

Kærlig hilsen

PS. Kender du andre selvstændige, der også vil have masser af “yes, jeg nåede det!”-arbejdsdage og få rykket på det, der er vigtigst for dem? Så del endelig det her link med dem.

Er du på Instagram eller Facebook? Så lad os følges ad her: