HVAD ER COACHING?

Coaching bliver beskrevet som ‘kunsten at facilitere udvikling, læring og performance hos et andet menneske”. Coaching er baseret på viden fra en række forskellige områder som blandt andet sportspsykologi, uddannelsesvidenskab, positiv psykologi og neuropsykologi. 

Coaching består overordnet i at stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter i den rigtige rækkefølge. Coachens vigtigste opgave er at få dig til at øge din forståelse af dine udfordringer og af, hvordan du arbejder dig hen mod dit mål på en bedre og mere effektiv måde, så du lykkes hurtigere.

Coaching handler om at lytte fokuseret, stille effektive spørgsmål og implementere de koncepter og teknikker, der passer til at løse netop din udfordring og dine mål. 

Coaching giver dig et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du frit kan udforske det, du gerne vil lykkes med. Her får du fokuseret støtte til din proces samt feedback og hjælpsomme input til din tankeproces, så du kommer lettere over dine forhindringer og udfordringer, bliver motiveret til at handle på det, der er vigtigt for dig, og kommer hurtigere i mål.

Coachingprocessen er som at have et personligt kompas, der altid viser dig, hvilken vej du skal gå, og hjælper dig med at komme i mål – skridt for skridt.

Hvad er coaching

DET OPNÅR DU MED COACHING

  • Din motivation og glæde ved at gøre det, du gerne vil, øges markant (det gavner din handlekraft!)
  • Du får indsigt i din egentlige udfordring og dig selv som menneske
  • Du får skabt fokus og prioriterer de vigtigste ting 
  • Du sætter konkrete handlinger igang, som passer til dig som person, dit liv og dine ønsker
  • Du tager de rigtige beslutninger (altså dem, der føles rigtige i maven for dig)
  • Du får fortrolige, støttende samtaler med fokus på dig og dine behov.

DU FÅR MEST UD AF COACHING, HVIS…

  • Du er klar til forandring – ellers virker coaching ikke
  • Du er indstillet på at tage 100% ansvar for dine handlinger
  • Du er villig til at træffe nye valg og prøve nye løsninger.

SÅDAN ARBEJDER JEG

Jeg kombinerer coaching med bl.a. rådgivning og skyggearbejde. For mig er det vigtigste, at give dig præcis den hjælp, du har brug for, der, hvor du er, i processen. Det betyder, at jeg bruger coaching, når det giver mening i forhold til dine mål og udfordringer, og jeg bruger andre redskaber, når dét vil give dig mest værdi. Coaching er ikke ALTID det rigtige valg – og det vurderer jeg løbende i sessionerne.

Her kan du læse mere om de 4 redskaber, jeg bruger mest (udover coaching) til at hjælpe dig med at lykkes med det, du gerne vil:

Er du selvstændig?

Jeg hedder Anne Pernille og hjælper selvstændige med at skabe et arbejdsliv og en virksomhed, de elsker at stå op til hver dag.

Det handler om at skabe flow og overblik, så du kan knokle mindre og nyde mere.

Det kunne blive dit liv.