SKAB DIT BEDSTE ÅR

GØR DET HER FØR WORKSHOPPEN

OBS: Materialet og siden her kan tilgås indtil og med den 4. september 2024.

De 5 trin i din forberedelse til workshoppen

TRIN 1: Se undervisningsvideoen før workshoppen herunder (35 min.). Obligatorisk.

TRIN 2: Svar på de her spørgsmål senest den 25. august 2024 (10 min.). 

TRIN 3: Refleksionsritual over det sidste år, der er gået (25 min.).
Download her.

Helt frivilligt – men en god måde for at opsamle vigtig læring fra sidste år og få det bedste med videre til det næste år.

TRIN 4: Kickstart dine drømme for det næste år hjemmefra med øvelserne i PDF’en.
Download her.

Hav den liggende fremme på kontoret eller din arbejdsplads, så du løbende kan notere de ideer og drømme, du kommer i tanke om. Og tag den med på workshoppen til processen, jeg guider dig igennem der. 

TRIN 5: Sådan får du succes med planen efter workshoppen (se mere længere nede).  

PLUS: Ekstra bonus til dig i bunden af siden.

Ekstra information vedrørende trin 1 og 4:

Trin 1 (obligatorisk)

Se undervisningsvideoen herunder før workshoppen.

Der er både nye deltagere og deltagere, der har været med før, på workshoppen. Undervisningen i videoen her sikrer, at vi alle møder op med samme forståelse af de grundlæggende elementer omkring mål og planlægningen, som vi skal bruge på workshoppen.

DEL 1: Sæt mål, der giver dig større chance for succes. 

DEL 2: Fra uklare til klare mål (og hvorfor det er så vigtigt at forstå forskellen).

DEL 3: Sådan skifter du fra STORE mål til overskuelige opgaver med din langsigtede planlægning.

Der er indsat 3 kapitler i videoen, så du nemt kan gense og springe til de forskellige elementer. Del 1 starter 1 minut inde i videoen. Del 2 starter ved minuttal 15:30. Og del 3 starter ved minuttal 25:46.

Trin 4 

Sådan får du succes med planen EFTER workshoppen

At der er booket tid i din kalender til udviklingsopgaverne er afgørende for, at du får succes med dine mål og planer. 

Så find din kalender allerede nu og sæt tid af i den til udviklingsarbejdet og de ting, du gerne vil rykke på det næste halve år efter workshoppen. På den måde hjælper du dig selv med at sikre, at du faktisk har tid til at realisere dine mål.

Hvor meget tid skal du sætte af?

Svaret er: Det, du kan, og det, der giver mening for dig.

Nogle selvstændige sætter en hel dag af om ugen, hver anden uge eller et par samlede dage én gang om måneden. Andre sætter en eller flere blokke med timer af om ugen. Det afhænger af, hvad der passer til dig og din forretning – og hvor meget du gerne vil lykkes med at ændre i din forretning det næste halve år.

For vi ved jo begge to, at gode ting tager god tid.

Hos mig er hver mandag øremærket til udviklingsarbejde. Så alle mandage er som udgangspunkt booket i min kalender med titlen “Udvikling af virksomhed”. Det kan jeg fortælle mere om, når vi ses. Bare spørg.

Så jeg vil invitere dig til at..

… blokere tid i din kalenderen allerede nu og notere dig, hvor mange timer eller hele dage, du har til dit udviklingsarbejde fra workshoppen og 6 måneder frem i din kalender.

Det vil gavne dig at have overblik over kalenderen og hvor meget tid, du har til rådighed, når vi skal arbejde med planlægningen på workshoppen. 

Så lav et overblik på et stykke papir over, hvilke dage/timer du har sat af i hvilke uger og måneder og tag det med på workshoppen. Det vil gavne dig i planlægningsprocessen.

BONUS: Morgenfokus meditation (download)

Start arbejdsdagen med at finde ro indeni og find ud af, hvad der er det allervigtigste for dig at nå i dag. Det gør dig mere effektiv og giver overblik, før du kaster dig ud i arbejdsdagen.

Du kan også lytte til lydfilen som en ren meditation og springe over det sidste minut med dagens fokus, hvis du bare ønsker at give dig selv en velfortjent pause, få ro indeni og reducere stress. 

Du kan downloade den via computeren ved først at klikke her. Derefter klikker du på de 3 prikker til højre for lydfilen og vælger “Download”.